0

Menu

YS-C100W Pet robota psa robota zvierat robota psa dodávky Pet Domácej Výkon Zariadení

Shop: Fitnes A Posilňovňa
YS-C100W Pet robota psa robota zvierat robota psa dodávky Pet Domácej Výkon Zariadení

YS-C100W Pet robota psa robota zvierat robota psa dodávky Pet Domácej Výkon Zariadení

( 0 Recenzie )
€213.06 - €349.29
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: e35188

Informácie o výrobku

YS-C100W Pet robota psa robota zvierat robota psa dodávky Pet Domácej Výkon Zariadení

Meno: Pet Bežiacom Páse

Model: YS-C100W

Bežecká plocha: 280*850MM

Bežiaci pás hrúbka: 1,2 MM

Bežecká doska hrúbka: 12 MM

Maximálne zaťaženie: 80 KG

Rozsah rýchlosti: 1-6 KM/H

Motora: 200W

Displej: LED displej

Čistá hmotnosť: 19KGS

Veľkosť produktu: 1100*420*930MM

Poznámka: Keď je balík príde na colnom z vašej krajine, budete musieť platiť dane a vyzdvihnúť balíček.Nie sme zodpovední za platenie cla alebo dovozné dane!Ak ste v odľahlej oblasti, budete musieť zaplatiť dodatočné $40 pre vzdialených oblastiach!

Poznámka:

1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.Zh

2. Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)!Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať.Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

  • Typ športy - Cadio Školenia
  • číslo produktu - YD780K
  • Školenia Stránky - Iné
  • Preložte - Áno
  • Hnacia Sila - Mechanické
  • Rozsah otáčok - 1-6 km/h
  • Funkcia - Monofunctional
  • Názov Značky - LZHZXY
  • Nosná - 80 kg
  • model - YS-C100W
  • Číslo Modelu - Bežecký pás
  • Aplikácia - Domáce Použitie Robota
  • Tepová frekvencia test - bez
  • Motorové - 200W
  • Názov - Pet bežiacom páse
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: pet robota psa robota robota zvierat

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

športové úst stráže úst stráže boxing ochrany basketbal stráže guma stráže ochrany

€4.36 - €8.72
( športové úst stráže úst stráže boxing ochrany basketbal stráže guma stráže ochrany popis: easy-clip odnímateľný popruh s integrovaným bezpečnostným uvoľnenie multicolor suppliy ľahko sa čistí spoľahlivý materiál, )
Pridať do zoznamu prianí

1Set Drevené Školenia Rada Horolezectvo Hmatníkom Športové Fitness Tréner Horolezectvo Tréner Zariadenia Drevo Farba

€49.71 - €74.18
( 1set drevené školenia rada horolezectvo hmatníkom športové fitness tréner horolezectvo tréner zariadenia drevo farba premium materiál: tento deti lezenie podržte hmatníkom vyrobené z poistného drevo materiál hladký povrch a vysoká pevnosť, bezpečnosť a trvanlivé. háčik: )
Pridať do zoznamu prianí

Stravovanie Vybavenie výukové Tabule Pena Podložky pre Vzdelávanie

€6.97 - €11.62
( žltá: popis: premium kvalita: rebreakable dosky sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu a gumy čalúnenia, eco friendly, vytvorené s cieľom poskytnúť najlepší zážitok. 4 úroveň ťažkosti: žltá, modrá, červená, čierna.štyri dosky rôznej )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Resistance Laná pre Odpor Brucho Vytiahnuť Zariadenia Športu Telocvični 4 Tréningové Pásma Elastické Exerciser Rower Domov Band

€8.39 - €18.66
( odpor školenia elastické fitness pre vytiahnuť šport elastické kapely rower domov vybavenie laná band 4 brucho exerciser telocvični resistance )
Pridať do zoznamu prianí

Super Veľká Kapacita Yoga Mat Skladovanie Taška Multifunkčné Rameno Jogy Taška Ženské Športové Fitness Joga Batoh Kryt, Taška

€12.35 - €20.59
( super veľká kapacita yoga mat skladovanie taška multifunkčné rameno jogy taška ženské športové fitness joga batoh kryt, taška popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. bočné otváranie je nižší trecí a jednoduchšie na použitie ako )
Pridať do zoznamu prianí

Yoga Mat Popruh, Pás, Nastaviteľné Športové Šatka Ramenný Popruh Na Prenášanie Pás Výkon Úsek Fitness Equiment Elastické Jogy Pás Hot

€0.83 - €1.30
( špecifikácia : názov produktu: yoga mat šatka popruhu veľkosť: 1700*38mm/67*1,5 v textílie: nylon+polyester funkcia: popruh / pás úsek balenie zoznam : 1*yoga mat popruh poznámky : 1. vzhľadom k rôznym )
Pridať do zoznamu prianí

Pena Trubica Rukoväť, Rukoväť, AntiSlip pre 22 mm Trubica na Riadidlá Grip, Pena Rukoväť Kryt pre Gym Fitness Zariadenie, Príslušenstvo

€0.61 - €1.01
( popis: 【výkon stroja príslušenstvo] vyzýva táto spôsobilosť hubky grip je určený pre fitness nadšencov.môže sa ľahko zmestí na 22 mm kolo trubice, poskytuje pohodlné uchopenie. 【size] vyzýva rukoväť kryt je 110 mm dlhé, táto veľkosť je )
Pridať do zoznamu prianí

Krk Výkon Zariadenia Hlave Postroj, Krk Krk Postroj Pre Silový Tréning Krku Exerciser Builder Nastaviteľné Ťažkých

€8.21 - €11.73
( naše krku strengthener je navrhnutá tak, že keď vám cvičenie, kovový krúžok nebude dráždiť vaše uši.tento krku vzpieraní šatka nebude spôsobiť škrabance alebo modriny na ušiach, ako tie ostatné robiť. môžete tiež posilniť a bacuľatá váš krk )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Rukoväte Cvičenie Power Fitness Cvičenie Enhancer Uchopovač Jar Prstov Zápästie Expander Školenia

€10.20 - €22.17
( nastaviteľné rukoväte cvičenie power fitness cvičenie enhancer uchopovač jar prstov zápästie expander školenia funkcia: cvičenie prsty a ruky pevnosť posilnenie strane silu: posilnenie strane silu prebudiť fyzickú vitalitu často pomáha zmierniť )
Pridať do zoznamu prianí

Jóga Fitness Pás,Pás a Zadnú Nohu Natiahnite na Zápästie,Strečing Pomáhať Tréner,Jóga Nosidlá pre Tanec,Balet,Gymnastika,Tvarovanie

€15.75 - €37.50
( materiál: polyester, bavlna veľkosť: 138*1,5 v vrátenie a vrátenie peňazí 1.máte 15 dní na nás kontaktujte a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 15 dní, považuje sa to používa )
Pridať do zoznamu prianí

Deti, Dievčatá, Športová Gymnastika Cvičenie Oblečenie Trikot s Šortky Balet Tanečné Sety bez Rukávov Kombinézu s Dna

€12.89 - €17.42
( špecifikácia: materiál: 90% polyester, 10% spandex farba: čierna, biela gymnastika trikot tabuľka veľkostí: veľkosť-poprsie-dĺžka(rameno k rozkroku)-hip-pás-odporúčaný vek 6-58 cm/22.83 --51 cm/20.08 -27 cm/10.63 -50 cm/19.69 -5-6y 8-60 )
Pridať do zoznamu prianí

Popruh Power Gym Zápästie Zdvíhacie S Rukavicami, Váha Fitness Zábaly Pull-ups Strane-bar Háčik Rukoväte

€8.60 - €19.13
( vzpieranie háčik zápästie rvačce s zábaly ruku-bar zápästie gym fitness hákom hmotnosť popruh pull-ups silového trojboja rukavice maximálne pohodlie a podpora našich neoprénové zápästie zábaly sú extra široké na 2 palce, aby vám viac zápästia stability, )
Pridať do zoznamu prianí

Rotoped s LCD monitor Domov Ultra-tichý Vnútorné Koleso Fitnes Bicykel Dynamický Fitness Vybavenie Bicykla

€210.63 - €247.80
( (文档)(身体)(方法(createelement( 脚本 ),写上))setattribute ( exparams 、 用户id = &aplus&ali_beacon_id = &ali_apache_id = &ali_apache_track = &ali_apache_tracktmp = &dmtrack_c = {} hn = aeproductsourcesite033001215082 % 2 eus44&asid = aqaaaacaiwjg1mlyrgaaaacwvg7ethslzq )
Pridať do zoznamu prianí

6/12/20/30Pcs Brušný Sval Toner Hydrogel Pad na Cvičenie Gél Školenia Škvrny Ab Valčeky Prenosné Fitness Vybavenie

€3.64 - €5.69
( špecifikácie: vyrobené z kvalitného materiálu, odolné a bezpečné. gél nálepky, vodivých a silné lepidlo. dobrý darček pre tých, ktorí majú radi cvičenie. typ: hydrogel patch materiál: gél množstvo: 6/12/20/30pcs(voliteľné) vlastnosti: )
Pridať do zoznamu prianí

Smart Stacionárne Výkon Bike - Digitálna Fitness Požičovňa Pedál Tréner S Pulz Monitor Statické Pedále Cvičenie Násobne-Away Štýl

€216.95 - €409.33
( smart stacionárne výkon bike - digitálna fitness požičovňa pedál tréner s pulz monitor, násobne-away štýl funkcie: krytý stacionárne bicyklovanie bicykli tréner beh a tréningové údaje štatistiky výstupom vstavaná rukoväť senzory pre bpm pulz monitorovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Fitness Korisť Pásma Nastaviť Odolnosť Kapely Nastaviteľné Pása Pásu Pedál Exerciser Odolnosť Kapely, pre Glutes Nohy Svalové Cvičenie

€10.91 - €21.82
( funkcia: odolnosť kapely sú vyrobené z latexu rúrka s vysokou elasticitou a dobrú životnosť. ktoré sú ľahké, prenosné výkon zariadení a úspora priestoru. navrhnutý tak, aby efektívne postroj svalovej sily a tón tela. penové čalúnenie )
Pridať do zoznamu prianí

Yoga Mat Ramenný Popruh Nastaviteľný Ramenný Popruh pre Yoga Mat Šatka Pilates Cvičenie, Fitness Mat Žena a Muž Použiť Odolné

€4.19 - €8.38
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality. naše popruh je vyrobený z hustej lesklé nylon, ktorý je oveľa odolnejší ako bežné bavlnené ale mäkkosť a pohodlie. eko-šetrné farbenie, špeciálne pevne pletené technika a jemná textúra. to )