0

Menu

Kompaktný Obväz Prúžok Elastický Obväz Zábal Priedušná Samolepiace Háčika a Slučky Uzavretie Podporu pre Vyvrtnutie

Shop: Starostlivosť O Pleť Nástroj
Kompaktný Obväz Prúžok Elastický Obväz Zábal Priedušná Samolepiace Háčika a Slučky Uzavretie Podporu pre Vyvrtnutie

Kompaktný Obväz Prúžok Elastický Obväz Zábal Priedušná Samolepiace Háčika a Slučky Uzavretie Podporu pre Vyvrtnutie

( 0 Recenzie )
€1.35 - €1.80
Sku: e56508

Informácie o výrobku

Elastický Obväz Zábal Priedušná Samostatne Priliehajúcich Prúžok Kompresie Zábal Lekárske Pásky 2 X 1,8 v Žltej

1. BEZPEČNÉ: samolepiace obväz palice ľahko do pokožky a zostáva na mieste, zabezpečiť bezpečné a spoľahlivé spevnenie bez akéhokoľvek zápachu alebo lepkavé zvyšky.

2. UNIVERZÁLNA PRE RÔZNE SITUÁCIE: Vhodné pre športové ochrany, výrony a opuchy na rôzne časti tela, ako sú prsty, členky, zápästia, lakte, kolená a chodidlá.

3. PODPORU OBNOVY: Elastické súdržné pásku roll pomáha zmierniť tkaniva tlak, poskytuje spoločná podpora a pomoc na rýchlejšie zotavenie sa z bolesti a zranenia.

4. POUŽITIE NA MNOHO KRÁT: Lepidlo flexibilné gauzes sú stroj umývateľný, čo vám umožní ich opätovné použitie viackrát, poskytujúci nákladovo efektívne a ekologicky šetrných riešení.

5. VYSOKO ELASTICKÝ POLYESTER: Obväz zábal je zhotovený s polyuretánom a vysoko elastický polyester textílie, zaručuje pohodlie počas opotrebovaniu, umožňujúce prúdenie vzduchu a zabraňuje podráždeniu alebo nepohodlie.

Špecifikácia: Typ Položky: Elastický Obväz Zábal

Materiál: Polyuretán, vysoko elastický polyester

Vlastnosti: Žiadne iné značky ponúka rovnakú kvalitu, hrúbka, pohodlné kompresiu, stabilitu a podporu počas rekonvalescencie.Obväzy sú stroj umývateľný a opakovane použiteľné.

Farba: Žltá

Zoznam balíkov: 1 x Elastický Obväz Zábal

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za povinnosť, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ekoobjektiv.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Druh - Ruky, Nohy Súbor
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Plastové Spreji Transparentné Make-Up Vlhkosti Rozprašovač Účes Jemné Hmlu Postrekovač Fľaše Kaderníckych Nástrojov

€3.19 - €5.32
( prenosné plastové spreji transparentné make-up vlhkosti rozprašovač účes jemné hmlu postrekovač fľaše kaderníckych nástrojov popis: ruky-lisovaný z priehľadného plastu spreji môžu byť použité doma, záhradné zavlažovanie, krása účes, starostlivosti )
Pridať do zoznamu prianí

1~10PCS Odumreté Mozole Odstraňovač Práčky Nano Nano Sklo Sklo Nohy Súbor Rašpľa na Starostlivosť o Nohy Olúpať Nohy Pedikúra Nástroje Nohy

€25.00 - €41.67
( 1~10pcs odumreté mozole odstraňovač práčky nano nano sklo sklo nohy súbor rašpľa na starostlivosť o nohy olúpať nohy pedikúra nástroje nohy popis: veľkosť: 10.5*5.5*3.3 cm farba: viď obrázok nižšie funkcia: olúpať mŕtvu kožu )
Pridať do zoznamu prianí

1~10PCS Nový Prázdny Čerpadlo Dávkovač Nechty Kvapaliny Alkoholu Odstraňovač Fľaša Čistič Nechtov Umenie Nástroje 210ML Hot Manikúra Krása

€5.32 - €8.85
( 1~10pcs nový prázdny čerpadlo dávkovač nechty kvapaliny alkoholu odstraňovač fľaša čistič nechtov umenie nástroje 210ml hot manikúra krása popis: 1.100% úplne nové a vysokej kvality. 2.vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie. 3.čerpadlo )
Pridať do zoznamu prianí

30ml Prenosné Cestovné Kvapaliny Balení Taška Lotion Dávkovač Taška Naplniteľné Šampón Kozmetické Úložný Kontajner Cestovné Sprej

€1.87 - €2.68
( funkcie: 1.100% zbrusu nový a super kvalitu. 2. dva štýly (spray/lotion) môže byť zvolený na bude na uspokojenie potrieb rôznych príležitostiach. 3. špirály vstup, drip-dôkaz, veľký otvor, jednoduché a pohodlné vstrekovania. 4. )
Pridať do zoznamu prianí

Visual Elektrické Tváre Blackhead Odstraňovač Vákuové Pórov Cleaner Akné Čistiaci Čierne Škvrny Odstránenie Tvár, Nos, Hĺbkové Čistenie Nástrojov

€8.66 - €43.35
( visual elektrické tváre blackhead odstraňovač vákuové pórov cleaner akné čistiaci čierne škvrny odstránenie tvár, nos, hĺbkové čistenie nástrojov funkcie: 1. vákuové negatívny tlak, silný sací ľahko cicať z vyrážok a nečistoty hlboko )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs 20 mm Manuálne Crimper Ampulka Penicilínu Capper Žľazy Svorka Penicilínu Fľaša Capper Ampulka Crimper

€75.99
( podpora dropshipping a wholesaling. ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami ! 1pcs 20 mm manuálne crimper ampulka penicilínu capper žľazy svorka penicilínu fľaša capper ampulka crimper na capper má matné textúry, jemné )
Pridať do zoznamu prianí

Nástenné Mydlo Pokrm Odkvapkať Mydla, Držiak Na Kúpeľňa Samolepiace Mydlo Misky Plastové Mydlo Kontajner Kúpeľňových Doplnkov

€1.85 - €3.71
( nástenné mydlo pokrm odkvapkať mydla, držiak na kúpeľňa samolepiace mydlo misky plastové mydlo kontajner kúpeľňových doplnkov popis: názov: penenie netto čistý foaming veľkosť: cca 11*9 cm materiál: pe náhodné štýl váha: )
Pridať do zoznamu prianí

1/2KS Zarastaniu Necht na Narovnávanie vlasov Clip Transparentné Pružná Náplasť Nálepky Prst Nechty Starostlivosť Corrector Patch Rovnátka Pedikúra Nástroje

€1.98 - €4.04
( 1/2ks zarastaniu necht na narovnávanie vlasov clip transparentné pružná náplasť nálepky prst nechty starostlivosť corrector patch rovnátka pedikúra nástroje popis: typ: necht na narovnávanie vlasov materiál: dovezené, drevovláknité dosky farba: )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs 10 ml (0.3 Oz) Jasné Fľaše Ampulka nepriepustných Kvapalných Vzoriek Vzorky Skla, Fliaš, Fľaštičiek Kvapalín, Prach, Semená

€0.37 - €0.54
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné typ: 10 ml vzorky ampulky kapacita: 10 ml materiál: sklo farba: transparentná popis: veľkosť: 22mm x 55mm 10 ml (1/3 unce) sklenených fľaštičiek. materiál: vyrobené z jasných borosilikátového )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs 10-50 ml Stlačiteľný Plastové Flip Fľaša Kozmetické Fľaše s Butterfly Veka Puzdra Cestovné Nádoby Na Tekuté Šampón

€3.70 - €4.93
( 100% zbrusu nový.vynikajúcu kvalitu krásne plastovú fľašu s flip dizajn je potrebné pre to, aby ste ísť domov a cestovanie fľaše vhodné pre každého, ako je napríklad šampón, krém na opaľovanie, nail polish remover a sprchový gél. body )
Pridať do zoznamu prianí

16PCS Opakovane Silikónový Anti-wrinkle Tvár, Čelo, Líca Bradou Nálepky Tvár, Očné Škvrny, Vrásky Odstránenie Face Lifting Krásy Nástroje

€2.94 - €4.90
( funkcia: vezmite prosím na vedomie: ostatné doplnky nie sú v cene. 100% nová kvalita veľkosť: 20*15 cm farba: transparentná balenie: funkcie opp transparentné vak účinnosť: použite pleťové pásky, aby sa zabránilo )
Pridať do zoznamu prianí

250ml make-up&Nail Čistenie Prázdny Dávkovač Manikúra Acrylic Remover

€3.37 - €5.81
( popis: vyrobené z ľahkej&odolný. uzamykateľné čerpadla zabraňuje neporiadok a škvrny. to je prenosný&convienient,jednoduché použitie. vhodné pre nechty remover,profesionálne použitie alebo domáce použitie. špecifikácia: veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Úľavu Ošetrenia Tváre Kontúr Očí Navi Tváre Ľadové Valčeky Tvár Masér Silikónové Ice Cube Zásobníky Ľadu Držiak Na Tvár

€2.56 - €4.26
( úplne nové a vysokej kvality! názov:beauty zdvíhacie tvarov nástroj silikónové ice cube vaničky materiál:silikón typ:tvár valček veľkosť:ako obrázok zobraziť tvar:ako obrázok zobraziť príležitosti:pre celé telo vlastnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Opakovane Námrazy Chladenie Ľadovej Masáž Šálky Studenej Masážny Valček Freezable Tvár Masér Pre Svalové Studená Terapia, Starostlivosť O Pleť Nástroje

€7.71 - €11.01
( tieto tváre ľadové valčeky umožní vychutnať si rôzne kozmetické skúsenosti s ich chladiace účinky.znižujú teplotu pokožky, upokojuje zápaly, utiahnite póry, a zvýšiť obeh.sú vhodné pre všetky typy pokožky a môže sa používať na tvár, krk, oči, a telo.sú )
Pridať do zoznamu prianí

10-ml Sklenené Spreji Naplniteľné Sklo Parfum Fľašu Vyprázdniť Vôňa Prenosné Fľaše Parfum Balenie Fľaša F20172425

€126.56 - €140.62
( na dovolenku a cestovanie nevyhnutné pre mužov a ženy. názov položky:sprejová fľašu farba: ako zobraziť materiál: sklo kapacita:10 ml veľkosť: ako zobraziť dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS 1.8 ML/2,5 ML Mini Vzorka Parfumu Dávkovanie Sklenené Fľaše Bajonet Sprej Vzorky Parfum Fľašu

€3.23 - €4.62
( usd 1.89 ~ usd2.66 /kus usd 3.86 ~ 5.85 /kus usd 2.31 ~ usd3.83 /kus usd 1.79 ~ usd2.36 /kus usd 2.21 ~ usd3.26 /kus usd 2.43 ~ usd3.93 /kus usd 3.36 ~ usd4.07 /kus usd 1.69 ~ usd2.31 /kus vezmite prosím na vedomie:sklenená fľaša je transparentné.špecifikácia veľkosti )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosný Mini Okrúhle Vrecko Na Skladací Make-Up Zrkadlo Vintage Dvoch Strán Kvetinový Vytlačené Čínsky Štýl, Kompaktný Kozmetické Zrkadlá

€1.22 - €2.46
( zoznam balíkov: 1*make-up zrkadlo opísať: make-up zrkadlo prijíma prírodné a mäkké obojstranný dizajn, a high-definition zrkadlo je tak jasné, že môžete vidieť každý detail vašej tváre. chinoiserie štýl dizajnu, viacero farebných možností, )