0

Menu

Ženy Jóga Nohavice Dámske Ležérne Vysoký Pás Zadok Zdvíhacie Legíny Fitness, Beh Športové Nohavice Žena Bezšvové Nohavice Nohavice

Shop: Športové Oblečenie A Príslušenstvo
Ženy Jóga Nohavice Dámske Ležérne Vysoký Pás Zadok Zdvíhacie Legíny Fitness, Beh Športové Nohavice Žena Bezšvové Nohavice Nohavice

Ženy Jóga Nohavice Dámske Ležérne Vysoký Pás Zadok Zdvíhacie Legíny Fitness, Beh Športové Nohavice Žena Bezšvové Nohavice Nohavice

( 0 Recenzie )
€4.40 - €7.32
Sku: e43820

Informácie o výrobku

Ženy Jóga Nohavice Dámske Ležérne Vysoký Pás Zadok Zdvíhacie Legíny Fitness, Beh Športové Nohavice Žena Bezšvové Nohavice Nohavice

Vlastnosti: Tieto kompresné športové legíny plynulý dizajn, ponúka ultra pohodlné pokrytie, keď ste ohýbanie, drepe a lunging, a bez príčinou nepohodlie, nepríjemnosť alebo odieraniu.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Veľkosť:

Farba: ružová/šedá/čierna/fialová/zelená/modrá

Funkcia: Tieto kompresné športové legíny plynulý dizajn, ponúka ultra pohodlné pokrytie, keď ste ohýbanie, drepe a lunging, a bez príčinou nepohodlie, nepríjemnosť alebo odieraniu.

Obsah balenia: 1 x Jóga Nohavice

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

1: Doprava po celom Svete(s Výnimkou niektorých krajín, a APO/EPO)

2:Čas Spracovania: väčšina z nich môže byť riešené v 1-3 dni, niekoľko z nich, 4-7 dní.(okrem nedele a slávnosti).

3: Dodaný Ekoobjektiv.sk Štandardná doprava.AU a CA je miexd podľa Ekoobjektiv.sk Štandardná doprava a ePacket.

4: Ciaoniao doprava alebo Čína Post Malý balík Plus potreby 14-60 dní na dobierku.Niektoré krajiny dokonca potreby 90 dní.Prosím, láskavo pochopiť, že to je pomaly vzhľadom na ekonomické poštovné.To je veľmi dôležité.

5: Prosím, kontaktujte nás, keď nebudete vedieť, kde sa váš balíček, keď tovar je nad 5USD.Prosím, počkajte a skúste obráťte sa na miestnu poštu, ak údaje ukazujú, že balík bol prijatý vaše krajín logistická spoločnosť.

6: Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak si myslíte, že doprava je veľmi vysoká, budeme kontrolovať a nakrájame ju pre vás.

7: sledovanie možno sledovať v globálnej.cainiao a

1: 100% vrátenie bude doručené kupujúcemu, ak kupujúci nedostal tovaru, keď záruka vyprší čas.

2: Vzhľadom na Časový rozdiel, budeme odpovedať vaše správy v GMT+8 9:00-18:00. Okrem Víkendov a Čínsky Dovolenku.Prosím, láskavo pochopiť.

3: Ak ste postupovali podľa nášho obchodu, prosím, napísať poznámku, ak ste objednávku.Pošleme zadarmo darček pre vás.

4: Prosím Uistite sa, že vaša adresa a psč je správne, Keď tovar bol poslaný von, to nie je možné zmeniť.To môže byť zmenené iba vtedy, keď sa nám nedarilo odoslať tovar, ale vzhľadom na časový rozdiel a preto, že náš čas spracovania je veľmi rýchly, hlásenie, nemusí byť prečítajte si čas.Ak ste si našli adresa, psč a telefón je v poriadku, prosím, zrušiť sami a urobte novú objednávku znova.Storno suma sa späť na váš účet v 3-20 dní.

5: mala by To byť kupujúceho zodpovednosť v prípade, že adresu, ktorú ste poskytli je nesprávne, alebo niečo iné je zlé, čo je spôsobené kupujúcim.

6:Väčšina z nás výrobku boli spojené bez návratu podmienok, môžete ho vrátiť z nejakého dôvodu si rád, ak nie ste spokojní s tovarom.Predpoklad je, že tovar nebol spôsobiť sekundárne predaj a množstvo je rovnaké.

Prosím, nechajte 5-hviezdy pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom.svoj pozitívny obraz bude veľmi ocenil.

Ak tovar dostanete nejaký problém, prosím, kontaktujte nás prvý a nemusí byť šialený a otvorenej, nájdeme dobrý spôsob, ako vyriešiť váš problém.

  • Funkcia 5 - zadok zdvíhacie vysoký pás nohavice
  • Vzor 5 - japonský pančuchové nohavice
  • Štýl 3 - leginy nohavice kravatu zadok
  • Funkcia 4 - dámske džínsy vyvoláva zadok
  • Vzor 1 - športové legíny žena
  • Funkcia 7 - vysoký pás zadok výťah leginy
  • Štýl 1 - dámske džínsy vyvoláva bubum
  • Štýl 4 - dámske džínsy vyvoláva zadok
  • Vzor 7 - Zadok Zdvíhacie Legíny
  • Štýl 2 - ecoleather pančuchové nohavice
  • Vzor 4 - transparentné legíny ženy
  • Pohlavie - Ženy
  • Typ 3 - leginy sivá
  • štýl 7 - zadok žien hormón
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl 5 - ženské telocvični nohavice
  • Nohavice Dĺžka - Členok-Dĺžka Nohavice
  • Šport Typ - jóga
  • Funkcia 2 - dámske nohavice vyvoláva zadok
  • Typ 2 - ženské telocvični leginy s sukne
  • Uzavretie Typ - Elastický Pás
  • Funkcia 3 - nohavice vyvoláva zadok kože
  • Funkcia 6 - leginy nohavice zdvihnúť zadok
  • Funkcia 1 - športové legíny žena
  • Položka Druh - Plná Dĺžka
  • Štýl 6 - fitness jóga nohavice zadok zdvíhacie bezšvíkové legíny
  • Typ 4 - leggins džínsy žena
  • CN - Guangdong
  • Materiál - Polyester
  • Vzor 6 - korisť výťah
  • Vzor 2 - dámske leginy nohavice vyvoláva zadok
  • Typ 1 - dámske legíny fantázie
  • Vzor 3 - dámske jazdecké nohavice vyvoláva zadok
  • Fit - Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Oddelenie Meno - Ženy
  • Vzor 8 - dámske nohavice vyvoláva zadok

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Golfové Príslušenstvo Ľavej Ruky Rukavice Hráč Rukavice Športové Pohodlné Biela Farba Micro Soft Vlákna Golf Glove Golfista Dodávky Vonkajšie

€6.45 - €12.41
( popis: 【premium materiál] vyzýva: golfové rukavice, mäkké a jemné na dotyk a poskytuje stabilné rukoväte. 【flexibilitu] vyzýva: spoje sú vyrobené z vysokej pružnosti materiálov na zníženie záväzné rukoväť a zlepšuje pružnosť. 【dizajn] )
Pridať do zoznamu prianí

ZZLBUF Ženy s Háčkovanie Pláži zakryť Šaty Krátke Rukáv Mimo Ramenný Zrastov Bikini zakryť Duté plavky

€6.82 - €9.73
( dámske pletené pláži zakryť šaty s dlhým rukávom mimo ramenný bikini zakryť duté plavky veľkosť(cm) s dĺžka: 83 prsia: 76 rukáv: 56 m dĺžka: 84 prsia: 80 rukáv: 57 l dĺžka: 85 prsia: 84 rukáv: 58 veľkosť(palce) s )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy Športového oblečenia Pre Fitness Žien Jersey Bezšvíkové Dlhý Rukáv Telocvični Žena Športové Tričko Jóga Top Žena Cvičenie Topy T-shirt

€6.39 - €42.57
( dámske športové oblečenie pre fitness žien jersey bezšvíkové dlhý rukáv telocvični žena športové tričko jóga top žena cvičenie topy t-shirt vlastnosti: úplne nový & vysokej kvality.jednoduché a pohodlné hodí najviac žien.pružnosť: pružná.materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Tie dye bezšvové pletené gym fitness nastaví vysoký pás zadok zdvíhacie športová podprsenka a dlhé legíny jogy nastaviť

€39.08
( popis produktov názov : športové jogy podprsenka a legíny sady materiál: nylon a spandex featuers: priedušný , rýchloschnúci použitie: vnútorné fitness, outdoorové športy, fitness, beh, jóga, atď podrobnosti obrázok odporúčame )
Pridať do zoznamu prianí

Fleece Linajkované Legíny Vysoký V Strede Zúžený Zime Teplé Pohodlné Plnej Dĺžke Tenké Legíny Pre Dievčatá, Ženy,

€10.92 - €16.29
( fleece linajkované legíny vysoký v strede zúžený zime teplé pohodlné plnej dĺžke tenké legíny pre dievčatá, ženy, funkcie: 1. roztomilý a mäkké útulný super hrubé cashmere legíny pre ženy, žena, ženy a dospievajúce dievčatá na jeseň )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Pružnosť a Anti-Slip Silicone Cvičenie Proti Potu Vlasy Kapely Jar/Leto Jogy Fitness Pot Kapela Cvičenie hlavový most

€12.13 - €19.89
( vysoká pružnosť a anti-slip silicone cvičenie proti potu vlasy kapely jar/leto jogy fitness pot kapela cvičenie hlavový most názov:antiperspirant band materiál:nylon, silikónové, spandex vlákna o platby: podporujeme nasledujúce spôsoby )
Pridať do zoznamu prianí

Dlhý Rukáv Ženy Dve Kus Plavky Vysoký Pás Zips Plavky Plodín Top Plavky Surfovať Na Kúpanie Oblek Ženy

€9.52 - €19.05
( vážení zákazníkov v brazílii, prosím si všimol, že podľa receita federálnej, dovoz tovaru vstup do brazílie by mali byť zdanené.ak svoj pozemok je predmetom zdanenia, prosím, kontaktujte correios platiť daň.inak, svoj pozemok sa môžu konať indeterminately )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Mužov Rýchle sušenie Ice Hodváb Šortky Ľahké, Priedušné Bežecké Basketbal Telocvični Krátke Tepláky Fitness Beach šortky

€8.45 - €18.78
( m veľkosť, odporúča sa výška 155-165 cm, váha 50-60cm l veľkosť, odporúča sa výška 165-170cm, váha 60-65 kg xl veľkosť, odporúča sa výška 170-175cm, hmotnosť 65-70 kg xxl veľkosť, odporúča sa výška 175-180 cm, váha 70-75kg veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Bezšvové Športové Legíny, Nohavice Push Up Leginy Ženy Korisť Cvičenie Legíny Telocvični Scrunch Športové Nohavice Žena Pančuchové Nohavice Fitness Nohavice

€7.96 - €15.94
( bezšvové športové legíny, nohavice push up leginy ženy korisť cvičenie legíny telocvični scrunch športové nohavice žena pančuchové nohavice fitness nohavice špecifikácia : materiál: nylon farba: šedá,modrá,čierna,zelená,červená veľkosti:s,m,l,xl poznámky: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

USB Nohavice Zimné Lyžiarske Zimné Zimné Zimné Vykurovacie USB Lyžiarske pánske Nohavíc Nohavíc Vonkajšie pánske Nohavice Nohavice Outdoor Nohavice Kúrenie

€42.00 - €70.00
( zimné outdoorové lyžiarske nohavice pánske zimné nohavice usb, smart, kúrenie nohavíc prosím, prečítajte si nasledovný text pozorne pred nákupom.kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. popis 1.toto je inteligencia nohavice pre vás. 2.pokrýva )