0

Menu

MESIAC.QG Pozadie Halloween Tekvica Svietidlo Svietidlo Stroj Pozadí Deti Strany Photo Booth Javorový List Oblak Dymu Dekorácie

Shop: Fotoaparát & Foto
MESIAC.QG Pozadie Halloween Tekvica Svietidlo Svietidlo Stroj Pozadí Deti Strany Photo Booth Javorový List Oblak Dymu Dekorácie

MESIAC.QG Pozadie Halloween Tekvica Svietidlo Svietidlo Stroj Pozadí Deti Strany Photo Booth Javorový List Oblak Dymu Dekorácie

( 0 Recenzie )
€27.91 - €39.87
Kategória: Fotoaparát & Foto
Sku: e4910

Informácie o výrobku

POZADIE DISPLEJA

O MATERIÁL

Econ Vinyl ( syntetické vlákna umenie textílie ) je druh vlákna tkaniny v zadnej za podporu a hladké umenie povlak v prednej udržať obrázky a farby reality.To je profesionálny tradičné materiál pre fotografovanie prostredia používania.

Funkcia: Žiadne reflexné, hladký, odolný, trhať-dôkaz, skladacie a jednoduché-účtovná v živote-ako farby.

Upozornenia: pozadí nie je vodotesný, nepoužívajte, prosím, vody a priame sunniness, ak potrebujete použiť fotografiu na stenu pozadie vonkajšie, prosím, aby ho tak dlho, ako si skončil.A nie rub, obchod prostredia v tmavom a suchom mieste.

Často kladené otázky

Q1: môžem prispôsobiť moje osobné pozadie?

A1: poskytujeme bezplatné osobné prispôsobenie služby, ako napríklad rôzne veľkosti, sanita, pridanie textu, fotografií, alebo customing pozadie založené na svoj vlastný obraz.Prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vlastnú plánu pred objednaním.

Otázka 2: Ako odstrániť vrásky?

A2: Použitie železa na proces zadok (nie je obraz strane) z pozadie na stredné nízke teploty .Opakovane žehlenie to niekoľko krát, kým vrásky sú odstránené.Venujte, prosím, zvýšenú opatrnosť, aby sa zabránilo poškodeniu pozadia z vysokej teplote .

Q3: Ako opraviť kulisu?

A3: Naše fotografie pozadia sú mäkké a hladké, 100-120 g/SQ nízka hmotnosť, je vhodný pre obojstranné pásky, push kolíky, thumbtack, spojka, alebo pozadie stojan použitie, pozadia spôsobí, bez poškodenia steny.

Otázka 4: Ako sa dostať dobrý vplyv fotografie s kulisu?

A4: Zabezpečiť fotoaparát je v určitej vzdialenosti od pozadia dostať efekt fotografie.Ak fotoaparát je príliš blízko na pozadie, to môže spôsobiť zlý vplyv pixel častice vzor.

Otázka 5: Ako dlho trvá dodávka?

A5: To trvá asi 7-20 dní väčšine krajín.Zvyčajne balíky sú zasielané Ekoobjektiv.sk doprava a logistika informácie možno sledovať on-line do 48 hodín.Ak potrebujete rýchlo express lodnej dopravy ako EMS, DHL, UPS, atď., kontaktujte nás prosím pred objednaním.

Q6: Čo mám robiť, ak je niečo zle s mojej objednávky?

A6: Sme veľmi ocenili, že by ste sa kontaktu s nami na prvýkrát pri stretnutí akýkoľvek problém s objednávkou.Budeme problém vyriešiť okamžite a pozitívne.obaja vieme, že negatívne hodnotenie nie pomôcť problém vyriešiť.

O BALÍK

*Pozadia sú balené [ SKLADANÝ ]. *Vnútorné balenie je transparentné [ PP TAŠKA ]. *Vonkajší obal je pokryté [ BUBLINA OBÁLKA ].

O FAREBNÝ ROZDIEL

Rôzne zobrazovacie zariadenia budú mať rôzne stupne farby rozdiel, ako aj rozdiely v obrazovke režim farieb a tlačových farieb režim, mierne farebný rozdiel je nevyhnutné.Zvážte, prosím pred objednaním.

  • Názov Značky - MESIAC.QG
  • Materiál - Vinyl
  • Druh - Sprej Maľované
  • Číslo Modelu - JRWS00415
  • Materiál Podrobnosti - Syntetické vlákna textílie umenie
  • Štýl - Deti
  • CN - Chenan
  • Prispôsobiteľné - Áno
  • Scenárov Použitia - Vnútorné
  • Package - Áno
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Šťastný 60. Narodeniny Pozadí Vlastné Pozadie Strany Fotografovanie Pozadia Vinyl Foto Hra Dekorácie Princ Dievča Červenej Zástavy

€15.24
( láska feng pozadie dekorácie obchod o prispôsobenie 1:prosím, kontaktujte nás pred objednávke ak potrebujete prispôsobenie. 2:prosím, odpovedať na správu v čase, musíme overiť niektoré ďalšie informácie o veľkosť naša )
Pridať do zoznamu prianí

PALEC ZVYŠOK thumb Pre Sony A6500 ILCE-6500 Fotoaparát

€28.44
( vitajte na vybraných austin ubezpečujeme vás, 100% bezpečnosť,kvalita,spokojnosť transakcie všetky balíky sú zasielané s sledovacie číslo doručenie do veľkej británie a európy 7-14 pracovných dní doručenie do ruska 7 až 15 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Disney Karikatúry Mrazené Magic Princess Elsa Roztomilý Snowflake Vlastnej Narodeninovej Party Purple Ice Lesa Pozadie Fotografie Pozadí

€27.44 - €39.20
( package: balíkov vám bude zaslaný zložené.tam môžu byť drobné vrásky, keď sa vám to podarí,ale to je ľahko odstrániť vrásky: (1)roll to až tesne s valec na 3-4 dni,bude to ok. (2)teplo s žehlička na zadnej strane položku,potom to bude hladká znova.prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

15 kolíkový Mini USB Svoriek Pripojte Konektor pre A7R A7RII A7S A7SII A3000 A5000

€2.99 - €3.94
( funkcie: ootdty 15 kolíkový uzávierky vydania diaľkové ovládanie drôtu konektor. vhodné pre diaľkové ovládanie, audional a video out atď. ideálny pre poškodené alebo dlhý čas používané časť. vyrobené z kvalitných )
Pridať do zoznamu prianí

Otočná Bicykel Bicykel Riadidlá Montáž Držiaka Adaptéra Motorke Klip

€0.75 - €1.07
( funkcia: bezpečne pripája vašu gopro na riadidlá bicyklov a iné vonkajšie zariadenia, takže môžete nahrávať všetky akcie pri zachovaní voľné ruky dobrý asistent pre cyklistov, bicyklov na záznam on-the-go akcia je tiež ideálny nástroj )
Pridať do zoznamu prianí

2X Nové Rýchle Uvoľnenie Doska Pre QB-6RL PH-368 PH-268R /288R VCT-870RM DC70

€4.57 - €7.26
( to pomáha umiestniť fotoaparát právo na statív hlavu.rýchle uvoľnenie zámku dať vypnúť fotoaparát z pádu. rýchle uvoľnenie zámku je tiež užitočné pri hľadaní fotoaparátu ľahko. je ideálny pre digitálne, 35mm, stredný alebo veľký formát, )
Pridať do zoznamu prianí

Avezano Prostredí Vianočný Stromček Krb Zimné Dary Santa Claus Fotografie Pozadie Studio Photocall Photozone Prop Dekor

€25.29 - €44.37
( vlastnosti vinyle: ľahko sa prenáša,farba je lepšie,nie vodotesný,majú menej zaniknúť,môžete železa ho odstrániť vrásky,ryhy sa dá zlepšiť. poly: sa noe fade,kvalitné,nemá žiadne vrásky,ľahko sa prenáša,hrubšie,mäkké,lepšie,možno )
Pridať do zoznamu prianí

1~7PCS Vrtule Stráže Pre DJI Mini 3 podvozkových Predĺžiť Nohy, Krídla Kryt Kotúča Chránič pre DJI Mini 3 Drone Príslušenstvo

€46.90 - €93.78
( 1~7pcs vrtule stráže dji mini 3 podvozkových predĺžiť nohy, krídla kryt kotúča chránič pre dji mini 3 drone príslušenstvo popis: názov: sunnylife lg399 skladacie zvyšovať spider statív model: mm3-lg399 použiteľné modely:pre mini )
Pridať do zoznamu prianí

Futbal Tlač Športové Tému veko pre oslavy Narodenín, Svadbu a Dieťa Sprcha Dekorácie, Rekvizity

€19.10 - €23.88
( toto je potlačené tkaniny pokrytie.č podstavec/valca stojan vrátane. len jeden kus kryt v balíku, nie súbor. prosím, všimnite si, že. )
Pridať do zoznamu prianí

Pre kolesá MAVIC 3 PRO Špeciálne Objektív širokouhlej Obrazovke Filter Drone Príslušenstvo

€29.07 - €44.72
( 1. rozšíriť zorné pole o 35%, bohaté letecké fotografie, obrázky, 2. anti-zablokovať a anti-scratch film escort šošoviek, 3. ultra-ľahký objektív, nemá vplyv drone letu, 4. modul dizajn, pevné inštalácie, 5. hubky vnútornej nádoby, )
Pridať do zoznamu prianí

Seafrogs 3500LM Vodotesný LED Fotoaparát Telefónu Vyplniť Svetla Flash Podmorské Potápanie Fotografie Osvetlenie Príslušenstvo

€91.01 - €162.52
( sl-21 je to 2-používať baterku, ktorý môže byť použitý ako vonku a potápanie výrobok má relatívne vysokú lumen a môže byť tiež použitý ako potápačská baterka.počas vonkajšie použitie, držiaku môže vytvárať teplo.prosím, byť informovaný。 bezpečnostné )
Pridať do zoznamu prianí

150mm Triple Krmivo Škvrny 5.8 Ghz Obrázky Vysielač 14Dbi Pagoda Pole Anténa

€17.21 - €21.24
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality dobrý radiačnej účinnosti.väčšina fr4-založené záplaty mať hrozné efektívnosti, pretože fr4 je veľmi stratová na úrovni 5,8 ghz.navyše, väčšina pole antény majú vysoké straty v krmive )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný Deň matiek Pozadia Ružový Klinček drevená Podlaha Fotografické Pozadie Svadobné Sprcha Party Dekor Transparent

€8.25
( 1:tento obchod podporuje kupujúci pridať požadovaný text k obrázku.kupujúci len potrebné poznamenať, presný text, ktorý musí byť pridaný pri objednávke.obchod sa ho upraviť podľa vašich requirements2:o chromatické aberration: keďže zobrazenie stavu jednotlivých )
Pridať do zoznamu prianí

Šťastný 40. Narodeniny Banner Dekorácie pre Ženy Rose Gold Pozadie Znamenia Strany Dodáva Veľké Photo Booth Fotografia v Pozadí

€37.61
( náš obchod podporuje prispôsobenie, tak, že si môžete kúpiť uspokojivé tovaru, ak je to potrebné, môžete kontaktovať zákaznícky servis zákaznícky servis vám povie váš nápady pravdivo, aby dizajnér, aby ste zostať doma, aby si vaše potreby. )
Pridať do zoznamu prianí

Odolný Proti Poveternostným Vplyvom Pokrytie 360-Stupňový Nastaviteľný Držiak Kamery Kamery Wall Mount Stojan Kamery Príslušenstvo Pre Blikať Vonkajšie 3 Blikať 4

€10.37 - €19.95
( odolný proti poveternostným vplyvom pokrytie 360-stupňový nastaviteľný držiak kamery kamery wall mount stojan kamery príslušenstvo pre blikať vonkajšie 3 blikať 4 produkt predajné miesta: jednoduchá inštalácia, 360-stupňové nastaviteľné, vodotesný )