0

Menu

Magnetický Kompas Patent Kovová Doska Plagát Nástennú Maľbu Hrdzavé Garáž Vlastný Bar Tin Podpísať Plagát

Shop: Home Decor
Magnetický Kompas Patent Kovová Doska Plagát Nástennú Maľbu Hrdzavé Garáž Vlastný Bar Tin Podpísať Plagát

Magnetický Kompas Patent Kovová Doska Plagát Nástennú Maľbu Hrdzavé Garáž Vlastný Bar Tin Podpísať Plagát

( 0 Recenzie )
€4.03 - €8.40
Kategória: Home Decor
Sku: e55895

Informácie o výrobku

Klasické Doska Vintage Kovové Prihlásiť Obývacia Izba Domáce Dekorácie Dosky Múr Umenia Plagátu Description viac kúpite, nižšia cena!

Môžete Namiešať Objednávku !Prosím, Povedzte Nám Štýly, ktoré Chcete,alebo Poznámku ,Ďakujem!

Materiál: Vysoko Kvalitného Kovu .

Veľkosť Cca: 30 cm * 20cm ( 11.8 palec * * 7.9 palcový )

Stav:100% Nové A Vysokej Kvality

Package Zahrnuté: 1 ks Kovov Cín Prihlásiť

Kovov cín príznaky sú široko používané v Bary, krčmy, kluby, domy, kaviarne, obchody, reštaurácie atď.dekorácie alebo môže byť použitý pre svadobné, narodeninové, slávnostné, alebo všetky druhy akcií, darčeky, alebo ako zberateľské predmety.

Upozornenie:

1. Vzhľadom na svetelné rozdiel, farba sa môže mierne líšiť.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.Zobraziť Produkt

Balenie & Poštovné

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom.Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Návrat & Exchange

1. Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijímať.Neotvárajte spor bez komunikácie.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte náš po službe zamestnancov pred vrátiť.

3. Ak tam má problémy s kvalitou ,vezmite prosím na obrázok pre nás.Budeme riešiť to pre vás do 24 hodín .

4. Ak nemôžete prijímať balík do 60 dní ,vrátime vám peniaze (Brazília 90 dní).Faceback

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu.

2. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

3. Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín,Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

  • Obsah Balenia - 1 KS Kovov Cín Prihlásiť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - európa, Vintage
  • Materiál - Kov, Vysoko Kvalitného Kovu
  • Výhodou - Veľkoobchod Dropshipping Mix Objednávky
  • Číslo Modelu - MS0001
  • Obsah - Klasické
  • pre - Steny Výzdoba Plavidlá Darček
  • Proces - TLAČENÉ
  • Tvar - Obdĺžnik
  • veľkosť - 30cm * 20cm ( 11.8 inch * 7.8 inch)

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Bat Polica Na Stenu Drevené Plávajúce Polica Domov Dekor Akcenty Police S Bat Tvar Pre Obývacia Izba, Spálňa, Vstupná Hala

€17.76 - €35.53
( zobrazenie tlačidiel v štýle s náš elegantný bat polica.tento kľúč držiak na stenu ponúka jedinečný dizajn, ktorý je rovnako funkčná ako je to zábavné.s ľahkým prístupom na vaše kľúče a robustná, odolná konštrukcia, tento bat polica je potrebné mať )
Pridať do zoznamu prianí

Abstraktnej Maľbe Vzory Plátno bez rámu Hrubé Akrylové Textúra Veľkoobchod 3d Obrázky Spanie Umelecké Dekorácie

€342.13 - €670.83
( to je 100% handpainted olejomaľba na plátne.cena nie je vrátane rámu len maliarske plátno.ak sa vám páči s rámom najprv nás kontaktujte.vďaka!vitajte na vašu objednávku!upozornenie: ak ste objednávku maľovanie veľkosť 60cmx60cm.potom zašleme maľovanie celkom )
Pridať do zoznamu prianí

Gratulujeme Plagát Izba Nástenné Dekorácie Na Stenu Ročníka Art Moderne Zariadené A Maľovanie Domov Zábavné Vytlačiť Obraz Bez Rámu

€4.01 - €12.53
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

Mince Peniaze Box Dekoratívne Môžete Len Uložiť, že Nemožno Prijať Jasné Prasiatko

€2.65 - €4.81
( popis: 【jedinečný dizajn] vyzýva: tento roztomilý ošípaných prasiatko môže výrazne upútať vašu pozornosť detí, veľmi vtipné a rozkošný. 【odolný materiál] vyzýva: cartoon prasiatko je vyrobená z vysoko kvalitného dreva, materiálu, ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Pet Drepe Mačka debničky Semi-uzavretý Mačacie Wc poschodové Wc-typ Čisté Hygienické Wc-typ Wc Dropshipping

€17.04
( mačka piesku povodí dlho: 42 cm, šírka: 44 cm, vysoká: 21 cm hmotnosť: 0.99 kg oranžová, zelená o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, )
Pridať do zoznamu prianí

Omori Hry Klasické Anime Plagát Vintage Plagáty Sticky Retro Kraft Papier, Nálepky, HOBBY Miestnosť, Bar, Kaviareň Kawaii Izba Dekor

€1.13 - €1.71
( 😈 špecifikácie: veľkosť 1:10cmx15cm/15cmx20cm/20cmx25cm/21cmx30cm veľkosť 2:42cmx30cm/25cmx35cm/30cmx40cm/30cmx45cm veľkosť 3:40cmx50cm/40cmx60cm/50cmx70cm/60cmx80cm/60cmx90cm materiál: pp, syntetický papier farba: ako )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Okno Nálepky Santa Claus Vianočný Strom Cartoon Sklo Odtlačkový Nový Rok Dovolenku Veselé Vianočné Dekorácie Pre Domov

€2.83 - €4.35
( vianočné okno nálepky vianočné dekorácie samolepky na stenu cartoon nálepky samolepiace nálepky vianočné roztomilý kreslený štýl popis:100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vianočné dekoračné samolepky na stenu, karikatúra roztomilý. nepremokavé )
Pridať do zoznamu prianí

Farebné Kreslené Abstraktné Tvár Picasso Line Umelecké Plátno na Maľovanie Klasický Obrázok Obrazy Plagáty a Tlačí na Steny Umenie Fotografie

€28.16 - €51.20
( popis produktu materiál: plátno pokles prepravy a veľkoobchod: podpora dôležité veci pre našich zákazníkov: 1. ak si kúpite možnosť č rám, sme len poslať na plátno bez biele okraje.ak potrebujete biele okraje, prosím zanechať odkaz )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahko Nainštalovať Záclony s Týmito Pevné a Hladké Kĺzanie Záclonové Krúžky 12/24pcs Nastaviť Viacero Farieb je k Dispozícii

€0.92 - €1.33
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *obsahuje malé krúžok na pripevnenie opony háčik silné kovové, vhodný pre väčšinu vážený záclony. *pekné leštené a hladký povrch bez otrepov, eliminovať snagging, tlačné a ťahanie závesu *hladké )
Pridať do zoznamu prianí

Výročie Drevené Kniha Hostí Dekorácie Digitálne knihy návštev 18. Narodeniny Kniha Hostí Číslo Príznaky Pre Svadobné Dekorácie

€8.30 - €16.60
( opísať: 1. narodeniny darčeka je krásna a praktická, navrhnutý s viacerými otvormi pre ľahké vkladanie papiera v kotúčoch alebo iné typy papiera 2. narodeniny peniaze darček dreva môže byť tiež použitý ako guestbook, môžete písať požehnanie, )
Pridať do zoznamu prianí

Zlatý Drak Vzor Kadidlo Horák Vintage Mosadz Popolník s Vekom Domova Príslušenstvo Vianočný Darček Ornament

€28.30 - €56.61
( 【materiál] vyzýva: meď [size]: približne 3 cm vysoká, o 8.4 cm 【plavidlá] vyzýva: ručné bronzová socha )
Pridať do zoznamu prianí

Spací Angel Cat Sunproof Nepremokavé Mačka Záhradná Socha Mačky Hrobu Značku Cat Pamätné Darčeky Pre Stratu Mačka Sympatie Darček

€8.63 - €13.28
( funkcia: 1. straty mačka sa môže cítiť ako na strate člena rodiny, a mierové angel cat pamätné kamene je krásne drahocenná pamiatka na počesť svojho chlpaté priateľovi 2. funkcia ručne maľované živice obrázok šedej mačka, anjelské krídla )
Pridať do zoznamu prianí

Sústredné Srdce Zrkadlo Nástenné Art Akryl Zrkadlo na Stenu Dekor Vlastné 3D Zrkadlové Znak, Obývacia Izba, Spálňa, Kúpeľňa Domova

€104.98 - €190.87
( materiál: akryl a pvc podklad veľkosti: 16x13inches(40*33 cm) 22x19inches(55*48 cm) farba:svetlo modrá, modrá/strieborná/červená/ružová/strieborná -stručný nordic štýl. -obývacia izba, spálňa steny výzdoba. na zadnej strane biele )