0

Menu

Mazivo Line Repair Kit Stroj Mazivo Pre Inštalatérov Hygienické A Stroj Mazivo Garážové Brány Mazivo Na Kvapke Spinning

Shop: Okrasné & Čistenie & Ochrany
Mazivo Line Repair Kit Stroj Mazivo Pre Inštalatérov Hygienické A Stroj Mazivo Garážové Brány Mazivo Na Kvapke Spinning

Mazivo Line Repair Kit Stroj Mazivo Pre Inštalatérov Hygienické A Stroj Mazivo Garážové Brány Mazivo Na Kvapke Spinning

( 0 Recenzie )
€3.56 - €5.93
Sku: e41815

Informácie o výrobku

Naše Silikónové Mazivo je vaše riešenie pre zníženie opotrebenia a trenie a zároveň zabezpečiť vynikajúce antikorózne funkciu.S jeho teplo dôkaz dizajn, poskytuje široké uplatnenie rozsah a môžu preniknúť do všetkých častí drip kolesa kolovrat, bubon v krátkom čase.Chrániť vaše zariadenia, a aby to fungovalo bez problémov.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 8*8*3 cm|3.14*3.14*1.18 palcov

Materiál: maziva

Balenie Zoznam:

10* Mazivo Inštalatérov Mastnoty

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Teplo Dôkaz Dizajn: pokročilé vzorec našej Mazivo Inštalatérov Maziva zabezpečuje vynikajúce mazanie strojov, s dlhodobými účinnosť aj pri vysokých teplotných podmienok.

2.Pripravené na Použitie: Naše mazivo inštalatérov mazivo je špeciálne navrhnutý tak, aby ste optimalizovali výkonnosť uhlové brúsky.S jeho schopnosť bez námahy preniknúť hlboko do prevodov a ložísk časti, to minimalizuje opotrebenie a trenie, zatiaľ čo zvýšenie stability a efektívnosti.

3.Multi Aplikácie: Toto mazivo inštalatérov mazivo je určené pre uhlové brúsky a môže byť aplikovaný na všetky druhy kvapiek kolovrat, bubny s jednoduchým squeeze.

4.Rýchle a Účinné Mazanie: Naše Mazivo Inštalatérov Mazivo môže pochváliť rýchle odozvy výkon, zabezpečuje okamžité a hlboký prienik do všetkých častí drip kolesa, kolovrátok, a bubon.Užite si maximálnu ochranu vplyv na vaše inštalatérskych potrieb.

5.Ponúkajú Viaceré Funkcie: Zabezpečte, aby vaše uhlovú brúsku je dlhovekosť s Mazivo Inštalatérov Mastnoty.Jeho vynikajúce antikorózne funkcia chráni proti corroding, rozširuje použiteľnosť v náročnom prostredí.Vody, vysoká teplota a nízka treniu odolný ponúkajú optimálny výkon v akejkoľvek situácii.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Na Suzuki SV650S SV650X SV 650 S X Motocykel Nálepky Tank Pad Tankpad Chránič Plyn Vykurovací Olej Auta Kolená, Rybie Kosti

€5.00 - €5.55
( popis: stav:100% zbrusu nový materiál: epoxidové živice množstvo: 1pcs/2 ks inštalácia poznámka: zabezpečiť, aby povrch je čistý a non mastné pre optimálne výsledky a nosenie v teplom prostredí nálepky pomocou metódy: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

3D Carbon-vzhľad Hornej Triple Jarmo Kryt Chránič Prípade pre Ducati Multistrada 2011-2014

€12.57 - €14.79
( 1.stroj rez vo vysokej kvalite,prijemne 3d, odolný a vodotesný. 2.ľahko vložiť a odstrániť,žiadne ďalšie nástroje alebo zariadenia potrebné sa prihlásiť. 3.ultra-lepivými lepidlo podklad zabraňuje poškodeniu jasné kabát vrstvy. 4.dokonalú )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel VIEDOL Zase Signál na Čítanie Vpredu Tečie Flash svieti Beží Svetlo Pre Ducati Panigale V2 PANIGALE V4 V4S V4R

€55.63 - €61.80
( funkcia · postupnosť indikátor/otočte signálneho svetla prijíma pravda štýl dizajnu, s múdra, moderný kontúry nasledujúci tvar kapotáže, vytvára úžasné zrkadlo blokovanie indikátor/otočte signálneho svetla. · úžasná kvalita je presne to, )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Palivovej Nádrže Ochranu Podložky Nálepky Úprava Príslušenstva, Ktorý Je Vhodný Pre Slávnostný Tiger Sport 660 2021-2024

€11.60 - €15.88
( motocykel palivovej nádrže ochranu podložky nálepky úprava príslušenstva, ktorý je vhodný pre slávnostný tiger sport 660 2021-2024 charakteristika ·vyrobené z vysoko kvalitnej gumy, odolných voči korózii. ·na motocykle, jednoduché a efektívne, )
Pridať do zoznamu prianí

Scootor Hydraulická Spojka Brzdy Piestové Piest Opravu, Údržbu 12,7 mm 14 mm 16 mm Motocykel Spojka Brzdového Príslušenstva

€1.23 - €1.50
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality upgrade vášho motocykla je hydraulického brzdového systému s týmto vysoko kvalitné motocyklové brzdy súpravy na opravu.zaistenie bezpečnosti a kontroly na ceste! vyrobené z trvanlivých a )
Pridať do zoznamu prianí

Hydraulické Minerálny Olej Multi-Purpose Rust Remover Sprej Čistiaci prostriedok 30ml Mechanická Údržba Prevodový Olej Rust Remover Sprej

€3.36 - €4.20
( hydraulické minerálny olej je vysoko-kvalitné mazivo, ktoré predlžuje životnosť vášho zariadenia.ideálne pre červ prevodovka, to maže trenie medzery medzi rebrami a obsahuje antioxidanty pre zvýšenú ochranu.použitie s dôverou a udržať vaše zariadenia v bezchybnom )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel, Trojkolka Brzdový Bubon Odstraňovač Demontáž Zadný Náboj Náprava Brzdy Hrniec s Ramenami Špeciálne pre Motocykel, Trojkolku Údržba

€19.29 - €32.71
( popis: funkcie: vytiahnuť kolesa rozbočovače & nápravami: rozbočovač vytiahnite nástroj je navrhnutý tak, aby priamo a dokonca sily tak, aby predný náboj je hladko odstránený, takže ložiská kolesa a zvyšok vášho vozidla nedotknuté do kĺbov. materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

150 cm Alarm Disku Zámok Bezpečnostný Jar Pripomienka Kábel Bicykel, Motocykel, Skúter

€0.47 - €5.33
( stav:nové povrchová úprava:pvc plášť materiál:oceľ + pvc procesu:jar-ako metódy spracovania počet oceľový drôt: 7*7 oceľový drôt priemer:1,5 mm kábel, vonkajší priemer:2,5 mm minimálna pevnosť platnosť:3.73 kn farba: modrá/červená/zelená/oranžová/čierna/strieborná dĺžka: )
Pridať do zoznamu prianí

16Pcs 17"18" Pásy Motocykel, Auto Kolesá Pneumatiky Samolepky Reflexné Rim Pásky Motorke Reflexné Rim Pásky

€0.51 - €0.78
( materiál: pvc farba: červená,modrá,žltá,zelená,biela,multicolor obutie: univerzálny pre 17/18 palcový auto, bicykel, a mortorcycle kolesá poznámky: 1. prosím, aby 0.2 palec chyba kvôli ručné meranie, vďaka za pochopenie. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Ducati 939 821 797 1200 S Motocyklové Príslušenstvo Zmene Palivovej Nádrže Kryt Nálepka, 3D Proti Poškriabaniu Nádrží sa Vzťahuje Nálepky

€28.72 - €47.08
( hľadáte štýlové a praktické palivovej nádrže kryt nálepka pre váš ducati motocykla?pozrite sa žiadny ďalší!náš motocykel príslušenstvo zmene palivovej nádrže kryt nálepka je tu na zvýšenie odvolanie na bicykli a zároveň poskytuje ochranu pred poškriabaním. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

4X Hydrografické Film - Water Transfer Printing - Hydro Namáčaním - Nové Joker - 1 Meter

€9.55 - €16.19
( 4x hydrografické film - water transfer printing - hydro namáčaním - nové joker - 1 meter voda transfer tlač alebo hydrographics je najnovšie technológie v vlastnú nátery priemysel. tento jednoduchý proces poťahovania sa použije živý, high-definition )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Yamaha YZF-R15 YZF R15 2015 2016 Motocykel Tank Pad Nálepky Strane Anti Slip Trakciu Chránič 3M Obtlačky

€12.90
( lepenie a bezpečnostné opatrenia: 1. nenanášajte vosk jeden týždeň pred vložením, inak to bude mať vosku na povrchu skrine vozidla a v dôsledku zlá priľnavosť. 2.pri prilepovaní, prosím, vyčistiť prach a prach na povrchu tela a uchovávajte ho )
Pridať do zoznamu prianí

Zadné Zámok Valec Ľahko Nainštalovať Odolné Náhradné Diely Chvost Políčko Zamknúť Valca

€2.05 - €3.73
( popis: 【materiál] vyzýva motocykel cestovné balenie zámky sú vyrobené z masívneho kovového materiálu, ktorý je odolný a robustný. 【s 2 tlačidlá] vyzýva: tento motocykel zadné zámok valca je dodávaný s 2 tlačidlami a veľmi pohodlné. 【obutie] )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Gumy Nádrž Trakciu Pad Strane Plyn Koleno Rukoväť Chránič Pre-Royal Enfield Interceptor 650

€14.49 - €25.88
( funkcie: vlastné navrhnutý na nosenie rámy a plynové nádrže.chránič váš motocykel palivovej nádrže.ľahko vložiť a odstrániť,žiadne ďalšie nástroje alebo zariadenia potrebné sa prihlásiť.vodotesný, odolný povrch, zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Kawasaki Z900 Z 900 Motocyklové Príslušenstvo 3D Živice Palivovej Nádrže Pad Nálepky Odtlačkový Koleno Podložky Nálepky

€21.47 - €26.85
( motocykel palivovej nádrže nálepky ochrany nálepky odtlačkový koleno podložky nálepka pre kawasaki z900 z 900 stav: 100% zbrusu nový materiál: vysoko kvalitné živicové nálepky funkcie: účinne chrániť palivovej nádrže z škrabance a ryhy farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Moto Deco Auta Motocykel Tank Pad Motorke Proti Sklzu Chránič Nálepky Koleno Grip Strane Kotúča, Univerzálny Úprava Príslušenstvo

€17.10 - €18.19
( modname=ckeditor vitajte na našej značky aróma moto príslušenstvo profesionálne vozidiel časti obchodu, užite si shoppig čas!!!! sme presvedčení, že naše motorovej časti je v najlepšej kvalite na ekoobjektiv.sk!farba:čierna materiál: gumová )