0

Menu

2X Vintage Kvetinový/Kvet Ľanu Dekoratívne Hodiť Vankúš Vankúš Domov Gauč Dekoratívne(3 Koše)

Shop: Bytový Textil
2X Vintage Kvetinový/Kvet Ľanu Dekoratívne Hodiť Vankúš Vankúš Domov Gauč Dekoratívne(3 Koše)

2X Vintage Kvetinový/Kvet Ľanu Dekoratívne Hodiť Vankúš Vankúš Domov Gauč Dekoratívne(3 Koše)

( 0 Recenzie )
€7.94 - €13.01
Kategória: Bytový Textil
Sku: e8153

Informácie o výrobku

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky.

1.Vysoko kvalitný materiál a výtvarné spracovanie.

2.Ideálna dekorácia pre kníhkupectvá, auto, kaviareň, kancelárie, domov, atď .

3.Veľký výber pre vaše domáce dekorácie.

4.Svetlé farby,môžu byť veľmi dobré vyzdobiť váš obývacia izba,pracovňa,spálňa,jedáleň, atď.

5.Je to dobrý darček pre vášho priateľa, rodinu a príbuzných.

pre pohodlie a odolnosť

Vintage kvet dizajn

Funkcie: Mäkká, Textúrou, s zodpovedajúce neviditeľný zips a umožňuje jednoduché vkladanie a odstraňovanie vankúš vložky.

Všetky textílie hrany sú šité s cik-cak overlock steh, aby sa zabránilo fray a zabezpečenie trvanlivosti

KRYT LEN (VLOŽTE NIE JE SÚČASŤOU BALENIA).importované.Umývanie Výučby: Stroj Umývateľný / Suché Čistenie.

Dekoratívne Vankúše Hádzať

Aktualizácia vášho obývacej izby alebo rodinné izby s nový prízvuk vankúšov.Nábytok a zariadenie na použitie v interiéri.

Hodiť vankúš je ideálny pre pohovky, postele a domáce dekorácie.S týmto vymeniteľné hodiť vankúš (vankúš), môžete zmeniť výzdobe svojej izby bez vyhadzovali svoje používané / stará / drahé a pohodlné prízvuk vankúš alebo vankúš

Hodiť vankúš môže byť stroj umyté s jemným čistiacim prostriedkom a suchý vzduch, alebo Suché Čistenie.

(Pozícia vzor je náhodné, Náhodné mode nie je možné vybrať.A nezahŕňa vankúš)

farba: červená+zelená

Materiál: ľan

veľkosť: 45 cm*45 cm

Obsah Balenia:

2*obliečka na vankúš

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Ekoobjektiv.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Ekoobjektiv.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Polyester / Bavlna

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Roztomilý Evan Peters Film, TV Herec Mäkké Plyšové Deku,Flanelové Deka Hodiť Deka pre Obývacej Izby, Spálne, Rozkladací Gauč Piknik Kryt

€30.08 - €36.69
( chcem kúpiť maškarný deka ?poď sem !nájsť to, čo sa vám páči !očakávame, že pre vyššie uvedené štýly, môžete tiež navštíviť našu predajňu alebo nás kontaktujte na poskytovanie high-definition obrázky, ktoré sa vám páči.podľa toho sme si usporiadať, )
Pridať do zoznamu prianí

Funky Štýl Rozprávky Princezná Alternatívne Auto Dekorácie Vankúš Móda Punku Krásne Lebky Princezná Bielizeň Vankúš

€7.68 - €8.62
( poznámky: naša kvalita nie je tých, 3usd nízkej kvality. (toxické, karcinogénne materiál, používaný, rozmazaná tlač, zlá šijacie práce).ponúkame len náš klient najlepší produkt, všetky vankúš fotky tu sú vyrobené na naše vlastné.nie kopírovať )
Pridať do zoznamu prianí

Snowflake Darček Koberčeky Hodiť Vankúš 30x50/45/50 Narodeninovej Party Dovolenku Vianočné Dekoratívne Vankúš Mäkké Operadlo

€10.72 - €21.43
( o veľkosť vankúš je ručne vyrobené, prosím, aby +/-1-3 šitie tolerancie.dĺžka vankúš sa vzťahuje na vzdialenosť šijacie na šev,tak prosím, zapnite späť a merania. o farbe ako rôzne počítače displej farby inak, textílie vidíte spôsobené )
Pridať do zoznamu prianí

Na svoje Zvláštne Strýko Narodeninám Deka z Neter/Synovec,Najlepšie Strýko Niekedy Darčeky,Super Mäkké Flanelové Deka Fleece Hody

€30.73 - €61.47
( o tejto položky 【teplých slov] vyzýva: na moje špeciálne strýko, ja neviem, čo som robil, si zaslúži osobitnú strýko, ako ste vy, niekto, kto vždy ma miluje.len strýko vám objatie ako otec, počúvať ako brat, zdieľať láska ako priateľa.najlepšie strýko )
Pridať do zoznamu prianí

Osud Grand Aby Teplej Veľké Herné Gobelín Farebné Gobelín Stene Visí České Nástenné Gobelíny Mandala Stene Visí Listov

€8.30 - €18.85
( 😈 špecifikácie: materiál:polyester a bavlna farba: ako zobraziť obsah balenia: 1 x gobelín(zahŕňa bezplatné dekorácie, doplnky) funkcia: odnímateľný,umývateľný vlastnosti produktu: 1.100% úplne nové a )
Pridať do zoznamu prianí

Podmorský Svet Zvierat Dolphin Izba Rohoží, Nordic Štýl Domov Rohožky Kúpeľňa-Wc Rohože Spálňa Posteli Rohože

€7.66
( špecifikácie: materiál:flanel,polyester farba: ako zobraziť funkcia: odnímateľný,umývateľný vlastnosti produktu: 1.huba, obloženie, absorbovať vodu, výtvarné spracovanie, dlhá životnosť 2.mäkké a pohodlné, šetrné )
Pridať do zoznamu prianí

Ružová Pierko obliečka na Vankúš Dekoratívny Vankúš Sofa Prípade Posteľ Vankúš Domova Auto Vankúš Roztomilý Vankúš 45*45 cm

€4.80 - €7.38
( vankúše sú navrhnuté tak, aby sa zmestili nábytku u vás doma, samozrejme, a aby sa zmestili svoj život, ako dobre, prinášať nové mäkkosť na vybavenie už ste už vlastné.ľahko sa čistí a dosť odolné, tieto sú vankúše budete chcieť priniesť v interiéri-a )
Pridať do zoznamu prianí

Spýtať Sa Ma Na Divoká Mačka Kolónie Ultra-Mäkké Micro Fleece Deka

€8.34 - €16.67
( ďalšie opisy: dizajn description-- celú šírku tlač, jednu stranu tlač materiál popis--vyrobené z anti obaľovanie flanelové, to je viac pohodlné a teplé. produkt výkon-- ľahký, odolný, kompaktný zložiť.super mäkká, s vynikajúcou strane )
Pridať do zoznamu prianí

Japonský štýl Dverí Záves Priedušná,Non-obaľovanie,oteruvzdorné Polyester Záves Pre Hotelové Izby,Pracovňa,Kúpeľňa a Studio

€11.33 - €22.66
( zľava aby sme nasledovník ,získať extra 1% zľavou ! o prispôsobenie sme schopní prispôsobiť všetky kreslené,hry,film,a svoje vlastné obrázky,prosím, kontaktujte ma, ak chcete prispôsobiť.prosím, dajte mi vedieť vaše prispôsobenie žiadosť )
Pridať do zoznamu prianí

Geometrické Koberec Spálňa Domov Obývacia Izba Veľké Plochy Kobercov Gauč Rohožky Posteli Podlahy, Dekoratívne Mäkké Mat Proti Sklzu Umývateľný Koberec

€91.02 - €227.55
( dobrý deň!vitajte v našom obchode!kvalita prvý, čo najlepšie služby.zákazníci sú naši priatelia.môžeme poskytnúť dropshipping a veľkoobchod, nájsť veľký obrázok produktu! vitajte priatelia zo všetkých oblastí života s nami spolupracovať. milí )
Pridať do zoznamu prianí

Okno Ošetrenie Luxusné Zatmenie Aurora Vzor 3D Závesy, Obývacia Izba, Pracovňa, Spálne, Zdobia Závesy Cortinas obliečka na Vankúš

€98.21 - €161.00
( funkcia:100% zbrusu nový a vysoko kvalitné, tieňovanie rýchlosť okolo 90%. funkcie: hore, anti-uv, zabrániť hluku, zabrániť žiarenia tlač: digitálne 3d reaktívne tlač, nie fade, posledný svetlé farby. veľkosť (wx h) a suma: široké )
Pridať do zoznamu prianí

Kawaii Cartoon Nap Shark Deka pre Deti, Dospelých, v Zime Teplé Mäkké Flanelové Shark Spací Vak Voľné Nohy Pajama Vysokej Kvality

€12.33 - €17.62
( deka názov produktu: multifunkčná šatka deka materiál:polyester číslo modelu:deka farba:modrá,ružová štýl:moderné jednoduchosť platné sezóna:celoročné kawaii cartoon nap shark deka pre deti, dospelých, )