0

Menu

Mehofond Quinceanera 15 Princezná Pozadie Ružové Šaty Crown Kvet Narodeniny Dekor Fotografie Pozadí Sladké Dievča Foto Rekvizity

Shop: Fotoaparát & Foto
Mehofond Quinceanera 15 Princezná Pozadie Ružové Šaty Crown Kvet Narodeniny Dekor Fotografie Pozadí Sladké Dievča Foto Rekvizity

Mehofond Quinceanera 15 Princezná Pozadie Ružové Šaty Crown Kvet Narodeniny Dekor Fotografie Pozadí Sladké Dievča Foto Rekvizity

( 0 Recenzie )
€32.42 - €56.89
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: e19104

Informácie o výrobku

O Materal:

Bavlna :materiál je tenký a ľahký ako polyester ,mäkké môže byť umyté, môžu sa žehliť, môžete znovu použiť, odolný, vhodný pre vnútorné a vonkajšie.

Polyester:farba je pomerne tmavá, materiál je pomerne mäkké, možné prať, môžu sa žehliť, môžete znovu použiť, odolný, vhodný pre vnútorné a vonkajšie.

Výhody A Nevýhody:

Bavlnený materiál sa mierne ovplyvniť streľba účinok vďaka zaniknúť dopravy.To vyžaduje, aby kupujúci používať nízke teploty žehlička na odstránenie záhybov.

Polyester nebude zaniknúť.To je tiež silnejší a môže sa použiť opakovane.Môžu sa umývať s vodou.

Materiál zobraziť podrobnosti:

O záhyby:

V záujme uľahčenia prepravy výrobku, vinyl pozadie bude mať nejaké vrásky, ako odstrániť vrásky?

Žehlička na zadnej strane pozadie s naparovaciu žehličku.Žehlička s nízkou mierneho pásma.

Roll to až tesne s valca, a čaká na 3-4 dni.

Odporúčam vám dať kus látky podľa žehlička a potom železa bez striekania vody.

O veľkosti:

Ak potrebujete prispôsobiť iné veľkosti, kontaktujte nás.

O vzdialenosti streľba

Farebný Rozdiel:

Ďalšie Služby:

Ak potrebujete extra diery, pridať vrecká, roll up a pošlite, prosím, kontaktujte zákaznícky servis.

(Kliknite na obrázok nižšie pre nákup)

Q&A:

Otázka: Ako robiť prispôsobené pozadí?

Odpoveď: môžete poslať vašu požiadavku na náš zákaznícky servis alebo nechajte správu v rámci objednávky sa náš dizajnér bude projekt je pre vás,a potom odoslať vzorky pomôže potvrďte ho.

Ak chcete vytlačené svoj vlastný obrázok, kontaktujte náš služby zákazníkom, alebo poslať na náš mail: [email protected] budeme tlačiť na pozadí s imidž.

Otázka: Ako dlho to bude stáť, aby som mohol dostať tovar?

Odpoveď: potrebujeme 2-5 pracovných dní na výrobu tovaru.

Ak máte konkrétny dátum, ktorú potrebujete, môžete sa na nás obrátiť, vám môžeme ponúknuť rýchlejšie prepravu.

Vezmite prosím na vedomie, že by ste mali platiť extra náklady na business express.

Otázka: som ešte nemal dostal balík pre dlhú dobu,Čo sa stalo mojej objednávky?

Odpoveď: V tomto stuation,prosím neváhajte a kontaktujte nás.ospravedlňujem sa, že nedal si uspokojujúci zážitok z nakupovania.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

O Spätnú Väzbu

Vaša pozitívna spätná väzba je najlepším povzbudením pre nás.Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s týmto poradí, keď budete prijímať položky.Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás.Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reslove nejaké problémy.

  • Druh - Sprej Maľované
  • Upozornenie - Položka obsahuje len kulisu
  • Polyester Funkcia - Umývateľný, žehlenie, žiadne záhyby, farba naozaj viac, Vonku, Profesionálne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Vinyl Funkcia - nemôže umývanie, žehlenie backface redukovať vrásky, Vnútorné, lacné
  • Kľúčové slová - foto tapety, banner, dodanie, PLAGÁT, Photocall, rekvizity, dekor, Photozone, štúdio
  • Štýl - Deti
  • Predmet - narodeniny strieľať, Tortu Rozbiť, novorodenca portrétnej fotografie
  • CN - Jiangsu
  • Farebné Prevedenie - Na fotografii vidíte, je isté, pozadia
  • Požiadať - fotografia, Foto štúdio, Strana, oslava
  • Hľadaný výraz - profesionálne fotografovanie, photozone pre fotografiu strieľať, Fotograf
  • veľkosť - WideXHigh(can be customized)
  • Prispôsobiteľné - Názov, Dátum, Frázy, farba, Vzor
  • Názov Značky - mehofond
  • Vlastné - osobné narodeniny plagát, vlastné narodeniny pozadí, vlastný banner, šialený vedec
  • Číslo Modelu - Foto Pozadia
  • Tému - dievča narodeninovej party, Svadobný Obrad, deti narodeninovej party, Narodeniny Dekorácie, Narodeniny pozadí, narodeniny dievča, Dieťa Sprcha, vlastný banner
  • Materiál - Flanelové, BAVLNA, Polyester
  • Package - Áno

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Sklo Prísavkou pre Insta360 JEDEN X3 X2 RS/DJI Akcia 4 3/GoPro Hero 11 10 9 Fotoaparát Acessories Auto Okno Silné Mount Držiak

€7.31 - €7.95
( platné pre ručné kamery dji osmo mobile 6/5/se/4, dji osmo akcie 4/3/2/1, gopro hero 11/10/9, insta360 jeden x3/x2/jedna/jeden x/rs, mobilný telefón funkcia: 1. multi scény, multi angle, multi polohy inštalácia a používanie.môže byť inštalovaný na )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný Deň matiek Pozadia Ružový Klinček drevená Podlaha Fotografické Pozadie Svadobné Sprcha Party Dekor Transparent

€8.25
( 1:tento obchod podporuje kupujúci pridať požadovaný text k obrázku.kupujúci len potrebné poznamenať, presný text, ktorý musí byť pridaný pri objednávke.obchod sa ho upraviť podľa vašich requirements2:o chromatické aberration: keďže zobrazenie stavu jednotlivých )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný 50. Narodeniny Pozadie Lesk Diamond Balóny Banner Rose Black Gold Fialová Dekorácie Žena Výročie Foto Pozadie

€33.73
( ✿ o kulisu✿ prispôsobený tak, ako svoju požiadavku. 1. použitie: toto digitálne vytvorili kulisu je výborný portrét pozadí pre ľudí všetkých vekových kategórií.je tiež vhodné pre osvetu obchod zobrazí a na interiérové dekorácie, ako aj )
Pridať do zoznamu prianí

Platné pre GoPro10/Dajiang Akcia Fotoaparát 360 Stupňové Otáčanie Jeden Klip Nový Bicykel Kovový Držiak Fotografia Príslušenstvo

€16.98
( popis: materiál: hliníková zliatina farba: čierna/červená/modrá hmotnosť: 100 g veľkosť: ako je to zobrazené na obrázku platné: akcia fotoaparát vlastnosti: povrch prešla anodická oxidácia hliníka liečby a dodáva )
Pridať do zoznamu prianí

Drone s Kamerou Odborných Leteckých Vozidla Striedavý Motor Optický Tok Polohy Drone Skladacie Quadrotor Vrtuľník Hračky

€20.54 - €86.00
( produkt (lietadlo) batérie parametre:3,7 v-lítiová batéria 1800mah diaľkové ovládanie batérie parametre:aaa*3-6v alkalické batérie (samostatné) nabíjanie metóda:usb nabíjanie čas nabíjania: cca 60 minút doba letu: cca 15 minút diaľkové )
Pridať do zoznamu prianí

Pre DJI Mini 4 Pro Filter UV Šošovky Ochrany CPL Polarizácia ND 8/16 Svetlo zľava Pre DJI Mini 4 Pro Objektív Filter Príslušenstvo

€71.83 - €153.22
( vlastnosti: 1.uv ochrana zrkadlo: uv zrkadlo , tiež známe ako uv filter (ultrafialové), chráni objektív a zlepšuje kvalitu obrazu.používa sa na snímanie v prímorskom, horách, snehová a otvorené priestory, atď.to môže znížiť blue tón spôsobené )
Pridať do zoznamu prianí

Macarron Fotografie Pozadia Dekorácie Pozadí Narodeniny Fantasy Stvorenia Baby Sprcha Oko Vlastné Pozadie Démon Foto

€29.20
( gl strany pozadie dekorácie obchod o prispôsobenie 1:prosím, kontaktujte nás pred objednávke ak potrebujete prispôsobenie. 2:prosím, odpovedať na správu v čase, musíme overiť niektoré ďalšie informácie o veľkosť naša veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

SHUOZHIKE Umenie Textílie Bodové Svetlá Tehlovej Steny Fotografie Pozadia Rekvizity Vintage Photo Studio Pozadí 201027ZQD-02

€11.11 - €19.15
( dobrý deň.sme predajcom, sme sa aj váš priateľ. snažíme sa, aby sa vám lepšie služby. ale ak máte akékoľvek otázky, prosím, nezabudnite na nás obrátiť prvý. funkcia: najdokonalejšie stroje a vynikajúce technológie tlače môžu )
Pridať do zoznamu prianí

Motocross Happy Birthday Fotografie Kulisu Pre Chlapca Deti Strana Navrhne Banner Čierna A Červená Dirt Bike Racing Dekorácie

€15.24
( 1:tento obchod podporuje kupujúci pridať požadovaný text k obrázku.kupujúci len potrebné poznamenať, presný text, ktorý musí byť pridaný pri objednávke.obchod sa ho upraviť podľa vašich požiadaviek 2:o chromatické aberration: keďže zobrazenie stavu )
Pridať do zoznamu prianí

HB32 Objektív Odsávače Slnečník Kryt pre AF-S 18-70MM F/3.5-4.5 GIFED Výmeny Objektívu Chrániče Opravy Príslušenstva T5EE

€2.55 - €3.59
( funkcie: chrániť objektív pred náhodným poškodením, zabránenie daždi prach z pádu na predné objektív, blok túlavých svetla do objektívu a zvýšiť presnosť fotografie. výtvarné spracovanie, krásny vzhľad, môže sa prevrátil pre jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

1 KS Náhradné Diely Pre Svätý Kameň HS720G UAV Pohodlné Prenosné Povýšenie Statív Pristávacie zariadenie Zdvíhacie Statív Príslušenstvo

€4.86 - €6.94
( 1. vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, skladacia skladovanie, ľahký dizajn; 2. účinne zvýšiť výšku 15 mm, aby sa zabránilo zem trosiek znečistenia alebo poškodenia na trup a gimbal, keď uav má off a pozemkov; 3. malý a ľahký, váži len )
Pridať do zoznamu prianí

Sokani X60 Batérie Adaptér Plechu D-poklepaním na Výstup pre Sony NP - F750 F970 Špeciálny dizajn pre Sokani X60 MINI X60 RGB LED Video Svetlo

€33.33 - €63.51
( sokani v mount batéria, adaptér plechu d-poklepaním na výstup pre dual sony np-f970 f750 f550 s v-mount adaptér, svorky pre sokani x60 led light studio np-m je multi-funkčné batérie converter adaptér.podporuje rýchle nabíjanie np-f séria batérií.to môže )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Top Vonkajšie LCD Displej Okno Sklenený Kryt+PÁSKY pre D800

€1.66 - €2.82
( typ položky: sklo kompatibilné pre:d800 stav: 100% nové, tretie strany produkt, nie-originál, farba:biela materiál:sklo obsah balenia: 1 x sklenený kryt len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. )
Pridať do zoznamu prianí

Disney Lion King Simba Vlastné Fotografie Pozadím Lesných Deti Narodeninovej Party Foto Pozadie Baby Sprcha Banner Plagát Kreslených

€32.37 - €39.48
( ako sa vysporiadať s záhyby po prevzatí tovaru: tovar vám bude zložené na zásielky, ktoré môžu mať za následok pokrčený.nižšie sú uvedené niektoré spôsoby, ako odstrániť lomené: 1. môžete železa zadnej strane (nie obraz strane) na primeranú )
Pridať do zoznamu prianí

Rozprávková Húb Kvety Avenue Jungle Pozadie Vinyl Handričkou Backround pre Deti Baby Sprcha Fotografie Rekvizity Fotenie

€26.08 - €34.77
( špecifikácia: materiál: vinyl handričkou balenie: skladanie veľkosť: 0.4x0.6m (o 1.3x2ft) (šírka x výška) 0.6x0.9 m (o 2x3ft) (šírka x výška) 0.8x1.25m (o 2.6x4ft) (šírka x výška) 1x1.5m (o 3x5ft) (šírka )
Pridať do zoznamu prianí

Doplňovanie vody Základňu pre Slnko slnečníkom Piesku Zem Stanovenie Nástroj Stabilné DXAC

€25.52 - €33.14
( funkcie: ootdty bezpečné a stabilizovať svoj dáždnik s našimi nastaviteľné plastové slnko slnečníkom piesku zem stanovenie nástrojov. vyrobené z trvanlivého materiálu, tento základ je odolný voči uv únikov, trhliny, a vyblednutiu. ideálny )
Pridať do zoznamu prianí

Gumová Lopta na Hlavu Montáž na 1/4 Skrutku Adaptéra Adaptér na Statív Ram Mount Gopro Akciu, Fotoaparát, GPS Loptu Mount Držiak na Príslušenstvo

€1.74 - €3.55
( popis: úplne nové a vysokej kvality funkcia: 1 palcový priemer gumy loptu do 1/4 statív skrutka so závitom. vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, odolné, pevné a stabilné pre nás, na použitie. s malým tvar a kompaktné rozmery, )