0

Menu

CustomRetail Obchod Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displej Rack

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
CustomRetail Obchod Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displej Rack

CustomRetail Obchod Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displej Rack

( 0 Recenzie )
€952.29
Sku: e74592

Informácie o výrobku

Naše Výhody Maloobchodná Predajňa Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displeja, Stojan na Mieru displej rack POZNÁMKA: Sme továreň na priamy predaj,OEM/ODM sú k dispozícii.naša cena produktu je konkurencieschopnejší ako mnoho iných spoločností.

Tu dostanete po-predajný servis a sme tiež ponúkajú produkt návode na inštaláciu video.Produkty Popis Predajne Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique Zlato Kov Oblečenie Displeja Modul Nástroje vystavovacie stojany , veľmi populárne, trvanlivé, užitočné, stojany na bicykle.Robíme to pre viac ako 17 rokov.Farbu, veľkosť, štýl môže byť prispôsobený.To je veľmi populárna v Európe, ako spojené KRÁĽOVSTVO, Španielsko, Francúzsko, Nemecko,Poľsko.A Oceánia ako Austrália, Nový Zéland, Ázie, ako je Thajsko, Filipíny, Singapur; Afrika, ako Kamerun, Maurícius, Senegal; Južnej Ameriky ako Čile, Belize; Blízkom Východe, ako je Saudská Arabias atď.Po celom svete.Srdečne vitajte na váš dotaz.názov Heda Rack názov Produktu Heda Retail Store Zariadenia Zavesenie Oblečenia Custom Shop Dizajn Kovové Zlato Oblečenie Šaty Zobraziť Rack Materiálu za Studena valcované Ocele, Povrchová úprava Elektrostatické Striekacie MIN 10 KS Dodanie schopnosť 5000 kusov za mesiac Platobné podmienky 30% záloha pri podpise zmluvy,zvyšok bude vyprataná T/T pred dodaním.Dodanie 10-15 pracovný deň po prijatí vkladu Našou prednosťou po-predajný servis,ponúkajú produkt návode na inštaláciu video Balenie lúč a vo vzpriamenej polohe v bubline film,polica na export kartónov, bezpečnosť pre zásielky si Vybrať Nás FAQ 1. Q: ste výroby alebo na obchodovanie spoločnosť?

: Sme výroby.Náš výrobný závod sa špecializuje v regáloch supermarketov, skladové regále a iné,druhy zobrazenia stojí už od roku 2001.

2. Q: Kde je vaše továreň?Môžem navštíviť ?

: Naša továreň sa nachádza v Foshan, Guangdong.Ste srdečne pozvaní na návštevu vždy, keď sú k dispozícii.

3. Otázka: Aké je vaše dodávky ?

: Vo všeobecnosti, v lehote 15 dní.To tiež závisí od objemu objednávky a police dizajn.

4. Otázka: Čo je termín splatnosti?

: Spôsob platby: 30% z vkladov, pri podpise PI, a zostatok bude vyprataná T/T pred dodaním.

5. Otázka: Sú vzorky k dispozícii?

: Áno, vzorky sú k dispozícii na všetkých .Účtujeme niektoré vzorky nákladov a vráti ho pri ďalšej objednávke.

6. Otázka: Ako by som mohol nainštalovať regály?

: Ponúkame podrobné nainštalovať inštrukcie pre každý typ polica.Ak je to potrebné,môžeme tiež požiadať inžinierov naučiť vás zadarmo.

7. Otázka: Mohli by ste vyrábať podľa zákazníkov dizajn?

: Iste, máme veľmi bohaté skúsenosti v customizingu police.

8. Otázka: môžete vyrábať polica s rôznymi druhmi materiálov?

: Áno,naše produkty sú väčšinou vyrobené z kovu, ale vyrábame tiež police príslušenstvo alebo sa zobrazuje s drevom, zliatiny, acrylic, sklo, atď.

9. Otázka: Aké sú hlavné rack a pridať na stojane?

: Rozdiel medzi týmito dvoma druhmi regály je vo vzpriamenej polohe.Hlavný stojan je začiatok stojan s 2 stojky a pridať na stojane je pokračovať stojan s len 1 vo vzpriamenej polohe.Napríklad, ak existuje 15 steny skrinky na stenu, štruktúra bude 1 hlavný stojan 14 pridať na stojane.

10. Otázka: Aký je spôsob balenia?

: Všeobecne, police sú ploché balený vzduchová bublina film/ film v štandardných export kartónov.Iné balenie ako drevené skrinky sú k dispozícii pre klientov požiadavky.

Späť na úvodnú>>>

  • Dodacie podmienky - Po factory
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Povrchová Úprava - Elektronické Sprej
  • Dodacia lehota - 10-35 pracovný deň po prijatí vkladu
  • Miesto Pôvodu - Guangdong, Čína
  • OEMODM - Akceptované
  • Certifikát - CEISO9001
  • Materiál - Kov
  • Funkcia - Antikorózne Korózii
  • Názov Značky - RANXIU, Heda rack
  • Číslo Modelu - SDKJHGKJ44CVC, -TR-0051
  • Druh - Dokument Vaničky, oblečenie displej rack
  • Názov Produktu - Maloobchodná Predajňa Kovanie A Obchod Nábytok Oblečenie Boutique

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pvc Držiak Štítku Súbor Kariet pre Zavesenie Priečinky a Vloží Štítky, Značky Malé Menovky Odnímateľný Binder Klipy

€3.71 - €9.52
( popis tieto sú klasifikované priečinok súboru štítkov.sú vyrobené z pvc materiálu a sú trvanlivé.sú najlepšou voľbou pre študentov a administratívni pracovníci.sú vhodné na použitie v kanceláriách, a archívov.vložka je dosť veľká, aby napísať )
Pridať do zoznamu prianí

Drevené Business Držiteľov Karty Poznámka Držiteľ Zobrazovacieho Zariadenia, Karty, Stojan, Držiak Na Kancelárske Potreby, Papiernictvo Doplnky Organizátora

€5.41 - €7.73
( balenie obsahuje: 1 kus držiteľa karty produkt bude neustále inovované, vzhľad a farba môžu byť zmenené, prosím, nevadí.a vziať do úvahy pred zadať objednávku, ak máte požiadavku na farbu a vzhľad. )
Pridať do zoznamu prianí

Non-Slip Bookend Držiak Kovový Knihy Podporu Stojan Zvierat Tvarované Office Knihy Stop Knihu Príslušenstvo Kniha Končí Knihy Zátka

€2.09 - €2.95
( opísať: názov produktu: kniha skladovanie bookends farba: čierna, biela veľkosť: odpoveď: 17.5*12*9 cm/6.88*4.72*3.54 v c:17.5*12*9.5 cm/6.88*4.72*3.74 v materiál: kov obsah balenia: 2 ks knihy skladovanie bookends upozornenie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Ceruzka Tvar Ceruzky Pal Organizátor Tvorivé Veľká-kapacita Živice Držiak na Pero Barel Stôl Organizátor Deti

€10.81 - €18.02
( úplne nové položky: ceruzka pal organizátor farba: červená, žltá, zelená, oranžová materiál: živica množstvo: 1 ks package zahrnuté: 1*ceruzka pal organizátor poznámka: 1. prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli )
Pridať do zoznamu prianí

Držiak na pero Basketbal Stojan Oka Držiak Ceruzky Kovové Pero Organizátor Kola Čalúnená Base Black na Stôl Office

€10.39 - €17.31
( popis: basketbalový stojan tvaru držiak na pero, priťahujú pozornosť väčšiny mužov na prvý pohľad, aby ju vyniknúť. polstrovaný kole držiak na pero so základom, ktorý je vydlabaných, aby nedošlo k úniku pre lepšie skladovanie. okolo )
Pridať do zoznamu prianí

Multi-funkčný Úložný Box 6 Farieb Minimalizmus veľkokapacitný Úložný Kôš Plastové Pero, Ceruzka Držiteľa Študent

€2.02 - €4.28
( názov položky: úložný box materiál: plast farba: ako je znázornené veľkosť: 15*10*7 cm(5.91*3.94*2.76 v) balík zahrnuté:1pc úložný box 1. vezmite prosím na vedomie, že fotografia nevykazuje skutočná veľkosť, prosím pozrite si popis veľkosť detaily. 2. prosím )
Pridať do zoznamu prianí

Flyingbee X2264 Zábavné Psík Jazvečík Osobnosti ID Držiteľa Karty Autobus Držiteľa Karty Zamestnancov Karty ozdobná šnúrka na uniforme Pre Kľúče, Telefón DIY Visieť Lano

€1.13 - €1.71
( 100% úplne nové a vysokej kvality! materiál: plast dĺžka lana: asi 45 cm (o 17.7 cm) čistá hmotnosť lana: o 14g držiteľa karty čistá hmotnosť: približne 22 držiteľa karty + ozdobná šnúrka na uniforme čistá hmotnosť: cca 36 )
Pridať do zoznamu prianí

30 Vrecká Triede Vrecku Graf Office Visí tabuľka s Číslo Nálepky pre Telefóny Kalkulačka Držiteľov

€7.08 - €9.08
( funkcie: ootdty viac vrecku graf.balenie obsahuje: 30 vrecká nástenné závesné vrecko graf a očíslované štítok nálepky (1-30).široko používaný pre doma, v škole, v triede, škôlky, kancelárie. viditeľné označenie okno.transparentné )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS Čiernej A Bielej Jednoduchý List, Kartu Hlavička Balenie Sada Tesnenia Nálepky Samostatné Balenie Transparentné Vak Foto Protector

€0.51 - €0.75
( nové a vysokej kvality! materiál: pa/pe farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoračné Knihy Držiteľ Multi-function Knihy Organizátor Jemné Bookend Kniha Dodávateľských

€4.67 - €11.39
( popis tento praktický bookend, ktoré môžu zabrániť vaše knihy od pádu náhodou.vaša police viac krásne, ale tiež môžu byť použité ako dekor doma.môžete ju získať na .železný materiál je odolný a praktické použitie.č sharping hrany, bezpečné )
Pridať do zoznamu prianí

Zaťahovacie Odznak Valcoch Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Klip 30 Pack, Farebné Odznak Klipy Držiakov Na Meno, ID Card Key Card

€7.58 - €15.16
( vyrobené z vysokokvalitného abs materiály odolné. vybavené zaťahovací kábel, je silný a odolný.ideálny pre prácu a vonkajšie použitie, ako je rybolov, alebo horolezectvo. na jar v odznak cievky je dosť silný, aby zatiahnuť spoľahlivo bez straty )
Pridať do zoznamu prianí

Klasifikácia Zložke Certifikáty Skladovanie Prípade, Písací Stôl Organizátor Údaje, Triedenie Súbor Poľa Súbor Organizátor Box Papier, Držiak, Priehľadný

€4.26 - €8.54
( typ položky: úložný box materiál: pp plsatic veľkosť: s/m/l farba: transparentná balenie obsahuje: 1pcs úložný box 1. vezmite prosím na vedomie, že fotografia nevykazuje skutočná veľkosť, prosím pozrite si popis veľkosť detaily. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Pero Nádoby Na Stôl Štvorcový Módne Držiak Na Pero Na Stole Úrady Stôl Príslušenstvo Pre Triede Domáce Kancelárie Školy Spálne

€13.49 - €19.27
( majte svoje perá, make-up štetce, a malé položky organizované v tejto námestie módne navrhnutý tak, pero, skladovacie nádoby.trvalý kontajner je ideálny pre domáce a robí skvelé darčeky.declutter a zefektívniť svoj život ešte dnes! špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

Krúžok na kľúče Klipy z Nehrdzavejúcej Ocele Zdvíhateľnej Odznak Navijak Lana Odznak Držiteľ Náhrdelník s ID Držiteľov Karty DIY Korálkové ozdobná šnúrka na uniforme

€1.78 - €3.70
( materiál: nehrdzavejúca oceľ farba:rose gold, black, silver,gold ozdobná šnúrka na uniforme dĺžka: o 34.7 cm/ 89 cm odznak držiteľ dĺžka kábla: cca 13.5 cm/ 35 cm identifikácia držiteľa vložiť veľkosť: o 3.74 x 2.55 cm/ 95 x )
Pridať do zoznamu prianí

Transparentné Akrylátové Držiak na Pero Ploche Organizátor IN Nové Módne Roztomilý Office kancelárske potreby, Kozmetika Úložný Box

€0.42 - €0.68
( funkcia 1.100% úplne nové a vysokej kvality 2.vhodné pre organizátor papiernictvo, kozmetika 1.materiál:akryl 2.farba:ako obrázky zobrazené 3.veľkosť:ako na obrázku balík obsahuje:1pc poznámka: prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Praktické Odznak Prejdite Otvoreným Ochrana Karty Prenosné Kolo Modul Tlačidlo Odznak Držiteľ

€1.59 - €3.31
( dôležité informácie materiál:zliatiny zinku, abs veľkosť balenia: l: 11 cm/4.33 , w: 7 cm/2.76 (cca.) prehľad: odznak držiak, ktorý možno ľahko použiť bez pádu, pretože jeho zdvíhateľnej ozdobná šnúrka na uniforme a )
Pridať do zoznamu prianí

A5 148x210mm Dvojité Bočné Magnetické Akryl Prihlásiť Držiteľ Cena Štítku Papiera Držiak Displeja, Stojan Dreva Menu Držiteľ

€2.77 - €3.01
( popis: názov produktu : a5 148x210mm dvojité bočné magnetické akryl prihlásiť držiteľ cena štítku papiera držiak displeja, stojan dreva menu držiteľ materiál : drevo základ + akryl funkcia : recyklovať, eco-friendly vnútorné veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Perá, Držiaky na Písacie potreby Úložný Box Ceruzka Displeja, Stojan Stolový Organizér pre Školské Farby, Štetce Rysovacie Perá Make-up Štetec Domov

€5.46 - €9.92
( popis: 【premium a spoľahlivé] vyzýva: stôl držiak na pero je vyrobené z vysoko kvalitnej živice materiál, ktorý je pevný, nie je zlomená, a trvanlivé, mať skvelý pocit na dotyk. 【jemné remeselné] vyzýva: živice remesiel ozdoby perá držiteľ )