0

Menu

1pc Otočná 35mm Kovové Montáž Statívu Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp 175x110 Mm Otočná DJ Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp

Shop: Hudobné Nástroje
1pc Otočná 35mm Kovové Montáž Statívu Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp 175x110 Mm Otočná DJ Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp

1pc Otočná 35mm Kovové Montáž Statívu Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp 175x110 Mm Otočná DJ Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp

( 0 Recenzie )
€13.83 - €27.65
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e300303

Informácie o výrobku

Funkcie:

【Robustná Kovová Konštrukcia] vyzýva: Vyrobené z odolného kovu, tento montáž základne držiaka adaptéra poskytuje silnú a stabilnú podporu pre svoj DJ/PA reproduktor.To zaručuje bezpečnosť a spoľahlivosť vášho zariadenia počas predstavenia alebo udalosti.

【Otočná Dizajn] vyzýva: horný kryt tento adaptér je otočná, čo vám umožní nastaviť uhol svojho reproduktor podľa vašich potrieb.Táto funkcia umožňuje presmerovať zvuk do rôznych oblastí konania, optimalizácia audio zážitok pre vaše publikum.

【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva: S veľkosťou 175x110mm, tento adaptér je určený na nosenie reproduktory s 13mm alebo menšie skrutku, rod.To môže byť ľahko pripevnený k reproduktoru stojan, poskytovať bezpečné a bezproblémové montážne riešenie.

【Všestranné Použitie] vyzýva: Tento adaptér je vhodný pre rôzne DJ/PA reproduktory, čo vám poskytne flexibilitu pre použitie v rôznych zariadeniach.Či už ste profesionálny DJ alebo prijímajúcej strany, tento adaptér sa zlepšiť výkon reproduktorov.

【Trvanlivé a Pohodlné] vyzýva: Čierna stavba nie je len dodáva elegantný a profesionálny vzhľad vašich nastavení, ale tiež zaisťuje trvalú odolnosť.Dodáva sa v jeden kus balenia, takže je vhodné na prepravu a skladovanie.

Špecifikácie:

Súčasťou Názov: Kovové Montáž Statívu Pól DJ/PA Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp

Materiál: Kov

Veľkosť: 175x110 mm

Farba: Čierna

Obsah Balenia:

1x Otočná 35mm Kovové Montáž Statívu Reproduktor, Stojan, Adaptér Top Spp

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Typ 3 - multi gitaru, stojan
  • Typ 1 - Reproduktorový Stojan, Kryt
  • Typ 2 - držky na zvukové pole
  • Typ 5 - 35mm pa reproduktor mount
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ 4 - 1pc reproduktorový stojan
  • Typ 6 - 35mm pa reproduktorový stojan

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1Pc Prenosné Gitara Popruh Nastaviteľný Univerzálny PC Popruh na Hudobné nástroje, ozdobná šnúrka na uniforme (Transparentné)

€8.62 - €17.96
( popis toto je gitara popruh, ktorý je vyrobený z materiálov, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.oteruvzdorné a úsek-odolné, nie je ľahké zlomiť a viesť k rozbité gitaru.malá šírka dizajn, zvýšiť nosnej plochy, zníženie tlaku ramenný, pohodlnejšie )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Prenosné Páky Klavír Ladenie Tuner Stlmiť Auta Nástroje A Prípadové Klavír Ladenie Páky Nástroje Súpravy Stlmiť Kladivo DIY Nastaviť

€30.04 - €34.53
( profesionálne prenosné páky klavír ladenie tuner stlmiť auta nástroje a prípadové klavír ladenie páky nástroje súpravy stlmiť kladivo diy nastaviť [šikovný & výhodné] pomôže naladiť klavír v čase,môže uspokojiť všetky vaše potreby.vhodné pre )
Pridať do zoznamu prianí

Kalimba Palec Klavír pre Deti a Dospelých, Výkon Stupeň Intonáciu s Kalimba notového (17 Kľúče)

€32.92 - €36.98
( [kvalitný materiál] kalimba je vyrobený zo starostlivo dreva, ktoré je prirodzene sušené vytvoriť krásne aj obilie a historické pocit.vzhľadom na vlastnosti dreva, každý kalimba má jedinečný svetlé alebo tmavé farby, vzor.high-end balenia je to ideálny darček )
Pridať do zoznamu prianí

2x 80x3x10mm Nedokončené Uncut Prázdne Slonoviny Dobytka Kosti Gitara Sedlo

€1.25 - €2.48
( popis: - náhradné kosti most sedlo - prenosné a jednoduché použitie - vyrobené z prírodných kosti, môže to poskytuje lepšiu tón ako lacnejšie plastové diely - vhodné pre handmde gitara, môžu byť leštené, aby vyhovovali vašim potrebám - )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Repair Tool Set, Hmatník a Pražec Brúsenie, Trojuholník Súbor, Dištančné, Brúsenie Kameňa, Hudobné Príslušenstvo

€11.20 - €17.77
( tento súbor sa používa pre úzky charakter koruna po vyhladzovania.ergonomická rukoväť, pohodlné držanie.vyrovnanie nástroje s presne rovné hrany pomôže zistiť akékoľvek rozdiely v výškou znakov.akord stráže dištančné chrániť vaše gitaru alebo basu hmatník )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Lýra Peg Lýra Ladenie Peg Lýra Ladenie Pin,Lýra Harfu, Tuning,Pre Lýra Fix Náhradné

€11.86 - €18.83
( zither strunové nechtov-- tieto hudobný nástroj príslušenstvo sú vyrobené z prémiového materiálu, ktorý vydrží dlhodobé používanie. lýra harfa kolíky-- tieto profesionálne príslušenstvo pre lýra harfa vám pomôže naladiť svoj lýra, jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

5 Pack Gitara Výbery Kožená Taška Prívesok Na Gitaru Vezme Plectrums Držiteľa Držiteľ Prípade Typ Fľaše S Gitarou Tipov

€2.99 - €3.40
( funkcie: 100% nový a nepoužitý stlačte stud spodnej pätka na zips a interiér puzdro pre ukladanie plectrums bezpečne s split krúžok pre uchytenie vaše kľúče skvelý spôsob, ako ukladať a prenášať vaše plectrums s vami po všetky časy špecifikácie: material: )
Pridať do zoznamu prianí

77HC Trúby Čistenie Had Kefa Náustok Kefa pre VENTIL Puzdro, Kefka na Vonkajšie Cestovanie Fáze Výkonu Príslu

€2.38 - €4.67
( 3ks trúby na údržbu čistiaci starostlivosť pre ventil náustok flexibilné kefa vyčistiť ootdty popis: úplne nové a vysokej kvality ľahký, ľahko prenosný a pohodlné na používanie. každá položka v tento set je určený )
Pridať do zoznamu prianí

Luthier Most Prázdne Kosti Matica Prázdne Kosti Matica 3 5 10PCS Basy Drumbľa Prázdne Kosti Matica Basy Drumbľa Zbrusu Nový Basy Drumbľa

€9.97 - €19.94
( produkty displej --> produktov description --> funkcie: 【kvalitné] vyzýva úplne nové a vysokej kvality kosti matica pre gitaru, bass drumbľa luthier diy most.vyrobené z ox kosti, to je odolné a kompaktný. 【univerzálne uchytenie] vyzýva určené )
Pridať do zoznamu prianí

Mosky D250X Mini Overdrive Predzosilňovač Gitara Efekt Pedál s True Bypass Switch

€38.44
( tento d250x efekt pedál je založené na dod 250 predzosilňovač overdrive. 2 funkčné gombíky: získať a úroveň kontroly; dva modely (d/m) vybrať.zapnutie/ vypnutie led indikátor.true bypass umožní gitaru tón zostávajú nedotknuté aj keď d250x je vypnuté.full )
Pridať do zoznamu prianí

Flauta, Vedúci Reflektor Ladenie Rada Flauta Reflektor Na Hudobné Nástroje, Príslušenstvo Sada

€9.51
( nastaviteľná úroveň tejto flauta, vedúci spoločného korok sa používa na nastavenie úrovne artikulácia.výbornou alternatívou pre flautu opravy častí. používa na nastavenie výšky artikulácia, flauta štuple zabezpečenie dlhej životnosti. , flauta, korku skvelé )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs 3Ply 11 Otvory pre Skrutky SSS Elektrická Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska pre ST Štýl Gitara Vybrať Stráže Gitarové Príslušenstvo

€33.05 - €41.31
( 10pcs 3 vrstvou 11 otvorov sss elektrická gitara pickguard poškriabaniu doska anti-scratch doska pre fd st elektrická gitara s skrutka funkcie: 100% nový vysoká kvalita a skúšanie je v poriadku položka 100% ako na obrázku zobrazené 3 )
Pridať do zoznamu prianí

583F 1pc Gombík, Tlačidlo Gitara Zvonenia, regulácia Hlasitosti Na LP Gitarové Časti Čierna

€0.52 - €0.82
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality gombíky na lp náhradné gombíky čierne gombíky s bielymi číslami na to delená hriadeľ:6 mm(o 0.24 inch) materiál:akryl horný priemer:cca. 17 mm/0.67 spodný )
Pridať do zoznamu prianí

Otvorte 4-String Basová Gitara Dvojité Coil Pickup, Keramický Magnet 57MM Hudobný Štýl basgitaru, Humbucker Snímač Príslušenstvo

€14.08 - €18.78
( otvorte basgitara pickup 4-string dvojité cievka humbucker snímač keramický magnet 57mm hudobný štýl basová gitara príslušenstvo funkcia: otvorený štýl 4 string bass pickup. pre 4-string hudby muž mm basy štýl alebo podobné basgitara pickup )
Pridať do zoznamu prianí

1 Set Elektrická Gitara Krku Doske Nová Javorový Krk Rosewood Hmatník Hmatníkom Matný 24 Pražec Na Gitaru Accessiories

€26.58 - €48.32
( tento javor bezhlavé gitary krku je špeciálne určený na nahradenie rovnakých alebo poškodené diely pre 6-string cestovné gitaru.poskytuje nastaviteľným tlakom a je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.ideálne pre gitaristov, ktorí hľadajú spoľahlivý náhradu. pražce: )
Pridať do zoznamu prianí

Kalimba Taška Skladovanie Držiak Príslušenstva Kabelky Prípade Puzdro Deti Klavír Užitočné Zahustiť Kontajner

€7.18 - €14.36
( popis hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné prst klavír ochrany taška?ak je to tak, už pozrite sa na to!naše skladovanie tašku musia spĺňať vaše potreby.to je jeden z vašich najlepších možností.je vyrobená z high-class materiálov a môže slúžiť )
Pridať do zoznamu prianí

5X Nastaviť Jazzmaster Štýl Gitara Most DIY Typ Gitary Tremolo Gitarové Príslušenstvo

€76.09 - €97.54
( rozsah použitia: vhodné elektrické gitary v rozsahu veľkosti. veľkosť:91.5x98.2 mm materiál:kov farba:strieborná obsah balenia: 5 x tremolo most 30 x skrutky 5 x tremolo stick len vyššie obsah balenia, ostatné )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Soild Hrazda Tailpiece String Kresliacej Plochy Pre Jazz Guitar Použitie(Strieborný)

€9.60 - €21.33
( popis kovový materiál s lešteným, nielen praktické, ale tiež sa dá použiť ako jednoduché dekorácie nástroj pre vašu gitaru.vhodné pre jazzovú gitaru použiť, skrutky sú zahrnuté, aby ste sa viac jednoduchá inštalácia. 6 string profesionálne navrhnutý.a )