0

Menu

Hydraulické Minerálny Olej Multi-Purpose Rust Remover Sprej Čistiaci prostriedok 30ml Mechanická Údržba Prevodový Olej Rust Remover Sprej

Shop: Okrasné & Čistenie & Ochrany
Hydraulické Minerálny Olej Multi-Purpose Rust Remover Sprej Čistiaci prostriedok 30ml Mechanická Údržba Prevodový Olej Rust Remover Sprej

Hydraulické Minerálny Olej Multi-Purpose Rust Remover Sprej Čistiaci prostriedok 30ml Mechanická Údržba Prevodový Olej Rust Remover Sprej

( 0 Recenzie )
€3.36 - €4.20
Sku: e65108

Informácie o výrobku

Hydraulické Minerálny Olej je vysoko-kvalitné mazivo, ktoré predlžuje životnosť vášho zariadenia.Ideálne pre červ prevodovka, to maže trenie medzery medzi rebrami a obsahuje antioxidanty pre zvýšenú ochranu.Použitie s dôverou a udržať vaše zariadenia v bezchybnom stave.

Veľkosť: 8*3*3 cm/3.14*1.18*1.18 palcov

Materiál: mazací olej

Zoznam:

Údržby Mazivá x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hluk a Otrasy Zníženie: Toto výživné mazivo pomáha mazanie ozubených kolies a podložky, znížiť ložisko nosenie, a rozšíriť koleso života.To tiež znižuje hluk a otrasy spôsobené trením a vibrácií.

2.Viacnásobné Použitie: Tento údržba mazivo je vhodné pre ložiská, tenký valec, spinning navijaky, červ výstroj, a riadok valca.To môže znížiť trenie a hluk, a predĺžiť životnosť rybárske navijaky.

3.Bezpečný výkon: Zabezpečiť bicykli beží hladko a bezpečne s týmto spoľahlivé mazivo.Vyrobené s bezpečné ingrediencie a neškodné pre reťazca, je to najlepšia voľba pre všetkých cyklistov, ktorí hľadajú bezpečné a dôveryhodné údržba riešenie.

4.Zdokonalená funkcia: Naše Údržby Mazivá maximalizovať výkon mazacie trenie medzery medzi rebrami pre hladký a tichý chod vášho fishing cievky.

5.Rozšírené Obrany: výnimočné dielectricity a elektro-izolačné vlastnosti materiálu s vysokou tepelnou odolnosťou, a silné antioxidačné účinky, túto údržbu mazivo poskytuje bezkonkurenčnú ochranu

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

150 cm Alarm Disku Zámok Bezpečnostný Jar Pripomienka Kábel Bicykel, Motocykel, Skúter

€0.47 - €5.33
( stav:nové povrchová úprava:pvc plášť materiál:oceľ + pvc procesu:jar-ako metódy spracovania počet oceľový drôt: 7*7 oceľový drôt priemer:1,5 mm kábel, vonkajší priemer:2,5 mm minimálna pevnosť platnosť:3.73 kn farba: modrá/červená/zelená/oranžová/čierna/strieborná dĺžka: )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Dual Carb Karburátoru Prestavať Repair Tool Kit Súčasťou Príslušenstva pre YAMAHA RAPTOR 660 YFM660R 2001-2005

€11.43 - €15.04
( upozornenia: prosím, pozorne kontrola veľkosti a porovnávať svoje originálne diely pred nákupom. profesionálna inštalácia je veľmi odporúča, ak máte nejaké náročné inštalácie. obutie: vhodné na yamaha raptor 660 yfm660r 2001-2005 funkcie: odolný )
Pridať do zoznamu prianí

Motocyklové Reťaze Istič Rozdelenie Nitovanie Odkazy Nástroj Automatické Koleso Reťaz Istič Pre Požičovňa Automatické Motocykel

€12.66 - €25.33
( odrážky: 1.bez námahy reťazca odstránenie: ľahko odstrániť motocyklové reťaze bez drahého servisu údržba s našimi jednoduché a pohodlné reťazca istič motocykel súpravu, ktorá prichádza s reťazca remover, ušetrí vám čas a peniaze. 2.široké )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Brzdový Strmeň Piestové Odstránenie Kliešte Nástroj Na Auto, Motorku Repair Tool Ručné Demontáž Motocykel Upravené Časti

€5.32 - €7.60
( guľka bod: motocykel brzda, piest odstránenie kliešte, extrakčné mrazené brzdovom telese piesty, bez rizika poškodenia vonkajšieho tvár piest. rýchle a jednoduché ovládanie. skrutka umožňuje kliešte byť stanovená do pohára piestových )
Pridať do zoznamu prianí

Pre haojue DR300 Motocykel rýchlomer Poškriabaniu ochranný Film Displeja ochranný Film proti Poškriabaniu Film

€4.91 - €9.83
( materiál: tpu obutie: pre haojue dr150 dr300 funkcie: * presné rezanie, perfektný na skupinový obrazovky * chráni koncentruje na obrazovkách pred poškriabaním, prachom, nečistotami a uv žiareniu * ľahko sa čistí a zotrie )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Odolná Prilba Reťazca 4-bitové Heslo Zmes Prenosné Bicykel Motocykel Anti-theft Zámok na Motocykel Príslušenstvo

€2.76 - €6.58
( 1pc odolná prilba zámok reťazca 4-miestne heslo zmes prenosné bicykel, motocykel anti-theft káblový zámok, motocyklové príslušenstvo popis: 1. zliatiny zámku, ktorý je nosenie-odolný a trvanlivý, odolný voči všetečný a rozbíjať. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

30g Vysoký Tlak Silikónové Mazivo Nepremokavé Silikónové Mazivo Izolácie Vlhkosti Hrdze, Gumy, Kovu Mazacie Krém

€7.71
( popis: tento výrobok je bezpečný, bez zápachu, nehrdzavejúce, non-dráždi, non-liečenie, non-prchavá.má vynikajúce izolačné vlastnosti materiálu, tepelnú odolnosť, dielektrické vlastnosti, odolnosť voči oxidácii, chemická odolnosť, a je široko používaný. rozsah )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Urýchľovač Pomáhať Elektrická Plyn Klip Práce Šetrič Univerzálna Konštanta, Rýchlosť Pomáhať Systém

€0.66 - €1.32
( funkcie: 1. zníženie únavy: to je ergonomicky navrhnutý tak, aby sa znížilo zaťaženie na rukách počas diaľkovej jazde. 2. jednoduchá inštalácia: spoľahlivé, treba len otvoriť a nastaviť plynovú rukoväť, jednoduchá inštalácia. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Minerálny Olej, Brzdy kvapalinové Bicykli Náboj zariadenie Ložisko Bicykli, Opravu, Údržbu, Mazací Olej 30ml Rust Remover Sprej Čistiaci prostriedok

€6.82
( naše údržby mazivá sú navrhnuté na rozšírenie kolesa života a mazanie trecích medzery medzi rebrami pre vaše pohodlie.naša receptúra obsahuje antioxidant vám poskytne spoľahlivý a dlhodobý výkon.uisťujeme vás, že naše mazivá môžu byť použité s dôverou )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Hliníková Nádrž Oleja Chytiť Môže Nádrž Zmätený Nádrž S Filtrom 2-Port Chytiť Môže Univerzálny Držiak

€25.36 - €50.74
( funkcie: 1. oil catch tank zabraňuje kalu z usadzujú v ventil a potrubiu nasávania, udržať čistý motor a zachovanie jeho dlhú životnosť. 2. na zlepšenie vzduchu, filtrácia, dvojitá vrstva filtračná je prijatý.je súčasťou nerezová oceľová vlna )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Jack 500KG 1100LBS Centrum Nožnicový Vhodné Pre Motorové Požičovňa ATV Práce Stojan Profesionálne Príslušenstvo Nástroje

€170.55 - €378.99
( motocykel výťah tabuľka výťah jack odrážky: 1.odolné a spoľahlivé: tento motocykel výťah je vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny a uhlíková oceľ materiál, ktorý zaručuje dlhú životnosť a robustný a stabilný výkon. 2.silný hmotnosť )
Pridať do zoznamu prianí

Stetoskop Valec Stetoskop Motora Stetoskop Nastaviť Opravy Tester Diagnostický Nástroj Sluchu Nástroj Z Nerezovej Ocele Motora Problém

€9.64 - €19.27
( popis: môžete použiť stetoskop na monitorovanie častí, ktoré produkujú abnormálne zvuky. funkcie: 1. auto stetoskop motora diagnostický nástroj môže identifikovať poškodené tesnenia, remenice, ozubené kolesá, ventily, chybné vodné čerpadlá )
Pridať do zoznamu prianí

12V Motocyklový Alarm Bezpečnostný Systém Dual Diaľkové Ovládanie Bicykel, Skúter Motorových Alarm Systém Motocykel Ochrana proti Krádeži

€6.09 - €12.18
( funkcie: 1.môžete spárovať vzdialené ovládanie opäť bez strachu zo straty. 2.pomocou miliónov kód, čip, nebojí sa opakuje. 3.diaľkové ovládanie nastaviteľné vibrácie citlivosť, jednoduché použitie. 4.postavený v vysokú citlivosť )
Pridať do zoznamu prianí

Pre NT1100 NT1100 2021 2022 2023 2024 Brzdy čerpadlo oleja pohár kryt ochranný kryt

€10.41 - €12.70
( stav :100% nové inštalácia: jednoduchá inštalácia materiál: vysoko kvalitný oxidovaného cnc farba: zlatá, modrá, červená, čierna, titanium účel: určený na ochranu motocykel brzdy čerpadlá a armatúry pre viac štýlový vzhľad obutie: pre )
Pridať do zoznamu prianí

MT 10 Motocykel Pre Yamaha MT10 FZ10 2016 - 2019 Motocykel Palivovej Nádrže Pad Proti Sklzu Chránič Nálepky Koleno Grip Strane Obtlačky

€18.43 - €34.13
( popis: obutie : pre yamaha mt10 fz10 2016 2017 2018 2019 stav : 100% zbrusu nový vysoko kvalitný materiál : guma s 3m lepidlo package : ako je znázornené na obrázku montážny návod nie sú zahrnuté účinne zvyšuje kontaktnú plochu, aby sa zabránilo posuvné.jednoduchá )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Kľúča Odstránenie Oleja Výplň Spp Kľúčový Nástroj Pre BMW R DEVÄŤ T R18 R1200GS R1250GS R1200ST R1200RT R1200R R1250 RS/RT R1200S

€5.00 - €9.09
( milí priatelia, prosím, skontrolujte, či sa to hodí váš motocykel pred kúpu tohto produktu.ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás cez e-mail, a my vám vyriešiť problém za vás. informácie o položky: obutie: package )