0

Menu

2 ks Rameno Odznak Držiteľov Odznak Ochranné Kryty Remienok preukazy Držiteľov Pracovník Rameno ID Držiteľov

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
2 ks Rameno Odznak Držiteľov Odznak Ochranné Kryty Remienok preukazy Držiteľov Pracovník Rameno ID Držiteľov

2 ks Rameno Odznak Držiteľov Odznak Ochranné Kryty Remienok preukazy Držiteľov Pracovník Rameno ID Držiteľov

( 0 Recenzie )
€3.41 - €6.84
Sku: e43128

Informácie o výrobku

Popis

Chcete kúpiť sadu profesionálnych, ale cenovo dostupné Odznak Držiteľov Dodávky?Náš produkt môže splniť vaše požiadavky.Farba je jednoduché a sú ľahko vidieť.Priťahujú pozornosť a dať autoritatívne vzhľad.Kapela je pevná.

Funkcie

-Farba:Ako Je Znázornené

-Materiál:PVC, Polyester Páse s nástrojmi

Veľkosť:11.00X9.00X0.50 cm/4.32X3.54X0.20in

- Pásma na tento odznak držiteľov môžete nastaviť, ktoré umožňuje nastaviť veľkosť remienok na ruku, aby vaše osobné veľkosť.

- Je to rýchle a jednoduché nastavenie v paži.Kapela sa môže predĺžiť pomôcť nosenie väčších rameno veľkosti.

- Sú dizajn s bránka a háčik popruh, a môže byť upravená dohodou vaše paže jednoduché.Môžete nosiť vašej karty sa ľahko.

- Tieto id rameno pásma sú silné a opotrebovaniu.Jednoduché ovládanie a pohodlné použitie.

-Túto ruku odznak držiak je vhodný pre núdzové pracovníkov, ochrana pracovníkov a dobrovoľníkov.

2 x Rameno Odznak Držiteľov

  • Feature5 - jasné, odznak držiteľov
  • Feature4 - odznak držiteľov dodanie
  • Feature3 - bezpečnosť odznak držiteľ
  • Feature2 - arm odznak držiteľ
  • feature10 - Arm Odznak Držiteľov
  • Feature1 - ID Odznak Držiteľ
  • feature7 - plastové odznak ochranný kryt
  • feature8 - odznak rameno band
  • feature9 - odznak držiteľ remienok na ruku
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • feature6 - odznak ochranný kryt

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kniha Držiak Pre Čítanie Skladacia Knihy Držiak S Stránke Držiteľ Klipy Stojan Stolový Book Reader Darčeky Prenosná Hands Free Klip

€8.33 - €12.81
( popis: určené pre kniha milenci!s zárez dizajn, ktorý znižuje krku, únava, naša kniha držiteľ je viacúčelový stojan, prispôsobivý pre rôzne potreby čítanie.a je vodotesný!baví čítať svoje obľúbené knihy v pohodlí, kedykoľvek a kdekoľvek. špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

B36C Starožitné Ceruzka, Pero, Kontajner, Štetec, Nožnice kancelárske potreby Držiteľ Veľká Kapacita

€4.25 - €8.52
( funkcie: ootdty prenosná veľkosť a ľahký, ktoré vám pomôžu usporiadať svoj život pekný a čistý.to je tiež skvelý darček pre učiteľov, študentov, priateľov a ďalšie. solid farba a dizajn, prichádza s vynikajúcou vzhľad a veľké )
Pridať do zoznamu prianí

Pvc Držiak Štítku Súbor Kariet pre Zavesenie Priečinky a Vloží Štítky, Značky Malé Menovky Odnímateľný Binder Klipy

€3.71 - €9.52
( popis tieto sú klasifikované priečinok súboru štítkov.sú vyrobené z pvc materiálu a sú trvanlivé.sú najlepšou voľbou pre študentov a administratívni pracovníci.sú vhodné na použitie v kanceláriách, a archívov.vložka je dosť veľká, aby napísať )
Pridať do zoznamu prianí

Tibetskej Budhistickej Meditácie Bell A Dordže Nastaviť Tibetskej Budhistickej Meditácie Bell A Dordže Nastaviť Ručne Bell Strane Bell Meditácie &

€17.53 - €35.04
( popis: tibetskej budhistickej meditácie bell a dordže nastaviť symbolizuje zmes múdrosť a súcit, a znie to robí vám môže pomôcť meditovať. krúžok handbell pre upokojujúce zvuky, alebo použite dordže na zazvoniť v tradičnej tibetskej spôsobom.meditácia )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl Meno Držiteľa Karty Meno Držiak Na Menovku Vymazať Kartu Visí Držiak Na Pracovisku Držiteľa Karty

€3.58 - €9.92
( popis akrylových meno držiteľa karty je trvalé riešenie na zobrazovanie zamestnanca mená a názvy pracovných pozícií.vyrobené z prvotriednej akryl materiál je odolný proti deformácii a vydrží.s jej elegantný a minimalistický dizajn, je vhodný pre rôzne )
Pridať do zoznamu prianí

Flip Úložný Box Priehľadný Ploche Úložný Box LED Reflektor Balenie Box na Sebe Svetlometu Plastové Okno

€4.75 - €7.54
( opísať: komoditné meno: led reflektor balenie box materiál: pp živice rozmery: ako zobrazuje obrázok farba: transparentná vlastnosti: ľahké skladovanie, vlhkosti-proof, ochrana životného prostredia funkcia: organizovať, )
Pridať do zoznamu prianí

Non-Slip Bookend Držiak Kovový Knihy Podporu Stojan Zvierat Tvarované Office Knihy Stop Knihu Príslušenstvo Kniha Končí Knihy Zátka

€2.09 - €2.95
( opísať: názov produktu: kniha skladovanie bookends farba: čierna, biela veľkosť: odpoveď: 17.5*12*9 cm/6.88*4.72*3.54 v c:17.5*12*9.5 cm/6.88*4.72*3.74 v materiál: kov obsah balenia: 2 ks knihy skladovanie bookends upozornenie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilé Ružové Láska Držitelia Kreditných Kariet Keychain Banka ID Držiteľov Odznak Karty Kryt Prípade Podnikania Držiteľa Karty Študent Dodávky

€0.54 - €0.83
( nové a vysokej kvality! popis: 1. [hrubé láska dizajn]: ružová láska dizajn, plný hrubé lásku a teplo, prináša dotyk teplé farby do svojho každodenného života, je ideálny darček pre príbuzných, priateľov alebo seba. 2. [vysoká kvalita )
Pridať do zoznamu prianí

Ceruzka Tvar Ceruzky Pal Organizátor Tvorivé Veľká-kapacita Živice Držiak na Pero Barel Stôl Organizátor Deti

€10.81 - €18.02
( úplne nové položky: ceruzka pal organizátor farba: červená, žltá, zelená, oranžová materiál: živica množstvo: 1 ks package zahrnuté: 1*ceruzka pal organizátor poznámka: 1. prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli )
Pridať do zoznamu prianí

Zips Ceruzka Taška Plyšové Pero Taška Plyšové Ceruzka Taška Študentov Pero Taška Plyšové Papiernictvo Taška

€5.54 - €10.86
( popis táto ceruzka taška je navrhnutá v jednoduchom a elegantnom štýle nosenie, odolný a ľahký.hladké zips na robí pero taška jednoduché a pohodlné použitie.tento luxusný peračník je dobrý úložný vak a poskytuje bezpečný priestor pre ceruzky, pravítka, )
Pridať do zoznamu prianí

Herné Podložka pod Myš Sci-Fi Galaxy Podložka pod Myš 9,5 X 7.9 Palcový s protišmykovým Gumovým Base Mouse Mat pre Office Prenosný Počítač Domov

€2.43 - €3.28
( myš mat veľkosť: 9.5 x 7.9 palcový ( 240mm x 200 mm x 3 mm), je to jednoduché pre vás,údržba a umývanie, protišmykové gumy základne, takže myš mat pevne na ploche.majú hladký povrch pre pohodlné zápästia a ruky, zlepšenie myši sledovania.fade zabrániť a )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Vizitku Displej Držiak Na Stôl Moderné Obchodné Meno Karta Stojan Upscale Karty Skladovanie Zásob

€1.29 - €1.85
( špecifikácie veľkosť: 10 * 4,5 cm materiál: železo drôt+elektrolytické pokovovanie funkcie: 1. [elegantné kovové line design] tento čierny business card je veľmi módne.to je roztomilý malý držiteľa karty.lesklý kovový povrch sa )
Pridať do zoznamu prianí

3D 2 ks Police Pevné Knihy, Stojan Školy Darček Saudská Arábia Dreva Bookend Domova Študent Strednej Východnej Stôl Organizátor Office

€14.96 - €21.38
( funkcia: 1. 3d bookend: na bookend funkcie niektoré 3d modelov, vrátane tiav, kaktusy, hrady, zámky, tigre, saudská arabians, plný stredného východu funkcie, čo je viac atraktívne. 2. robustný materiál: 3d bookend je vyrobený z dreva, predstavovať )
Pridať do zoznamu prianí

Zbierka Kniha A6 Kpop Idol Photocard Binder Loose-leaf Pes, Mačka Fotografiu Držiteľa Karty fotoknihy Bunda Plyšové Idol Foto Album

€9.35 - €20.78
( typ položky: photocard binder materiál: plyšové farba: ako je znázornené shell veľkosť: 210*180*45mm(8.27*7.09*1.77 v) balenie obsahuje:1pc loose-leaf photocard binder(bez vnútornej stránky) 1. vezmite prosím na vedomie, že fotografia )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl Vizitku Prípade Priehľadného Plastu Podnikania Držiteľa Karty Úložný Box Home Office Ploche Displeja, Stojan

€0.83 - €1.28
( špecifikácie produktu: materiál: akryl veľkosť: 10*4.5*5.5 cm hmotnosť: 53 g karta kapacita: 50 kariet farba: čierna, transparentná vlastnosti produktu: 1.silné a odolné: tento akryl vizitku úložný box je vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS Čiernej A Bielej Jednoduchý List, Kartu Hlavička Balenie Sada Tesnenia Nálepky Samostatné Balenie Transparentné Vak Foto Protector

€0.51 - €0.75
( nové a vysokej kvality! materiál: pa/pe farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

Penholder Prípade Dieťa Vrecku Chránič Nemocnice Vrchnú Vrstvu Hovädzej Kože Odolná Taška

€5.97 - €13.25
( popis toto je viacúčelový, perá, tašky.vystužené bezpečné krava materiál, chráni váš ceruzka pred poškriabaním.poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním, prachom štrajkov a iných denne škody.a bude to dobrý darček výber na vás. funkcie -farba: )
Pridať do zoznamu prianí

51BE 2ks Podnikania Držiteľa Karty na Stôl z Nehrdzavejúcej Ocele Názov Card Držiteľov Ploche Názov Karty Organizátor pre Office

€5.92 - €11.85
( funkcie: vyrobené z odolného nehrdzavejúcej ocele, jedinečný dizajn dáva váš pracovný priestor a mordern odvolanie všetkých jeho vlastné. s vynikajúcou kvalitou, jemné workmanships, moderný dizajn a jemnejší vzhľad. ideálne pre uloženie )