0

Menu

Reklamné Displeja, Stojan Plagát Rack obojstranná Manuálna Držiteľ Prihlásiť Viacúčelový, Pvc Atď.

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
Reklamné Displeja, Stojan Plagát Rack obojstranná Manuálna Držiteľ Prihlásiť Viacúčelový, Pvc Atď.

Reklamné Displeja, Stojan Plagát Rack obojstranná Manuálna Držiteľ Prihlásiť Viacúčelový, Pvc Atď.

( 0 Recenzie )
€7.96 - €18.97
Sku: e31067

Informácie o výrobku

Popis

Toto je plagát stojan, ktorý je vyrobený z materiálov, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.Toto značenie držiak sa používa na zavesenie a zobrazovanie reklamy, cena na značky, bannery, atď.S filmom dizajn rámu, môže mať reklamy, aby sa zabránilo pádu.

Funkcie

- Farba: Červená.

- Materiál: ABS+PVC.

Veľkosť: 82.50X20.00X15.00cm/ 32.42X7.86X5.89in.

- Tento plagát držiak je vyrobený z ABS a PVC materiálu, povrch, odolný a bezpečný pre použitie.

- Toto značenie držiak sa používa na zavesenie a zobrazovanie reklamy, cena na značky, bannery, atď.S filmom dizajn rámu, môže mať reklamy, aby sa zabránilo pádu.

- Užitočné banner stand je ideálny spôsob, ako zobraziť vnútorné a vonkajšie znaky, vhodné pre výstavy, reštaurácie, maloobchodné predajne, kancelárií, obchodných hál, škôl, atď.

- Tento držiteľ má nastaviteľný dizajn, ktorý sa dá ľahko upraviť podľa vašej výšky potrieb.

- Jednoduchá konštrukcia, jednoduchá inštalácia, ak nie je v prevádzke, môže byť ľahko rozobrať, čím sa ušetrí miesto.

1 x Plagát Stojan

  • Feature3 - Reklamný Stojan
  • Feature1 - Plagát Zobraziť Stojan
  • Feature4 - Výškovo Nastaviteľný Stojan
  • Feature2 - Transparentné Plagát Rám
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature5 - Prihláste Sa Stáť

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Čelo zbraň skladovanie taška EVA úložný box teplomer package teplomer ochrany box praktická taška

€0.84 - €1.20
( funkcie: 1.materiál:puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného eva materiálu, rozdrviť odolný a anti-shock. 2.vodovzdorný:poskytuje adekvátnu ochranu pred nárazmi, poškriabaním a striekajúcou vodou. 3.zips dizajn:nemusí sa starať o )
Pridať do zoznamu prianí

Desktop Úložný Box Akryl Bábika Model Zobraziť Prípade Prachotesný Transparentné Toy Model Zobraziť Stojan Akcie Obrázok Hračky Úložný Box

€0.54 - €0.82
( popis výrobku: akryl úložný box, nielen pohodlné pre vaše zber a ochranu, ale tiež môžete vytvoriť svoj desktop viac čisté a upratané, a jednoduchý štýl umožňuje zobrazovať v rôznych scén.okrem toho, že je jednoduchá inštalácia.najdôležitejšia )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Ženy Muži Odznak Banka ID Držiteľov Podnikania Držiteľa Karty Autobus Karty Kryt Prípade Držitelia Kreditných Kariet

€3.48 - €6.96
( úplne nové a vysokej kvality štýl:módne,roztomilý typ:držiteľovi karty držiteľa karty veľkosť: 11*7 cm môžete držať karty: 8.6x5.4cm bavlnené lano dĺžka: cca 15 cm farba:ako je znázornené charakteristika: 1.posuvný )
Pridať do zoznamu prianí

Morský Život Lesk Sestra Odznak Cievky Clip Držiak Vysúvacia Teleskopická Pracky ID Držiteľa Karty Vianočné Učiteľ Dekorácie, Darčeky

€0.76 - €1.37
( funkcie 1.tento zdvíhateľnej odznak držiak je vyrobený z akrylových, non-jedovaté, kovovú sponu odolné, ruky otvorené viac námahy, udržiavať dobré a vy sa nemusíte starať o klip bude rez diera do svetra, uchopenie dosť chytiť vaše oblečenie skôr než )
Pridať do zoznamu prianí

Súbor Priečinkov Na Podanie Kabinetu 1.2 palcový Rozšírenie Visí Podanie Zložky Veľký Súbor Kabinetu Vložky Ak chcete Vytvoriť Vlastné Podanie

€5.42 - €13.55
( funkcie: 1. v registračnej skrini organizátor je navrhnutý s 7 jedinečný akordeón vrecká, ktoré sú rozšíriteľné na 1,2 palca každý, a je s krytom na oboch stranách, aby sa zabránilo dokumenty z pádu. 2. závesné zložky majú 6 žiarivé farby )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Akryl Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Odznak Cievky Klip Teleskopická Klip Študentov Lekára, Sestry ID Držiteľa Karty Keychain 2023

€1.08 - €1.71
( popis produktu:1pcs odznak cievky klip funkcie : 1.tento zdvíhateľnej odznak držiak je vyrobený z akrylových, non-jedovaté, kovovú sponu odolné, ruky otvorené viac námahy, udržiavať dobré a vy sa nemusíte starať o klip bude rez diera do svetra, )
Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Drahokamu Jazvečík Šteňa Dizajn Keychain Auto Krúžok Dekorácie Prívesok Vynikajúci Darček Pre Priateľku Rôzne Štýl

€6.53 - €9.33
( funkcie: krásne malé roztomilé drahokamu jazvečík psa dizajn. super rozkošný a roztomilý dizajn. prenosná veľkosť, ľahko uskutočniť. to je veľmi zábavná hračka pre vaše deti, deti. to môže urobiť relaxovať a cítiť )
Pridať do zoznamu prianí

Stacionárne Workspace Zliatiny Veľkú Kapacitu Ľahko Čistiť 7 Oddelení Držiak Ceruzky Home Office 360 Stupňové Otáčanie Úložný Košík

€12.21 - €15.65
( funkcie: desktop organizátor: 7 samostatných oddelení efektívne triediť a ukladať rôzne predmety.pomôže vám využiť priestor na vašom stole efektívne a udržať váš stôl organizovaný a uprataný. maximalizovať vaše vertikálny priestor a udržať )
Pridať do zoznamu prianí

Atrament pad pečiatky poduška na svadbu Dokument striebro

€1.07 - €1.79
( a vzťahujú sa na všetky typy odtlačkov prstov a maľovanie prstom.žiadne toxické, bezpečné pre deti farba: strieborná poznámka: keď otvoríte ju na prvý raz,obal môže byť trochu tesný,počkajte chvíľu.univerzálny obdĺžnikové pečiatky pad to môže byť použitý )
Pridať do zoznamu prianí

Stôl Organizátor Kvet-tvarované make-up Štetec Kontajner Žiarivé Farby Veľkú Kapacitu, Pero, Držiak na Písacie potreby

€3.41 - €7.59
( popis typ:držiak na pero farba:ako je znázornené materiál:hips veľkosť:13.9*13.5*8 cm(5.47*5.31*3.15 v) balenie obsahuje:1 ks držiak na pero popis: kvet-tvarované úložný box pre vedenie skladovanie usporiadaná )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Podnikania Držiteľa Karty Desktop Business Stojan Podnikania Držiteľa Karty Pre Domáce

€3.78 - €7.55
( popis business card držiak s kovovou robil dizajn, odolné a robustné, zabránilo poškriabaniu.a jednoduchý štýl bude vyhovovať vašej kancelárie, ktoré v low-rozbil.jednoduchý štýl, dizajn, vizitky, stojan nie je vhodné, aby sa vizitka.na pribrala a non-slip )
Pridať do zoznamu prianí

Kniha Stojí Za Prečítanie Skladacia Nastaviteľné Kovové Čítanie Stojan Super Nosné Kniha Stojí Za Prečítanie Plochy Pre Kuchárka

€31.88 - €81.75
( funkcia: 1. super nosné 4 kg: kniha držiak na stojan je stabilný a nie je shake nepatrí, poskytnúť hard-core support, jednotné sily, super nosné 4 kg 2. elastické knihy klip: kniha stojan pre čítanie je navrhnuté s elastické knihy klipy, ktoré môže )
Pridať do zoznamu prianí

30/40 Sloty Marker Pero Skladovanie Držiteľa Štetec, Ceruzka Rack Stojanu Organizátor Multifunkčný Nástroj

€0.43 - €0.68
( nové a vysokej kvality materiál: plast veľkosť: ako obrázky znázorňujú package zahrnuté:1pc poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme )
Pridať do zoznamu prianí

40Pcs Tabuľka Počet Držiteľov Miesto Držiteľa Karty Obrázok Držiakov Na Svadby, Narodeniny, Výročia, Párty, Reštaurácia

€7.55 - €16.07
( [robustné a odolné] náš stôl číslo držiaky sú vyrobené z poistného kov, ktorý je pevné, trvanlivé a dajú sa použiť znovu a znovu.povrch tohto obrázku je držiteľ á tak, že to vyzerá hladké a lesklé.a čo viac, toto meno držiteľa karty nebude zlomiť alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Drevo Štýl Kábel Organizátor Poľa Drôtu Organizátor Domáce A Kancelárske Kábel Organizátor Pre TV, Počítač Skryť A rozvodky

€34.21
( [vysoká kvalita materiálu]elektrickej zásuvky úložný box je vyrobený z vysoko kvalitného borovicového dreva. 30x18x15cm bol ručne leštené opakovane, s vynikajúce spracovanie a dlhú životnosť. [rozlúčka s neporiadok]nie si naštvaná pri pohľade na chaotický )
Pridať do zoznamu prianí

Cool Monštrá Čínsky Drak Cthulhu Had Tiger XXL Veľké Mousepad Klávesnice Pad Gaming Mouse Pad

€6.31 - €9.02
( pozdvihnúť váš stôl nastavenia: naše rozšírené stôl pad mat opatrenia, poskytuje dostatok priestoru pre váš počítač, notebook, klávesnica a iné stôl položky. non-slip dizajn: naše trvanlivé non-sklzu materiálu zaručuje stabilný chod myši a klávesnice, )
Pridať do zoznamu prianí

4 Farebné Plochy Držiak Ceruzky make-up Štetec Rúž Držiteľ Srdce Úložný Box pre Domáce,Školské Dropship

€5.76
( funkcie: ootdty veľký úložný priestor pre malé priestory,priestor na pracovnej ploche , make-up zaberá veľmi málo miesta na pracovnom stole, ale poskytuje veľký úložný priestor.je vhodný pre domácnosti, kancelárie, školy, triedy a kdekoľvek ich )