0

Menu

Ovace Model Elektrické Klasickú Gitaru 39 Palcový Guľatý Chrbát 6 String Smrek Top Vysoko Lesklý Klasická Gitara s EQ, Funkcia

Shop: Hudobné Nástroje
Ovace Model Elektrické Klasickú Gitaru 39 Palcový Guľatý Chrbát 6 String Smrek Top Vysoko Lesklý Klasická Gitara s EQ, Funkcia

Ovace Model Elektrické Klasickú Gitaru 39 Palcový Guľatý Chrbát 6 String Smrek Top Vysoko Lesklý Klasická Gitara s EQ, Funkcia

( 0 Recenzie )
€108.09 - €135.10
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e316281

Informácie o výrobku

Ovace Model Elektrické Klasickú Gitaru 39 Palcový Guľatý Chrbát 6 String Smrek Top Vysoko Lesklý Klasická Gitara s EQ, Funkcia

veľkosť: 39 palec

Top: laminované smrekové drevo

Zadné a bočné: plastové

Krk: okoume dreva

Hmatníkom: syntetické drevo

pražce: 22F

povrchová úprava: vysoký lesk

Stroj Vedúci: Chrome Diecast

farba: modrá

Pls upozorňujeme, že táto gitara už s logom na čelníku , nie je možné ju zmeniť

Hmatníkom: syntetické drevo

Krk: okoume dreva

Top: laminované smrekové drevo

Zadné a bočné : palstic

Funkcia ovládania

v rámci trám rod/úprava rod design--- gitara môže byť upravená v oboch smeroch

Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré nie je zahrnuté v cene, má kupujúci zaplatiť dovozné dane.

Líšia krajine rôznych daňových poplatkov.ako Čile alebo ARGENTÍNE alebo Španielsko atď, dane možno cez usd 30-90.

Gitara balenie prípade:

profesionálne posilniť a pribrala pena prípade(asi 21 cm hrúbka) , odolný, stabilný, 100% ochrana

Továreň

V-oslavovať Hudbu mať vlastnú továreň, sa špecializuje na reseraching a výroby všetkých druhov elektrické gitary, basové gitary, akustické gitary, klasické gitary, & drumbľa, husle, bicie a gitara príslušenstvo, ponúka veľkoobchod a oem služby pre nich.

Našej značky V-oslavujú bol predaný za 7 rokov na Ekoobjektiv.sk web , profesionálny a úprimný obchod pre vás.

Kupujúci Usmernenia o Prepravné a Colné

Návrat Politiky

Ponúkame vrátenie dane, ak je tovar prísť s rozbité, pošlite nám jasné obrázky dokázať svoje zlomené, do 7 dní po doručení.Ponúkneme vám plnú náhrady iba vtedy, keď je položka, ktorú dostal, je odlišný od popis, vráťte ho do 7 dní po tom, ako dostanete ho!Po prijatí položky,dáme vám vrátenie peňazí alebo výmenu!Kontaktujte nás, ak sa s problémom.

O Dopravu

Máme pack veľmi starostlivo s penou, prídu v dobrom stave!

B. prosím, parcela, na čas.

C. ak parcely držať v colnom, kupujúci nepomohlo vôľa, ako ponúkajú faktúru ciel; alebo balíkovou prišiel, ale netrvalo to, potom odosiela naspäť.nemali sme zodpovednosť platiť lode náklady späť do Číny, viac ako USD70.

O Spätnú Väzbu

1. Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám päť hviezdičiek a dobré komentáre, ďakujem.budeme robiť viac dobrých pracovať pre vás.

2. Prosím, nedávaj nás zlé komentáre pred problém je vyriešený.

  • String Winder - Zatvorené Gombík
  • Farba - Prírodné
  • Zadné A Bočné Materiál - Plastové
  • Povrch - Matný
  • vyzdvihnutie - Iniciatíva Adapterization
  • REŤAZEC - 6 string
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - V-oslavujú
  • Tón Pozícia - 22
  • Materiál Telesa - Picea Asperata
  • Druh - Klasická gitara
  • Hmatníkom Materiál - Syntetické drevo
  • Vhodné pre - Domov-vzdelávanie, Profesionálny Výkon, Začiatočník, Unisex
  • Hmotnosť - 5 KG

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Gitara Čistenie Súbor Nástrojov Drážkovanie Otvoru Na Gitaru Pražec Matica Sedlo Čistenie Videl Hudobné Nástroje Cleaning Tool Kovov

€10.69 - €16.70
( ideálny pre čistenie lepidlo a drevené kusy na podvaly, orechy, string sloty gitary. vyrobené z vysoko kvalitného kovu, silné tvrdosť a korózii odolné. pevná drevená rukoväť, trvanlivé a dobre leštené, hladké povrchy bez otrepov. nástroj )
Pridať do zoznamu prianí

Pol Dizajn Ocele Snare Drôt Bubon Jar pre Deti Snare Cajon Box Bubny 30 Strand

€2.76 - €6.15
( špeciálne pol dizajn, vhodný pre box, bubny a deti snare bubny.s 30 prvkov oceľových drôtov, vysoko kvalitné a odolné.oceľové cievky štruktúru vytvára rýchlu a ostrú reakciu.dobrý výmenu za váš starý snare alebo box bubon drôtu, jednoduchá inštalácia.farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Stolový Bicie Súpravy, Elektronické Bicie Súpravu, Multifunkčný Prenosné 5 Digitálne Bicie

€86.98 - €140.29
( popis: 【dual reproduktor] vyzýva elektronické bicie súpravu má 5 bubny a 3 háčiky, vstavaný duálny reproduktory, s funkcia prehrávania; malé rozmery a prenosný, vhodný pre študentov, či profesionálov hrať.duálne reproduktory a noha na pedále môže )
Pridať do zoznamu prianí

PC Mic Spev Spev Ručné M9 Mikrofón Ergonomický Multifunkčný Stolný Počítač Mikrofón Pre Hlasové Hry Siete Konferencie

€10.27 - €22.81
( užívať jasný a ostrý zvuk s týmto počítača mikrofón.obsahuje integrovaný dizajn so vstavanou profesionálny dynamický mikrofón, ktorý zachytáva váš hlas dokonale.nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače a softvér, jednoducho zapojte do počítača na )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Saxofón Reed Nastaviť Silu 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5/4.0 pre Alto Sax Reed Dropship

€5.09 - €6.78
( o produkte: 1. saxofón trstina 1.5,2.0,2.5,3.0,3.5,4.0 majú rastu obdobie viac ako dva a pol roka.nie je ľahké byť deformovaný. 2. každý kus má v súlade veľkosť,môžete vytvoriť stabilnejšie zvuk 3. zberajú ručne vyrobené digitálne reed-výrobu )
Pridať do zoznamu prianí

Rockhouse Gitara Efekt Pedál Palube Jedného Effector Doska S Gitarou Prenosné Pedalboard Efekt Pedál Gitarové Časti Príslušenstvo

€40.74 - €54.32
( vysoká húževnatosť a vysokú tvrdosť pe materiálu, anti-kompresia a pokles odporu a svetlo. napájanie môže byť v strede dosky, a potopenie dizajn na pravej strane môžu byť použité pre väčšinu účinok pedále. 10 otvorov uľahčiť rozloženie )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs 3Ply 11 Otvory pre Skrutky SSS Elektrická Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska pre ST Štýl Gitara Vybrať Stráže Gitarové Príslušenstvo

€33.05 - €41.31
( 10pcs 3 vrstvou 11 otvorov sss elektrická gitara pickguard poškriabaniu doska anti-scratch doska pre fd st elektrická gitara s skrutka funkcie: 100% nový vysoká kvalita a skúšanie je v poriadku položka 100% ako na obrázku zobrazené 3 )
Pridať do zoznamu prianí

Yinfente Elektrická Gitara Krku Nahradenie Jedného Kusu Dreva 22 Pražec 24.75 Palcový Rosewood Hmatník Lichobežníka Vložkou Nedokončené #L12

€111.38
( modname=ckeditor popis: elektrická gitara krku funkcie: nové elektrické krku gitary . krk dreva: z jedného kusu dreva vyrobené mahagónového dreva krku gitary hmatník drevo: rosewood hmatník povrchová úprava: nedokončených vsadenie: )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Black Gitara Pot a Zosilňovač Gombíky AMP Hlasitosti Ovládanie Speed Gombíky pre Gitaru, Bass

€3.46 - €4.33
( 10 ks čierna gitara pot a zosilňovač gombíky amp hlasitosti ovládanie speed gombíky pre gitaru, bass popis: použitie pre zosilňovač gombík/gitara efekt pedál gombík sa hodí 6 mm hriadeľ hrnce. výška gombík: cca. 15.4 mm. spodný gombík: )
Pridať do zoznamu prianí

25pcs Gitara Vybrať Punč Celuloid Vybrať Pásy Prispôsobiť DIY Gitara Vybrať Pásy Gitara Vybrať Punč 2021 Best Vysoká Kvalita

€11.52 - €19.20
( popis: diy gitara vybrať punč listy.skvelé pre gitaru vybrať s hladké a štrajkujúci povrch. vyrobené z prémiového materiálu, gitara vybrať punč listy sú trvanlivé a šetrné k životnému prostrediu. úžasné farby a dizajn sa hodí pre )
Pridať do zoznamu prianí

Bicie súpravu Protiprachový Kryt Bicie súpravu Ochranný Kryt Nosenie Elektrické Bicie Súpravy Kryt pre Fáze Domácnosti v Interiéri Hudby Izieb

€8.77 - €15.95
( popis: 【materiál] vyzýva bubne kryt je vyrobený z nepremokavého oxford tkanina, odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči roztrhnutiu. 【ochranné] vyzýva bicie súpravu protiprachový kryt môže chrániť váš bubon od prachu, nečistôt, voda a )
Pridať do zoznamu prianí

583F Gitara Pražec Beveling Súbor Pražec Konci Obliekanie Nástroj na Vyrovnávanie Súbor Luthier

€7.28 - €11.55
( gitara pražec konci skosenie súbor luthier javor dual 45 stupňov gitara pražec leštenie súbor hudobný nástroj nástroj na opravu ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality. jemné pražec súbor americký pevný javor súbor s javor )
Pridať do zoznamu prianí

Piano Nálepky, Nálepky na Klávesnicu Klavíra Cvičenia, Hudobné Miestnosť Pričom Hodiny

€1.82 - €3.71
( popis: 【vhodné pre] vyzýva: klavír, keyboard, nálepiek, vhodné pre elektrické piano, vzpriamené piano, klavír, biele klávesy a čierne tlačidlo . 【žiadne stopy ľavej] vyzýva: klavír samolepky sú vyrobené zo silikónu, perfektne vybavené, nebude )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara String Winder Hlavu Nástroje Pre Elektrické Akustické Gitary, Basy Reťazcové Elektrické String Winder String Nástroj Príslušenstvo

€0.89 - €1.56
( funkcie: 【zbrusu nový] vyzýva táto gitara string winder hlavu nástroj je úplne nové a vysokej kvality. 【pre elektrické akustické gitary a basy] vyzýva určené pre akustické gitary a elektrické gitary, ako aj basové gitary a elektrické basové )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálne Elektrické Gitary, Zosilňovače Reproduktorov Bass Power Amp Príslušenstvo

€24.25 - €40.41
( popis: dobrý výkon: táto gitara zosilňovač, reproduktor, funkcie, dobrý zvuk účinok a môže priniesť jasný zvuk. nastaviteľné: táto elektrická gitara amp umožňuje nastaviť tón a hlasitosť na splnenie rôznych potrieb. multifunkčné: )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Gitara Ladenie Peg Čiapky Prenosné s Podložky a Skrutky pre Ľudové Gitary, Elektrické Gitary, Akustické Gitary Príslušenstvo

€1.84 - €2.92
( popis: 【balík obsahuje] vyzýva 6 gitara ladenie peg tlačidlo s mount hardvéru sú všeobecne uplatniteľné na hlavu tlačidlo elektrické gitary a ľudových klasické gitary 【odolný materiál] vyzýva gitara ladenie peg čiapky gombíky sú vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

136cm Gitara Popruh Multi-Farba Vintage Tkaný Pás S Adjsutable Pracka Pre Basy Elektrické a Akustické Gitary

€4.67 - €7.41
( 136cm gitara popruh multi-farba vintage tkaný pás s adjsutable pracka pre basy elektrické a akustické gitary funkcie: 1.je vyrobené z 136cm trvalé plávajú steh textílie materiál a prémiové kožené konce 2.pozrite & pocit, ohromujúci: vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

3 String Gitara Loptu String Most Most Vytiahnite Reťazec Tvrdý Chvost Gitara Most Chvost 3 String Gitary Náhradné

€4.90 - €7.20
( 3 string gitara loptu string most most vytiahnite reťazec tvrdý chvost gitara most chvost 3 string gitary náhradné 100% nový vysoká kvalita a testovanie je veľmi dobrý projekt 100%, ako je uvedené vynikajúca kvalita, krásne prevedenie farba: )