0

Menu

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

Shop: Hudobné Nástroje
Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

Prenosné, Ľahko čitateľný Univerzálny Metronóm pre Klavír, Husle Ostatné Nástroje

( 0 Recenzie )
€11.77 - €22.20
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e428492

Informácie o výrobku

Popis:

【Odolný Materiál] vyzýva: Mechanický metronóm je vyrobená z vysoko kvalitného ABS materiálu, ktorý je robustné, odolné a spoľahlivé.

【Presné Ovládanie] vyzýva: Tento metronóm môže presne kontroly rytmu, čo umožňuje zachovať presný zmysel pre rytmus, keď sa cvičí v hudbe a zlepšovať svoje hudobné vystúpenie.

【Jednoduché Použitie] vyzýva: Profesionálne metronóm prijíma kovový gombík, ktoré nie je ľahké zlomiť a hrdzu a nastavenie rýchlosti posunutím jazdca je presný a stabilný výkon.

【Prenosný Dizajn] vyzýva: Univerzálny metronóm je malý a ľahký, ľahko prenosný a použitie, a môže byť vykonané na mieste vykonávania, hudba triedy, prax miestnosti, atď.

【Aplikácie] vyzýva: Metronóm je ideálny pre klavír, gitara, husle, bicie, drumbľa a iných nástrojov.Vhodné pre začiatočníkov, lekári, profesionálny hudobník.

Tabuľka Veľkostí:

15cmx7cmx3.5 cm/5.91inchx2.76inchx1.38inch

Balenie Obsahuje:

1 Mechanický Metronóm

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • MainKey4 - Poraziť Rýchlosť, Nastaviteľné Metronóm Kovový Gombík
  • MainKey3 - Univerzálny Metronóm Profesionálne Metronóm
  • MainKey2 - Mechanický Metronóm Digitálne Prenosné Počítanie
  • MainKey6 - Metronóm presnosť tempo Povrch Ľahko čitateľné
  • MainKey1 - mechanický metronóm
  • MainKey5 - Klavír, Gitara, Bicie Husle Iných Nástrojov nástroj
  • Číslo Modelu - mechanický metronóm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nastaviť Oceľového Jadra E A D G Husľové Struny pre Plnej Veľkosti 4/4

€0.84 - €1.92
( úplne nové a vysokej kvality jednoduché použitie, silné oceľové jadro, striebro rany, guľkové ukončenie špeciálne vyrobené pre 4/4 husle farba:ako je znázornené materiál: oceľ core + strieborné obsah balenia: 1 x e string 1 x reťazec 1 x d string 1 x g reťazec 4 )
Pridať do zoznamu prianí

4/4 Husle Komplet Príslušenstvo, Husle Nastaviť, Kolíky, Nástroj Náhradné Diely Diely

€14.63 - €22.16
( 4/4 husle komplet príslušenstvo, husle nastaviť, kolíky, nástroj náhradné diely diely 4/4 husle komplet príslušenstvo, husle nastaviť, kolíky, nástroj náhradné diely diely 1. eben fisheye príslušenstvo, undyed, jasné a jemné vzory, krásne a elegantné, )
Pridať do zoznamu prianí

Akustické Gitary, Zvuk Vyzdvihnutie Dual-Systém Gitarové Snímače Zosilňovač Žiadne Vŕtanie Ladenie Meter Bezdrôtové Pripojenie Guitar Tuner

€39.80 - €72.38
( popis: názov: gitara vyzdvihnutie nastaviť materiál: abs balenie zoznam: vyzdvihnutie x 1 gitaru, kábel 1 x vibračný reproduktor x 1 chvost nechtov x 1 batérie 1 x batéria bavlna kryt 1 x nabíjací )
Pridať do zoznamu prianí

28Pcs Bubon Dampeners Gélové Podložky Silikónové Bubon Tlmiče 3 Farby Bubon Tlmiace Podložky Bubon Stlmiť Podložky pre Bicie Ovládanie

€5.61 - €8.90
( [premium materiál] bubne dampeners sú vyrobené z mäkkej a elastickej silikónový gél.bubon stlmiť gélové podložky sú bezpečné, lepidlo, aby sa zabránilo pádu.udržať bubon tlmiče čisté a suché, pred použitím. [ľahko používať] bubne dampeners môže )
Pridať do zoznamu prianí

Retiazka Trúby 7C Náustok Signál Hudobný Nástroj Vintage Mosadz Fúkanie Poľnica pre Školy Začiatočník Band Orchester Jazdectvo

€26.91 - €58.69
( popis: 【nastaviteľné] vyzýva:variácie tón roh, úprava trubice môže byť upravená, a práce ukladanie 7c náustok môže byť použitý. 【pôsobnosti] vyzýva:retiazka trúba môže byť použitý ako retro poľnica, krok trúbka, alebo montáž bubon )
Pridať do zoznamu prianí

Guangdong Kantonský Hudobný Nástroj Strážca je Clapper vysokofrekvenčné Nízka Sedlová Mahagón Opera Strážca je Clapper

€39.99 - €49.99
( guangdong kantonský hudobný nástroj strážca je clapper vysokofrekvenčné nízka sedlová mahagón opera strážca je clapper )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Horné Akord Most Lopta Roller String Ťahanie Doska Navi Sedlo Gitara Most Lp Loptu Most

€9.12 - €16.28
( názov produktu: lp loptu most váha: 103g/set špecifikácia: 84 x 16,5 x 16,5 mm atribút: lp elektrická gitara, lopta string kód farba:strieborná/čierna/zlatá materiál:zliatiny zinku obsah balenia: 2 x nastaviteľné )
Pridať do zoznamu prianí

SLADE Nové 39 Palcový Elektrická Gitara Rosewood Fingerboards Elektrické Gitary, Zosilňovače 6 Reťazce, 22 Pražcov ST Elektrickú Gitaru Nastaviť

€92.63 - €231.56
( slade nové 39 palcový elektrická gitara 6 reťazce, 22 pražcov st elektrickú gitaru nastaviť rosewood fingerboards elektrické gitary, zosilňovače funkcie: slade nový st série 22 pražec elektrická gitara 1.3 single-coil snímače, prehľadný )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Výbery Majiteľa Prípade - Kožené Keychain Plectrum Príveskom Prípadoch Taška (2 Pack - Čierna,Hnedá)

€2.92
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! dobrý pevné kožené chrániť vaše tipy moderný vzhľad, keychain robí skvelý darček pre každého gitarista.je to zbrusu nový a vyrobený z vysoko kvalitnej pu kože vyberá držiteľ )
Pridať do zoznamu prianí

652D Sax/Saxofón Handričkou Klarinet Roh A strunový Nástroj Čistenie Rag Time Nástroj Cleaner Absorbovať Vodu a Olej

€0.54 - €0.77
( úplne nové a vysokej kvality. ootdty čistenie handričkou je navrhnutý tak, aby ísť do sax, piccolo, flauta a klarinet, lepšie pomôcť čistiť vnútri trubice. mäkké a bezprašnou, ktorý chráni váš nástroj od nuly. vyrobené z vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Predaj strednej Veľkosti Gumy Náustok Ochranné hlavovou Pre Tenor Saxofón Klarinet alto myši kus spp klarinet príslušenstvo

€0.60 - €0.88
( saxofón flauta, klarinet náustok ochranné spp vhodné pre všetky klarinet mouthpieces, alto a tenor saxofón mouthpicecs(bakelite). nie je vhodný pre barytón saxofón. špecifikácie: typ: náustok spp materiál: guma farba: )
Pridať do zoznamu prianí

IRIN Etnický Štýl Keramiky Flauta Skladovanie Taška Vodotesný, Prenosný Portable Keramiky Flauta Kabelka Keramiky Flauta Príslušenstvo

€1.43 - €2.88
( charakteristické vlastnosti produktu tento produkt prijíma etnický štýl vzor dizajn, krásne a módne, vode a opotrebovaniu, prenosné a anti-kolízie pohodlné a priedušná zapadajú krivky vzhľad, jednoduchý a veľkorysý pohodlné popruhy a trvanlivé. charakteristické )
Pridať do zoznamu prianí

3ks Gitara Kovové cylinder Tón Ladenie Gombíky Pre Blatník Gibson Elektrická Gitara Jazz Bass Lp St Chrome

€8.59 - €12.62
( je to strieborný tón kovové gitara gombík, spĺňa akékoľvek rozdelenie hriadeľ pot až 5 mm. to je tradičné blatník tele telecaster strat gombíky, používa aj na kontrabasy to je nový vysoko kvalitné výrobky. tvar: klobúk/bell klobúk farba:chróm materiál:kov veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

4 Ks Bubon Stick Gumy Marimba Paličky Éterické dolné stehno Diely Príslušenstva pre

€2.63 - €5.27
( popis pri pohľade na niektoré účinné nástroje na precvičiť bubon zručnosti?tieto bicie paličky hlavu bude veľkým prínosom pre vás.bubon držať hlavu prijíma pekný materiál, ktorý zaisťuje veľkú odolnosť.ponúka veľkú odolnosť a bezpečné používanie.je )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Prenosné Praktické Odolné Stlmiť Pás Cimbal Príslušenstvo Cimbal Vypnúť Oneskorenie Bicie Súpravu Elastický Pás Tlmič Pásky

€1.13 - €2.26
( funkcia: úplne nové a vysokej kvality. zvuk ovládanie krúžky sa používajú na vlhké dole alebo utlmiť a bubny zvuk namiesto použitia všetko, čo škaredé pásky/papier/materiál, ktorý vyzerá nohavice a označí hlavy príliš. jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Hudobné nástroje, Ručné Bubon Ručné Tamburína Bubon na spoločenské Hry

€4.45 - €9.08
( funkcie: ootdty bubon je vyrobený z vysoko-kvalitné navrhnuté s kovovou jingles, prichádza s melodickým zvuk. stačí chytiť kolo rám a spin a späť, a málo cimbal v každej diery bude hit spolu na poteší vaše dieťa. deti sa )
Pridať do zoznamu prianí

Flauta Taška Flauta Skladovanie Tašky Harmonica Dolné Stehno Soprán Záznamník Tašky Piccolo Nosiť Tašky Hudobný Nástroj Šnúrkou Tašky

€6.57 - €13.98
( popis funkcie -farba:čierna,modrá -materiál:semiš, hrnú -veľkosť:37.00x6.00x0.30 cm/14.54x2.36x0.12in úložný vak je vyrobený z opakovane použiteľných a mäkkého materiálu, ktoré je pre vás príjemné na dotyk a môže slúžiť )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Kolofónie Pre Husle Viola Violončelo Živice Strunový Nástroj na Opravu Časti Erhu Struny, Kolofónia, Strunový Nástroj, Príslušenstvo

€0.77 - €1.30
( popis položky: prírodné zložky husle, viola a violončelo vzory nie je náchylné na alergie a menej prachu funkcie: materiál: kolofónie farba: ako na obrázku) kategória: ako na obrázku) silná priľnavosť: )