0

Menu

2 páry Bočné Kefa 3 Filter 2 Hlavné Kefa Držiak pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C Vysávač Časti Čistiaca Kefa Príslušenstvo

Shop: Elektrické Hlboké Kotly
2 páry Bočné Kefa 3 Filter 2 Hlavné Kefa Držiak pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C Vysávač Časti Čistiaca Kefa Príslušenstvo

2 páry Bočné Kefa 3 Filter 2 Hlavné Kefa Držiak pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C Vysávač Časti Čistiaca Kefa Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€14.72 - €21.66
Sku: e465739

Informácie o výrobku

2 páry Bočné Kefa 3 Filter 2 Hlavné Kefa Držiak pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C Vysávač Časti Čistiaca Kefa Príslušenstvo

[Špecifiká]

1. Čisté kefy udržať váš domov robot pôsobiacich na vrchole výkonnosti.

2. Bočné kefy sú ľahko odstrániť a nahradiť ako súčasť pravidelnej údržby.

3. Náhradné filtre pre Eufy Robovac 11S RoboVac 30 Vysávač Roboty.

4. Filtre udržiavať robota čistiaci výkon a zároveň znížiť prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

5. Pre optimálny výkon vášho vákuum, odporúča sa vymeniť filter každé 1-3 monthes.

Kompatibilná s modelom:

Položka Pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C vysávanie Roboty

pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C

Package Vrátane:

2 páry x bočné kefa

3 x Hepa Filter

2 X Koľajových Kefa

Produkty Zobraziť:

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.O prepravné 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné. 9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka Vrátenie a Náhrada 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ekoobjektiv.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.O spätnú väzbu Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

2 x 6-ozbrojené bočné kefa pre iRobot Roomba 600 Series 610 620 625 630 650 660

  • Doprava - Doprava Zadarmo
  • Kompatibilné s - Pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C
  • Názov Značky - Ruansan
  • Množstvo - 2 páry Bočné Kefa 3 Filter 2 Hlavné Kefa Na Eufy 11S RoboVac 30
  • Druh - Vysávač Časti, Vysávač Príslušenstvo
  • Kvalita - 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné
  • Vákuová Časť Typ - Kefy
  • Číslo Modelu - Pre Eufy 11S RoboVac 30 Eufy 30C 15C

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

1Pcs HEPA Filter pre XIAO MIJIA Šikovný Vysávač Home Auto Mini Bezdrôtovej Umývateľný Filter Náhradných dielov

€1.68 - €2.95
( číslo modelu: pre xiao mijia šikovná upratovačka vákuová časť typ: filtre typ: vysávač časti vlastnosti: efektívne filtrovať prach, vlasy; účinne blokuje prach a častice, ktoré zabraňujú sekundárne znečistenie veľkosť:o 48x35mm materiál:plast farba:biela )
Pridať do zoznamu prianí

8Piece Mop Pad Príslušenstvo, Náhradné Diely Kompatibilný Pre Shark S1000 S1000A S1000C S1000WM S1001C Parný Mop

€18.04 - €22.55
( úplne nové a vysokej kvality vyrobený z vysoko-silu a na ochranu životného prostredia materiál jednoduchá inštalácia to je navrhol, že ho treba vymeniť za 1 -2months farba:ako je znázornené materiál:vlákno obsah balenia: 8 )
Pridať do zoznamu prianí

100% Hodváb, Unisex Čínsky Hodváb Závoj Tanečných Fanúšikov 1Pcs, Brušný Tanec Fanúšikov, Biela Farba 180x90Cm

€11.46 - €17.92
( 100% hodváb, prírodné silné bambusu.typ: brušný tanec hodváb ventilátor závoj.upozornenie: položky, nie umyť.veľkosť: 180*90 cm farba: čisto biela materiál: hodváb obsah balenia: 1 * brušný tanec ventilátor len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú )
Pridať do zoznamu prianí

Filtre 8Pcs pre Deerma DX118C DX128C Vysávač Príslušenstvo Prvky Zametanie Robot Náhradný Diel Čistenie

€13.22 - €25.43
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie. filtre môžu udržať čistiaci výkon metla, zatiaľ čo zníženie prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate. filter )
Pridať do zoznamu prianí

SANQ 6PCS Zametací Stroj Nahradenie Bočné Kefa Na Roborock P10 Zametanie Robot Príslušenstvo Bočné Kefa

€4.38 - €5.34
( vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, je odolný a funkčné. vynikajúce a nádherná, veľmi sa zhodovali s vybavením.robustná a odolná, dlhú životnosť, jednoduchú inštaláciu a spoľahlivé použitie. čisté príslušenstvo udržať váš domov )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Deebot X1 Omni X1 Turbo Robot Vysávač Hlavné Bočné Kefa HEPA Filter Mop Handričkou Prachu Tašky

€22.97 - €45.93
( vlastnosti: a vysokej kvality vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, odolnejšie, bočné kefa umožňuje vysávač dosiahnuť do pre dôkladnejšie čistenie filter filtre jemný prach redukovať prach, peľ a iné preniknúť do vzduchu, ktorý dýchate.unikátne navrhnutý )
Pridať do zoznamu prianí

Horúce Pre Ecovacs Deebot X1 TURBO/OMNI Robot Vysávač Hlavné Bočné Kefa HEPA Filtre Prachu Tašky Mop Podložky Náhradné Diely

€18.36 - €24.15
( horúce pre ecovacs deebot x1 turbo/omni robot vysávač hlavné bočné kefa hepa filtre prachu tašky mop podložky náhradné diely 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, viac odolná bočné kefa umožňuje )
Pridať do zoznamu prianí

Vysávač Taška pre Vorwerk Kobold VB100 FP100 VB 100 FP 100, Vákuového Vrecka na Prach Filtre

€18.10 - €24.13
( ideálny kompatibilita: na vysávač tašky sú kompatibilné s vorwerk vb100 fp100 akumulátorové vysávače.vysoká kvalita: naše vysávač tašky sú vyrobené z vysoko odolných materiálov, šetrné k životnému prostrediu má vysokú odolnosť proti opotrebeniu a dobré )
Pridať do zoznamu prianí

Filtračný Kôš a Mesiac Nástroj Tvaru Nastaviť Odšťavovač Príslušenstvo Sada pre Odšťavovač Mixér Dropship

€10.55 - €13.18
( funkcie: upgrade vašej odšťavovač s ľahkosťou!náš odšťavovač náhradné diely, vrátane a filtračný kôš.zvyšovanie výkonov vášho odšťavovača a užiť si , šťavy každý čas. vyrobené z odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele, náš odšťavovač )
Pridať do zoznamu prianí

Hudobný Prehrávač MP3 s Bluetooth a Podvodné Slúchadlá pre Plávanie Kôl Vodné športy Krátky Kábel 4 GB-Čierny

€15.31 - €25.94
( zdvihol štyri kľúčové dizajn, jednoduché ovládanie špeciálne shell materiál, bez displeja dizajn a zjednodušené tlačidlo kontroly sú tiež uľahčiť jednoduché ovládanie vody.to nie je len trvanlivé, ale aj krásne, tak, že môžete zvýrazniť rôzne štýly.zapnutie/vypnutie/pauza: )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Vľavo/Vpravo Vnútorné Dvere, Rukoväť Kryt Pre Bmw X1 E84 2010-2016 Čierna

€9.97 - €13.85
( toto je vnútorné dvere, panel rukoväť vytiahnite kryt výbava priame priľnavosť,jednoduchá inštalácia,jednoduchá obsluha správny konektor č rezanie alebo spojovanie štandardy kontroly kvality na vytvárať a testovať farba: čierna materiál:abs+pc umiestnenie na )
Pridať do zoznamu prianí

2X Robot Navi Hlavné Bočné Kefa Na Cecotec Conga 4090 5090 Robotický Vysávač Náhradné Diely, Príslušenstvo Kefy

€11.00 - €19.30
( 1. čisté kefy udržať váš domov robot pôsobiacich na vrchole výkonnosti. 2. bočné kefa pomáha vyčistiť prach na podlahe a rohu, žiadne poškriabaniu a efektívnejšie. 3. pre dosiahnutie najlepších výsledkov, náhradné diely by mali byť nahradené )
Pridať do zoznamu prianí

2Pieces Vody Spp Kryt Náhradný Diel Pary Veko Príslušenstvo Pre X 5 Pare Mop Cleaner Mp Príslušenstvo N0PF

€3.94 - €7.89
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality voda spp nahradenie, určené na nosenie na x 5 pare mop. vybrané plastových materiálov, bezpečné, odolné a odolné proti korózii. dobré tesnenie predstavenia, dobrú znášanlivosť )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Ecovacs Deebot X1/T10 OMNI TURBO Príslušenstvo Robot Vysávač Prachu zberného Boxu Smetisko

€11.91 - €16.10
( pre ecovacs deebot x1/t10 omni turbo príslušenstvo robot vysávač prachu zberného boxu smetisko vlastnosti: filter filtre jemný prach na redukciu prachu, peľu a iných alergénov z preniká do vzduchu, ktorý dýchate. ako súčasť bežnej údržby, to môže )
Pridať do zoznamu prianí

Textilné Filtračné vrecká pre Karcher MV1 WD1 WD2 WD3 Vysávač Filtračné Vrecko Vysávač Časti MV1 Filter Kryt

€4.44 - €5.04
( zníženie hluku a prachu odstránenie, prevenciu prachu do motora, predlžuje motorových život navrhnutý na vhodné: pre karcher wd nt series príslušenstvo mv1/wd1 /wd2 wd3 farba: modrá materiál: non-tkané tkaniny obsah balenia: 2 )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Ecovacs Osviežovač Vzduchu Ecovacs Deebot T9 Max T9 Moc T9 Aivi Vôňa Dezodorant Kapsule Príslušenstvo D

€4.10 - €5.40
( pre vôňu kapsule pre ecovacs t9 max t9 moc t9 aivi vôňa osviežovač vzduchu čerstvým farba:ružová+cyan+modrá materiál:plast veľkosť:2.7 x 3.3 cm obsah balenia: 3 * aromaterapia príslušenstvo len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

8Pcs Ehliaca plocha Kolesá Náhrada za Dyson V6 V7 V8, V10 V11 V15 DC58 DC59 DC62 Direct Drive Cleaner Hlavu Valcov Časti

€5.62 - €7.11
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z prémiového materiálu pre trvanlivé a praktické použitie kolesá sú značne opotrebované, nie je možné pripojiť sa na ťažkom teréne, a tlačí odpor sa zvyšuje.kolesá nemôže dotknúť zeme, čo spôsobuje shell )
Pridať do zoznamu prianí

8 Pack Pre Roborock S7 T7S Plus G10 G10S Pro Hlavné Kefa Hepa Filter Mopy Náhradné Diely Robotický Vysávač Príslušenstvo

€23.68 - €43.06
( 1. čisté kefy udržať váš domov robot v špičkovej kondícii. 2. bočné kefy sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej údržby. 3. vhodné pre xiao roborock s7 t7s t7plus vysávač náhradné zhromaždenie. 4. filter udržuje )