0

Menu

Šťastný 50. Narodeniny Pozadie Lesk Diamond Balóny Banner Rose Black Gold Fialová Dekorácie Žena Výročie Foto Pozadie

Shop: Fotoaparát & Foto
Šťastný 50. Narodeniny Pozadie Lesk Diamond Balóny Banner Rose Black Gold Fialová Dekorácie Žena Výročie Foto Pozadie

Šťastný 50. Narodeniny Pozadie Lesk Diamond Balóny Banner Rose Black Gold Fialová Dekorácie Žena Výročie Foto Pozadie

( 0 Recenzie )
€33.73
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: e22824

Informácie o výrobku

✿ O Kulisu✿

Prispôsobený tak, ako svoju požiadavku.

1. Použitie: Toto digitálne vytvorili kulisu je výborný portrét pozadí pre ľudí všetkých vekových kategórií.Je tiež vhodné pre osvetu obchod zobrazí a na interiérové dekorácie, ako aj fotografovanie zátišia opatrenia a produkty.To pozadie je ideálne pre rôzne udalosti, ako dieťa sprchy, svadby, školské plesy, večierky, svadobné sprchy a dovolenku oslavy.Slúži taktiež ako skvelé pozadie pre živé vystúpenia, ako hrá, talent show, koncerty, kostol súťaží a festivalov.To je ideálny pre televíziu a video produkcie.

2. Výhoda: Všetky naše pozadia sú zhotovené z tenký, ľahký vinyl.Tento materiál umožňuje jednoduché skladanie a prenosnosť.Pozadia dojazdu ploché a môžu byť zavesené buď vertikálne alebo horizontálne.

3. Prispôsobený pozadia môže byť tiež vytvorený na vyžiadanie;pre ďalšie informácie, prosím, e-mailom.

Sme Podporu Mieru: môžete povedať, veľkosť, ktorú potrebujete prostredníctvom e-mailu, potom môžeme tlačiť tú správnu veľkosť pre vás.

✿ Výber veľkosti :

Môžete si vybrať veľkosť, ktorú potrebujete podľa obrázku nižšie.

✿ Obsah Balenia :

1. 1 kus Fotografie Pozadie (Skladanie).

2.V pozadí Stojí a klipy nie sú zahrnuté.

✿ Pomocou Metódy: Pomocou pozadie svorky pre zavesenie na stojan.Alebo odporúčam používať tento a samolepiace háčiky, ktoré dočasne držať na stene.

✿ Všimnite si Prosím: dostanete len kulisu, bez stojana.Všetky pozadia bude zaslaný zložené, pretože podľa pravidla o post office, dĺžka položka nemôže byť viac ako 1,2 m.Ak majú lomené, nebojte sa, odstrániť metódy a dopĺňa takto:

1.Roll to až tesne s valca, a čaká na 3-4 dni.

Na pozadia je potrebné udržať vzdialenosť pre fotografovanie.Aj mnohé veľké obrázky vo formáte môže zdať trochu pixelated

✿ Vážený zákazník: Mať akúkoľvek otázku, prosím, neváhajte ma kontaktovať.Váš návrh bude nám robiť lepšie, dajte si viac spokojní.Ďakujeme za pochopenie!

  • Názov Značky - HKFZ
  • Materiál - Vinyl
  • Druh - Sprej Maľované
  • CN - Jiangsu
  • Číslo Modelu - HP TH1
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - Áno
  • Štýl - Deti

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Tropickej Džungli Safari Fotografie Pozadie Chalan, 1. Wild Jedného Novorodenca Narodeninovej Party Rodinné Foto Pozadie 22930 YE-05

€7.69 - €13.25
( o tejto položky: materiál: vinylový materiál , ľahko sa prenáša,farba je lepšie,nie vodotesný,majú menej zaniknúť,môžete železa ho odstrániť vrásky,ryhy sa dá zlepšiť. veľkosť: všetky veľkosti farba: sýte farby, vzory sú tlačené )
Pridať do zoznamu prianí

1 KS Makro Zameranie Zameranie Železničnej Jazdca/Close-Up 4-Way Black Pre Digitálne SLR Fotoaparát DC S Normou 1/4-Palcový dierou Hliníka

€18.74 - €28.39
( 1. 4-way statív hlavu, odolné kovové, ideálny pre makro fotografovanie 2. precízne stupnice na jazdca pomôcť získať čo najlepšie miesto nakrúcania 3. hladké jazdca s rýchle ovládacie prvky, podporu jemné nastavenie zameranie 4. anti-slip )
Pridať do zoznamu prianí

5X Kovový bajonet Adaptér Pre M42 Objektív Canon EOS Camera / Canon EOS 1D, 1DS Mark II, III, IV, 5D Mark II, 7D,Ect

€11.02 - €13.95
( kovové adaptér krúžok pre m42 na všetkých canon eos mount umožňuje m42 objektív mount (zeiss, pentax, mamiya, zenit) použité v canon eos camera je možné použiť príslušenstvo ako makro krúžok ako nie je tam žiadny rom, port na )
Pridať do zoznamu prianí

1/4 až M4 M5 M6 M8 M10 Skrutku Mužov a Žien Nite Skrutku Namontujte Converter Adaptér

€2.28 - €3.56
( 1. hliníkové zliatiny materiálu, povrch hladký, silné a krásne, odolnosť proti oderu a odolnosť proti korózii, nie je ľahké hrdze. 2. obrábanie, jemne opracované, bez otrepov, ktoré môžu zvyšovať trenie a aby to pre vás jednoduchšie otočte skrutku. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Steamship Interiérové Schodisko Pozadie Divadlo Hradného Paláca Narodeninovej Párty Fotografiu Na Pozadí Obývacia Izba Dekorácie

€19.84
( prispôsobiteľné poslať obrázky alebo text, ktorý chcete pridať alebo zmeniť k nám, budeme dizajn prvýkrát, keď videl to, a potom vám ho pošleme.po tom, čo sme určiť vplyv, budeme tlačiť a loď je pre vás podľa obrázkov sme komunikovali. materiál materiál )
Pridať do zoznamu prianí

Magnetické Magnet Auto prísavky Základne D66mm/D43mm 1/4" Skrutky Statívu Mount Adaptér pre GoPro Hero, Akčné Kamery, Mobilného Telefónu, Stojan

€14.23 - €17.78
( magnetické magnet auto prísavky základne d66mm/d43mm 1/4 skrutky statívu mount adaptér pre gopro hero, akčné kamery, mobilného telefónu, stojan funkcie: 1. silné rubidium železa, bóru, magnet, ktorý je pevne priťahuje a nie je ľahké spadnúť; 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Gimbal Nárazník pre Avata Opravy Hliníkovej Zliatiny Fotoaparát Stráže Bar Chránič Dropship

€7.51 - €9.64
( funkcie: ootdty leteckej dopravy stupeň hliníkovej zliatiny, vysoká pevnosť a tvrdosť, ľahké a trvanlivé. anti-kolízie upgrade môžete účinne chrániť letu stroj od vplyvu sily pri ovplyvnený, a znížiť alebo zabrániť škodám. ochranné )
Pridať do zoznamu prianí

5x7ft Mora Domu Drevené Podlahy Dovolenku Fotografie Pozadia Fotografie Rekvizity Studio Pozadí

€24.03
( modname=ckeditor červené listy tvar pozadí abstraktné čierneho pozadia art photo studio pozadie 7x5ft fotografie pozadí steny, ak pozadí je špinavé, môžete si ju hodiť do práčky.hrubé,odolné, svetlé farby, bez švu.môže byť použité viackrát, vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

H7JA autoportrét Zrkadlo zblízka Objektív Selfie zblízka Objektív pre instax Mini 12

€1.44
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality samostatne momentky zrkadlo si odfotiť sami. close-up objektív, aby zameranie-jasné, čo znamená robiť samostatne momentky ľahko a bez rozmazania. praktický dizajn, vynikajúce spracovanie, )
Pridať do zoznamu prianí

Stojí Vonku PC Prenosný Pracky Kamery Príslušenstvo Držiak Odolné Otočiť o 360 Stupňov Otočná Skrutka Mount FitHero

€2.85 - €3.65
( popis: vhodné pre: fithero rotujúce base rozšírenie tyč skrutky. rotácie dizajn: 360 stupeň rotácie dizajn, jednoduché používanie. materiál: vyrobené z pevného pc, odolné a trvanlivé. použitie: nie je potrebné sa zastaviť a odstrániť )
Pridať do zoznamu prianí

SHENGYONGBAO Vinyl Vinobranie Ručne Maľované Pozadia Fotografie Rekvizity Textúra Grunge Portrét Studio Pozadí 201205LCJDX-87

€7.29 - €12.55
( vinyl vlastné fotografie pozadie prop photo studio pozadí tejto položky je zbrusu nový počítač-vytlačené na pozadí.to je dosť svetla, nie byť hádka (najmä ak pracujete na mieste), ale dostatočne odolné, aby vydržali a získať prácu pravé!to môže byť drapped )
Pridať do zoznamu prianí

Mehofond Fotografie Pozadí Českého Pampas Trávy Ružová Kvetinová Baby Sprcha Boho Dievča, Oh, Baby, Dekorácie Pozadie Photo Studio

€15.43 - €27.08
( materiál popis vinyl:pomerne tenký, jasnejšie farby, vhodný pre jednorazové použitie, nie je potrebné umyť, možno žehliť zo zadnej pri nízkej teplote, vhodný pre vnútorné použitie.polyester:farba je pomerne tmavá, materiál je pomerne mäkké, možné )
Pridať do zoznamu prianí

Mehofond Fotografie Pozadie Hot Balóny Novonarodené Deti Bithday Strany Biely Oblak Tortu Rozbiť Dekor Baby Sprcha Pozadí Štúdio

€17.45 - €30.60
( ponúkame vám naše fotografie pozadia v mnohých materiál voľby s tisíckami štýlov na výber.čítajte nižšie pre viac informácií o jednotlivých materiálov, ktoré vám ponúkame. polyesterovej tkaniny je našou najnovšie a najlepšie počítač maľované )
Pridať do zoznamu prianí

Yongnuo YN50mm F1.8Z DF DSM Objektív na Nikon Z Mount Kamery 50mm F1.8 Full Frame Auto Focus Objektív na Nikon ZFC Z6 Z7 Z5 Z50 Z7II

€408.45
( vybavené af/mf prepínač režimu zaostrenia môžete rýchlo prepnúť na režim zaostrenia pomocou af/mf zameranie prepínač režimu. vybavené pokojnej dsm krokovanie motora digitálny krokovanie motora (dsm) má rýchly štart a zastavenie reakcie, )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálny Statív Video Nahrávanie Fotografie Stojan Diaľkové Ovládanie Pre Mobilný Telefón Pripojiť DSLR Kamery Gopro Live, Youtube

€1.52 - €2.34
( profesionálny statív video nahrávanie fotografie stojan diaľkové ovládanie pre mobilný telefón pripojiť dslr kamery gopro live, youtube funkcie: 1. [teleskopický statív] teleskopické a skladací dizajn, ktorý nie je zaberajú miesto a môžu byť použité, )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Nikon D800 D4 D4S clona výstroj so zameraním motora, prevodovky so zameraním výstroj údržba

€19.66 - €27.30
( dobrý deň, drahý priateľ, vitajte v našom obchode! sme profesionálny predaj digitálnych náhradné diely obchode, digitálne fotoaparáty, zrkadlovky, slr objektívom a videokamery údržba častí.ďakujem vám veľmi pekne za účasť na našej predajni. ak )