0

Menu

Prenosné Stanový Kolík Taška veľkokapacitný Stan Vklad Taška Organizátor puzdro pre Kladivo Stan Nechtov Kabelka Camping Stan Príslušenstvo

Shop: Táborenie A Turistika
Prenosné Stanový Kolík Taška veľkokapacitný Stan Vklad Taška Organizátor puzdro pre Kladivo Stan Nechtov Kabelka Camping Stan Príslušenstvo

Prenosné Stanový Kolík Taška veľkokapacitný Stan Vklad Taška Organizátor puzdro pre Kladivo Stan Nechtov Kabelka Camping Stan Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€13.65 - €19.50
Sku: e5651

Informácie o výrobku

Odrážky:

1、 [ Viac Priestoru pre Vás ] Tento stan vklad taška môžete uložiť až 20 zem nechty nad 20 cm alebo 40 zem nechty pod 20 cm, rovnako ako kladivo s zips popruh.Poskytuje veľká-kapacita skladovania uspokojí vaše potreby.

2、 [ Inovatívny Dizajn ] Tento stan vklad taška je jednoznačne vystupoval s plástu čistý vrecko na 1 strane, kde si môžete ukladať malé predmety, ako napríklad čisté lano, vietor lano pracky karabína, vietor lano lampa, a ďalšie.To vám pomôže udržať vaše potreby na kempovanie dodávky organizované a ľahký prístup.

3、 [ Spoľahlivých Materiálov ] Tento stan vklad taška je vyrobená z topquality materiálov, ktoré sú mäkké a pohodlné na dotyk.Tkanina je odolná voči roztrhnutiu, nosiť-odolný proti poškriabaniu-odolný, a nie ľahko deformovať.Môžete ľahko čistiť vlhkou handričkou alebo prať ručne.

4、 [ Vhodné Organizovať ] Tento stan vklad taška vám umožní ukladať vaše stan stávke jednoduchý a rýchly spôsob.Stačí len vyhrnúť čistého vrecka od 1 konci dovnútra a zaistite ho pomocou lepiacej pásky dizajn.Bag možno ľahko sklopiť a pevné na polovicu pre jednoduché uskladnenie.

5、 [ Pohodlie Účtovná ] S rukoväťou dizajn na hornej strane, tento stan vklad taška je vhodná na prepravu a zavesiť kamkoľvek idete.Či už ste camping, turistiku, horolezectvo, alebo užívať iné outdoorové aktivity, môžete cestovať s ľahkosťou a ušetrí priestor s týmto kompaktná taška.

Tento kemp stan vkladov taška je špeciálne navrhnutý tak, aby uložiť až 40 zem nechty pod 20 cm na dĺžku.To má tiež malé vrecko na uloženie iné malé predmety, ako napríklad videoklipy, laná, alebo háčiky.Taška je vyrobená z kvalitnej tkaniny, že nie je ľahké zdeformovať a môže vydržať opotrebenie.Táto taška je ideálny pre kempovanie, turistiku, horolezectvo a iné outdoorové aktivity, ktoré vyžadujú nastavenie stan.S týmto taška, môžete mať svoj stan stávke usporiadané a pripravené na použitie.

Špecifikácia:

Názov: Stan Vklad Tašky

Farba: čierna/khaki

Materiál: 95% bavlna, 5% iné vlákna

Rozšírené veľkosť: (cca.) 61*38 cm/24.02*14.96 palec

Ukladaciu veľkosť: (cca.) 38*16 cm/14.96*6.3 palcový

Hmotnosť: 340g

Funkcia: Ukladanie stan príslušenstvo

Balenie Zoznam:

Vklad taška*1

  • Druh - 5 + Stan
  • Typ Príslušenstva - Ostatné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Riad Skladovanie Taška Prenosná Camping kuchynský Riad Tote Bag BBQ Nôž Skladovanie Pre Vonkajšie Cestovanie, Camping

€17.96 - €32.66
( názov: vonkajšie potreby skladovanie taška (8 kusov) materiál: oxford handričkou hmotnosť: 300 g farba: khaki, káva poznámka: tento produkt obsahuje iba taška )
Pridať do zoznamu prianí

Vietor Lano Spony Dvojitá Otvory Prenosné Oválne Anti-scratch Lano Stanu Baldachýn Pól Guyline Kábel Nastavovač Tensioner pre Vonkajšie

€0.45 - €0.67
( vietor lano spony dvojitá otvory ultralight prenosné oválne anti-scratch lano úprava príslušenstvo stanu baldachýn pól guyline kábel nastavovač tensioner pre vonkajšie popis: vietor lano pracka, ktorá má ľahký dizajn, môžete sa vykonávať bez )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Skladacie Prenosné Outdoor Camping Piknik Drevené Tabuľky

€94.61 - €102.84
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

Outdoor Camping Riad Hlinitého Piknik Pot a Pec Nastaviť Prenosné Pece Vetru 0.9 L Hrniec GasStove Auta Camping Equipmjent

€25.49 - €63.71
( tento súbor produktov zahŕňa furnacehead a pot, ktorý je malá veľkosť a ľahko prenosný, takže je veľmi vhodný pre vonkajšie použitie. funkcie: dnu hrnca je vybavený energie, zhromažďovanie slučky, ktorých sa aktívne absorbuje lostflame a môže )
Pridať do zoznamu prianí

Táborák Varenie Príslušenstvo Sada s Úložný Vak Nastaviteľné Reťazca Prenosné Hliníkovej Zliatiny Camping Statív Ramienko Háčika

€10.61 - €13.79
( funkcie: ootdty materiály: táborák statív je vyrobený z hliníkovej zliatiny, je to oveľa lepšie ako bežné kovové, a šetrnejšie k životnému prostrediu, nízka hmotnosť, robustné konštrukcie a prenosný a funkciami,odolná konštrukcia. dobrá )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Nehrdzavejúcej Ocele, Skladacie Rukoväte Pohár Prenosné Karabína Pohár Outdoor Camping Poháre pre Domáce Vonkajšie potreby na Kempovanie Príslušenstvo

€0.74 - €1.13
( 1pc nehrdzavejúcej ocele, skladacie rukoväte pohár prenosné karabína pohár outdoor camping poháre pre domáce vonkajšie potreby na kempovanie príslušenstvo funkcie: ľahký a prenosný, trvanlivý, vysoká tvrdosť, opotrebovaniu, nízka hmotnosť, vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

5/10pcs Turistika Štýl Zamykanie Kľúča Držiteľa Vonkajšie Nástroje, Klávesy Krúžok výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Keychain Keyring Konektory Karabína

€2.88 - €4.11
( zbrusu nový a vysoké kvality skvelé remeslá, robustné a odolné tlačidlo krúžky materiál: kov farba: čierna split krúžok priemer: 25/28/30/32/35mm množstvo:5/10pcs(ako vaše vybrať) funkcie: 1.ideálny pre kľúč krúžky, závesné svietidlo, kliešte, úschovňa )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Takeláž Plachtenie Pevné Kauciu Strmeň Pevné Oko Háčik Vonkajší Obytný Skvelý Výkon

€1.35 - €2.13
( úplne nové a vysokej kvality. ootdty 316 nerezovej ocele, odolné a povrch. používa sa na dvoch lanách spolu. farba: strieborná materiál: 316 nerezovej ocele 4 veľkosti, ako obrázok zobraziť množstvo: 1pc poznámka: prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Piesok Podzemnej Vody Pre Batoľatá 17-Dielna Vody Hrať Stolný Pre Deti, Vonkajšie A Vnútorné S Príslušenstvom A Nástroje

€28.14 - €42.00
( piesok podzemnej vody pre batoľatá 17-dielna vody hrať stolný pre deti, vonkajšie a vnútorné s príslušenstvom a nástroje funkcie: 1. zlepšiť motorické zručnosti: doc vaše dieťa master hrubej a jemnej motoriky, zatiaľ čo čas svojho života s pomocou )
Pridať do zoznamu prianí

1/2KS Vysoký Výkon 80X100 Monokulárne Ďalekohľad Dlhý Rad Zoom BAK4 Hranol S Statív Telefón Klip Pre Outdoor Camping Lov Rozsah

€21.52 - €36.47
( 1/2ks vysoký výkon 80x100 monokulárne ďalekohľad dlhý rad zoom bak4 hranol s statív telefón klip pre outdoor camping lov rozsah popis: názov: 80x100 zväčšenie prenosný ďalekohľad monokulárne farba: čierna materiál:plast shell typ:monokulárne )
Pridať do zoznamu prianí

Outdoor Camping Coffee Pot Náustok Prenosné Kanvica Nerez Tenké Náustok Zodpovedajúce Konverzie Náustok Camping Riadu

€3.88 - €7.76
( outdoor camping coffee pot náustok prenosné kanvica nerez tenké náustok zodpovedajúce konverzie náustok camping riadu charakteristika: 1. vyrobené z potravín-silikónu materiálu. 2. krátke náustok pre presne tečúca voda, čaj a káva bez rozliatia. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Motocykel Plný Chrániče Krku Šatku Maska Vetru Teplé Motocykel Maska Zimné Cyklistické Fleece Kukla Moto Masky

€11.87 - €18.26
( zimné motocyklové tepelnej šátek vetru nepremokavé plný krku teplejšie moto masky na koni hrudníka, krku teplejšie pre chladné počasie odrážky: 1.vybraný materiál: udržať váš krk v teple a pohodlí s koži-priateľský a priedušná motocykel )
Pridať do zoznamu prianí

Go-opäť Hliníkové D-shape rýchloupínacou prackou Multi-funkčné horolezectvo pracky výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu batoh s blokovacím háčiky

€1.74 - €3.49
( ★ doprava prosím, dovoľte 1 - 7 pracovných dní od času, aby sa loď dátum. ★ak máte akékoľvek otázky, môžete sa obrátiť na zákaznícku službu, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém [dĺžka]: cca. 8.2 cm [šírka]: cca. 4.2 cm (na široký )