0

Menu

10pcs Saxofón Reed Nastaviť Silu 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5/4.0 pre Alto Sax Reed Dropship

Shop: Hudobné Nástroje
10pcs Saxofón Reed Nastaviť Silu 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5/4.0 pre Alto Sax Reed Dropship

10pcs Saxofón Reed Nastaviť Silu 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5/4.0 pre Alto Sax Reed Dropship

( 0 Recenzie )
€5.09 - €6.78
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e345233

Informácie o výrobku

O Produkte:

1. Saxofón trstina 1.5,2.0,2.5,3.0,3.5,4.0 majú rastu obdobie viac ako dva a pol roka.Nie je ľahké byť deformovaný.

2. Každý kus má v súlade veľkosť,Môžete vytvoriť stabilnejšie zvuk

3. Zberajú ručne vyrobené digitálne reed-výrobu technológia, ktorá podporuje vynikajúcu odozvu vo všetkých registrov

4. Tŕstí sú prirodzene vzduch-sušené viac ako dva roky,

5. Môžete si pripraviť niekoľko trstina na zmeny, ktoré môžu účinne predĺži životnosť alto saxophones.

Popis:

Pevnosť: 1.5,2.0,2.5,3.0,3.5,4.0 (Voliteľné)

Materiál: Ratan

Hmotnosť:40 g

Package Zahrnuté:

10 x Tŕstia

  • 1 - Alto Saxofón Tŕstia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Mosky D250X Mini Overdrive Predzosilňovač Gitara Efekt Pedál s True Bypass Switch

€38.44
( tento d250x efekt pedál je založené na dod 250 predzosilňovač overdrive. 2 funkčné gombíky: získať a úroveň kontroly; dva modely (d/m) vybrať.zapnutie/ vypnutie led indikátor.true bypass umožní gitaru tón zostávajú nedotknuté aj keď d250x je vypnuté.full )
Pridať do zoznamu prianí

Strunový Nástroj Lapovanie Nástroje Pre Tenor Soprán Alto Sax Woodwind Nástroj Príslušenstvo

€36.47 - €47.36
( úplne nové a vysokej kvality. profesionálne opravy súprava náradia pre opravy saxofón zvuk, deformácie, diera a preliačiny. široké použitie, vhodné pre soprán saxofón, alto saxofón, a tenor saxofón. tieto zvukové diery vyrovnanie tools )
Pridať do zoznamu prianí

Tremolo Blok Strat Tremolos Základná Doska Opotrebovaniu Klavír Most Časť

€18.40 - €30.67
( popis: mosadze: tremolo blok je vyrobený z mosadze, ktorá je trvanlivé. inštalácia: tremolo blok je ľahko inštalovať a prevádzkovať. vodotesný: tremolo blok je vodotesná a odolná proti poveternostným vplyvom. výkon: tremolo blok výrazne )
Pridať do zoznamu prianí

Jednovrstvový Black 11 Otvor Basy Pickguard Poškriabaniu Dosku Vybrať Kryt pre 4 Sláčikové Americký/Mexican Standard Príslušenstvo

€12.52 - €16.68
( tento pickguard nosenie pre 4 bodnutie blatník p basy pickguard nahradenie, americké a mexiko štandardných modelov, nebude vhodné na squier alebo 5-string precision bass gitaru.ak máte ďalšie typy precision bass gitara, budete potrebovať malý úpravy na line up. tam )
Pridať do zoznamu prianí

6 Sety Guitar Tuner Skrutky Guitar Tuner Matice s Montážne Skrutky a Podložky

€4.87 - €9.73
( popis gitara ladenie kolíky pevného matice a skrutky s podložkou sady sú musia mať pre akustickú gitaru hráčov.navrhnutý špeciálne pre ľudové gitary, zabezpečuje vynikajúcu priľnavosť.štýlový a elegantný dizajn dodáva dotyk sofistikovanosti do vášho )
Pridať do zoznamu prianí

Jupiter JAS-767-II Nové Eb Alto Saxofón Vysokej Kvality Mosadz Zlato Lak Profesionálny E-ploché Hudobné Nástroje, Sax Doprava Zadarmo

€312.31 - €347.01
( dianxiaobao_1 jupiter jas-767-ii nové eb alto saxofón vysokej kvality mosadz zlato lak profesionálny e-ploché hudobné nástroje, sax doprava zadarmo júpiter jas-767-ii nuevo eb alto saxofón alta calidad latón laca de oro profesional e-ploché instrumentos )
Pridať do zoznamu prianí

Akustická Gitara Extender Tréner Nástroj Hudobný Prst Rozšírenie Nástroja Príslušenstvo, Gitarové Školenia Span Tréner

€2.65 - €5.64
( odrážky: 1、zadarmo úprava: môžete upraviť rozstupy prsta rozšírenie rukáv praxi slobodne, a upraviť podľa každého človeka prst podmienky. 2、široké uplatnenie: prst rozšírenie rukáv môžu byť použité pre elektrickú gitaru, bass, drumbľa, )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Skladacie Ľahké Cestovanie Stojan Profesionálnej Kvalite pre Akustické Elektrická Gitara Drumbľa Banjo Husle a Mandolína

€18.01 - €25.74
( prenosné skladacie ľahké cestovanie stojan profesionálnej kvalite pre akustické elektrická gitara drumbľa banjo husle a mandolína funkcie: ultra-portable - ľahký dizajn menej než 1 lb univerzálny - tiahne a zmlúv na rôzne veľkosti prispôsobiť nástroje )
Pridať do zoznamu prianí

Bicie súpravu Protiprachový Kryt Bicie súpravu Ochranný Kryt Nosenie Elektrické Bicie Súpravy Kryt pre Fáze Domácnosti v Interiéri Hudby Izieb

€8.77 - €15.95
( popis: 【materiál] vyzýva bubne kryt je vyrobený z nepremokavého oxford tkanina, odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči roztrhnutiu. 【ochranné] vyzýva bicie súpravu protiprachový kryt môže chrániť váš bubon od prachu, nečistôt, voda a )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara String Winder Hlavu Nástroje Pre Elektrické Akustické Gitary, Basy Reťazcové Elektrické String Winder String Nástroj Príslušenstvo

€0.89 - €1.56
( funkcie: 【zbrusu nový] vyzýva táto gitara string winder hlavu nástroj je úplne nové a vysokej kvality. 【pre elektrické akustické gitary a basy] vyzýva určené pre akustické gitary a elektrické gitary, ako aj basové gitary a elektrické basové )
Pridať do zoznamu prianí

1 NASTAVTE 4/4 Husle Ramenný Zvyšok Javor Ramenný Zvyšok Dekompresný Hrať Husle Zvyšok Nástroj Príslušenstvo

€10.68 - €16.68
( 1. zníženie tlaku ramenný, skúsenosti, ľahké ako pierko, vysokú hustotu a kvalitu svetla, 2. nie je záťaž na ramená, zosilnené mäkké penové podložky a pribrala pena podložky, aby krku a pohodlné nosenie. 3. silikónové pazúry nebolí klavír.silikónové )
Pridať do zoznamu prianí

Kovový Háčik Saxofón Popruh na Krk pre Saxophones Flannelette Sax Krk Predĺžil Saxofón Ramenný Popruh

€6.71 - €16.79
( popis je to pohodlné a praktické saxofón popruh vyrobený z materiálu, ktorý je bezpečnejšie a trvácnejšie, a môže slúžiť vás na dlhú dobu, bez toho, aby ľahko poškodiť.primerané dizajn je mať dobrý nosné a pevný efekt, ktorý môže priniesť uľahčenie )
Pridať do zoznamu prianí

Piesok drvenie Plastov 1 Tvar Gitary, Basy Pickguard Dutiny Kryt Kryt Zadnej Dosky Elektroinštalácie BackPlate / LJ-YZ04 - Black

€4.45 - €5.55
( farba : čierna materiál: plast.povrchová úprava: piesok brúsenie hmotnosť: 15 g/kus balík v cene: 1 x gitara dutiny kryt 2 x skrutky oznámenie pre nákup príslušenstvo elektrické gitary pretože tam je tak veľa rôznych druhov elektronických gitarové )
Pridať do zoznamu prianí

8Pcs Cimbal Rukávy 38X26mm Black Bubon Cimbal Rukávy & 12Pcs Piezo Snímač Snímač Prewired - 27Mm

€7.81 - €10.70
( 8pcs 38x26mm black bubon cimbal rukávy & 12pcs piezo snímač snímač prewired vysoko kvalitného plastu, dlhá kónická cimbal rukávy zlepšiť vaše bicie cimbal zvuk a výkon. cimbal rukávy: veľkosť: 38 x 38 x 26 mm, vnútorný priemer )
Pridať do zoznamu prianí

Caline CB-107 Gitara Efekt Pedál Rada Gitara Pedalboard Hliníkovej Zliatiny Pedalboard s prepravný Vak Efekt Pedál Doska

€29.57 - €118.45
( funkcie: prenosné a pevná konštrukcia: hliníková zliatina pedalboard funkcie ľahká prenosnosť uskutočniť okolo pohodlne, pevné postavený pedál rack ľahko držať pedále medzi sloty, tidy up for cable management, ideálna pre gitaristu na prepravu z koncertu )
Pridať do zoznamu prianí

16Pcs Flauta Pad Shockproof Klarinet Tlačidlo Podložky Pohodlné, Odolné Hudobné Náhradný Diel Prenosné Kolo Korku Vankúš

€2.16 - €3.60
( popis: korku: povrch je vyrobený z korku materiál, ktorý nie je ľahké byť poškodený. vodotesný: flautu kožený pásik je vode a poveternostným vplyvom. anti-vibration: flautu kožený pásik má dobré anti-vibračný efekt. náhradný: )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviť Oceľového Jadra E A D G Husľové Struny pre Plnej Veľkosti 4/4

€0.84 - €1.92
( úplne nové a vysokej kvality jednoduché použitie, silné oceľové jadro, striebro rany, guľkové ukončenie špeciálne vyrobené pre 4/4 husle farba:ako je znázornené materiál: oceľ core + strieborné obsah balenia: 1 x e string 1 x reťazec 1 x d string 1 x g reťazec 4 )
Pridať do zoznamu prianí

3/4 4/4 Uhlíkových Vlákien Violino Husle Tailpiece s 4 Zručnosť v Kartách Nástroj Časť

€1.04 - €2.61
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkových vlákien, určený pre 3/4 a 4/4 husle veľkosti.silné a odolné na použitie. je dosť silná, aby odolala napätie reťazcov. háčik je tiež vyrobené z uhlíkových vlákien materiálu, ktorý je silný, )