0

Menu

7.5 Palcový Podvodné Bazén Svetlo Kryt Objektívu Univerzálny Výmena Lámp Snap-On Akvarijné Svetlo Bazén A Kúpeľné Svetlo

Shop: Ostatné Šport A Zábava
7.5 Palcový Podvodné Bazén Svetlo Kryt Objektívu Univerzálny Výmena Lámp Snap-On Akvarijné Svetlo Bazén A Kúpeľné Svetlo

7.5 Palcový Podvodné Bazén Svetlo Kryt Objektívu Univerzálny Výmena Lámp Snap-On Akvarijné Svetlo Bazén A Kúpeľné Svetlo

( 0 Recenzie )
€7.71 - €16.39
Sku: e63584

Informácie o výrobku

1. Jednoduché Použitie: Naše podvodné bazén svetelný objektív kryt môže byť použitý jednoducho, stačí jednoducho modul na bazén svetlo, je to iba žiadosti rýchla inštalácia bez záťaže.

2. Vysoko kvalitné Materiály: Vyrobené z odolného PVC vynikajúci materiál, podvodná bazén svetelný objektív kryt je odolný voči starnutiu, zabezpečenie trvanlivosti na dlhú dobu používania.

3. Krásny Dizajn: naše podvodné bazén svetlo kryt objektívu môžete vytvoriť rôzne atmosféry pre plávanie.

4. Všestranné Použitie: Kompatibilný pre väčšinu bazén svetlá alebo spa svetlá, naše podvodné bazén svetelný objektív kryt je navrhnutý 19 cm/7.5 palcov veľkosť, ľahký a prenosný.

5. Kreatívny Darček: Táto podvodná bazén svetlo kryt objektívu je najlepší darček pre vašich priateľov, rodinu a príbuzných, na Vianoce, deň Vďakyvzdania, veľká noc, narodeniny a narodeniny.

1. Vynikajúci Materiál: vynikajúce materiály, odolné voči starnutiu, zabezpečenie trvanlivosti.

2. Jednoduchá Inštalácia: 19 cm/7.5 v, malý a kompaktný, jednoduchá inštalácia, vysoká spoľahlivosť.

3. Platné Model: Vhodné pre univerzálny kryt lampy, priamo nahradiť staré alebo nefunkčný.

4. Transparentné Farby: dobrou priepustnosťou svetla, vnútorného stavu môže byť dodržané.

5. Účinný Pomocník: praktické príslušenstvo pre bazén lampy a kúpeľné lampy.

Hmotnosť:67g/0.15 lb

Farba:Červená/Modrá

Materiál:PVC

Veľkosť:Priemer:19 cm/7.5 palcov

Obsah Balenia:

1 * Podvodné Farebné Bazén Svetlo Kryt Objektívu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vody Plavák Mat Rekreačné Vody Deka Bazén Plávajúce Raft Unsinkable Plaváky Matrac pre Vonkajšie Loď Jazero Strany

€11.91 - €22.92
( popis: 【premium materiál] vyzýva: unsinkable skladacia vody plavák mat jednu osobu, plávajúce prikrývka z xpe bavlneného materiálu, nie zmenšiť alebo absorbovať vodu, ľahko vznášať vody. 【pohodlné používanie] vyzýva: plávajúce deka je hladký )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Skimmer Kôš Bazén Filter Kôš Pre Pentair 355318 Bazén Filter

€7.88 - €16.77
( 1. [obutie] tento skimmer filter kôš je vhodný pre pentair 355318, vhodné pre mnoho bazénov. 2. [efektívne odstránenie listy] môžete vyfiltrovať trosky pred zanesenia bazén, efektívne odstránenie lístia a nečistôt v jazierku. 3. [odolný materiál] )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Nádrž Nafukovací Bazén Raft Hračka S Nohou Otvory Zábavné Letné Veľké Deti Plte Pre Vodný Park Beach Rieky Deti Vodné Hračky

€18.97 - €27.11
( užite si leto s týmto nafukovacie konštrukcia nádrže plávať!pádlo float okolo bazéna a bavte sa s vašimi priateľmi.tento plavák je vyrobená z odolného materiálu a môže byť použitý na dlhú dobu.to je aj atraktívny vodný hračka pre deti. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Bazén Čistiaci Kryt Pre Maximálnu Ochranu A Bazén Robot Kryt S Držiakom Ľahko Sa Čistí

€15.93 - €26.55
( popis: bazén čistiaci kryt: dokonalá ochrana pre váš bazén robot udržať váš bazén cleaner bezpečné a dobre udržiavaný s našimi kryt vyrobený z prémiovej oxford handričkou bazén robot kryt s držiakom: ľahko sa čistí a rukoväť náš bazén )
Pridať do zoznamu prianí

Čistenie Hubica Kefa Je Vhodná Pre Jacuzzi Bazén Line Bazén Cleaner Bazén Príslušenstvo Бассейн Piscina Piscine

€0.71 - €1.14
( popis veľmi vhodný na čistenie float line kúpeľov. to môže byť tiež použitý pre vane, člny a iné produkty s vodoryskou. špeciálne možno bezpečne používať na akryl alebo rotomolded povrchy. vyrobená z froté tkaniny, je veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

Vytiahnuť Boja Nohu Float Plávanie Float Bazén Plavecký Výcvik Rada Vodné Fitness, Silový Tréning Pena Vytiahnuť Bóje pre Deti, Mládež

€4.92 - €9.11
( popis: vysoká kvalita materiál: vytiahnuť boja vyrobené z eva peny, ľahké, odolné, mäkké a pohodlné. rozmery: tento plávanie vytiahnuť plávať je štandardné veľkosti.jeho merania 24.2cmx15.1cmx11cm/9.53inchx5.94inchx4.33inch. plávať školenia: )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Odolné Plávanie Spona na Nos Č-Protišmykové Mäkké Silikónové Oceľový Drôt Spona na Nos Anti Prehltnutí Vody Pre Vodné Športy Spona na Nos

€0.87 - €1.44
( funkcie: spona na nos zabraňuje vode do nosovej dutiny a chráni nosovej dutiny. na sebe spona na nos, pohodlné a non-sklzu, plavci môžu pohodlne plávať vo vode. znižuje riziko infekcie alebo podráždenie z čiastkových vdýchnutie vody. je )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks PET Čisté A Jasné Bazén Vody S Filtrom Kartuše Odolné Bazén Filtračné vložky

€9.56 - €15.94
( popis: nízke nároky na údržbu: majte bazén voda čistá a jasná s našimi odolné bazén filtračné vložky.nízke nároky na údržbu zabezpečuje bezproblémové používanie čistá voda: vychutnajte si krištáľovo čistej vody vo vašom bazéne s našimi )
Pridať do zoznamu prianí

Anti-shock Prípade Pevného Taška Pre PSV 1000 PS Vita GamePad Pre PSVita 2000 Slim Konzoly Cestovná Taška Vysokej qualtity

€4.24 - €7.29
( anti-shock prípade pevného taška pre psv 1000 ps vita gamepad pre psvita 2000 slim konzoly cestovná taška vysokej qualtity popis: -eva ochranné taška prípade psv1000 / psv2000 - konzola od prachu , demage a poškriabaniu -s karabínou pre )
Pridať do zoznamu prianí

500g Potápanie D Váhy Ponoriť Šnorchlovanie, Plávanie Športové Vybavenie

€5.55 - €10.10
( popis: navrhnuté na používanie s ťažkých popruhu potápanie hmotnosť pásu. vyrobené z 500g eco friendly viesť blok, odolné a trvácne. matný povrch odolný voči poškriabaniu na dlhý čas používať. použitie ako hmotnosť chovateľ )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie ozdobná šnúrka na uniforme Potápanie Fotoaparát ozdobná šnúrka na uniforme pre Podvodné Športy, Potápačské Svietidlá

€1.36 - €2.29
( popis: 【kvalitné] vyzýva potápanie fotoaparát lano je vyrobené z spoľahlivý materiál, pevné, odolné, a dlhodobom používaní čase, skvelé pre vonkajšie použitie. 【funkcie] vyzýva potápanie anti stratí lano s silné, pružné lanko a rýchloupínacou )
Pridať do zoznamu prianí

Plávajúce Vody Teplomer Teplomer Teplota Vody Rozchod Bazén Kúpele Teplomer pre Rybníka Krytý Vonkajší Akvária Bazén SPA

€2.06 - €3.42
( popis: 【jednoduché] vyzýva náš bazén teplomer má jasné čísla na to, čo ju robí ľahko čítať. 【jednoduché použitie] vyzýva plávajúci teplomer je v pohode a pridá skvelá atmosféra, aby váš bazén.a vybavený visí otvoru na bezpečný )
Pridať do zoznamu prianí

4X Bazéna z Nehrdzavejúcej Ocele Nahradenie Rebrík Pedál Priečka Kroky Pedál Odolné Bazén Príslušenstvo

€71.60 - €98.08
( rebríky pedál má premyslené non-slip krok, ktorý by mohol chrániť bezpečnosť. vhodné pre bazén, ktorý vám poskytuje pohodlie pre plávanie.je ľahké nainštalovať. názov:rebríčku pedál priemer potrubia:1,2 mm váha:cca 2248 g farba:silver )
Pridať do zoznamu prianí

Časopis Propán Zelený Plyn Dopĺňanie Nabíjacieho Adaptéra Adaptér s Silikónový Olej Port

€4.30 - €9.08
( časopis propán zelený plyn dopĺňanie nabíjacieho adaptéra adaptér s silikónový olej port adaptér v2 vyrobené úplne z kovu a má silikónový olej port, aby mazacie plynu jednoduchšie.kovová konštrukcia je odolnejšie ako plastové, pretože ako plyn prúdi )
Pridať do zoznamu prianí

Plážový Uterák Pruhovaný Vzor Rýchle Sušenie Absorpcia Vody Bavlna Bazén Absorpčné Veľký Uterák Na Každodenné Použitie

€3.30 - €5.50
( plážový uterák pruhovaný vzor rýchle sušenie absorpcia vody bavlna bazén absorpčné veľký uterák na každodenné použitie popis: s pruhovaný vzor a strapec dizajn, táto pláž uterák je jednoduché, krásne a kreatívne, ale čo je dôležitejšie, )
Pridať do zoznamu prianí

Ponorte Sa Pohodlne Mäkké A Pružné Nafukovacím Hadice Pre Potápačov Dobré Ťažnosť Potápanie Príslušenstvo

€9.30 - €15.51
( popis: tieto bcd dýchacích ciest nafukovacím hadice rúry vyrobené z vysoko kvalitného kaučuku, materiál, pružný, odolný voči korózii a mäkké, bc koleno konektor vyrobené z poistného nylon materiál, veľmi odolné na použitie určené pre bcd )
Pridať do zoznamu prianí

2x Odolné Silikónové Potápanie Potápanie Šnorchel Chovateľ Držiak Držiak

€1.67 - €2.65
( popis: jednoduché, ale funkčné šnorchel keeper, vyrobené z mäkkého silikónového materiálu, pružné a trvanlivé dvojité slučky štýl šnorchel chovateľ môže byť prispôsobené tak, aby prakticky každý šnorchel ak je to potrebné, môže sa )
Pridať do zoznamu prianí

77HC Bazén Cleaner Dlhú Životnosť Membrány Nahradenie W69698 Membrána s poistný Krúžok pre Zverokruhu Baracuda Bazén Cleaner

€4.30 - €8.79
( úplne nové a vysokej kvality ootdty funkcie: fit zverokruhu baracuda , bazén čistiace prostriedky tiež sa hodí zverokruhu baracuda za alpha 2, 3, a bazén cleaner dodáva sa s poistný krúžok w81600 špecifikácie: materiál: )