0

Menu

4X 4/4 Eben Husle Časti Tailpiece Kolíkov Chinrest Javor Most Set

Shop: Hudobné Nástroje
4X 4/4 Eben Husle Časti Tailpiece Kolíkov Chinrest Javor Most Set

4X 4/4 Eben Husle Časti Tailpiece Kolíkov Chinrest Javor Most Set

( 0 Recenzie )
€38.10 - €47.62
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e350996

Informácie o výrobku

Starostlivosť: 13.5*6*2cm

Vytiahnite reťazec stravovanie: 11.1*4.1*0.7 cm

Pól: 6.5*2.2*1 cm

Stern príspevok: 2.4*1.2*1.2 cm

Jemné ladenie: 2.7*2.2*0.7 cm

Qin kód: 5*4*0.5 cm

Stĺpec: 5.4*0.5*0.5 cm

Materiál: Eben príslušenstvo+Zliatiny

Farba: Prírodné farby

Diely upevnite 4/4 husle.

Obsah Balenia:

4* chinrest

4* vytiahnite reťazec rada

16* Ladenie Kolíkov(Bez otvorov)

4* chvost príspevok

4* chvost lano

16* dolaďovacie

4* tón stĺpec

4 * Qin kód

4* chinrest Pozitívne a negatívne skrutky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ADDFOO

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Korok Mazivo Predseda Odbornej Odolné Čierne Namažte Krém Korku Mazivo pre Klarinet Reed Nástroj Saxofón Údržba

€2.30 - €4.61
( popis hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné korku mazivo?ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz?ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!náš profesionálny korku mazivo musí spĺňať vás potrebuje.je to jedna )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs 3Ply 11 Otvory pre Skrutky SSS Elektrická Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska pre ST Štýl Gitara Vybrať Stráže Gitarové Príslušenstvo

€33.05 - €41.31
( 10pcs 3 vrstvou 11 otvorov sss elektrická gitara pickguard poškriabaniu doska anti-scratch doska pre fd st elektrická gitara s skrutka funkcie: 100% nový vysoká kvalita a skúšanie je v poriadku položka 100% ako na obrázku zobrazené 3 )
Pridať do zoznamu prianí

Drážkovanie Súbory Pre Maticu Brúsenie Sander Akustická Gitara Sander Multifunkčné Brúsenie Sander Brúsenie Lúč Leveler Pražec Koniec

€6.21 - €12.41
( naše robustné sedlo brúsenie sander je ideálny pre každý gitarista.s jeho hrdza-odolný povrch a schopnosť piesok na oboch stranách, je potrebné mať pre všetky hudobný nadšenec.dať ho ako jedinečný vianočný darček, alebo si to pre seba.kľúčové slová: gitara )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Gitara Vešiak Držiak na Zavesenie na Stenu Mount Pre Elektrické Akustické Gitary Struny na Gitaru Vezme Nastaviteľné, Otočný Stojan na Gitaru

€1.01 - €1.77
( funkcia: úplne nové a vysokej kvality. nastaviť až na 180 stupňov do požadovaného uhla háčik držiaky sú pokryté mäkkou penou polstrovanie, aby nedošlo k poškodeniu nástroja byť namontované s drážkou na palube takmer povrchu vrátane )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrická Basgitara Reťazce 1,2 M Oceľové Jadro Zo Zliatiny Niklu Vinutia 4-String Set Nástroj Náhradné Príslušenstvo

€3.31 - €9.72
( funkcie: s nehrdzavejúcej ocele jadro a zliatin niklu vinutie, struny sú robustné a odolné.sada strún má štyri farby, ktoré urobia vašu elektrické basy vyzerať krásne.povlak technológia chráni pred bežným korózii.navrhnuté špeciálne pre použitie na všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Oceánu Vlny Bubon, Perkusie Hračka Morské Vlny Zvuku Ruky, Bicie Hudobné Nástroje, Darčeky, Baby, Deti, Vzdelávacie Hračky

€7.57 - €19.92
( funkcie: 1. tieto mora bubny môžete vytvoriť zvuk oceánu s vírenie zvukové efekty, ktoré môžu priniesť relaxačné a veselá atmosféra, ktorá vám umožní vychutnať si príjemné zvuky na azúrovom mori. 2. bubon funkcie robustná a pevná konštrukcia, )
Pridať do zoznamu prianí

Odraziť krku gitary pražené javor tiger vzor jeden kus jedného kusu elektrická gitara krku St štýl audiophile grade svetlé

€115.37 - €120.18
( materiál: kanadský pražené javor počet produktov: 22 rozčuľovať. (nikel striebro podvalov, vyrobené v kórei) matice: 42mm. otvor priemer: 8 mm. krk dĺžka: 67mm. päty veľkosť: 56mm. päty hĺbka: 20 mm. kanadský )
Pridať do zoznamu prianí

Kazoo Flauta Hudobný Nástroj Flauta Membrána Úst Kazoo Flauta Hudobný Nástroj Gitaru Priateľ Modrá

€4.36 - €5.81
( názov produktu: kz-03 abs plast kazoo (zadarmo 8 membrány + ozdobná šnúrka na uniforme) pvc blister papier karta balenie farba:modrá materiál:abs plast veľkosť:16.6x9x3cm obsah balenia: 1 * kazoo 8 * dimo 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

€9.60 - €21.33
( popis kovový materiál s lešteným, nielen praktické, ale tiež sa dá použiť ako jednoduché dekorácie nástroj pre vašu gitaru.vhodné pre jazzovú gitaru použiť, skrutky sú zahrnuté, aby ste sa viac jednoduchá inštalácia. 6 string profesionálne navrhnutý.a )
Pridať do zoznamu prianí

8 palcový Deti Bicie súpravu Drevená Hračka Bubon na Koncert Strany Hudobný Nástroj

€4.03 - €6.82
( popis: 【odolný materiál] vyzýva: detský bubon hračka je vyrobená z dreva, materiálu, povrch hladký, nie nedeformujte, poskytovanie odolná konštrukcia, ktorá vám pekný pomocou skúsenosti s dôverou. 【obojstranný] vyzýva: navrhnutý ako obojstranná )
Pridať do zoznamu prianí

Orechové Drevo Gitara Výbery Prípade Nádoby Odolné s 3 Gitaru Vezme Gitaru

€6.91 - €10.97
( popis: materiál: naše gitary vybrať puzdro je vyrobené z orechové drevo, robustné a odolné. dizajn: s vynikajúcou leštenie a štruktúru, má krásny vzhľad a je veľmi vhodný gifting. prenosné: naše gitary vybrať úložný box má správnu )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Gitara String Vypnúť Oneskorenie Gitara Zábaly Gitara String Kryt Nastaviteľné Pásky Na Gitaru Stlmiť

€4.45 - €6.85
( 2 ks gitara string vypnúť oneskorenie gitara zábaly gitara string kryt nastaviteľné pásky na gitaru stlmiť vyrobené z mäkkého bavlneného materiálu, bez poškodenia vášho gitarové struny.môžete nastaviť popruh na doladenie svojich oneskorenie tlak na oslabenie )
Pridať do zoznamu prianí

14X Koyunbaba Gitara String E Akord Kravatu Pre Strunové hudobné Nástroje Akustické Gitarové Časti Príslušenstva,Bielej a Čiernej farbe

€20.81 - €24.20
( 14 x e string spony: 7 x white & 7 x čierna nielen akord kravatu. pre strummed alebo vytiahol gitaru. viac vhodné pre nerovný chvost mosta. nielen, e akord kravatu, aby zmena reťazce jednoduchšie než kedykoľvek predtým(reťazce zmeniť čas )
Pridať do zoznamu prianí

2X Rytmické Loptu,Vajcia Shaker Dvojité Tekvica Perkusie,Kashaka Nástroj,Hudobné Loptu Bubon Loptu, Soľnička Hrkálku,Čierna

€10.30 - €13.55
( 2x rytmické loptu,vajcia shaker dvojité tekvica perkusie,kashaka nástroj,hudobné loptu bubon loptu, soľnička hrkálku,čierna 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. tradičné africké nástroja: to je ako maracas a tiež ako castanet.klasické maracas zvuky jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks/pack Husle Husle Tailgut Chvost Čriev Nahradenie 4/4 Husle Tailpiece Čriev Kábel Husle Tailcord Tailpiece, Nastavovač

€2.51 - €5.02
( úplne nové a vysokej kvality. ootdty nové a vysokej kvality určené na 4/4 husle nylon chvost črevá s mosadze, hardware old style, nové a kvalitné. určené pre 4/4 husle. nylon chvost črevá s mosadzným kovaním. farba: čierna materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

583F Ladenie Kolíkov Prijímačov Stroj Hlavy 2R pre 4 Sláčikové Drumbľa Gitary, Basové

€2.07 - €3.29
( ladenie kolíkov prijímačov stroj hlavy 2r pre 4 sláčikové drumbľa gitary, basové ootdty popis: úplne nové a vysokej kvality 4pcs ladenie kolíkov stroj hlavy 2r a pre drumbľa gitaru a iné 4 string gitara, vymeňte vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Hulusi Flauta Čínsky Hudobný Nástroj pre Cvičenie Hudobného Vzdelávania Praxi

€17.55 - €33.12
( popis: 【hulusi nástroj] vyzýva tradičné čínske hudobné nástroje, ručné hulusi flauta, veľmi vhodný pre začiatočníkov. 【nádherné remeselné] vyzýva ručné cucurbit flauta, výtvarné spracovanie a skvelé textúry, elegantný vzhľad. 【jasný )