0

Menu

Veľké Plochy Kobercov pre Obývacia Izba Nepravidelný Salónik Koberec Nordic Spálňa Decor Non-slip Koberec Domov Šatňa Tvarované Rohože

Shop: Bytový Textil
Veľké Plochy Kobercov pre Obývacia Izba Nepravidelný Salónik Koberec Nordic Spálňa Decor Non-slip Koberec Domov Šatňa Tvarované Rohože

Veľké Plochy Kobercov pre Obývacia Izba Nepravidelný Salónik Koberec Nordic Spálňa Decor Non-slip Koberec Domov Šatňa Tvarované Rohože

( 0 Recenzie )
€31.98 - €61.51
Kategória: Bytový Textil
Sku: e7572

Informácie o výrobku

Ahoj!vitajte na mojom obchode!

Kvalita prvý, čo najlepšie služby.Zákazníci sú naši priatelia.

Vlastnosti produktu: voda a olej absorpcie, mäkké a pohodlné nosenie, odolný a non-slip

Rozsah použitia: kuchyňa, veranda, veranda, spálňa, kúpeľňa, atď.

Môžete ho upraviť slobodne, povedzte nám, veľkosť, ktorú chcete, a my vám cenovú ponuku.

Upozornenie:

1. O chromatické aberration

Fotografie výrobkov sú prevzaté od profesionálnych fotografov a upravené neskôr, aby sa tak, ako je to možné v súlade s skutočného produktu.Avšak, vzhľadom na osvetlenie, zobrazenie odchýlky a osobné pochopenie farby, môže byť určitý farebný rozdiel medzi skutočný a reálny objekt.Nie produkt problém s kvalitou.Nájdete konkrétny produkt.

2. O vyhladenie

Niektoré krajiny majú obmedzenia na veľkosť balíkov.Niektoré koberec veľkosti musieť byť dodané zložené a bude zaniknúť, keď sa otvorili.Po unboxing, čakať na koberec obnoviť.Vrásky zmiznú v priebehu času, a môžu tiež byť vyriešený tým, žehlenie.Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

3. O veľkosť

Prosím, dovoľte 1-3 CM rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

4. O priamy predaj

Máme vlastný koberec továreň.Dropshipping je podporované.Podpora veľkoobchod.Cena má výhodu.Tešíme sa na spoluprácu s vami veľmi pekne!

O SLUŽBE

Podpora veľkoobchod.Ak množstvo je veľké, môžete kontaktovať zákaznícky servis vybrať výhodnejší spôsob dopravy pre vás, a vy môžete získať výhodnejšie ceny v rámci povoleného rozsahu.

Podpora Drop Shipping.By sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak nie ste spokojní s položku kedy dostala, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu alebo spor, Vďaka za vaše milé pochopenie!

Kliknite na tlačidlo Sledovať v obchode.Obchod činnosti nebudú stratené.Stal nasledovník obchod sa dostať veľa kupóny a rôznych akciách.Kúpiť výrobky a získajte šancu sa dostať zdarma darčeky z obchodu!

O ZÁSIELKE

Váš balík je zvyčajne zaslaný do 24 hodín, a sľubujeme, že zásielky budú zaslané do 5 pracovných dní.Ak veľký počet objednávok sú generované počas aktivít platformy, ďalšie meškanie môže spôsobiť.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis včas.

Presná adresa.My len loď na potvrdenej objednávky adresu, Pls skontrolujte, či je vaša adresa sa musia zhodovať vaša adresa príjemcu.

Skontrolujte, logistické metódy v čase nákupu.Pri kúpe produktov, prosím, vyberte príslušnú logistiky metóda podľa vašich potrieb.

O SLUŽBY HODÍN

Peking Čas : 9:00-12:00 \ 14:00-18:00

Moskva Čas : 4:00-7:00 \ 9:00-13:00

New York Čas : 20:00-23:00 \ 1:00-5:00 Londýn Čas : 3:00-6:00 \ 8:00-12:00

  • Metóda čistenia - Ručné umývateľný
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Technics - Stroj Vyrobený
  • Materiál - Polyester (polyester fiber)
  • Umývanie Štýl - Ručné Umývanie, Mechanické Umývanie
  • Vzor Typ - Geometrické
  • Platné Scény - Domov
  • Platné Priestor - Obývacia Izba, spálňa
  • Dekorácie Štýl - Nordic Štýl
  • Dizajn - Wilton
  • Tvar - Obdĺžnik
  • Režimy Predaj - Podpora Drop Shipping
  • Štýl - Nordic Štýl
  • Použitie - Domov, HOTEL, spálňa, Vonku, Dekoratívne, KÚPEĽŇA, Komerčné
  • remeslo - Stroj na tkanie
  • Číslo Modelu - koberec
  • Miesto - Obývacia Izba

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

České Mandala Gobelín Stene Visí Tajomných Čiar Boho Psychedelic Páva Hippie Umenie Tém Spálňa Domova

€12.29 - €24.09
( ak chcete zobraziť ďalšie štýly, môžete mi poslať svoje fotografie, všetky druhy fotografie,obrázok,obrázok,kresby,umelecké diela môžu byť eaily hotovo. môžete vytlačiť všetky zábery, ktoré, ako on-line alebo fotografie domácich miláčikov, nové )
Pridať do zoznamu prianí

Americký retro vytlačené koberce, rohože Koberce pre obývacia izba Koberce pre spálňa, Umyváreň rohože Kuchyňa mat Oblasti koberec

€24.23 - €48.44
( dobrý deň!vitajte v našom obchode!kvalita prvý, najlepšie služby.zákazníci sú naši priatelia. okrem vyššie uvedených štýlov, môžete sa obrátiť na obchodníka poskytujú vysokým rozlíšením obrázkov.zabezpečíme výrobcom, ak chcete tlačiť obrázky, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Nástenné Gobelíny Nástenné Gobelíny Vianočný Stromček Wall Art Zimné Gobelín Domova Steny Interiéru Spálne Gobelín Foto

€4.41 - €6.79
( premeniť váš domov do kreatívy a krásne ríši divov s naše vianoce gobelín estetické!vyrobené z mäkkého a odolného materiálu, je to ideálna dovolenka dekor.a s fade-odolné vlastnosti, to bude udržiavať jeho farby sezónu po sezóne. špecifikácia: produkt )
Pridať do zoznamu prianí

Pár Bozk Ilustrácia obliečka na Vankúš Dekoratívny Vankúš Sofa Prípade Posteľ Vankúš Domova Auto Vankúš 45*45 cm

€5.61 - €7.10
( názov:vankúš / vankúš veľkosť: 40x40cm/45x45cm materiál: mäkké a trvanlivé 100% polyester kryt(č patrí plnenie/vložiť)super kvalita, super mäkké. funkcie: 1. vysoko kvalitný polyester mikrovlákno/peach skin materiál. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Perník Muž Deka pre Všetky Sezóny Prémia Ľahký Hodiť na Posteľ Mäkké Teplé Gauč Flanelové Deka 60x80inch Dospelých Domov

€17.14 - €34.29
( 【deka veľkosť] vyzýva: 100x120cm 120x150cm 150x200cm 150x220cm 【premium materiál] vyzýva-deka využíva 100% 3d air-fiber premium flanelové ľahký materiál, inovované ultra jemné vlákna, ktoré umožňujú vzduchu )
Pridať do zoznamu prianí

Geometrické Koberec Spálňa Domov Obývacia Izba Veľké Plochy Kobercov Gauč Rohožky Posteli Podlahy, Dekoratívne Mäkké Mat Proti Sklzu Umývateľný Koberec

€91.02 - €227.55
( dobrý deň!vitajte v našom obchode!kvalita prvý, čo najlepšie služby.zákazníci sú naši priatelia.môžeme poskytnúť dropshipping a veľkoobchod, nájsť veľký obrázok produktu! vitajte priatelia zo všetkých oblastí života s nami spolupracovať. milí )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Výzdoba Domov Geometrie Obývacia Izba Dekorácie Luxusný Vankúš 45x45 Hodiť Vankúše Rozkladací Gauč Geometrické Línie E0175

€3.72 - €5.32
( funkcia podmienka: ručné, 100% úplne nové, nikdy nepoužíval. materiál: zamat, polyester bielizeň bezpečnostné opatrenia: umývajte ručne alebo v studenej vode, nepoužívajte bielidlá. rozmery: 45x45cm (18 x 18 palcov) skrytý )
Pridať do zoznamu prianí

Vrchol Hory Slnko Sky Eagle Scenérie Šifón Priesvitné Závesy Obývacia Izba, Spálňa, Kuchyňa Dekorácie Okna Tylu Opony

€32.08 - €53.46
( popis výrobku: materiál: priadza opony veľkosť: w--šírka, h--výšky.( poznámka: x 2 je dvojdielne opony ) napríklad: 135w x 114h(cm) je jeden kus opony, šírka 135 cm. 135w x 114h(cm)×2 je dvojdielne opony, šírka 270 cm poznámka: 1.vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

List ŽIDOM 135 Hodiť Vankúš obliečka na Vankúš Vankúš Domov Dekoratívne Gauč Vankúš Vankúš 40x40cm 45x45cm

€5.49 - €6.94
( názov:vankúš / vankúš veľkosť: 40x40cm/45x45cm materiál: mäkké a trvanlivé 100% polyester kryt(č patrí plnenie/vložiť)super kvalita, super mäkké. funkcie: 1. vysoko kvalitný polyester mikrovlákno/peach skin materiál. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Umelecké Prekladané Minimalistický Koberec Veľký Priestor Obývacej Izby Dekoratívne Koberce Pohodlné Mäkké Spálňa Koberce Balkón Koberec Alfombra

€19.33 - €37.17
( dobrý deň, vážený zákazník! vitajte v a d e obchod sme výrobca s dlhoročnými skúsenosťami v domácich výrobkov. materiály, ktoré používame, sú veľmi šetrné k životnému prostrediu a priateľské k pokožke. môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Obliečka Na Vankúš Vytlačené Pás Vankúš Vankúš Pillowslip Domáce Dekorácie Priedušná Priateľská Vankúš

€3.50 - €7.01
( vianočné obliečka na vankúš vytlačené vankúš domáce dekorácie pás vankúš vankúš dekoratívne priedušná priateľská popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vianočné obliečka na vankúš vyrobený z plyšový materiál, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Moderné Mramorový Vzor Geometrické Mozaiky Čierna a Šedá Obývacia Izba, Spálňa, Nočné Koberce, Rohože Alfombras Para Sala

€8.70 - €14.74
( upozornenie: 1. vďaka dĺžke obmedzenie logistickej spoločnosti, väčšie koberec bude zabalený v poskladaný spôsobom, takže tam bude záhyby, ktoré nie sú problémy s kvalitou.vrásky zmiznú v priebehu času, a môžu tiež byť vyriešený tým, žehlenie.dúfam, )
Pridať do zoznamu prianí

Sada 4 Hráčov Herný ovládač Bielizeň Námestie Hodiť Vankúš Video Hry Prípade Vankúš pre Herňa Office Rozkladací Gauč Dekor 18x 18

€12.74 - €31.86
( vrátane 4 ks 18 x 18 palcov vankúše bez vložky a vzor farby jednej strane.prosím, dovoľte 1~2 cm odchýlka, pretože ručné strihanie a šitie. vyrobené z odolného a šetrné k životnému prostrediu bielizeň materiálov.tieto vankúše sú priateľské k pokožke )
Pridať do zoznamu prianí

Tropické Rastliny, Kvety, Malé Záclonové Tyče Vrecku Krátke Záclony Pol Závesy Oblasť Kabinetu Dvere, Okenné Záclony Domova

€44.63 - €63.75
( podporujeme prispôsobené dizajnu.ak máte akúkoľvek potrebu, prosím, neváhajte ma kontaktovať.ak chcete prispôsobiť náš obraz pixelov je potrebné aspoň 3000. jednoduchá starostlivosť: prať v práčke pri jemnom cykle a studenej vody, nepoužívajte bielidlá.teplú )