0

Menu

Zelená Afriky Ťažké Korálkové Čipky Textílie 2023 Vysokej Kvality Nigérijský Flitrami Perly Francúzskej Čipky A Tylu Textílie Materiál Na Svadbu

Shop: Umenie,Remeslá & Šitie
Zelená Afriky Ťažké Korálkové Čipky Textílie 2023 Vysokej Kvality Nigérijský Flitrami Perly Francúzskej Čipky A Tylu Textílie Materiál Na Svadbu

Zelená Afriky Ťažké Korálkové Čipky Textílie 2023 Vysokej Kvality Nigérijský Flitrami Perly Francúzskej Čipky A Tylu Textílie Materiál Na Svadbu

( 0 Recenzie )
€73.18 - €109.22
Sku: e7409

Informácie o výrobku

Popis produktu: Stav: Úplne nový a unworn Šírka: 50"/51" Dizajn: Africké dizajn, Minimálne objednávacie množstvo: Minimálne odberové množstvo je 5 YARDOV.Materiál: 3D Kvety, čipky textílie Váha: cca 0.9 kg/5 metrov Veľkosť: 5 metrov na dĺžku, 4.5 metrov dĺžky, 1.3 m šírka Balenie:5 metrov/vrecko dodacia lehota: zabezpečíme zásielky s 3 až 7 pracovných dní po tom, čo sme dostali vašu platbu.DHL Express lodnej dopravy zvyčajne trvá okolo 3 až 7 dní.

Nemôžeme kontrolovať prípadné meškanie spôsobené tým, že váš poštové služby alebo nepredvídateľné počasie.

Produkt Obrázok

Otázky A odpovede Otázka 1 : Aký je váš prepravu spôsobom?

Zabezpečujeme dopravu zdarma a tri spôsoby dopravy v celkom.sú DHL , E-paketové a Čína Príspevok Air Mail(DHL ako prvý logistiky dodanie, vzdialených oblastiach predvolené Čína Príspevok Air Mail a E-Paket)

Otázka 2 : Ako dlho môžem dostať svoj tovar po predávajúci má loď?

To zvyčajne trvá približne 3-7 pracovných dní, aby sa dospelo DHL, A asi 15-30 dni, aby sa dospelo e-Paket alebo Čína Príspevok Air Mail.Nemôžeme kontrolovať prípadné meškanie spôsobené tým, že váš poštové služby alebo nepredvídateľné počasie.

Otázka 3 :Ako sa o minimálne odberové množstvo?

5 metrov ,pre jednu farbu.

Otázka 4 :prečo občas sa objaví farebný nesúlad?

Rozdiel vo farbe možno spôsobené tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad svetlo, farbu pozadia, alebo farba odraz monitor, a tak ďalej.Každopádne sa budeme snažiť, aby sa zabránilo.Dúfam, že sa vám pochopenie a spoluprácu.Ďakujem vám veľmi pekne.

Otázka 5 :Prečo som dostať produkt, dĺžka menej ako popis?

Našim produktom sú potrebné na farbenie a tlač, s cieľom zabezpečiť vaše zdravie je to v vysokú teplotu procesu ,vysoká teplota bude textílie, zmršťovanie, tak, že tkanina je kratšia skutočné, ale nebojte sa, budeme sa snažiť zlepšiť výrobný proces.

Služby

Akceptujeme Maloobchod, Veľkoobchod, Zmiešané objednávky a Drop Ship.Ponúkame veľké zľavy pre veľkoodberateľov a zmiešané objednávky.Môžete nás kontaktovať na každú otázku, je nám potešením odpovedať na všetky vaše otázky do 24 hodín.

DANE A CLA

I n väčšinu času, kupujúci n eed neplatia žiadne colné.Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane.Butsometimes v niektorých krajinách, colné officermay byť prísny.robíme'ntaccountable všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto.Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.Na shippingcost neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Spätná väzba

Sme internetový obchod, váš názor je veľmi cenná pre nás.Ak ste spokojní našich produktoch a službách,prosím dajte nám 5 hviezd a aktívne spätnú väzbu,budeme to robiť lepšie.Ak tam mať žiadny problém,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom akejkoľvek negatívnej spätnej väzby, je veľmi milý, aby ste nám možnosť vyriešiť problém pred odchodom negatívna spätná väzba.Sme presvedčení, že nie je rozumné riešenie.Ďakujeme!Pekný Nakupovanie deň!

Upozornenie: SinceRussiapost nové pravidlá o úplné meno , prosím, každý kupujúcemu ponúknuť vaše celé meno pred platíte v fakturačnej adresy .Neponúkame ďalšiu správu o celé meno po umiestnite objednávku .Vďaka za skvelú spoluprácu!

  • Funkcia - Eco-priateľský
  • Textílie Typ - Oka
  • Dekorácie - Korálky
  • šírka - 1.25m
  • Typ Produktu - Čipky
  • Číslo Modelu - stongcz52649120
  • Technics - Vyšívané
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • CN - Guangdong
  • Príležitosti - Svadba
  • Materiál - Organza

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

WBNWNA 20Pcs 4 CM Vysoká Králik Tvar Dreva Zvierat Tlačidlá DIY Oblečenie, Dekorácie, Šitie Doplnkov

€2.50 - €3.58
( hlavné úvody @veľkosť: 4 cm vysoká, je merané králik veľkosti tela.. @lakovanie dreva tlačidlá. @obrázky sú všetky z reálneho objektu,prosím farbu a tvar. doprava @registrované sledovať zásielky bude trvať asi 10-45 dní, )
Pridať do zoznamu prianí

Faux Mýval Kožušiny Pásky Pásky urob si sám Odevov Šitie Načechraný Výbava Orezávanie Textílie Domáce Dekorácie, Šitie Kostýmov Golier Klobúk

€2.66 - €3.80
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné materiál: umelé kožušiny farba: ako zobraziť length1.5m šírka 9 cm package: 1pc kožušiny pásky pásky(ostatné doplnky nie sú súčasťou balenia). prosím, pozornosť: vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

Kostra Gotický Kráľovná Veľké 5D Diy Diamond Maľovanie Plný Vrták Výšivky Mozaikové Obrázky Kamienkami Halloween Remeslá

€116.55 - €224.13
( upozornenie :diamant obraz je bez rámu,a to nie je hotové, musíte dokončiť sami.diamond typ: 2,5 mm námestie diamond,2.8 mm kolo diamant o diamant množstvo: s 30% viac množstvo diamond, absolútne dostatok farby množstvo: 30-45 farby o vŕtať: 100% full square/kolo vŕtať )
Pridať do zoznamu prianí

Láska Diamond Maľovanie Disney Mickey Mouse Diamond Mozaiky Kreslená Postavička List Drahokamu Obrázok DIY Domova Darček

€8.43 - €21.63
( sme výrobcom diamantových obrazy.máme vlastnú továreň.akceptujeme oem všetky fotografie a veľkosť, a môžete vytlačiť vaše logo na plátno a balenie.priamym predajom sú vítané.neposkytujeme žiadne propagačné materiály.ak je to potrebné.prosím, kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

priadza patchwork košeľu deti oblečenie Cartoon veľryba pokrčené bavlnená tkanina DIY taška ručné materiálov 0,5 metra

€14.78
( poznámka:vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. tkanina je vlastné výrobky,po nákup,ktoré nie je možné vrátiť. 1piece= 0,5 metra*1.24 meter (rez ručne , tak +-2cm chyba) obraz displeja )
Pridať do zoznamu prianí

Jesenné Lístie Rezanie Kovov Zomrie Diy Karty Album, Takže Scrapbooking Remesiel Vzorkovníka Nové 2023

€6.31 - €9.70
( podpora dropshipping--nižšiu cenu a rýchlejšie prepravu.kontaktujte prosím predávajúceho. popis: podmienka: vysoko kvalitné, tenké rezanie kovov zomrie vyrobené zo 100% ocele špecifikácie: farba: strieborná materiál: karbónová )
Pridať do zoznamu prianí

150cmx50cm Žakárové Čistej Bavlny Šitie Textílie, Čo dámske Tričko Sukne, detské Oblečenie DIY Handričkou

€3.89 - €5.56
( stav: 100% zbrusu nový množstvo: 1pc farba: ako na obrázku vidieť materiál: 100% bavlna veľkosť:(cca) : 50* 150 cm konverzia:1 cm=0.39 cm/ 1 palec=2.54 cm upozornenie: 1.vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky )
Pridať do zoznamu prianí

XLDesign Plavidlá Rezanie Kovov Zomrie rez die nová kvetinová výzdoba Scrapbooking Album Papier DIY Karty Plavidlá, Razba Die Kusy

€1.88 - €2.22
( stav: 100% zbrusu nový množstvo:1pcs rezanie die kategória:ako obrázok zobrazuje upozornenie: 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.ďakujem vám )
Pridať do zoznamu prianí

Láska Srdce Rezanie Kovov Zomrie Vzorkovníka DIY Album Album Papiera Šablónu Karty

€2.87 - €5.75
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: tento zomrie vzorkovníka šablóna je vyrobená z uhlíkovej ocele. môžete použiť tieto die vytvoriť neuveriteľné tvary z vašej obľúbenej baliaci papier a papier, čím umožňuje vašej )
Pridať do zoznamu prianí

10 ks/veľa Veľkoobchod Výšivky Patch Žehlička Na Škvrny Na Oblečení Thermoadhesive Škvrny Na Oblečení Dekor Nášivka Šiť Dodávky

€4.50 - €7.91
( balenie množstvo: 10 ks/pack ( každý možnosť obsahuje 10 ks náplasti ) veľkosť: ako je znázornené lepidlo na zadnej strane.môžete železa priamo s železo.ale pre najlepší výkon, môžete pridať nejaké šitie na okrajoch poznámka: 1. o kvalite: tovar by bolo )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Príchod francúzskeho Nigérijský Šplhať Lesk Korálky Čipky Textílie 19HX-71802 Vyšívaný Tyl pre Nevesta Svadobné Zobraziť alebo Party Šaty

€148.68 - €225.27
( vitajte v našom obchode popis produktu 1. vyšívané čipky a tylu textílie. 2. šírka: 120-130 cm. 3. dĺžka: 5 metrov za kus. 4. módne oblečenie pre príležitosti, svadby, párty atď. 5. doprava zadarmo dhl . )
Pridať do zoznamu prianí

Japonsko Kreslené Sanrio Hangyodon Vzor Vytlačené Keper Textílie pre Patchwork Prešívanie Tkaniny

€1.67 - €2.27
( modname=ckeditor informácie o výrobku materiál: potlačené tkaniny farba: ako na obrázku shownsize:50 cm x 145 cm / piecethickness: 1 mmweight: 200 g / pieceusage: domáce dekorácie, obuv,tašky, patchwork, prešívanie, vankúše, vankúše a všetky textílie )
Pridať do zoznamu prianí

Egyptský Faraón Cisárovná Diy Diamond Maľovanie Egypt Art Decor pre Obývacia Izba Cross Stitch Súpravy Diamond Mozaiky Výšivky Predaj

€80.12 - €111.28
( egyptský faraón cisárovná diy diamond maľovanie egypt art decor pre obývacia izba cross stitch súpravy diamond mozaiky výšivky predaj názov značky: naifei obchod vŕtačka plocha:100% full námestie kolo diamond výšivky naša výhoda:30% extra )
Pridať do zoznamu prianí

55 Ks / Set Kovovú Ihlu Na Šitie Výšivky Mending Plavidlá

€1.95 - €2.92
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.elegantný dizajn.hlavný materiál: kov farba: strieborná veľkosť: 15.5cmx11cm package zahrnuté: 1 sada(55 ks ) ihla poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od )
Pridať do zoznamu prianí

Slon Silikónové Mydlo formy sviečka plesne DIY Carft formy S006

€5.39 - €5.68
( členenie položka opis materiál:silikón hotové mydlo hmotnosť:90 g veľkosť:5.6*7.8*2.4 cm môžete urobiť, mydlo, vosk a iné veci, ktoré si ako formy položka farba, náhodne odoslať h vpn kvality a je jednoduché na používanie )