0

Menu

Olej Systém Čistiace Prostriedky Kalu Odstraňovač Znižuje Spotrebu Ropy Čistí Olej Systém Uloží Olej Injektor Olej System Cleaner

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Olej Systém Čistiace Prostriedky Kalu Odstraňovač Znižuje Spotrebu Ropy Čistí Olej Systém Uloží Olej Injektor Olej System Cleaner

Olej Systém Čistiace Prostriedky Kalu Odstraňovač Znižuje Spotrebu Ropy Čistí Olej Systém Uloží Olej Injektor Olej System Cleaner

( 0 Recenzie )
€8.99 - €19.98
Sku: e7447

Informácie o výrobku

Olej Systém Čistiace Prostriedky Odrážky: 1.Zlepšiť Výkon Motora: Naše Oleja Systému Čistiace prostriedky efektívne vyčistiť uhlíkové usadeniny, výsledkom je hladšia spaľovacej komory, znížiť poškodenie motora, a hĺbkové čistenie pre optimálny prietok oleja.

2.Predĺžiť životnosť vášho vozidla: Od účinne znižuje vklady v oleja systém a chráni olejové čerpadlo z nosenie, náš olej systém čistiace prostriedky zabránilo predčasnému starnutiu čerpadla, čo vedie k menej nákladné na opravy a dlhodobejší výkon.

3.Propagovať Vaše Jednotky: Zlepšenie stavu vozidiel, výkon a znížiť hluk počas jazdy s ľahkosťou, vďaka naše vysoko kvalitné olej systém čistiace prostriedky, ktoré zabezpečujú hladší spustenie a riadiť ticho, takže váš disk viac pohodlné a jitter-zadarmo.

4.Šetriaci režim na olej výdavky: Zlepšiť účinnosť motorov s našimi olej systém vysávače, ktoré úplne rozkladajú automobilového oleja a znížiť spotrebu ropy, čo v optimalizované ekonomickej efektívnosti, ktorý vám pomôže ušetriť olej peniaze.

5.Zvýšiť výstupný výkon: Naše Oleja Systému Čistiace prostriedky výrazne znížiť odpor vzduchu vo vnútri motora, čo vedie k vozidlá, ktoré sú viac citlivé a dokážu zrýchliť rýchlejšie, zvýšenie motivácie a prináša vynikajúci výkon.

Vlastnosti: Názov Výrobku: Katalyticky System Cleaner

Čas použiteľnosti: 3 roky

Kapacita: 200 ML

Použiteľné modely: Motor

Funkcie produktu: odstrániť uhlíkové usadeniny, zlepšiť oleja kvality, ochranu motora

Poznámky: 1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie zoznam: 1*Olej Systém Cleane

1. O Spätnej Väzby:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak budeme robiť neviem o nich! 2. Aké sú spôsoby platby:

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.Ekoobjektiv.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 3. O Preprave:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, ihneď nás prosím kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 Brazília a Južná Kórea kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, Kolumbia/Maroko sa bude účtovať DAŇ 20%/50% vašej objednávky je suma, bude to pre vás lepšie, aby si Vaša objednávka ASAP.vďaka

3.9 nasledujúce Psč, nie sú dodacie oblasť čarodejnice môžete si vybrať z Miestneho Skladu alebo EÚ Sklade, ak ste si nový príkaz:

Španielsko: 07000 na 07999/ 35000 na 35999/ 38000 na 38999/ 51000 na 51999/ 52000 na 52999. Môžete si vybrať z číny, IBA. 4. Vrátenie a Vrátenie:

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

  • Názov - Katalytické System Cleaner
  • Názov Značky - Goxfaca
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kapacita - 200 ml
  • Položka Objem - 200 ml
  • Čas použiteľnosti - 3 rokov
  • Podpora - Dropshipping/Veľkoobchod

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2PC Umývanie Auta Uterák, Pohár na Čistenie Vody, Sušenie Mikrovlákna Okno Čisté Utrite Auto Podrobne Stebėtų Väzbe pre Kuchyňa, Kúpeľ 40*40 cm

€7.88 - €15.15
( 2pc umývanie auta uterák, pohár na čistenie vody, sušenie mikrovlákna okno čisté utrite auto podrobne stebėtų väzbe pre kuchyňa, kúpeľ 40*40 cm typ: stebėtų vzor materiál: mikrovlákna farba: oranžová, sivá veľkosť: 40*40 cm funkcia: silná )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Mazivo Mazivo Nepremokavé Batérie, O-Krúžky, Silikónové Mazivo 10pcs Viacúčelový Silikónové Mazivo Pre Použitie Na Väčšine

€4.90 - €9.79
( funkcie: naše silikónové mazivo pre o krúžky má dobrú plynulosť a nízky koeficient trenia. je odolný voči vysokým a nízkym teplotám -50 do 230 stupňov. silikónové mazivo mazivo je vyrobené zo silikónového tuku, ktorý je bez zápachu )
Pridať do zoznamu prianí

25 Pack 3 palcový Leštenie, Hubky Buffer Podložky Set Kit S M10 Vŕtať Adaptér, Zlúčenina Auto Auto Polisher

€10.88 - €13.95
( 25 pack 3 palcový leštenie, hubky buffer podložky set kit s m10 vŕtať adaptér, zlúčenina auto auto polisher vhodné pre všetky bežné m10 vŕtať, akumulátorový skrutkovač, leštiaci stroj a sústruhu.ľahko vymeniť, všetky leštenie nemajú lepiaci podklad )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Auto štrbinovou odstránenie prachu artefakt kefa čistiaca kefa nástroj Pre Geely Coolray 2019-2020 Atlas Boyue NL3 Emgrand X7 EX7 GT

€0.88 - €1.75
( názov produktu: automobilový uzol čistenie mäkkou kefkou materiál: plast+nylonové štetiny veľkosť: 9.5 cm × 4,5 cm farba: ako na obrázku) popis: 100% zbrusu nový a high-kvalitné funkcie: 1. kefa je veľmi malý )
Pridať do zoznamu prianí

4X Plastové Žlté Auto Auto Okno Nálepky Film Škrabka Stierkou Cleaning Tool 10.5X9.5Cm

€2.75 - €3.99
( 4x plastové žlté auto auto okno nálepky film škrabka stierkou cleaning tool 10.5x9.5 cm ideálny pre vytlačeniu bublina riadky a robiť povrchu upratané. užitočné buď okno film alebo maľovať ochranný film. môže byť tiež použitý pre stierač,domácnosť, )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Snehu Kefa Ľad Škrabka Dlhé Rukoväte Odnímateľný Hubky Rukoväť, Nylonové Štetiny, Auto Sklo Snehu Odstránenie Metlu Ice Lopatu Nástroj

€1.63 - €2.95
( auto snehu kefa ľad škrabka dlhé rukoväte odnímateľný hubky priľnavosť vysoká hustota nylonové štetiny auto čelné sklo snehu odstránenie metlu ice lopatu nástroj mäkké, high-density štetiny na štetec hlavu ľahko odstrániť sneh z akéhokoľvek povrchu. odnímateľný )
Pridať do zoznamu prianí

Nárazové Vypchávky A Leštenie 5/6/7 Palca Na Nárazníkov Letecký Umývateľný Kryty Motora Brúsenie Na Aute Buffer Vysokej Kvality

€3.85 - €9.17
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality * m ade poistného materiál pre trvanlivé a praktické použitie *vlna nárazníkov podložky sú vo všeobecnosti viac agresívne a jednoduchšie na ovládanie ako pena podložky * vlnených vlákien )
Pridať do zoznamu prianí

Čelné sklo Deicer Sprej Auto čelné Sklo Deicing Sprej 500 ml Auto čelné Sklo Defroster Deicing Sprej Deicing Agent Sklo

€10.78 - €15.39
( udržať vaše čelné sklo bez ľadu tejto zimy s prednom skle ľad roztopí sprej!chráni bezpečnosť jazdy tým, že zabraňuje zamrznutiu.jednoducho nastriekajte tenkú vrstvu na zámku diery, zrkadlá, svetlomety a celého tela, rýchlo topiť.počkajte niekoľko minút )
Pridať do zoznamu prianí

Dvere Prepínač Lock Valec 1T0837167A Silver a Black Auto Na VW Touran 2003-2015

€13.53 - €23.73
( dvere prepínač lock valec 1t0837167a silver a black auto na vw touran 2003-2015 vysoko kvalitný produkt. jednoduchá inštalácia a odolné na použitie. kvalitné a dobré uplatnenie. právo konektor, žiadne strihanie alebo spojovanie potrebné. dáva )
Pridať do zoznamu prianí

Tlakový Čistič 3/8" 1/4" Muž Tryska Z Nerezovej Ocele, Odtok Do Kanalizácie, Čistenie Rúry Jetter Rotujúce Trysky Postrekovač Hlavu Hadice Tryska

€4.57 - €7.61
( popis: nerez tlakový čistič odtoku do kanalizácie, čistenie rúry jetter postrekovačom vhodné pre potrubie čistiaci stroj. môže rotatting, nástavec tri otvory na zadnej, nastriekajte rovnomerne. filter na vaše hmly systém,nie je ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Mazací Údržba Silikónový Olej Okamžité Účinné Všeobecné Bezpečnej Silikónové Mazací Tuk Pre Iných

€3.79 - €7.57
( tento silikónové mazivo mazivo je ideálny pre predĺženie životnosti latexové produkty - ideálny pre akékoľvek iné latex produkt, tesnenie vo vnútri krytu.jej mierne kapacity a ľahko-to-platí vzorec, aby bolo bezproblémové pre použitie v malých miest alebo medzery. názov )
Pridať do zoznamu prianí

1pcs Auto teleskopická Sneh Lopata Kefa Snehu Nástroj pre Odstránenie Snehu, Ľad Škrabka Viacúčelový pre Vozidla SUV Auto Camping Windows Lopatu

€4.38 - €31.61
( popis: auto teleskopická sneh lopata: kombinácii s lopatou a zametať, to nie je na škodu farby alebo sklo, ktoré je viac pohodlné a praktické. sneh odstránenie kefa vedúci: abs plast s vysokou pevnosťou a nylonovou kefou drôt je odolný voči nízkym )
Pridať do zoznamu prianí

50ml Dlho-Trvajúce Auto Obnovu Svetlometov Leštiaca Súpravy Svetlomet Súpravy na Opravu Auta Svetlo Polisher Starostlivosť o Vozidlo Modernizáciu Agent

€5.11 - €10.22
( hľadáte produkt, ktorý účinne odstraňuje špinu, oblačnosť a žltá hmla z svetlomety?pozrite sa žiadny ďalší ako naše svetlometu obnova sprej!zlepšiť jasnosť, jas, a viditeľnosti svetlomety a zároveň využívajúcich dlhotrvajúci vysoký lesk.plus, náš produkt )
Pridať do zoznamu prianí

Čelné sklo Podložka Čerpadlo pre Toyota Corolla Camry RAV4 Matice Prius Svetlometu Auto 85330-33020 85330-AA010 85330-12340

€5.28 - €8.52
( twin zásuvky / 2 pin konektor vysoko kvalitné materiály, odolné rýchla a jednoduchá inštalácia dokonalú náhradu stav: 100% zbrusu nový typ: čelné sklo podložka sprej čerpadla poloha: predné čelné sklo čistenie pre toyota 4runner 1984 - 2002 pre toyota camry )
Pridať do zoznamu prianí

auto Starostlivosti Handričkou Podrobne Umývanie Auta Uterák Pre Fiat diagnostické EVO Sedici Linea Bravo FCC4 Viaggio Coroma Ottimo Uno

€1.02 - €1.13
( pre 30x30cm umývanie áut, čistenie uteráky auto coral fleece auto utieranie handry efektívne super absorpčné jemnou handričkou domov funkcie: 100% nový a vysoko kvalitné funkcia:auto čistenie,windows čistenie,čistenie riadu veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Okno Istič Auto Núdzové Sklo Okna Istič Bezpečnosti Kladivo 2 V 1 Bezpečnostný Kladivo S Pásov Fréza Auto Príslušenstvo

€5.61 - €11.23
( odrážky: 1. multifunkčné bezpečnosti kladivo: toto auto okno breaker je 2-v-1 bezpečnostný nástroj, ktorý vám môže pomôcť uniknúť z nehody situácie.má bezpečnostný pás fréza a bezpečnosť kladivo, že sa môže rozbiť sklo vášho auta, windows )
Pridať do zoznamu prianí

Mikrovlákna na Čistenie Uterák Zahustiť Mäkké Sušenie Tkaniny Auto Tela, Bielizne pre PEUGEOT 408 508 2008 3008 308 301 Citroen C5 C4L

€0.92
( špecifikácia: funkcia: auto čistenie,windows čistenie,čistenie riadu voľba veľkosti : 30cmx30cm materiál: polyesterové vlákna farba: žltá /modrá /zelená )
Pridať do zoznamu prianí

Umývanie Auta Trysky Vysokotlakové Moc Postrekovač Vody Tryska 1 Tlačidlo Prepnúť Silný Vysoký Tlak Viac Sprej Režimy Pre Auto

€32.09
( vysokotlakové umývanie auta tryska: spárované s preplňovaný ventilátor pre väčší objem vody a pohodlnejšie čistenie.jednoduché a ľahké použitie.vhodné aj pre zalievanie rastlín.objednajte si teraz a užívať si šumivé auto! špecifikácia: názov )