0

Menu

30ml Mazací Olej, Flauta, Trúbka Horn Dychové Nástroje Sax Mazací Olej

Shop: Hudobné Nástroje
30ml Mazací Olej, Flauta, Trúbka Horn Dychové Nástroje Sax Mazací Olej

30ml Mazací Olej, Flauta, Trúbka Horn Dychové Nástroje Sax Mazací Olej

( 0 Recenzie )
€3.45 - €6.90
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e378367

Informácie o výrobku

úplne nové a vysokej kvality.

OOTDTY

Dá dobre premazať pohyblivé časti prístroja na zníženie trenia škody, predĺžiť životnosť nástroja.

Vysoká mazacie, nemastný, non-lepenie.

Tento produkt môže klesnúť trochu s piestové steny, aby sa zabránilo korózii, vyrobenej vody pre pary a znížiť opotrebovanie.

Vzťahujú sa na všetky typy dychové nástroje činnosti.

Farba: transparentná

Materiál: mazací olej

Kapacita: 40ml

Veľkosť: 9 cm (3.54 v) × 5 cm (1.97 v)

Množstvo: 1pc

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1pc × pre VENTIL Oleja

  • Číslo Modelu - K8GC7HH401030
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

SOACH 10PCS 1.0 mm vysoká kvalita gitaru vezme dve bočné vybrať Čierna a biela zvierat vyberá náušnice DIY Mix tipov, gitara

€0.76 - €1.25
( náš produkt vzor je náhodne vybrané, versus fotografie produktov sú trochu odlišné, dúfam, milí priatelia môžu pochopiť,ďakujem, že ste prišli, prajem vám šťastný život! štart )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálny Audio Mixer Duálny Bezdrôtový Mikrofón Zvuk Palube Konzoly Systému, Rozhranie 4Channel DJ Pult Vhodný na Gitaru Speake

€62.45 - €124.90
( tento dj controller 4 kanálové audio mixer s duálny mikrofón stroj je perfektný spôsob, ako mix zvuk z mp3, mikrofón, a gitaru pripojených zariadení. funkcie: vysoké a nízke nastavenie výšky tónu: vyberte doske a samostatne vyvíjať dsp zvukový )
Pridať do zoznamu prianí

Otvorte 4-String Basová Gitara Dvojité Coil Pickup, Keramický Magnet 57MM Hudobný Štýl basgitaru, Humbucker Snímač Príslušenstvo

€14.08 - €18.78
( otvorte basgitara pickup 4-string dvojité cievka humbucker snímač keramický magnet 57mm hudobný štýl basová gitara príslušenstvo funkcia: otvorený štýl 4 string bass pickup. pre 4-string hudby muž mm basy štýl alebo podobné basgitara pickup )
Pridať do zoznamu prianí

10x Zelená Guitar AMP Efekt Pedál Gombíky Davies 1510 Štýl Ukazovateľ Gombík 1/4" 6.4 mm Hriadeľ Potenciometer Gombík na Hrnce

€8.62 - €15.68
( ● materiál: plast s nastavovacou skrutkou ● celková výška: 15 mm; ropa-priemer: 19 mm ● hodí 1/4 (6.4 mm) priemer hrnca ● gombíky x10 )
Pridať do zoznamu prianí

Prax Techniky Pre Stíšenie Rámový Bubon S Silikónová A Weakener Dolné Stehno Praxi Tipov Na Hudobné Nástroje, Časti, Súčasti

€4.27 - €5.85
( o produkte: 1. skvelé pre on-the-go praxi 2. vyhovuje väčšine bicie súpravu a koncert dolné časti stehien 3. hrať kdekoľvek bez akéhokoľvek šumu, ako napríklad prenosné bubon praxi mat 4. vyrobené z odolného silikónu vydržať časté cvičenie )
Pridať do zoznamu prianí

Mike Baby Blue 4k Preťaženie Jeden Effector Fuzzy Elektrická Gitara Pedál Ručné

€97.56 - €102.69
( detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál detská modrá 4k preťaženie jeden effector fuzzy elektrická gitara pedál je preťažený hlas baby blue je veľmi transparentný, vhodný pre hranie blues, ľahká hudba, pop, atď.na )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Basgitara Reťazce 1,2 M Oceľové Jadro Zo Zliatiny Niklu Vinutia 4-String Set Nástroj Náhradné Príslušenstvo

€3.31 - €9.72
( funkcie: s nehrdzavejúcej ocele jadro a zliatin niklu vinutie, struny sú robustné a odolné.sada strún má štyri farby, ktoré urobia vašu elektrické basy vyzerať krásne.povlak technológia chráni pred bežným korózii.navrhnuté špeciálne pre použitie na všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Nástroj Príslušenstvo Saxofón Reed Zastrihávač pre Hudobné Miestnosť Cvičenie Hudobník

€11.28 - €18.80
( popis: 【materiál] vyzýva sax reed fréza je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré je štúdium a trvanlivé, opakovane. 【presné strihanie] vyzýva tento saxofón reed zastrihávač cutter môže sľúbiť, pekný strih reed, bez poškodenia funkcii )
Pridať do zoznamu prianí

Prst Tipy, Stredné, Ploché Thumbpicks, Celuloid Gitara Prst Tipy (24 Ks Tipov)

€8.67 - €12.39
( prst tipy, stredné, ploché thumbpicks, celuloid gitara prst tipy (24 ks tipov) ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! čo získate: 24 tipov, náhodné farby, môže ponúknuť rôzne štýly zápas aj váš rôzne oblečenie, keď )
Pridať do zoznamu prianí

8 palcový Deti Bicie súpravu Drevená Hračka Bubon na Koncert Strany Hudobný Nástroj

€4.03 - €6.82
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: detský bubon hračka je vyrobená z dreva, materiálu, povrch hladký, nie nedeformujte, poskytovanie odolná konštrukcia, ktorá vám pekný pomocou skúsenosti s dôverou. 【obojstranný] vyzýva: navrhnutý ako obojstranná )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Gitara String Vypnúť Oneskorenie Gitara Zábaly Gitara String Kryt Nastaviteľné Pásky Na Gitaru Stlmiť

€4.45 - €6.85
( 2 ks gitara string vypnúť oneskorenie gitara zábaly gitara string kryt nastaviteľné pásky na gitaru stlmiť vyrobené z mäkkého bavlneného materiálu, bez poškodenia vášho gitarové struny.môžete nastaviť popruh na doladenie svojich oneskorenie tlak na oslabenie )
Pridať do zoznamu prianí

136cm Gitara Popruh Multi-Farba Vintage Tkaný Pás S Adjsutable Pracka Pre Basy Elektrické a Akustické Gitary

€4.67 - €7.41
( 136cm gitara popruh multi-farba vintage tkaný pás s adjsutable pracka pre basy elektrické a akustické gitary funkcie: 1.je vyrobené z 136cm trvalé plávajú steh textílie materiál a prémiové kožené konce 2.pozrite & pocit, ohromujúci: vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Piesok drvenie Plastov 1 Tvar Gitary, Basy Pickguard Dutiny Kryt Kryt Zadnej Dosky Elektroinštalácie BackPlate / LJ-YZ04 - Black

€4.45 - €5.55
( farba : čierna materiál: plast.povrchová úprava: piesok brúsenie hmotnosť: 15 g/kus balík v cene: 1 x gitara dutiny kryt 2 x skrutky oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové )
Pridať do zoznamu prianí

20Pcs Ventil Sprievodcov Euphonium Plastové Dychové Nástroje, Náhradné Príslušenstvo

€5.54 - €8.64
( popis: 【kompatibility] vyzýva 20 kusov trúb ventil piestové príručky, technické, aby sa zmestili rohy bez problémov, tieto ventil príručky pre rohy sú potrebné trúby oprava častí. 【vynikajúci materiál] vyzýva vyrobené z vysoko kvalitných )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Gitara Ovládanie Rýchlosti Gombíky pre Gibson Les Paul LP Gombík Výmeny Dielcov Gold 4 Ks

€3.24 - €4.99
( cylinder rýchlosť ovládací gombík sa hodí na 1/4 cm delená hriadeľ hrnce. vhodné pre väčšinu gitár, ako les paul,sg štýl gitaru. arabské číslice stupnice rozsah: 0 - 11 materiál: akryl + plast farba: gold&white centrálnym )
Pridať do zoznamu prianí

100KS 1Mm magnetofón Šírka Pásu Mix Kazeta Pásky Stroj Pás Najrôznejších Spoločné Námestie Gumový Pás

€3.49 - €5.13
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.byt páskových )
Pridať do zoznamu prianí

KOKKO KB-01 Mini Pedál, Stojan Čierna Gitara Pedalboard Stojan Hliníkovej Zliatiny Elektrická Gitara Efekt Pedál, Stojan S prepravný Vak

€59.76 - €99.59
( kokko kb-01 mini pedál, stojan čierna gitara pedalboard stojan hliníkovej zliatiny elektrická gitara efekt pedál, stojan s prepravný vak popis: hliníkové zliatiny materiálu veľké účinky na palube, môžete dať 10-14 kusov jeden účinky, s prenosná )
Pridať do zoznamu prianí

Trúbka Vodotesný Prepravný Vak Trúby Gig Bag Čalúnená Taška Strunový Nástroj Prípade

€11.14 - €22.74
( funkcie: ootdty vyrobené z kvalitného oxford tkaniny materiál, pevné a trvalé, dlhodobé čas. veľkosť je o 54x9x19cm/21.25x3.54x7.48inches, je ideálny pre väčšinu z trúby. dvojité zipsy dizajn, jednoduché použitie a ľahký, veľmi )