0

Menu

Elektrický Bicykel Meter Montáž Nepremokavé 48V 60V pre Elektrický Bicykel

Shop: Jazda na bicykli
Elektrický Bicykel Meter Montáž Nepremokavé 48V 60V pre Elektrický Bicykel

Elektrický Bicykel Meter Montáž Nepremokavé 48V 60V pre Elektrický Bicykel

( 0 Recenzie )
€2.71 - €4.91
Kategória: Jazda na bicykli
Sku: e9738

Informácie o výrobku

Popis:

【Indikátor Stavu napájania] vyzýva: elektrický bicykel displej merač je možné zobraziť stavu napájania, svetlometu stav, a nedostatočný výkon zostávajúcich pripomienky.

【Svetlometu Montáž] vyzýva: displeji merača je postavený v 4 1W LED korálky, má vysoký jas, a môže byť osvetlené v tme.

【Odolný Materiál] vyzýva: elektrický bicykel meter montáž je vyrobený z vysoko kvalitnej PP plastu ostreľovanie, vode a vysokým teplotám, odolný proti opotrebeniu a poškriabaniu odolné, trvanlivé používať.

【Zapojenie Metóda] vyzýva: červený vodič je pozitívne, čierny vodič je negatívny, biely vodič je svetlometu, malý typu horn drôtu, a dve žlté drôty sú 60V.

【Širokú Kompatibilitu] vyzýva: Universal 48V-60V elektrický bicykel displej meter, vhodný pre väčšinu elektrických bicykloch, elektrický motocykle, elektrické motorky, atď.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 14.9cmx11cm/5.87inchx4.33inch

Materiál: PP plastu

Balenie Obsahuje:

1 Elektrický Bicykel Displej Meter

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey4 - Elektrický Bicykel Meter Indikátor Napájania
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • MainKey2 - Elektrický Displej Meter Panel 48V 60V
  • Názov Značky - SONONIA
  • MainKey3 - Elektrický Merač, Univerzálna Montáž
  • MainKey5 - Elektrický Motocykel Meter s Svetlometov
  • MainKey1 - Elektrické metrov
  • Druh - Iné
  • MainKey6 - Elektrická Motorka Meter Úprava Nepremokavé

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1pc CNC Požičovňa MECH výpadku Pre Brompton Mount Chvost Háčik Brompon Štrku uhlíka mountain bike rám 29er Prevodový menič vešiak

€7.79 - €41.01
( prosím, starostlivosť o materiál, požičovňa záves je z hliníkovej zliatiny! prosím, uistite sa, že vešiak hodí na bicykli predtým, ale aj miesto, aby ! ! ! dôrazne odporúčame, aby ste sa vizuálne potvrdenie vášho vešiak výber s vašou existujúce )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Koleso Vnútorné Rúrka Pad Silné Húževnatosť Zabrániť Pneumatiky Blowout Pohodlné Profesionálne Pneumatiky Podšívka Pás Cyklistické Príslušenstvo

€0.55 - €1.16
( 2 ks koleso vnútorné rúrka pad silné húževnatosť zabrániť pneumatiky blowout pohodlné profesionálne pneumatiky podšívka pás pre cyklistov popis: silný húževnatosť a dobrá únavovú odolnosť umožní byť použité na dlhú dobu.odolnosť proti )
Pridať do zoznamu prianí

Raudax 2024 Lete Krátky Rukáv Vyhovovali Cyklistika Dres Ropa Ciclismo Hombre Lete Cyklistický Dres Na Bicykel Uniformy

€25.92 - €51.83
( description veľké úspory, pretože naše výhodné nastaviť ponuky!objednávky kombinácia dres a nohavice s náprsenkou šortky za bezkonkurenčnú nastaviť cena. prosím, nájsť informácie o výrobku, dostupnosť a veľkostí v jednotlivých prezentácia každého )
Pridať do zoznamu prianí

Vnútorný Priemer 1-1/8" Požičovňa Podložky 5mm a 50mm Pre 28.6 mm Predná Vidlica Stonky

€4.92 - €5.93
( 100% zbrusu nový & vysokej kvality materiál: vyrobené z hliníkovej zliatiny . farba: čierna veľkosť: vnútorný priemer 28.6 mm / 1-1/8 , výška 5mm & 50mm balenie zoznam : 1 ks * 5mm podložka + 1pc * 50mm podložka )
Pridať do zoznamu prianí

Bicykel Navždy Lete Červená Cyklistika Dres Nastaviť Krátky Rukáv, Nohavice S Náprsenkou Šortky Gél Priedušné Podložky Maillot Ciclismo Hombre

€26.62 - €40.95
( vitajte v našom obchode milý priateľ, sme profesionálny výrobca cyklistické vybavenie sme sa prispôsobiť rôzne štýly cyklistické oblečenie/čiapky/rukavice pre mužov/ženy/deti/tímov dúfam, že naše produkty môžete získať váš súhlas ak máte lepšie )
Pridať do zoznamu prianí

E-Bicykel Zadné Brzdové Páky Elektrický Bicykel Brzda, Rukoväť Bike Príslušenstvo 1 Pár

€1.61 - €2.08
( vlastnosti: vyrobené z kvalitnej hliníkovej zliatiny, anti-hrdza, odolné a opotrebovaniu.univerzálne brzdové páky riadidlá set, vhodný pre väčšinu elektrických bicyklov.ergonomický dizajn rukoväte rukoväť, pohodlne, ruky pocit, jednoduché použitie.vynikajúce )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Skladací Bicykel Záves Spojka Jar Skladací Bicykel Kmeňových Stanovenie C Svorka Jar C Pracky Páky stanovené pre Cyklistické Príslušenstvo

€4.75 - €8.96
( popis: materiál: skladací bicykel záves klip jar je vyrobená z odolného plastového materiálu, odolná a praktická. funkcia: skladací bicykel kmeňových stanovenie c svorka jar môže nahradiť predchádzajúce jar.prístroj umožňuje c pracky pohybovať )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Skladací Bicykel Pedál Horský Bicykel Pribrala Nôh Nohy Peg Pedále Cyklistické Príslušenstvo

€4.47 - €10.40
( popis: názov: požičovňa pedál fit; horské bicykle je možné nainštalovať špecifikácia: pevná látka je rozdelená na jednom konci v metrický systém a jeden koniec v angličtine systému.dĺžka je asi 60 mm.na opačnej strane než je výška )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita Ultralight Hliníkové BicycleBrake Rukoväť Novo Hliníkovej Zliatiny Horský Bicykel Na Koni Príslušenstvo Nové Farbou

€4.27 - €6.02
( 100% zbrusu nový materiál: hliníková zliatina veľkosť: dĺžka*šírka:13*4,7 cm farba: čierna/hliník farba konverzie: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov 1.teplé tip : prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Skúter Taška na Príslušenstvo Wild Man Dospelých Vodotesný pre Xiao Skúter Predné Vrecko na Bicykli Cyklistické tašky Prípade Rainproof

€4.17 - €6.42
( funkcie: veľké otvorenie dizajn pre ľahký prístup a zabraňuje položky z pádu. tpu vodotesný zips, vhodné pre zamračené počasie, lepšie chrániť osobné veci. je vhodný pre motorizovaných skúter, elektrické rovnováhu auto, skladacie bicykle )
Pridať do zoznamu prianí

Cyklistické Príslušenstvo Horský Bicykel Pedále Bicykla Skladacia Uhlíkovej Ocele (b Typ) 2 ks Časti

€7.72 - €15.13
( popis prijatie pp a uhlíkovej ocele materiály, tieto horský bicykel pedále sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie.praktické a trvanlivé, môže byť použitý v daždivé a jemné dní, určený pre vonkajšie koni.protišmykové, ktoré si môžete vychutnať )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Bicykel, V-Brake Kábel Hadice Ochranné puzdro Brzdovom potrubí protiprachová Pasce Gumy Boot Požičovňa katéter nepremokavé Topánky

€2.34 - €3.60
( 10pcs bicykel, v-brake kábel hadice ochranné puzdro brzdovom potrubí protiprachová pasce gumy boot požičovňa katéter nepremokavé topánky popis produktu: veľkosť :4.5x0.7 cm materiál: guma farba : ako obrázok zobraziť o farba : ako yo u vedieť, na rôznych )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Bicykle BB Kľúč Kľúč Požičovňa stredová Kľukou Nástroj Vonkajšej Pohár

€21.45 - €39.73
( popis: - požičovňa bb integrované stredová odstraňovač installer vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, full cnc obrábané s dlhými rukoväť pre pohodlné uchopenie - vhodné pre ii vonkajšie bb, bb-9000 a bbr60 - 3 veľkosti )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Pracky Kábel Príručka Brzdových Komponentov Časť Závitové Base Skrutky Držiaka C-Klip Hliníkovej Zliatiny Drôt Adaptér

€1.58 - €2.72
( produkty displej --> produktov description --> detail: *požičovňa brzdovom potrubí kábel držiak klipy *vhodné pre brzdovom potrubí s priemerom do 6,3 mm. *jednoduchá inštalácia: pri inštalácii, používaní 3,1 mm priemer vrtáka na )
Pridať do zoznamu prianí

Pol Prsta Cyklistické Rukavice Anti-Slip Gél Bicykel na Koni Rukavice Proti Sklzu Pre MTB, Road Mountain Bike Rukavice Anti Šok Šport

€5.99 - €8.21
( názov: muži ženy cyklistické rukavice farba: modrá, červená ,čierna materiál: polyester+nylon+lycra tenký a ľahký s anti-shock hrubé pad,môže absorpčné a šok priedušný elastický materiál s potu wippe veľkosť )