0

Menu

Severná Dakota Slnečnice Leopard Štátu Mapu T-Shirt

Shop: Topy & Tees
Severná Dakota Slnečnice Leopard Štátu Mapu T-Shirt

Severná Dakota Slnečnice Leopard Štátu Mapu T-Shirt

( 0 Recenzie )
€9.04 - €15.08
Kategória: Topy & Tees
Sku: e468033

Informácie o výrobku

1. Prosím, láskavo poznamenať, že naša sú Ázijské veľkosť , prosím, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky, skôr než si to S/M/L len.

2. Veľkosť grafu sa týka oblečenia rozmery , Nie vaše telo merania.

3. Ak váš merania stalo, že sa medzi dvoma veľkosťami, zvoľte si, prosím, ďalší väčší.

4. Prosím, dovoľte 1-3 CM rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

5. Akékoľvek pochybnosti o veľkosť, prosím, kontaktujte nás, ako si ju kúpite.

6. (1 cm = 0.39 palec,1 palec=2.54 cm. )

Používame vysoko kvalitnú tlač,Aby dizajn, farebné, jasné a reálne!

Tiež poskytujeme plnú t-shirt prispôsobenie služieb.Kontaktujte nás, ak budete potrebovať akékoľvek tričká s custom design,Logo,Text školy,sporing udalosti,vysoké školy,fundraising udalosti alebo obchodné propagáciu podujatia.

Krok.1: Pošlite nám správu čo text alebo logo t-shirt.

Krok.2: Vyberte si, akú veľkosť potrebujete,čo písmo,ktoré chcete, akú farbu chcete, a kde si dať návrh na tričko.

Krok.3: Potom počkajte, kým nám poslať obrázok s ukážkou, ako to bude vyzerať.

Poznámky: Môžeme tlačiť na prednej a zadnej strane.Mali by ste zaplatiť okrem poplatku za $2 pre viac ako jednu stranu.Máme loď celý balík do 72 hodín po zaplatení, ponúkame všetky druhy spôsob dopravy.

Ak chcete definovať spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu.Odhadovaná rýchlosť doručenia pre váš odkaz je uvedený nižšie.Ďakujeme!

Ak cena objednávky presiahne USA $ 150 , budeme poskytovať vám s EMS alebo DHL .

1.Ak je farba/veľkosť nie je pre vás to pravé, môžete ho vrátiť backto nás pre zmenu, mali by ste však znášať náklady na prepravu.

2.Ak kvalita nie je dobré,mohli by ste sa vrátiť späť k nám,ale vy by ste mali znášať náklady na prepravu.

3.Ak je pozemok je na ceste,prosím, trpezlivo čakať dlhšie,lebo dodacia lehota je neriadia u nás, je podľa pošta je služba,ale by sme mohli predĺžiť čas doručenia pre vás.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 star, to bude najväčšou oporou pre nás;Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Zaručujeme, budeme 100% slove problémov pre vás.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Otázka:ponúkate drop shipping?

Odpoveď:vieme ponúknuť drop shipping, aby svojim zákazníkom priamo bez akýchkoľvek našom obchode informácie.

Otázka:Je tam veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo na hromadnú objednávku?

Odpoveď:ponúkame zľavu plus zadarmo EMS alebo DHL doprava do väčšiny krajín na objednávku nad 10pcs.

Otázka:Ako rýchlo sa vám loď moja objednávka?

Odpoveď:Náš čas spracovania je zvyčajne 5-7 pracovných dní a sledovacie číslo zásielky bude k dispozícii ihneď po vašej objednávky je dodávaný.

Otázka: som stornovať objednávku ,prečo som ešte stále nedostávajú peniaze?

Odpoveď:Po objednávka zrušená, trvá približne 3-7 pracovných dní na Ekoobjektiv.sk sa vrátiť peniaze, platbu spracujeme.

Otázka:Ako dlho trvá svoju objednávku vziať, aby sa dospelo?

Odpoveď:USA: 10 - 25 dní od ePacket;

Rusko: 15 - 25 dní od ePacket;

Ostatné krajiny: 15 - 45 dní Čína Post Air Mail alebo Ekoobjektiv.sk štandardná doprava.

Otázka:Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Odpoveď:môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo.

www.17track.net alebo https://global.cainiao.com (kopírovať do vášho prehliadača)

Otázka:Čo môžem urobiť, ak účelom ochrany čas uteká?

A:Prosím, správu nám rozšíriť vašu objednávku ochrany čas.Takže vaša platba nebude prepustený na náš účet.

  • Kapucňou - No
  • Topy Typ - Tees
  • Golier - O-Krku
  • Názov Značky - LEOSOXS
  • Miesto Pôvodu - Čína (Pevninská Časť))
  • Položka Druh - Topy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - MUŽI
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Krátke
  • Materiál - BAVLNA
  • Textílie Typ - Broadcloth
  • Štýl - Príležitostné
  • Vzor Typ - Tlač
  • CN - Futian

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

AltGoth Temné, Gotické Y2k E-dievča Čipka Košieľka Ženy Emo Alternatívne Streetwear Sexy Vidieť Cez Duté Z Plodín Tank Topy Žena

€11.37 - €22.74
( veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. pozemok sledovania: môžete sledovať vašu zásielku na nasledujúce website:www.17track.net/en a tiež môžete sledovať to na svojej krajine poštových oficiálnej webovej stránke. dodanie ochrany )
Pridať do zoznamu prianí

Nordic Retro Cestovanie Na Dovolenku Meste Benátky Algarve Cestovného Ruchu Obrázok Pre Izba Obývacia Maliarske Plátno Tlačiť Umenie Domov Stenu Decor Plagát

€11.01 - €22.03
( kupujúci faq: ----------------------------------------------------------------------------------- 1. ako dlho bude loď na objednávku? odpoveď: dobrý deň, za normálnych okolností, dodanie do 24 hodín. 2. ako často dostanem produkt? odpoveď: dobrý )
Pridať do zoznamu prianí

Spací Angel Cat Sunproof Nepremokavé Mačka Záhradná Socha Mačky Hrobu Značku Cat Pamätné Darčeky Pre Stratu Mačka Sympatie Darček

€8.63 - €13.28
( funkcia: 1. straty mačka sa môže cítiť ako na strate člena rodiny, a mierové angel cat pamätné kamene je krásne drahocenná pamiatka na počesť svojho chlpaté priateľovi 2. funkcia ručne maľované živice obrázok šedej mačka, anjelské krídla )
Pridať do zoznamu prianí

Jarné Kvety, Vtáky na Šedom Pozadí Kvetinový Chinoiserie Tapetu, Kvetinové Samolepiace nástennú maľbu, Olúpeme a Držať Žeriav

€113.76
( stenu sú perfektný spôsob, ako pridať visual záujmu do každej miestnosti alebo vonkajší priestor.ľahko priliehajúce na akýkoľvek hladký povrch, každý dizajn je vyrobený špeciálne ultra-tenké vinyl, že záleží na stenu bez zanechania lepkavé zvyšky za sebou.každý )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Betlehemom Figúrka Remesiel Prázdnin Dekor Zber

€27.06 - €104.23
( popis: 【živice materiál] vyzýva vianočné betlehemy obrázok sochy nastaviť sú vyrobené z živice materiálu, ručne maľované a ľahký 【vianočné figúrky] vyzýva vianočné betlehemy figúrka prinesie ducha a fandiť do vášho domova 【veľkosť informácie] )
Pridať do zoznamu prianí

Gudetama Kawaii Plagát Domov Izba Dekor Estetické Umenie, Nástenné Maľby Nálepky

€7.02 - €14.04
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové )
Pridať do zoznamu prianí

3D Pena Samolepky na Stenu Nepremokavé PVC samolepiace Pás Riadok Podlahových Líšt Linka, TV joj, Hranice Modelovanie DIY Domova

€5.18 - €8.63
( 3d pena samolepky na stenu nepremokavé pvc samolepiace pás riadok podlahových líšt linka, tv joj, hranice modelovanie diy domova osobitné upozornenie: null 1:toto je cena 1 meter.kupujúci môže kúpiť priamo toľko metrov, ako oni potrebujú, null 2:maximálna )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Náhodné Tvar Bizmutu Minerales Klastra Drsné Zriedkavé Farebné Minerálov pre Ryby Nádrž Akvárium Domáce Dekorácie

€5.28 - €7.43
( 1pc náhodné tvar bizmutu minerales klastra drsné zriedkavé farebné minerálov pre ryby nádrž akvárium domáce dekorácie hmotnosť (približne):10 g, 20 g, 30 g, 50 g, 70 g, 100 g každý tvar je iný, farba je nádherná vrátane: 1pc.ochranné balenie. tip: ak )
Pridať do zoznamu prianí

Palety Anjel Obývacia Izba Domáce Dekorácie Mäkké Dekorácie Retro Socha Záhrada Sôch

€19.74 - €24.68
( palety anjel obývacia izba domáce dekorácie mäkké dekorácie retro socha záhrada sculpturenote: 1. vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 2. prosím, dovoľte 1-3 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Kvet Vo Váze Olej Štýl Maľby Nordic Wall Art Obraz Žltá A Ružová Tlačené Na Plátno Pre Obývacia Izba Moderného Domova

€10.51 - €21.02
( upozornenie: vzhľadom na tlač, je menší farebný rozdiel medzi aktuálny obrázok a predávajúci je obraz, ale to nemá vplyv na vzhľad, prosím, uisťujeme vás kúpiť. rám : unstretched, bez rámu, nie je pripravený na zavesenie. typ: táto )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastná Veľkosť Okna Film Statické Držať Súkromné Cartoon Zvieratá Domáce Obtlačky Odtieň-Fólie Na Okná Posuvné Dvere Skrine 50cmx100cm

€13.64 - €17.06
( vlastná veľkosť okna film statické držať ochrany súkromia karikatúra roztomilý zvieratá vzor domáce dekorácie matný odtieň-film 50cmx100cm ahoj milí, ak potrebujete iný rozmer alebo štýl, prosím, kontaktujte nás )
Pridať do zoznamu prianí

Agenda Organizer Mini Stolový Kalendár Stojí Flip Kalendár Plán Planner 2024 Kalendár INY Štýl Ročný Program Plánovanie

€1.27 - €2.06
( meno: mini stolový kalendár materiál: papier veľkosť: 105*75*60 mm(4.13*2.95*2.36 v) farba:ako na obrázku zobrazené balenie zoznam: 1pc stolový kalendár 1. vyrobené z vysoko kvalitného papiera, odolné, nie je ľahké zlomiť a napísať )
Pridať do zoznamu prianí

Európa Lichtenštajnsko Milostné City Magnety na Chladničku Turistické Suveníry Remesiel Chladnička magnet Dekorácie, Remeselné Výrobky

€2.93 - €3.25
( lichtenštajnsko milostné city magnety na chladničku turistické suveníry remesiel chladnička magnet dekorácie, remeselné výrobky dary )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Biele Keramické Kvetinové Vázy Geometrické Matt Váza Drop-tvar Rastlín Hydroponické Kontajner Domov Záhradné Dekorácie

€11.37 - €23.69
( čisté biele keramické kvetinové vázy jedinečný tvar je váza krásne ako s a bez kvetov. s jeho jednoduché tvary a matná glazúra, váza dáva rustikálny cítiť na váš stôl nastavenie. tam design pre vás príliš vybrať, bodkované, kosoštvorec, )
Pridať do zoznamu prianí

USB Mini Masáž Zbraň Fascia Nástroj Svalovú Relaxáciu Vibrácií Zbraň Stick Masáže Fitness Vybavenie Krku Membrány Chytiť Fascia

€27.14 - €28.57
( informácie o produkte : napájanie režim: nabíjanie/napájanie typ farba: drevo, zrno, uhlíkových vlákien funkcie: prenosný mini, multi-prevodovky, úpravy, nízka hlučnosť a nemý. použiteľné diely: celé telo masážna technika: )
Pridať do zoznamu prianí

Yehoy 80*120cm MPLA angola vlajky Na Ozdobu

€2.85
( špecifikácie: materiál:polyester remeslá:double penetrácia veľkosť:90x150 cm hmotnosť:50g /ks poznámka: príznaky teraz sú na sklade.žiadny problém, pls neváhajte a obráťte sa s priamo predajcu.odkaz obrázky sú skutočné obrázok vlajky.detailled obrázky: )