0

Menu

Šumivé Lesk Schránky s Nízkou Klip a Zavesenie Otvor pre Office Dropship

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
Šumivé Lesk Schránky s Nízkou Klip a Zavesenie Otvor pre Office Dropship

Šumivé Lesk Schránky s Nízkou Klip a Zavesenie Otvor pre Office Dropship

( 0 Recenzie )
€1.42 - €2.90
Sku: e4979

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Šumivé akryl lesk klip rada,veľkosti 10x15cm; Každý súbor clipboad s nízkou klip a zdvíhateľnej tlačidlo otvor.Zaoblené rohy a deti sú bezpečné na používanie týchto dosiek s márnivosti!

Akryl lesk schránky, použitím pokročilej technológie tlače a zaujímavé vzory priniesť iný vizuálny pôžitok.Tento úrad súbor schránky je perfektný doplnok pre pri práci on-the-go.

Sololitu schránka balíka office pomocou clip dokumenty a písanie poznámok.Hladké povrchy a zaoblené hrany a rohy poskytujú pohodlné držanie.

Módne vzory, svetlé farby a lesk, pre ženy, dievčatá.Určené pre vzdelávanie, maľovanie, skupiny, projektu,

Vhodné pre zdravotné sestry, študenti, učitelia, kancelárske a domáce použitie.Široko používaný pre školy, hotel, bar, klub, reštaurácia, atď.

Špecifikácie:

Materiál: Akryl

Farba: Modrá; Strieborný; Ružová; Zelená; Žltá

Veľkosť: Cca. 10x15cm/ 3.94x5.91in

Hmotnosť: Cca. 55g

Balenie Obsahuje:

1 Kus Lesk Súbor Schránky

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme

  • Materiál - Akryl
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

40Pcs Scrapbooking Nálepky Nádherné Remeselné Vintage Kvetinový Samolepky pre KUTILOV, Remeselníkov Album Notebook

€0.48 - €0.84
( 40pcs scrapbooking nálepky nádherné remeselné vintage kvetinový samolepky pre kutilov, remeselníkov album notebook nepremokavé a fade-odolný pvc samolepky s vysokou presnosťou tlače, jasné a trvanlivé dizajn. ideálny pre zdobenie pohľadníc, scrapbooks, )
Pridať do zoznamu prianí

Orientálna Mládež Čínskej Histórii 8 objemy Čínske historické príbehy napísané pre deti Historické záznamy napísané pre dieťa

€42.76 - €85.52
( názov knihy: čínska história orientálneho mládež množstvo: 8 kníh kniha hmotnosť: 1850g zbrusu nový v zásob (okrem nedele) expedovaný do 24 hodín )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Ahoj Qlity Custoized etal Busins Auto u N Stainls Ocele Busins Karty

€1.59
( prcts dcription &bl; etal busins karty je ade podľa stainls ocele, medi atď., i-tej dobrej tou textúry. &bl; existujú rôzne farby môžu byť etroplated alebo hodvábneho vytlačené na etal karty, bla, zlato, ružové zlato, meď, e, šedá,zelená, štetec, )
Pridať do zoznamu prianí

Golier štýl a rezanie odevný Dizajn Umenie Knihy

€18.22 - €22.50
( jazyk : čínština balík obsahuje : 1 x kniha )
Pridať do zoznamu prianí

Školské potreby Organizátor Nepremokavé A4 Súbor Tašky pre Cestovné Kancelárie Domov Organizácie Multi-purpose Zips Vrecká s Možnosťou

€1.76
( školské potreby organizátor nepremokavé a4 súbor tašky pre cestovné kancelárie domov organizácie multi-purpose zips vrecká s možnosťou popis: univerzálne a praktické súbor taška pre organizovanie daily essentials. nepremokavé oka materiálu )
Pridať do zoznamu prianí

4Sheets Nálepky Rose Svetlá Laser Samoopaľovacie Perm Memo Koláž Deti Dekor Materiálov Dodáva DIY Scrapbooking 24*6TYP

€1.69 - €2.61
( popis produktu materiál:papier veľkosť:24*6typ množstvo:1 pack=4 hárky pet goo karty, samolepky azure vesmíru série cyberpunk téma materiál dekorácie 6 modelov.tieto nálepky môžu byť použité na kalendáre, poznámkové bloky a viac, )
Pridať do zoznamu prianí

Keramika S Glazúrou Kefy Kefy Keramické 9 Rôznych Tvarov, Ako Je Uvedené Drevené Umenie Kefa Nastaviť, Olejomaľba Na Plátne

€9.15 - €20.34
( keramika s glazúrou kefy kefy keramické 9 rôznych tvarov, ako je uvedené drevené umenie kefa nastaviť, olejomaľba na plátne kefa súbor: naneste lak hladko a presne. profesionálny umelec kefa súbor: keramická kefa nastaviť prichádza v 9 tvarov a veľkostí )
Pridať do zoznamu prianí

Balenie Svadobné, Pre Kartu Na List, Pohľadnicu Vintage Papier Obálky Kyseliny Sírovej Papierové Obálky Pre KUTILOV, Semi-transparentný

€3.41 - €5.02
( farba:biela maerial:sírovej papier veľkosť:ako obrázok zobraziť množstvo:10 balík obsahuje:10pcs obálky len, iní sú na foto odkaz, nie sme predaja iné položky.teplé tip : prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, )
Pridať do zoznamu prianí

50Pcs Retro Čínsky Štýl Požehnanie Slovami Nálepky Nastaviť Estetické DIY Denník Scrapbooking Tvorivé Kaligrafie Dekorácie-Nálepky

€0.28 - €0.63
( špecifikácia: nové a vysokej kvality názov: antický text nálepky taška materiál: papier proces: tlač nálepku veľkosť: 17 mm-117mm spodnú kartu veľkosť: 100 mm * 120mm farba: ako na obrázku) package )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Dorazí Jujutsu Kaisen Gojou Satoru/Getou Suguru/Itadori Yuuji 12 cm Hviezdice Bavlna Bábika S Oblečením Doprava Zadarmo

€33.86 - €42.32
( informácie o produkte poznámky: vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť. vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku. pretože vaša odozva je veľmi dôležité )
Pridať do zoznamu prianí

100ks/Veľa Kuriér Taška Kuriér Obálky Prepravné Tašky Mail Taška Mailing Tašky Obálky Samolepiace Tesnenie Plastové Puzdro

€11.87 - €16.95
( funkcie: * importované lepidlo, deštruktívne tesnenie na ochranu súkromia. * silný nosnosť, jednoduché riešenie so všetkými druhmi express. * dobrý nevýbušnom výkon.ideálny olepovanie technológia je produkt bezpečnejšie. * dobré )
Pridať do zoznamu prianí

Čínski Študenti Potrebujú, Aby si Mytologické Storybooks Starovekej gréckej Mytológie a Svet Mytológie

€18.87 - €37.75
( čínski študenti potrebujú, aby si mytologické storybooks starovekej gréckej mytológie a svet mytológie )
Pridať do zoznamu prianí

Je Yuzhe a Vtáka 1+2 Komické Knihy

€16.37 - €32.74
( je yuzhe a vtáka 1+2 komické knihy )
Pridať do zoznamu prianí

Seorina V Seol Fotoknihu Set S Plagát Lomo Karty Záložku Foto Album Art Kniha Picturebook

€34.69 - €43.36
( fotokniha veľkosť :21x29cm o produktoch -sú všetky nového výrobku, ak máte pocit, že niektoré vône len prosím vás vetranie produktu nejaký čas. -prosím, aby mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. -vzhľadom na )
Pridať do zoznamu prianí

Magické Vody Písanie Handričkou Prejdite Copybook Kaligrafický Štetec Copybook Tao Te Ťing Opakovane Čínskej Kaligrafie Papiera Nastaviť

€17.56 - €21.95
( funkcie: môže byť použitý praxi, je prvou voľbou pre začiatočníkov. žiadny atrament potrebné, stačí napísať s čistou vodou,môžu byť použité opakovane prostredie, zabraňuje úbytku, papiera, môžete prepísať ho. skvelé pre cvičí )