0

Menu

Hlavné Bočné Kefa Hepa Filter Mop Handry Na Roborock Q7 Q7+ Q7 MAX+ S7 Maxv Ultra T8 Robot Vysávač Náhradných Dielov

Shop: Domáce Spotrebiče
Hlavné Bočné Kefa Hepa Filter Mop Handry Na Roborock Q7 Q7+ Q7 MAX+ S7 Maxv Ultra T8 Robot Vysávač Náhradných Dielov

Hlavné Bočné Kefa Hepa Filter Mop Handry Na Roborock Q7 Q7+ Q7 MAX+ S7 Maxv Ultra T8 Robot Vysávač Náhradných Dielov

( 0 Recenzie )
€27.20
Kategória: Domáce Spotrebiče
Sku: e35331

Informácie o výrobku

1. Čisté kefy udržať váš domov robot na čo najlepší výkon.

2. Bočné kefy sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť bežnej údržby.

3. Filtre zachovať čistenia robota a zároveň znižuje vniknutie prachu, peľu a iných alergénov, aby vzduch, ktorý dýchate.

4. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, filtre by sa mali vymieňať každé 2 až 3 mesiace.

Vysávač príslušenstvo sú vysoko kvalitné.Je vyrobená z high-pevnosť a ekologicky šetrných materiálov.

Príslušenstvo sú ľahko odstrániť špinu, prach a smeti v rohy a hrany efektívne.Najmä vaše vlasy a svoje pet vlasy.

Príslušenstvo, diely sú odolné a ľahko sa inštaluje, aby váš robotický vysávač a dlhšie.

farba:Ako je znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 x rotačná kefa

6 x bočné kefa

4 x hepa filter

5 x mop handričkou

2 x čistiť kefou

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Funkcia - Mokré a Suché
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Cikuso
  • Výkon (W) - 50W
  • Napätie (V) - 220V

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Výmeny HEPA Filtra rotačná Kefa Držiak Pre XIAO Dreame V9 V9B V10 Vreckový Vysávač Náhradné Diely, Príslušenstvo

€17.18
( výmeny hepa filtra rotačná kefa držiak pre xiao dreame v9 v9b v10 vreckový vysávač náhradné diely, príslušenstvo jednoduchá inštalácia a odstránenie ísť hlboko do rohov a hrán odstrániť viac nečistôt, prachu a nečistôt pomáha čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

Kontaktné Šošovky Na Čistenie Stroj Domov Mini Kefka Šperky Olejových Škvŕn Vibrácií Cleaner

€8.86 - €14.77
( kontaktné šošovky na čistenie stroj domov mini kefka šperky olejových škvŕn vibrácií cleaner profesionálne šperky podložka: stačí použiť vodu z vodovodu na čistenie špinavé šperky v priebehu niekoľkých minút, nebude odstránenie škvŕn, pridať niektoré )
Pridať do zoznamu prianí

4Piece 4Pcs Vysávač rotačná Kefa Pre VIOMI S9 Robot Vysávač Diely Príslušenstvo

€16.15 - €24.84
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. výtvarné spracovanie a dokonalý štýl. jednoduchá inštalácia a odolný pri použití. prísne štandardy kontroly kvality na vytvárať a testovať. vysoko oteruvzdorné a vynikajúcu trvanlivosť. farba:čierna materiál:plast obsah )
Pridať do zoznamu prianí

5X Na Vlasy Wahl Clipper Sprievodca Špirála Nastaviť Štandardné Stráže Pripojené Zastrihávač Štýl Diely

€14.80
( 1. mokré a suché s dvojakým použitím, efektívne nepremokavé, rýchle a jednoduché zastrihávanie. 2. zaoblené špirála zuby zabrániť zranenia hlavy, bezpečné a pohodlné používanie. 3. s 2 rôzne veľkosti sprievodca hrebene, môžete si slobodne )
Pridať do zoznamu prianí

Desktop Koľaji Tichý Mini Usb Hydratačný Sprej Na Čistenie Vody Kvety Tvar Zvlhčovače Zvlhčovač Malé Domov, Spálne, Kancelárie

€4.55 - €7.58
( funkcie: to je usb konektor-v zvlhčovač vzduchu,kompaktný a ľahko sa prenáša. trvalé hydratačné a veľké množstvo postrekovej, zmierniť kožné bolieť spôsobené suchý vzduch. malé veľkosťou, ale veľké kapacity, 200 ml vody posledný )
Pridať do zoznamu prianí

Domácnosti Stôl Turbo Bladeless Elektrický Ventilátor USB Nabíjateľné Tichý Mini Prenosné Vzduchu Chladiaci Ventilátor 6-Rýchlosť Vetra 2000MAh B

€29.79 - €39.73
( bezpečné a bladeless dizajn, nebolí ruky, ľahko sa čistí. -kapacita batérie vydrží dlhšie, 2000mah high-capacity ľahko fúka parné tepla celý deň. 6-stupňovou prírodné rýchlosť vetra, vhodné pre prostredia, vedecké vietor sprievodca výstup, diaľkové jet )
Pridať do zoznamu prianí

Hepa Filter & Bočné Kefa & Vrecka Na Prach Náhradné Diely, Príslušenstvo Pre Irobot Roomba Série S S9 S9+ Vysávač Časti

€25.25 - €40.72
( 1. úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko prispôsobené zariadenia. 2. čisté doplnky, aby váš domov robot na zachovanie optimálneho výkonu.príslušenstvo obsah sa ľahko odstrániť a nahradiť ako súčasť pravidelnej údržby.zatiaľ )
Pridať do zoznamu prianí

Zastrihávač chĺpkov Fréza Holič Hlava pre Panasonic ER150 ER151 ER152 ER153 ER154 ER160 ER1510 ER1511 ER1610 ER1611 ER-GP80

€11.48 - €13.05
( nové vysoko kvalitné vlasy rezná hlava kovový materiál, dobrá odolnosť proti opotrebeniu, vysoká tvrdosť, dobrá húževnatosť jednoduchá inštalácia materiál:plast + kov farba:čierna + strieborná obsah balenia: 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Xiao Dreame S10 / S10 Pro Robotické Náhradné Príslušenstvo Hlavnej Bočné Kefa Hepa Filter Mop Handričkou Držiak Vrecka Na Prach Auta

€22.21 - €37.01
( pre xiao dreame s10 / s10 pro robotické náhradné príslušenstvo hlavnej bočné kefa hepa filter mop handričkou držiak vrecka na prach auta produkty sú vyrobené z vysoko odolných a ekologicky šetrných materiálov pre zaistenie optimálnej výkonnosti a zdravší )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoký Tlak Elektrický Parný Čistič Portable Multi Účel, klimatizácia, Čistenie Plug EÚ

€38.83 - €56.28
( vysoký tlak elektrický parný čistič portable multi účel, klimatizácia, čistenie plug eú multi-povrch použitie: naše ručný parný čistič jednotky sa najlepšie hodí pre utesnenie povrchov a možno ho použiť na všetky povrchy vrátane laminátové, drevené, )
Pridať do zoznamu prianí

26Pcs Vrecka na Prach Mop Handričkou Bočné Kefa Hlavné Kefa HEPA Filtre, Príslušenstvo Pre Lydsto R1 Robot Vysávač Náhradných Dielov

€30.82
( 26pcs vrecka na prach mop handričkou bočné kefa hlavné kefa hepa filtre, príslušenstvo pre lydsto r1 robot vysávač náhradných dielov pre lydsto r1 robot vysávač vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, viac odolná vynikajúce a jemné, veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

Inteligentný Vysávač Zametanie Robot Pre Domácnosť Mini Inteligentné Nabíjanie Pomocou Pripojenia Usb Ťahaním Sacie, Všetko V Jednom Stroj Metly Dustpans

€8.20 - €13.67
( inteligentný vysávač zametanie robot pre domácnosť mini inteligentné nabíjanie pomocou pripojenia usb ťahaním sacie, všetko v jednom stroj metly dustpans popis: názov: domáce zametanie robot čistiaci stroj farba: biela, čierna, ružová menovité )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjateľná Domácnosti Vysávač Akumulátorové Tlačidlo Vysávač Biely Pre Auto Domáci Maznáčik Vlasy

€29.56 - €41.64
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. 12000pa ručný vysávač akumulátorové:vybavený digitálny vysoko-rýchlostný motor je vybavený dvojitým turbínových lopatiek štruktúra, poskytuje výkonné )
Pridať do zoznamu prianí

3600mAh/7200mAh Stropný Ventilátor Svetlo Nabíjateľná Stan Visí Ventilátor s Diaľkovým ovládaním Prenosný Elektrický Ventilátor Osvetlenie pracovnej Plochy Fanúšikov

€25.64 - €42.74
( 3600mah/7200mah visí stropný ventilátor nabíjateľná led svetlo na elektrický ventilátor diaľkové ovládanie, 4 rýchlosti, nízkou úrovňou šumu pre domáce vnútorné vonkajšie funkcia: 1. univerzálny závesné konštrukcie: tento visí fanúšik )
Pridať do zoznamu prianí

Zametanie Robot Automatická Elektrické Podlahové Mopy 1500 MAh Zberného s Postrekovač Stroj Poschodí Parný Čistič Robot

€33.22 - €49.59
( v spodnej časti zvlhčovanie sprej funkcia je vybavený fialové svetlo.naše metly sú vybavené sprej funkciu.to môže byť ošetrené a zvlhčený pri čistení podlahy.keď sa stroj pohybuje, môže navlhčiť vzduchu v každom rohu. napodobňovanie skutočných )
Pridať do zoznamu prianí

Automatické Čistenie Vzduchu Esenciálny Olej Atomizáciu Aróma Difuzér, Biela 21X14x7cm Pre Hotel Home Spa

€37.31 - €63.24
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! dodáva sa so diaľkové ovládanie na diaľkové )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Dyson Airwrap Čistenie Filtrov HS01 Čistenie Filtrov Prílohu 969760-01 Prenosné Prachu Dôkaz Dúchadlo Príslušenstvo

€2.57 - €3.89
( 100%zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z vysoko kvalitných materiálov pre dlhú životnosť inžinierstva kinder na jemné vlasy a citlivú scalps, príloha rozptyľuje vzduchu, vytvára jemné, chladič - zatiaľ čo ešte sušenie vzduchu rýchlo jemný vzduchu upevnenie )