0

Menu

2 ks Sestra Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Odznak Clip Prenosné Odznak Pracky Dekor Odznak Klipy

Shop: Stôl Príslušenstvo & Organizátor
2 ks Sestra Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Odznak Clip Prenosné Odznak Pracky Dekor Odznak Klipy

2 ks Sestra Odznak Držiteľ Zdvíhateľnej Odznak Clip Prenosné Odznak Pracky Dekor Odznak Klipy

( 0 Recenzie )
€2.82 - €7.44
Sku: e54544

Informácie o výrobku

Popis

Ak hľadáte profesionálny a pekný zdvíhateľnej odznak držiak cievky s krúžok, potom váš výskum je viac tu.Prijaté z ABS materiálu, je praktická a odolná na dlhý čas používať.Nie je ľahké sa dostať deformované alebo poškodené, prinesie vám veľa pohodlie, jednoduché zavesenie na opasok.

Funkcie

-Farba:Ako Je Znázornené

-Materiál:ABS

-Veľkosť:8.50X3.20X2.00cm/3.34X1.26X0.79in

-Tento odznak držiak je vhodný pre lekárov, zdravotných sestier a ostatných pracovníkov, ktorí potrebujú vykonávať identifikačné karty s nimi po všetky časy.

-Vyrobené z ABS materiálu, tento odznak držiak zaisťuje pohodlie a trvanlivosti, ako to je odolná voči deformáciám a vydrží každodenné opotrebenie.

-Zaťahovacej klip dizajn tohto odznak držiak umožňuje nastaviteľné v dĺžke, čo uľahčuje nosenie a poskytuje flexibilitu pre rôzne situácie.

-To odznaky prichádza v rôznych štýloch, ponúka rozmanité možnosti na uspokojenie rôznych potrieb a preferencií.

-S jeho jednoduchý a praktický dizajn, tento odznak držiteľ zvyšuje efektivity práce tým, že poskytuje pohodlný a bezpečný spôsob, ako vykonávať identifikačné karty.

2 x Odznak Držiteľov

  • feature9 - pohodlné odznak držiteľ
  • feature7 - Odznak držiteľ
  • feature6 - roztomilý odznak valcov
  • feature11 - Odznak Držiteľov
  • Feature4 - lekárenské pre zdravotné sestry
  • feature8 - rotujúce odznak klip
  • Feature2 - sestra odznak
  • Feature1 - zaťahovacie odznak cievky kľúč reťazca
  • Feature3 - držiteľa karty keychain
  • feature10 - názov značka držiteľa
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature5 - zaťahovacie odznak držiteľov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kuchynské Nádoby, Držiak Na Pero Organizátor: 304 Nerezovej Ocele Prútika Organizátor Kovové Nádoby, Hlinený Hrniec Matný Presklená Kuchyňa

€7.35 - €16.34
( popis ak hľadáte držiak na pero s spoľahlivá kvalita a rozumná cena, poviem vám, že naša držiak na pero bude vaša najlepšia voľba.prijmeme vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, takže si môžete udržať ju na dlhú dobu.môžete ho použiť aj na uloženie )
Pridať do zoznamu prianí

Zaťahovacie Laná Pre ID Odznaky A Keychain S PU Kožené Držiteľ Učiteľ Laná Odlúčených Pre Ženy

€4.61 - €9.22
( naše zdvíhateľnej ozdobná šnúrka na uniforme má potravinársky silikón je vyrobený.hladký okraj.žiadne špeciálne vôňu.sú ľahké a pohodlné, nie je potrebné sa obávať o ich lámanie.vhodné pre rôzne oblečenie a rozličných príležitostiach sa nosí, je )
Pridať do zoznamu prianí

Vyšívané Zdravotníckych Pomôcok Roztomilý Štýl, Lekár, Zdravotná Sestra Zdvíhateľnej Odznak Cievky Držiteľa Karty Výstava Enfermera Názov Prístupu Na Kartu

€0.88 - €1.60
( materiál: abs veľkosť: 3.2x8.5cm popis: 1. tento zdvíhateľnej odznak klip je vyrobený z abs, non-jedovaté a ohňovzdorné.kovový klip je odolná, takže je ľahšie otvoriť svoje ruky a udržiavať ju v dobrom stave.nemusíte sa starať o clip )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS Priehľadné Laser Karty Skladovanie samolepiace Vrecko na Ochranu Taška Farebné Hviezdy, Kvety Foto Chránič Karty Štít Kryt

€2.46 - €3.61
( nové a vysokej kvality! materiál: funkcie opp farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch )
Pridať do zoznamu prianí

KONTAKTY RODINA Vintage pravej Kože Ploche, Rám Obrazu, Deti, Rodina, Milenka Tabuľka Foto rámček

€20.53 - €29.32
( kontakty rodina vintage pravej kože ploche, rám obrazu, deti, rodina, milenka tabuľka foto rámček )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS kórejský Štýl Idol Photocard Rukávy Jasné, Anti-scratch Plastové Zbierať Držiteľ Goo Kartu Nastaviť Transparentné Zahustiť Kryt

€0.77 - €1.12
( nové a vysokej kvality! materiál: plast farba: ako je znázornené veľkosť: odkaz obrázok balenie obsahuje: 10pcs poznámka: 1. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm. 2. ako rôznych počítačoch zobraziť )
Pridať do zoznamu prianí

Požiarnej Vody Terč Pálenie v Pohode Podložka pod Myš s protišmykovým Gumovým Herné Mousepads Mat na Úrad Práce Počítača, Notebooku 7.9 x 9,5 palca

€2.43 - €3.28
( 【podložka pod myš s dizajnom] vyzýva počítač mouse pad, jedinečné, krásne navrhnuté tak, myši, podložky,vyzdobiť svoj stôl s váš obľúbený obrázok !používanie oblasti dostatočné na splnenie obvyklé pracovať a surfovať po internete.veľkosť: 9.5 x7.9 x0.12 ( )
Pridať do zoznamu prianí

Faktúra Dokumentu Poznámky Kovové Ihly Zložky Skladovanie Držiteľa Produktov Zlatá Menu Predvolanie Vidlice a Držiaka pre Office Home Kuchyňa

€4.29 - €9.14
( popis menu predvolanie vidlica faktúry dokumentu poznámky kovové zložky skladovanie produktov office home kuchyňa funkcie dobrý nástroj -ideálne úradný príslušenstvo pre organizovanie memo, poznámka, prijatia alebo kontroly.|menu predvolanie )
Pridať do zoznamu prianí

Organizátor Akryl Úložný Stojan Ploche Dekorácie Názov Karty Modul Karty Displej Stojan Card Polica Vizitku Kontajner

€1.57 - €2.45
( materiál: akryl farba: transparentná veľkosť: jednovrstvový: 106x36x48mm 2layer: 108x59x68mm 3layer: 108x91x68cm balené zahrnuté:1x karta rack veľká kapacita :upgrade kapacity, môže pojať až 50pcs názov karty. široké )
Pridať do zoznamu prianí

Magnetické Pamäťové Box Detský Písací Stôl Príslušenstvo Priestoru Značka Držiteľa Organizátor Tabuľa Pp Office

€7.45 - €16.54
( popis táto položka je všestranný magnetické pero držiakov, vyrobená s premium plastové a magnetizmus materiál, tak, že môže slúžiť vás na dlhú dobu.materiál môže zabezpečiť jeho odolnosť a praktickosti.je ideálny pre ukladanie, krieda, tabuľa štetce, )
Pridať do zoznamu prianí

Hračky Halloween Sudca Kladivo Súdnej Sieni Gavel Strán Výkon Prop Cosplay

€3.55 - €9.34
( popis súdnej sieni gavel sudca výkon prop strany sudcu gavel kostým príslušenstvo pre školy strana jednostranne funkcie skvelé pre divadelných predstavení a školských hrá.súdnej sieni gavel|novinka halloween sudca kladivo, kompaktný a ľahký.súdnej )
Pridať do zoznamu prianí

4 Farebné Plochy Držiak Ceruzky make-up Štetec Rúž Držiteľ Srdce Úložný Box pre Domáce,Školské Dropship

€5.76
( funkcie: ootdty veľký úložný priestor pre malé priestory,priestor na pracovnej ploche , make-up zaberá veľmi málo miesta na pracovnom stole, ale poskytuje veľký úložný priestor.je vhodný pre domácnosti, kancelárie, školy, triedy a kdekoľvek ich )
Pridať do zoznamu prianí

Anime Genshin Vplyv Sangonomiya Kokomi Stola Kartu Prípade Hry Úložný Box Prípade Zberu Držiteľ Darčeky Cosplay 3550

€12.43 - €17.26
( anime genshin vplyv sangonomiya kokomi stola kartu prípade hry úložný box prípade zberu držiteľ darčeky cosplay 3550 veľkosť:9.8*6.5*7 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Deli 7623 Veľká Kapacita Obchodné Meno Držiteľa Karty Módne Kartu Podržte Kovové Pevnej Ocele Poľa Memo Pad Krabica

€3.35
( značka: deli model: 7623 názov: vizitku box farba: transparentná materiál: akryl veľkosť: 103.5 * 45.5 * 50.5 mm )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Písanie Kefku Držiak na Pero a Atrament Kameň Dizajn Kvety Tvar Plastové Atrament Doska Pre Čínskej Kaligrafie Praxi Umenie Dodanie

€0.46 - €0.65
( popis: atrament jedlo:vhodná veľkosť vyzdobiť svoj písací stôl a jednoduché použitie, keď si oddych, ktorý môžete umiestniť vaše písanie kefa na jedlo, pohodlné a čisté. skvelý dizajn: existuje pery, veľkosť a štrbiny na spodnej strane.robí )
Pridať do zoznamu prianí

3X Vertikálne Pevného Plastu Odznak Držiteľa Double Karty ID Multi Transparentné 10X6cm

€3.50 - €4.87
( 3x vertikálne pevného plastu odznak držiteľa double karty id multi transparentné 10x6cm materiál: pevný plast farba: transparentná vonkajšie rozmery: 10 x 6 cm / 3.93 palcový x2.36 palcov vnútorné rozmery: 8.7x5.5 cm / 3.42 inch x 2.16 )
Pridať do zoznamu prianí

Ručne Vyrábané Kožené Ceruzka Taška Vintage Retro Zips, Plniace Pero, Štetec Puzdro Prípade Prenosné Školského Úradu, Papiernictvo Taška

€4.50 - €9.01
( úplne nové a vysokej kvality. materiál: koža veľkosť: app.19*3*1.5 cm farba: ako je znázornené váha: cca 40 g ľahký, ľahko sa prenáša a použitie. zips uzavretie, pohodlné a bezpečné používanie. ideálny )