0

Menu

1 Ks Valec Pet Villus Odstraňovač Villus Odstraňovač Multi Kožušiny Removal Tool

Shop: Starostlivosť O Pleť Nástroj
1 Ks Valec Pet Villus Odstraňovač Villus Odstraňovač Multi Kožušiny Removal Tool

1 Ks Valec Pet Villus Odstraňovač Villus Odstraňovač Multi Kožušiny Removal Tool

( 0 Recenzie )
€7.37 - €10.24
Sku: e39388

Informácie o výrobku

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

VIAC VLASOV VŠADE: ultimate pet vlasy valec pre efektívne pes a mačka odstránenie chĺpkov.Oveľa lepšie ako tradičné žmolky valce na zvieracie chlpy alebo lepkavé valčeky, zabezpečuje hĺbkové čistenie.

VÝHODNÉ: Mať "srsť" z "nábytok" raz a navždy!ideálny pre čistenie ležadlá, vankúše, koberce a ďalšie.Či už je to nábytok, auto, alebo koberec, tento pet nepúšťa vlákna roller je základným nástrojom pre všetkých majiteľov domácich zvierat.

VŠESTRANNÝ: Nie je len pes nepúšťa vlákna roller, je to adept na mačku odstránenie chĺpkov príliš.Na valec nepúšťa vlákna pre pet vlasy extra lepiaca schopnosť zaisťuje každú oblasť činnosti je zdvihol, takže si priestory vlasy-zadarmo.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Stačí vrátiť späť a dopredu pozdĺž povrchu do pasce kožušiny a nepúšťa vlákna, do vstavanej nádoby.Keď máte všetko hotové, stačí stlačiť nadol na uvoľňovacie tlačidlo na otvorenie pet kožušiny odstraňovač a vyprázdniť ho úplne.Pradenie-fectly jednoduché!

UDRŽATEĽNÝ: Tento opakovane valec nepúšťa vlákna nevyžaduje žiadne lepidlo ani lepiaca páska, a môže byť použitý znovu a znovu.

Farba:Biela & Red

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * Valec Pet villus Odstraňovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom Ekoobjektiv.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ Ak ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

  • Názov Značky - FGHGF
  • Zdroj Napájania - Bezdrôtová Nabíjačka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1 ks 3g Loose Powder Okno So Zrkadlom&Lístkového Plastové Kozmetika Kontajner Sifter Prenosné Tekutý make-up Blusher Prípade Prázdny Hrniec Jar

€3.31 - €5.09
( popis: so zrkadlom ideálne pre sypký púder, hubky naplniteľné a prenosné, ideálny pre diy a cestovanie pomocou. ideálne pre prášku,blusher a nadácie vankúš nadácie náplň,zabudované zrkadlo pre easy touch-up linajkované )
Pridať do zoznamu prianí

200 ml Prázdne Plastové Fľaše Skrutku Stlačte kláves Caps DIY 200cc Lotion PET Fľaša S Kotúčovou Veko Šampón Kozmetické Balenia Starostlivosť o Pleť

€39.57 - €53.47
( 30pcs 200 ml prázdne plastové fľaše skrutku stlačte kláves caps diy 200cc lotion pet fľaša s kotúčovou veko šampón kozmetické balenia starostlivosť o pleť materiál: pet+pp fľaša farba: šedá spp farba: biela,jasné,čierna )
Pridať do zoznamu prianí

Prázdne Vzduchovom Vankúši Lístkového Box Prenosný Kozmetické make-up Prípade Kontajner s Prášok Hubky Zrkadlo na BB Krém Nadácie

€1.31 - €2.05
( 74713 hotsale popis: prázdne vzduchovom vankúši lístkového prípade box s make-up zrkadlom a powder puff pre váš make-up diy. komponenty: vankúš prípade + powder puff + hubky + vnútornou vložkou prenosné, lemované utesnený vrchnák, )
Pridať do zoznamu prianí

Parfum Fľašu Ampulka Crimper Stroj Pre 15 mm Fľaša Fľaša Sprej Pohodlné Ručné Tesniace Viečka Nástroje Bambusu Snap Nástroj Prenosné

€3.87 - €5.78
( funkcie: 1. vyrobené z drevnej hmoty, bezpečné na používanie. 2. k dispozícii na oboch koncoch, vhodná pre 15 mm fliaš.mini a prenosné. 3. vhodné pre bajonet fľaše, ručné uzatváranie fliaš nástroje. 4. dobrý tesnenia, tesnenie )
Pridať do zoznamu prianí

Kompaktný Obväz Prúžok Elastický Obväz Zábal Priedušná Samolepiace Háčika a Slučky Uzavretie Podporu pre Vyvrtnutie

€1.35 - €1.80
( elastický obväz zábal priedušná samostatne priliehajúcich prúžok kompresie zábal lekárske pásky 2 x 1,8 v žltej 1. bezpečné: samolepiace obväz palice ľahko do pokožky a zostáva na mieste, zabezpečiť bezpečné a spoľahlivé spevnenie bez akéhokoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Praktické Nohy Umyť Barel Foot Masáž Vedro Domov Umývanie Povodí Zelená

€16.21 - €30.59
( popis tento umývanie nôh segmentu je veľmi vhodný pre domáce použitie.jedinečný dizajn poskytuje účinnú podporu a udržuje nohy spa.prenosné kúpeľ nôh, ak ste unavení z chodiť, namočte nohy v teplej vode je dobrý spôsob, ako relaxovať. funkcie -farba: )
Pridať do zoznamu prianí

500 ml Mydla Fľaše Nastaviť pre Kuchyňu, Kúpeľňu Naplniteľné Šampón, Sprchovací Kvapalina Nádobu Lotion Fľaše Nastaviť

€3.63 - €5.77
( 500 ml mydla fľaše nastaviť pre kuchyňu, kúpeľňu naplniteľné šampón, sprchovací kvapalina nádobu lotion fľaše nastaviť vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality či už hľadáte pre akýkoľvek dom, kuchyňa decor alebo moderný dekor, tento rustikálny )
Pridať do zoznamu prianí

2 V 1 Auto Pokožky Značka Odstránenie Auta Bezbolestné Mol Bradavice Odstraňovač Zariadenia Micro Kože, Značka Liečba Nástroj Ľahko Sa Čistí Pleť Starostlivosť Nástroj

€2.97 - €5.40
( 2 v 1 auto pokožky značka odstránenie auta bezbolestné mol bradavice odstraňovač zariadenia micro kože, značka liečba nástroj ľahko sa čistí pleť starostlivosť nástroj popis: kožou štítok odstránenie auta dve do jedného inovatívny )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Transparentné Námestie Parfum Do Fliaš Sklo Pribrala Vzorky Do Fliaš Farebné Kozmetické Vzorku Spreju

€1.04 - €1.61
( popis typ výrobku: parfum spray sub-do fliaš použitie výrobku: denné balenie chemických, osobnej starostlivosti materiál: plast + sklo farba: oranžová/pink/sivá/fialová kapacita: 5ml 10 ml 20ml balenie obsahuje: 1 ks sub-do )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Prst Eversion Obväz Prst Oddeľovač Bunion Bootie Tenké Hallux Valgus Corrector Non Chirurgická Liečba Nohy Ochrany Rukáv

€1.77 - €3.16
( informácie o produkte:2 ks prst eversion obväz prst oddeľovač bunion bootie tenké hallux valgus corrector funkcie: typ:prst oddeľovač materiál:leica textílie veľkosť:(voliteľný) s: dĺžka 17 cm, šírka: 8.2 cm, hrúbka 0,1 )
Pridať do zoznamu prianí

Krása Tváre, Čistenie Tipy Pre Vodné Vysávače Mikrodermabrázia Peeling Hydra Stroj

€20.33
( krása tváre, čistenie tipy pre vodné vysávače mikrodermabrázia peeling hydra stroj itembeauty pokožky hydra tipy pôvodná rukoväť kus hĺbkové čistenie tváre tipy hydra facialed hlavy tipy acuvue hydraluxe hydra dermabrázia úplne )
Pridať do zoznamu prianí

Sprej 10 ml Fľaša Prenosné Parfum Fľašu Naplniteľné Cestovné Sub-do fliaš Prázdnych Kozmetické Fľaše, Nádoby Kvapaliny Fľaša na Vodu

€0.34 - €0.62
( špecifikácie produktu: materiál: pp veľkosť: 8.7*1.7 cm farby: 1 (gold poistenie), 2 (strieborný kryt), 3 (čierny kryt + biela tlač), 4 (čierny kryt + gold tlač), 5 (gold vodič krytu), 6 (strieborného drôtu kryt), 7 (čierny vodič kryt + biela )
Pridať do zoznamu prianí

10Pc/Box Zarastaniu Necht Opravy Nástroj Zarastaniu Toe Nail Liečba Pružná Náplasť Nálepky na Narovnávanie vlasov Clip Rovnátka Pedikúra Nástroj

€2.62 - €3.91
( funkcie: 1.100% zbrusu nový a super kvalitu. 2. ideálny pre zarastaniu nechtov oprava zmierniť paronychia bolesti. 3. nálepky môžu zmierniť a správne paronychia. 4. pomáhajú pri liečbe invaginated nechty a na správne abnormálne nechty. 5.ak )
Pridať do zoznamu prianí

Obojstranný Face Štetec Prenosné Odumreté Odstránenie Peeling Tváre Čistiaca Kefa Čierna

€5.63 - €8.66
( funkcie: 1. dual stranný: silikónové pleťové čistiace kefky je navrhnutý s kefy na oboch stranách, poskytuje jemné a dôkladné čistenie skúsenosti.ergonomický dizajn je ideálny pre bezpečné uchopenie. 2. pohodlné používanie: jemné a mäkké kefky na )
Pridať do zoznamu prianí

7pcs Esenciálny Olej, Sklenený Valec Fľaše, Kovové Loptu Fľaše, Nádoby na Cestovanie

€2.78 - €4.89
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality sklo roll-on fľaše,10 ml. prenosné a pohodlné na používanie. závit povrch valca fľaše, môže sa účinne brániť akémukoľvek úniku. ideálne pre cestovanie a pohodlne montáž )
Pridať do zoznamu prianí

Tvár Sochárstvo Spánku Maska V Súlade Tvarovanie Pleťové Masky Tváre Chudnutie Remienok Dvojitá Brada Redukcia Face Lifting Pás Starostlivosť O Pleť

€1.81 - €2.58
( úplne nové a vysokej kvality typ: tváre chudnutie popruh materiál: baby priedušná textílie farba: ružová kategória:ako na obrázku platné ľudí: nosoústné záhyby/double chinfacial ovisnuté/vrásky na kútiky úst použitie )