0

Menu

TML Behúňa Pneumatiky Hĺbka Obrysu Vozidla Pneumatiky Dezén Merač Merač Vysokú Presnosť Pneumatiky Opatrenie Nástroj Brzda S Úložný Vak Auto Príslušenstvo

Shop: Auto Repair Tool
TML Behúňa Pneumatiky Hĺbka Obrysu Vozidla Pneumatiky Dezén Merač Merač Vysokú Presnosť Pneumatiky Opatrenie Nástroj Brzda S Úložný Vak Auto Príslušenstvo

TML Behúňa Pneumatiky Hĺbka Obrysu Vozidla Pneumatiky Dezén Merač Merač Vysokú Presnosť Pneumatiky Opatrenie Nástroj Brzda S Úložný Vak Auto Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€19.31 - €87.81
Kategória: Auto Repair Tool
Sku: e8854

Informácie o výrobku

Dial Typ Pneumatiky Hĺbku Dezénu Rozchod 0-11 mm Ľahké Čítanie Pneumatiky Dezén Rozchod Pneumatiky Nástrojov pre Opravy Pneumatík Hĺbku Dezénu merací Nástroj pre Professional Alebo Home Auto Mechaniky

Popis:

Materiál: oceľ

Hmotnosť balenia: 0,15 kg

Veľkosť: 8.5*7*3.5 cm

Balenie Obsahuje:

1* Pneumatiky Hĺbku Dezénu Rozchod

【Prečo Potrebujeme] vyzýva Behúňa je guma na pneumatikách, ktorá sa dotýka vozovky.Ak nie je dostatočne hlboká, vaše auto stráca trakciu a sú rozšírené brzdový krát.Na zaistenie vašej bezpečnosti, zmerajte hĺbku dezénu ako súčasť pravidelnej vozidla údržby.

【Univerzálny] vyzýva Vhodné pre každého na meranie hĺbky pneumatiky, žiadne skúsenosti, alebo špeciálne zručnosti sú nutné.Vhodné pre rôzne pneumatiky vozidiel, ako sú automobily, snímače, bicykle a motorky, atď.

【Vysokú Presnosť] vyzýva Tento rozchod opatrenia v krokoch po 1/10 mm (0,1 mm).Jasné a kolo vytáčanie, vytáčanie má 1.7 v (44 cm) priemer.Žiadne problémy s čítaním údajov.

【Jednoduché Použitie] vyzýva, Keď budete mať hĺbku dezénu pneumatiky rozchod, stačí vložiť sonda bar do drážky a zatlačte ramená flush s behúňa.Skontrolujte top rozchodu vidieť merania.

【Prenosné] vyzýva Ľahké a malé rozmery, ľahko sa prenáša.Môžete skontrolovať hĺbku pneumatiky pohodlne, to trvá iba niekoľko sekúnd, ušetriť čas a ušetriť peniaze

【Materiál] vyzýva Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, s kovovým telom zaručuje dlhú životnosť.Okrúhly ciferník s ukazovateľom dizajn pre ľahké čítanie.

【Záruka spokojnosti] vyzýva Ak si nie ste 100% spokojní s týmto produktom, sa jednoducho vrátiť k plnej výške do 30 dní, záruka 12 mesiacov záruka.

"Sme cieľom je poskytovať čo najlepšie služby pre našich zákazníkov,

Ak máte akýkoľvek problém, o vašej objednávky, prosím neváhajte a kontaktujte nás."

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Pneumatiky Oprava Nástrojov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Riadenie Čerpadla/QVB500400/6479637 slúžiť na LAND ROVER DISCOVERY 2.7 TD V6 MAČKA

€87.50
( funkcie miestne ref: 6479637 výrobca ref: qvb500400 ref. 2 výrobcu: *** ref.rovnocennosť dokladov: *** poznámky: *** riadenie čerpadla nahradenie je pre land rover vozidiel značky a discovery model.na explodovala riadenia bomba pochádza z auto od roku 2005.farba )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Ťažkých Lavičke Vise Domácnosti Vise Lavičke 4 Palcový Malej Lavičke Vice Svorka 360 Stupňov Rotácie

€19.75 - €39.51
( 1pc ťažkých lavičke vise domácnosti vise lavičke 4 palcový malej lavičke vice svorka 360 stupeň rotácie, názov: bench podpredseda kvalitné kliešte: liatina čeľuste materiál: 45# ocele balenie množstvo: 1pc ak potrebujete )
Pridať do zoznamu prianí

Pneumatiky Nafukovacím W/ Dial 50 mm Rozchod Auto Bike Kompresor Nástroje

€12.62 - €23.38
( popis: grip ,poskytuje ľahký prístup k vnútri kolesá páka inflácie na rozchod s tlačidlo krvácať prebytočný tlak vzduchu v pneumatikách gumené chránené pneumatiky rozchod až 230psi vrátane vzduchu-krvácať prepnúť, stlačte )
Pridať do zoznamu prianí

Kamióny Táborníci Príslušenstvo Pneumatiky Chuck Pneumatiky Chuck Lock-Na Pneumatiky Chuck Lock-na Pneumatiky Chuck Zamykanie Vzduchu Časti Nástroje Ventil Klip

€0.99
( popis: *používanie pneumatík môže byť nahustené rýchlo, bez odstránenia strane kolesa, ako kamión, autobus a iné vozidlá, ktoré sa majú dve kolieska vzadu na seba. *pomocou ventilu jadro vo vnútri kolies môžu byť jednoducho nahradené a vybavená )
Pridať do zoznamu prianí

Neznížila Náhradné Hlavy Opravy Nástroje, Ťuknite Na Položku Nadol Príslušenstvo Hliníková Čierne Telo Zdravas Odstránenie Kladivo Pero Ding Trvanlivé

€7.52 - €11.57
( funkcie : *magnetické adsorpcie: pretože prijíma princípe magnetického adsorpcie, to môže byť ľahko absorbované na povrchu auto bez ďalších zápasov, čo je výhodnejšie použiť. *jednoduché použitie: pretože môže byť upravená podľa rôznych )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Auto Vozidla Spájkovanie Pomoci Klieští Podržte Tlačidlo 2 Vodiče Inovatívne Auto Repair Tool Garáž Nástroje Drôt Na Zváranie Svorka

€2.38 - €5.29
( univerzálny auto vozidla spájkovanie pomoci klieští podržte tlačidlo 2 vodiče inovatívne auto repair tool garáž nástroje drôt na zváranie svorka 100% zbrusu nový materiál: karbónová oceľ farba: ako na obrázku kategória: ako na )
Pridať do zoznamu prianí

Dočasné SKLADOVANIE SÚBOR ENCRYPTOR/DECRYPTOR (EDITOR) 2018+všetky mids 7GB+parameter databázy zoznam+Návody Pre volvo PTT2.XX

€126.29 - €170.66
( špeciálny nástroj pre šifrovanie/dešifrovanie/upraviť dočasné skladovanie súbory pre pokročilých používateľov podpora windows 2003/xp/vista/7/8/10. previesť eur3 na eur5. egr off stavať intel hex súbor pre chiptuning. prepočítať )
Pridať do zoznamu prianí

50pcs 32mm 967674 Auto Modrá Gumy Káblové Pneumatiky Pneumatiky Defekt Oprava Húb Plug Patch Súprava/set Príslušenstvo

€1.41 - €2.42
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *jednoduché použitie,veľmi odolná. *vhodné pre opravu pneumatík. *názov:guma káblové pneumatiky záplaty *model:967674 *špecifikácie: *materiál:guma *farba:modrá *priemer:32mm/1.3 )
Pridať do zoznamu prianí

V310 OBDII EOBD car Code Reader auto Diagnostický Scanner nástrojov pre všetky OBD2 OBDII Protokoly Autá LCD Displej Podporuje Multi-lang

€25.59 - €34.12
( multi-podporovaný jazyk: anglický, francúzsky, taliansky, španielsky, nemecký, holandský. v310 obdii eobd auto car code reader automobilový diagnostický scanner nástroje na v310 obd ii / eobd code reader je špecializované určený pre všetky obd ii )
Pridať do zoznamu prianí

Pečať Vulcanizing Tekutiny Bicykli Pneumatík Opraviť Lepidlo Súpravy Universal Auto, Pneumatiky, Gumy, Opravy Lepidlo Univerzálne Vozidlo Na Motocykel, Auto Pneumatiky

€7.80 - €15.61
( vulcanizing agent pneumatiky tmel je potrebné mať pre každý trojkolka majiteľa.s jeho schopnosť pevne väzbou na pneumatiky poskytuje dlhú opravy života zabezpečiť, že pneumatika je koža opravené v žiadnom okamihu.rozlúčiť sa tráviť viac času a práce na pneumatiky )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Načasovanie/Cam/Disk/V-Napnutie Remeňa Napínanie Rozchod Nástroj Pre VW Audi Volvo

€17.20 - €20.48
( pozor!!! 1. nemáme príručka pre tento produkt.ak nechcete vedieť, ako ho použiť, prosím kontaktujte nás. 2. farba krabičky je červená alebo modrá.ak si mysli, prosím, kontaktujte nás prvý. 3. w e nechcem loď na nasledovné oblasti od nášho )
Pridať do zoznamu prianí

Pneumatiky Rim Chránič Kolesa Stráže Rim Výbava Auta Rim Chránič Rim Stráže Rim Sporiteľov Univerzálna Montáž Ochranný Kryt Pre Pneumatiky

€1.33 - €1.66
( chrániť vaše rá s kvalitnými nárazu-odolné kolieska okraj chrániča.ľahko ohnuté a pretiahol sa prispôsobiť akejkoľvek veľkosti rim, pomáha udržiavať pneumatiky integrity a stability.pevné ľahko na okraj, poskytuje hladký vzhľad bez akejkoľvek inštalácie )
Pridať do zoznamu prianí

Malé Vytiahnuť Riadok Pás Auto Tela List Neznížila Repair Tool Paintless Opravy Príslušenstvo

€25.37 - €34.75
( vlastnosti: jednoduchá obsluha, oprava neznížila priamo, bez poškodenia pôvodnej farby, je vhodný pre neznížila všetkých druhov plochých. ootdty môžete odstrániť krupobitie, preliačiny z iných dverí, atď.bez poškodenia lakovaného povrchu.široko )
Pridať do zoznamu prianí

XTOOL X100PAD3 Pro Auto OBD2 Tlačidlo Programátor X100PAD3 KC501 Immobilizer Pre Toyota/Mercedes Všetky Kľúčové Stratil Pad elite S 38+ Reset

€1 843.14 - €3 071.91
( ďakujeme vám za vašu návštevu na mojom obchode- - vozidlo diag obchod 1.globálne spoľahlivé xtool značiek sme autorizovaný distribútor xtool značku, 100% zbrusu nový xtool pôvodný softvérový update a 5 rokov záruka najlepších cien~ 2. )
Pridať do zoznamu prianí

1 Kus Tlakový Spínač Montáž 125PSI Automatický Tlakový Spínač S Tlakového regulačného Ventilu Olej-Voda Oddeľovač

€24.64 - €41.06
( 1 kus tlakový spínač montáž 125psi automatický tlakový spínač s tlakového regulačného ventilu olej-voda oddeľovač odolné a proti korózii.nastaviteľné výstupu vzduchu: tlak vzduchu v mosadzný spoločné je nastaviteľné, ktorá zabraňuje tlaku vzduchu )
Pridať do zoznamu prianí

Vretena ventilu Kliešte, Tesnenie Univerzálne Odolné 27 cm Dlhé Výmeny Vysoká Pevnosť Auto Auto Tesnenie Plier pre Auto Údržba

€2.12 - €4.01
( popis: 【materiál] vyzýva: ventilu kmeňových tesnenie plier je vyrobený z prémiovej uhlíkovej ocele, odolné voči opotrebovaniu a trvanlivé, hrdza zadarmo, má dobrý výkon. 【kvality] vyzýva: ventilu kmeňových tesnenie odstraňovač prijíma závit )
Pridať do zoznamu prianí

Čistič Palubnej Dosky Rýchle Detailer Auto Interiér Cleaner Reštaurátorskej Vozidla Podrobne & Obnova Krém Na Leštenie Auta Panel

€6.66 - €10.57
( hľadáte výkonné riešenie na obnovu vášho auta tabuli?pozrite sa žiadny ďalší ako trim reštaurátorskej automobilový!naše ľahký-k-použitie, pohodlné produktu účinne odstraňuje škvrny a prachu z vášho interiéru vozidla palubnej dosky, takže to vyzerá ako )