0

Menu

16Pcs Flauta Pad Shockproof Klarinet Tlačidlo Podložky Pohodlné, Odolné Hudobné Náhradný Diel Prenosné Kolo Korku Vankúš

Shop: Hudobné Nástroje
16Pcs Flauta Pad Shockproof Klarinet Tlačidlo Podložky Pohodlné, Odolné Hudobné Náhradný Diel Prenosné Kolo Korku Vankúš

16Pcs Flauta Pad Shockproof Klarinet Tlačidlo Podložky Pohodlné, Odolné Hudobné Náhradný Diel Prenosné Kolo Korku Vankúš

( 0 Recenzie )
€2.16 - €3.60
Kategória: Hudobné Nástroje
Sku: e425787

Informácie o výrobku

Popis:

Korku: povrch je vyrobený z korku materiál, ktorý nie je ľahké byť poškodený.

Vodotesný: flautu kožený pásik je vode a poveternostným vplyvom.

Anti-vibration: flautu kožený pásik má dobré anti-vibračný efekt.

Náhradný: tento súbor vankúš bloky nahradiť opotrebované flauta vankúš, že nemôže pracovať správne.Má silné prispôsobivosť.

Dostatočné množstvo: 16 flauta kožené podložky sú ľahko vymeniteľné a trvanlivé.

Špecifikácia:

Materiál: korok.

Veľkosť: Cca.13x9x0.3 cm/5.11x3.54x0.11 palcový.

Farba: žltá.

Balenie Obsahuje:

16 Kusov Flauta Kožené Rohože.

  • Číslo Modelu - OD030718-00
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3/4 4/4 Uhlíkových Vlákien Violino Husle Tailpiece s 4 Zručnosť v Kartách Nástroj Časť

€1.04 - €2.61
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkových vlákien, určený pre 3/4 a 4/4 husle veľkosti.silné a odolné na použitie. je dosť silná, aby odolala napätie reťazcov. háčik je tiež vyrobené z uhlíkových vlákien materiálu, ktorý je silný, )
Pridať do zoznamu prianí

SÓLO S-320 Mechanický Metronóm Univerzálny Pre Gitaru, Husle Klavír Hudobný Nástroj Praxi Nástroj Pre Začiatočníkov, Zelená

€25.31 - €32.04
( univerzálny mechanický metronóm vhodný pre väčšinu hudobné nástroje, ako sú gitary, basa, klavír, husle, bicie, atď. presný rytmus, jasné a hlasný zvuk, ktorý vám pomôže zlepšiť váš zmysel pre rytmus a tempo, vhodné na hudobný nástroj pre začiatočníkov. jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Most 4 Sedla s Vyzdvihnutie Robustný Combo Súpravy Elektrická Gitara Most Doska

€22.55 - €41.01
( popis: 【kvalitné] vyzýva: elektrická gitara most doska, neţ je vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, odolné, zabezpečiť robustnej konštrukcie a dobrú kvalitu zvuku. 【perfektný dizajn] vyzýva: 4 reťazce sedla most s vyzdvihnutie, s )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Elektroinštalácie Postroj Nastavte Prepínač Potenciometer Hlasitosti pre Elektrickú Gitaru Nástroja

€10.03 - €18.24
( popis: elektroinštalačné postroj sada je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ľahké, pevné a trvanlivé, zabezpečenie dlhý čas používať. b500k push pull gitara hrnce vyrobené z elektronických komponentov materiálu,odolné. pohodlné, )
Pridať do zoznamu prianí

DB754 Nedokončené Elektrická Gitara Telo Šedá Flamed Maple Top Solid Redwood Eadwen predstaviť a Účinok Elektrická Gitara Originálne

€15.71
( elektrická gitara telo - bolt-on -pravá ruka - šedá, flamed maple farba ,vlastné tremolo pevné redwood+flamed maple ide s farbou alebo woods škody &dirty ,fotografie z real podrobnosti nižšie : 1.telo dĺžka : 460mm 2.tela šírka : 330 )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko Kvalitné Kovové Gitara Capo Klip Ladenie Svorky Pre Akustické Klasická Elektrická Gitara Drumbľa Univerzálny Capo Rýchlu Zmenu Klip

€1.88 - €2.70
( špecifikácia: akustické/elektrická gitara capo pre radiálne hmatník nástrojov klasická gitara capo pre ploché hmatníkom nástrojov materiál: kov veľkosť: 2.76*2.17 v/7.0*5,5 cm farba: ako na obrázku) účel: zmena výšky )
Pridať do zoznamu prianí

PU Kožené Gitara Vybrať Prípade Sníma odkladacie Puzdro Box S veľkou Kapacitou Kovové Tlačidlo Dizajn A Odolné Gitara Vybrať Držiak na Darček

€3.85 - €5.51
( organizovanie gitara výbery úhľadne s našimi pu kožené gitara vybrať prípade!kompaktná veľkosť drží až 18 plectrums, a odolný materiál zabezpečuje, že to nie je ľahko deformovaný alebo poškodený.ideálne pre akúkoľvek gitaru nadšenec a drop-dôkaz dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Klavír Repair Tool Klavíra Kliešte Klavír Klávesy Opravy Keyholes Klávesnice Klip

€29.57
( 1pc klavír repair tool klavíra kliešte klavír klávesy opravy keyholes klávesnice klip )
Pridať do zoznamu prianí

SLADE Nové 39 Palcový Elektrická Gitara Rosewood Fingerboards Elektrické Gitary, Zosilňovače 6 Reťazce, 22 Pražcov ST Elektrickú Gitaru Nastaviť

€92.63 - €231.56
( slade nové 39 palcový elektrická gitara 6 reťazce, 22 pražcov st elektrickú gitaru nastaviť rosewood fingerboards elektrické gitary, zosilňovače funkcie: slade nový st série 22 pražec elektrická gitara 1.3 single-coil snímače, prehľadný )
Pridať do zoznamu prianí

Nízka Hlučnosť Kvality Gitara Škvrny Káble 6.35 mm Efekt Pedál Káble

€3.54 - €7.53
( funkcie: ootdty skúsenosti bezproblémový prenos audio s 6.35 mm elektrická gitara kábel, určený pre hudobníkov a audio nadšencov. tento kábel funkcie odolný dvojitý tienený, drôt a všetky kovové doplnky, zabezpečenie spoľahlivého prenosu )
Pridať do zoznamu prianí

20 Ks Kazoo Plastová Flauta Nástroj Deti Hračky Drumbľa Partner Kazoos Výkon Farebné Hudba

€6.88 - €13.77
( popis zvuk kazoo vyrobené ľudskou hučanie, s výraznou signál zosilnený zvuk z jeho membrána a rezonátor trubice.vhodné pre všetky veku, starých ľudí a deti sa môžu hrať.jeho znejúce princíp je pomerne jednoduchý a nevyžaduje príliš veľa odborných )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Hudobných Nástrojov Bubon, Tamburína Bicie Strane Bubny Hračky 4in 6in 8in 10in Vzdelávacie Zábava Tamburína Kolo

€6.94 - €14.46
( funkcie: *úplne nové a vysokej kvality. *bubon škrupina je vyrobená z vysoko kvalitného dreva. *navrhnuté s kovovou jingles, prichádza s melodickým plink. *ľahko sa drží v ruke. *pridať veľa zábavy na party, tanec, koncert, )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Klavír Ladenie Nástroja Hudobné Vybavenie Špeciálne Nástroje Hudobné Veci Klavír Tuner Nástroje, Klavír Ladenie Zariadenia

€9.60 - €17.77
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! klavír ladenie kľúča má l-tvaru dizajnu, vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov a rukoväť, ktorá je opotrebovaniu, jednoduché použitie a jednoduché prenášanie. rozšírené klavír )
Pridať do zoznamu prianí

SWAN Keychain Harmonica 4 Diery, 8 Tóny Tlačidlo C Malá Harmonica Závesné Dekorácie Mini Hudobný Nástroj pre Študentov

€2.81 - €4.68
( náš malý prívesok na harmonica je vyrobená z vybraných materiálov; je to hrateľné a môžete hrať jednoduché tóny.ako malý harmonica, je ľahko ovládateľný a vhodný pre samoštúdium alebo darček.a to môže byť tiež použitý ako zavesiť dekorácie. funkcie: vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Mandolína Bronz Tailpiece Pre 8-Krúžok String 3-6 String Cigaru Box Gitary Náhradné Diely, Príslušenstvo

€8.68 - €14.01
( mandolína bronz tailpiece pre 8-krúžok string 3-6 string cigaru box gitary náhradné diely, príslušenstvo vhodné pre 8 gitár hmotnosť:46g farba:bronzové materiál:kov veľkosť:62x45.8 mm obsah balenia: 1 x tailpiece len )
Pridať do zoznamu prianí

4 Ks Bubon Stick Gumy Marimba Paličky Éterické dolné stehno Diely Príslušenstva pre

€2.63 - €5.27
( popis pri pohľade na niektoré účinné nástroje na precvičiť bubon zručnosti?tieto bicie paličky hlavu bude veľkým prínosom pre vás.bubon držať hlavu prijíma pekný materiál, ktorý zaisťuje veľkú odolnosť.ponúka veľkú odolnosť a bezpečné používanie.je )
Pridať do zoznamu prianí

Gitara Wall Mount Vešiak 3 KS Gitara Záves Pre Gitaru Drumbľa Basy Banjo Gitara, Mandolína Vešiak Nástroj Displej

€16.62 - €22.76
( [nastaviteľný strmeň ubytovať rôzne headstocks]: humanizácie dizajn, jarmo gitary na stenu ramienko sa dá otáčať mierne sa zmestí množstvo vreteníka, najmä pre non-symetrické headstocks.skvelé pre umiestnenie široké alebo úzke telo gitary, presne podľa potreby. jedinečný )