0

Menu

Mäso Teplomery Digitálne Potravinárske teplomery s Podsvietením Teplota meradla Meradla pre BBQ Hlboké Smažiť kuchyňa domácnosti dodávky

Shop: Domácnosti Merchandises
Mäso Teplomery Digitálne Potravinárske teplomery s Podsvietením Teplota meradla Meradla pre BBQ Hlboké Smažiť kuchyňa domácnosti dodávky

Mäso Teplomery Digitálne Potravinárske teplomery s Podsvietením Teplota meradla Meradla pre BBQ Hlboké Smažiť kuchyňa domácnosti dodávky

( 0 Recenzie )
€9.42 - €18.84
Sku: e9150

Informácie o výrobku

Mäso Teplomery Digitálne Potravinárske Teplomery S Podsvietením Teplota meradla Meradla Pre BBQ Hlboké Smažiť Kuchyňa Domácnosti Dodávky Dropshipping/Veľkoobchod

Predajné Miesta: 1.Presnosť Zaistená: S pokročilým senzorom technológie a instant-schopnosť čítať, naše mäso teplomery poskytovať presné teploty čítania, zabezpečenie dokonale uvarené mäso každý čas.

2.Podsvietenie Funkcie: Podsvietenie Funkcia umožňuje bez námahy teplota čítanie v low-light nastavenia, s ľahko čitateľný LCD displej.Varíme s dôverou a presnosť, kedykoľvek a kdekoľvek!

3.Odolné Nástroj: Uvariť vaše jedlo k dokonalosti s našimi Mäso Teplomery' kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, sondy, že je s vysokým teplotám, zabezpečenie presného vnútornej teploty čítania v sekundách.

4.Spoľahlivý Výkon: Nikdy vyčerpať šťavy s týmito mäso teplomery' napájané batériou dlhovekosť.Rýchlo a presne si teplota čítania s ľahkosťou, zabezpečenie dokonale uvarené pokrmy zakaždým, keď trvajúce pre dlhodobé používanie.

5.Všestranné Použitie: Uvariť búrky na vaše ďalšie BBQ s týmito všestranný mäso teplomery.Ideálny pre meranie teploty rôznych druhov mäsa ako hovädzie, kuracie, bravčové a jahňacie, rovnako ako víno.Získajte dokonale uvarené pokrmy, zakaždým s vysokou presnosťou a rýchlosťou.

Popis:

Získajte okamžitú teplotu čítania s našimi Digitálny Mäso Teplomery.Vysoko kvalitnej nerezovej ocele sondy zabezpečuje presnosť a trvanlivosť pre dlhodobé používanie.Ľahko čítať teploty, dokonca aj pri slabom osvetlení prostredia, takže je ideálny pre vonkajšie BBQs.

Špecifikácie:

1. Názov produktu: Mäso Teplomery

2. Teplotný rozsah: -50~300°C/-50~572°F

3. Teploty presnosť merania: +/-0.8°C

4. Meranie teploty rýchlosť: 3~5S

5. Napájanie: 1 AAA batéria

6. Brutto hmotnosť: 58g

7. Čistá hmotnosť: 47g

8. Shell Materiál: ABS

9. Sonda materiál: nerezová oceľ 304

10. Veľkosť produktu: o 26.5x4.0x1.6typ/10.43x1.57x0.63 palcov (rozšírený)

11. Veľkosť balenia: cca 20.0x7.5x2.0cm/7.87x2.95x0.79 cm

Zoznam Produktov:

1*Mäso Teplomery

Poznámky:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

  • Teplomer Typ - Digitálne
  • Teplomer Použitie - Kuchyňa Teplomery
  • Materiál - Kov
  • Druh - Domácnosti Teplomery
  • Číslo Modelu - Mäso Teplomery na Varenie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie - Áno
  • Typ Produktu - Teplomery

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1PC Nové Farebné Vôňa Antimikrobiálne Deodorizer Mužov Záchod Dezodorant Moču Bazén Aróma Pad

€0.70 - €1.12
( vôňa antimikrobiálne deodorizer mužov záchod dezodorant moču bazén aróma pad popis: funkcia: - vysoko kvalitné eva plast: vyrobené z vysoko kvalitnej eva plast, wc dezodorant je odolný proti pádu, vode a dezodorant. - svieža vôňa )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Diely Bočné Kefa, Filter, Mp Handričku pre ZCWA BR150/BR151 Robot Vysávač Náhradné Diely Náhradné

€13.72 - €26.89
( 1. úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko zladené so zariadením. 2. čisté príslušenstvo udržať váš domov robot na vrchole výkonnosti.príslušenstvo obsah sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej údržby.tiež )
Pridať do zoznamu prianí

Hlavná Kefa Filtre Bočné Kefa Mop Handričkou Auta pre Samsung Powerbot-E VR05R5050WK Robotický Vysávač Čistenie podláh

€7.37 - €15.68
( 1. úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko zhodné s pôvodným vybavením. 2. čisté príslušenstvo udržať váš domov robot na vrchole výkonnosti.príslušenstvo obsah sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej )
Pridať do zoznamu prianí

Aktivované Bambusové Drevené Uhlie Na Čistenie Vzduchu Chladnička Dezodorant Chladnička Dezodorant Mraznička Skriňa Dezodorant Box Deodorant

€1.70 - €2.27
( opísať: použiť silné absorpčné vlastnosti nano minerálne kryštály a uhlím na odstránenie zápachu do chladničky, skrine, kúpeľne a domy. nano minerálne kryštály a aktívne uhlie môže absorbovať škodlivé plyny, ako sú formaldehyd veľmi rýchlo, )
Pridať do zoznamu prianí

9Pcs Prachu Tašky Náhrada za Xiao Dreame L10S Ultra Robot Vysávač Príslušenstvo Diely Prachu Tašky

€8.15 - €19.40
( vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná. vynikajúce a nádherná, veľmi sa zhodovali s vybavením. robustné a odolné s dlhou životnosťou. najlepšie je nahradiť náhradné diely každých 1 až 3 mesiacov udržať stroj na jeho najlepší )
Pridať do zoznamu prianí

Modrú Zásteru Veľkých Ťažkých Vodotesný, Anti-Olej Kuchynské Zástery Unisex Záhradné náradie pre Kuchyni Varenie Zahustiť Práce Zástery

€12.94 - €17.48
( kľúčové vlastnosti produktu: materiál: pvc veľkosť: 110*80 cm; 120*80 cm; 110*90 cm; 120*90 cm prevod: 1(palec)=2.54(cm), 1(cm)=0.39(inch) package: 1 x zástery popis výrobku: ♡ d ecoration domov . ♡ vhodné pre )
Pridať do zoznamu prianí

(4 ks) Febreze Unstopables Dotyk Tkaniny Sprej a Zápach Bojovník, Čerstvé, 27 oz

€33.84 - €84.59
( veľký fanúšik striekanie vaše textílie s čerstvou vôňou, ale chcú oni trvali dlhšie?febreze unstopables dotyk tkaniny sprej zápach bojovník používa prielom dotyk-aktivovaný vôňa technológiu na ukladanie vône v priamo vo vašom tkaniny, tak dostanete sviežosti )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Náhradné Náhradné Diely, Filtre Pre Tineco A10 A11 ČISTÝ JEDEN S11 X1 Vysávač Domácnosti Metla Príslušenstvo

€9.28 - €13.85
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

Červené Srdce Sprchové Závesy Cartoon Čierne Stopy Zvierat Moderné Valentína Kúpeľňa Dekorácie Textílie Vaňa Opona Stanovuje

€9.07 - €18.16
( popis sprcha záclony sú vyrobené z prémie polyesteru materiál, tento sprchový záves je plesní, odolný a vodotesný pre náročné použitie.je vybavený s dierkami v hornej hrany a môže byť zavesil ľahko a jednoducho s háčikmi.s krásnym tlač, to je tiež )
Pridať do zoznamu prianí

Obojstranné Bielizeň Podprsenka Skladovanie Taška Závesné Oká, Skladacia Taška Jasné, Ponožky Stojan na Šaty Uviazať Šatku Ponožky Organizátor pre Šatník

€6.15 - €6.83
( obojstranné bielizeň podprsenka skladovanie taška závesné oká, skladacia taška jasné, ponožky stojan na šaty uviazať šatku ponožky organizátor pre šatník názov:spodná bielizeň skladovanie visí taška materiál:netkanej textílie+oka farba:ružová,šedá,slonová )
Pridať do zoznamu prianí

Malé Žehliaca Doska Úspora Priestoru Pomocný Nástroj pre Cestovné Šitie Izba Domov

€1.65 - €3.13
( popis: 【premium materiál] vyzýva: žehliaca doska je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je vysoká teplota odolný a trvanlivý. 【skladacia] vyzýva: skladanie žehliacou doskou je skladacia pre použitie doma alebo na cestách, alebo ako malý )
Pridať do zoznamu prianí

Obyčajný Zástera S Prednom Vrecku Kuchyni Varenie Plavidlá Pečenie Orange

€8.94
( veľkosť:75*55 cm krk:48 cm farba:oranžová módny dizajn a umývateľný. ideálne pre varenie a pracovať. balenie obsahuje: 1 x zástera na varenie poznámka:ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné )
Pridať do zoznamu prianí

Retro žena Kvetinový Zástery BBQ Bib Zástera Pre Ženy kuchynská zástera na Varenie, Pečenie Reštaurácia zástera Kuchynské Doplnky Trakmi

€5.21 - €8.69
( retro žena kvetinový zástery bbq bib zástera pre ženy kuchynská zástera na varenie, pečenie reštaurácia zástera kuchynské doplnky trakmi popis: balenie: taška funkcie opp štýl: karikatúra roztomilý textílie: slub bavlna farba: )
Pridať do zoznamu prianí

1Pair Zozadu Bočné Zrkadlo Dážď Rada Obočie Stráže Slnečná Clona, Auto Príslušenstvo, Farba Čierna / Priehľadná Auto Spätné Zrkadlo

€0.21 - €0.43
( 2ks/set praktické auto auto spätné zrkadlo dažďový kryt vodotesný, anti-scratch jasné, ochranné na auto príslušenstvo funkcie: vyrobené z prémiovej materiálu, odolné, pre dlhú dobu. to môže odolať daždi, keď sa budete riadiť. to )
Pridať do zoznamu prianí

5/7/10 Metrov Upchaté Odstraňovač Kúpeľňa Kuchyňa Nástrojov Na Čistenie Wc Umývadlo Mozgov Unblocker Kanalizačného Potrubia Piest Mobilné Bagre

€13.10 - €59.22
( funkcia: profesionálne čistenie odvodňovacích nástroj : vypúšťacieho auger dá najavo, upchaté kanalizácie a nahradiť chemické mozgov cleaner.účinne odstrániť umývadlo dreváky, ktoré zvyčajne spôsobené tým, mazivo alebo namáhané odpadky disposers.to )
Pridať do zoznamu prianí

Fialová Orchidea Zen Vaňa Podložky, Sady Biela Sviečka Čierna Masáž Kameň Ázijské Spa Moderné Dvere, Koberec Domov Kúpeľňa Decor Wc Kryt Mat

€13.64 - €27.29
( detaily produktu: non-slip koberec veľkosť:40x60cm/15.7x23.6in 45x75cm /17.7 x 29,5 v u-tvarované veľkosť: 50x40cm / 19.7x15.7in wc mat veľkosť: 38x43cm / 15x17in balenie obsahuje: non-slip mat + u-tvarované mat + wc mat 1. )