0

Menu

Auto Elektrické zadné dvere Auto Výťah Inteligentné Elektronické batožinového priestoru Disk Kop Senzor Pre Chevrolet Malibu XL 2016-2023 Zadné Dvere Power Kit

Shop: Zadné Okno
Auto Elektrické zadné dvere Auto Výťah Inteligentné Elektronické batožinového priestoru Disk Kop Senzor Pre Chevrolet Malibu XL 2016-2023 Zadné Dvere Power Kit

Auto Elektrické zadné dvere Auto Výťah Inteligentné Elektronické batožinového priestoru Disk Kop Senzor Pre Chevrolet Malibu XL 2016-2023 Zadné Dvere Power Kit

( 0 Recenzie )
€406.97 - €830.55
Kategória: Zadné Okno
Sku: e35187

Informácie o výrobku

Inštalovať Inteligentné Elektrické zadné dvere Vyriešiť všetky svoje starosti, pre vás Dvojité Pól/Anti-Štipka/S Nasávacou Diaľkové ovládanie,Užiť auto života, skúsenosti smart technológie Vážený Zákazník:

1. Pretože naše výrobky patria do špeciálnej automobilovej série,prosím, skontrolujte, či model rok je rovnaký pred objednaním vyhnúť sa chybám.

2.Prosím, obráťte sa na obchod, služby zákazníkom pred platby poskytnúť obraz o zadné zadné dvere zatvorené, pre potvrdenie.

3.Pretože modely áut sú rôzne, obrázky sú len pre referenčné účely, nájdete konkrétny produkt.

STE SA STRETLI NASLEDUJÚCE SITUÁCIE

Inteligentné elektrické zadné dvere vyrieši všetky vaše ťažkosti.

Auto tlačidlo diaľkové ovládanie

Nie je potrebné upraviť originálneho kľúča vozidla a originálne auto údaje, je možné ho použiť okamžite po inštalácii

Kabíny tlačidlo ovládacie prvky

Otvorte dvere a zavrieť dvere bez dostať von z auta

Zadných dverí tlačidlo ovládacie prvky

Kmeň môže byť nainštalovaný s zadných dverí tlačidlo, ktoré môžu byť riadené v blízkosti ľahkým nádychom

Nohy Kop Snímač ( Voliteľný )

Bez voľné ruky, otvorte a zatvorte zadné dvere s miernym kop

Nastavenie výšky automatická pamäť

Môžete si nastaviť otvorenie výška batožinového priestoru podľa vašej

vlastné návyky, a to bude viesť k nastaviť výšku, keď otvoríte ho nabudúce

Smart anti-pinch

Po systém zmysly ľudského tela, rýchlo aktivuje anti-štipka ochrany mechanizmus

Otvorenie a zatvorenie zvuk riadka

Upozornenie pripomienka počas procesu otvárania a zatvárania dverí umožňuje vám kontrolovať stav zadných dverí kedykoľvek, a tiež pripomína, iní venovať pozornosť povinnostiam.

Inteligentný elektrický lapač adsorpcie

Utiahnite zadných dverí so silným adsorpcie,Prevenciu úrazov, keď zadné dvere nie sú zatvorené

Rozšírené dvojité podporu prút

Carbon fiber klapka technológia dizajn zadných dverí bežecká stopa je viac stabilný, dvere otváranie a zatváranie je ľahšie a tichšie.

Viacrozmernej Redukcia Šumu Technológia

Na vzpery prijíma polymér sklenené vlákna, plastové zapuzdrenie fyzickej redukcia šumu technológia, a hlboko prispôsobené tichý motor, tak, že zadné dvere pracuje s menej zvuku.Je vybavený dvojitým ložisko stabilizácia štruktúry technológie, aby sa zabránilo abnormálne hluk a hluk, spôsobené výchylku viesť skrutku počas prevádzky.

Výkonný dual-motor vlastný tichý motor

Dôkladné prispôsobenie dual-motor, tichý motor, výkon, rýchlosť a krútiaci moment motora sú prispôsobené podľa uhol lomu štruktúra a hmotnosti pôvodného zadných dverí.Lepšie štátu zodpovedá pôvodnej zadných dverí údajov, s nižšou zvuk, silnejší výkon a dlhšiu životnosť.

Nedeštruktívne inštalácia

Nie je potrebné prelomiť drôtu, a to priamo pomocou drôtu vedenia plug in.Pôvodný otvor pozíciu a priestor sú používané, a inštalácia je non-deštruktívne a nemá vplyv na 4S záruky.

Produkt strieľať

Konfigurácia rôznych modelov, existujú rozdiely v niektorých častí výrobku, skutočného produktu majú prednosť.

INŠTALÁCIA SCHÉMA

Produkt desciption:

Nová Generácia power lift gate otvárač, ktorý má viac funkcií.

Podpora originálneho diaľkového ovládača, otvorenie/zatvorenie brány.

Podpora predné/zadné tlačidlo na otvorenie/zatvorenie brány.

Stále podporu manuálne otvorenie/zatvorenie brány.

Prispôsobiteľné brány výška, vyhovuje každému.

Brána sa odrazí späť automaticky, akonáhle je zmysly prekážky pri zatváraní.

Zvukový alarm pri zadných dverí je zatvorenie alebo otvorenie.

Tichý motor, hlučnosť menej ako 40dB v 30 cm vzdialenosti.

Práce vo všetkých poveternostných podmienok, prevádzková teplota -30 ℃~65℃.

O balenie:

Skutočné package tovaru sa môžu líšiť od obrázku, Ale prosím, uisťujeme vás, že Výrobky sú rovnaké,len Sme si vybrať nákladovo-efektívne prepravné náklady, aby ste nižšiu cenu.

Poznámka:

1. Odporúča sa, aby inštalácia byť vykonané odborníkmi.

2. Uveďte prosím správne doručovaciu adresu a kontaktné informácie, viete, kuriérska spoločnosť vráti v balení po snažil dodať dva krát.Ak k tomu dôjde a kupujúci požiadať nás o opätovné odoslanie zásielky, kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky návrat a opätovné poštovné.ďakujeme za pochopenie a pozornosť.

Prečo si zvoliť nás?

1. Sme výrobca.Naše výrobky sa predávajú priamo.Zaručujeme, stabilnú kvalitu a veľmi priaznivé ceny.

2. Naše výrobky prešli CNAS certifikácie a EÚ, CE certifikácia, takže si ich môžete zakúpiť bezpečne.

3. Ako profesionálny výrobca automobilov bezpečnosti výrobkov, môžeme pomôcť našich zákazníkov vyriešiť všetky problémy.Sme spoľahlivým partnerom pre vás.

  • Názov Značky - CARBAOHUI
  • Názov Produktu - elektrické chvost brány výťah
  • Vzpery typu - Dvojité vzpery
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele, Žehlička, PVC, Cu
  • Funkcie - Diaľkové ovládanie Manuálne a Automatické Kop snímač (Voliteľný) Smart anti-štipka Pamäť výška
  • Poloha - Zadné Zadné Dvere
  • Miesto Pôvodu - Guangdong, ČÍNA
  • Fit - Pre Chevrolet Malibu XL 2016-2023
  • farba - čierna
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

165mm Auto Reproduktor Auto Reproduktor 6.5\" Zapojenie Vedenia 2 Páry 6.5\" (165mm) Príslušenstvo Black Pre Občianske 2006-2017

€13.33 - €17.76
( feat vedľajších: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie * vyrobené z abs plastu *farba: čierna *výrez rozmer: 6.5 (165mm) * presné obutie pre vaše umiestnenie )
Pridať do zoznamu prianí

S Detekcia Napätia Dual USB Jeden Bod Dva Cigaretový Zapaľovač S 3USB Cigaretový Zapaľovač 3A Vysoký Výkon 2 V 1 Nabíjačku do Auta

€8.32 - €16.64
( s detekcia napätia dual usb bod dva cigaretový zapaľovač s 3usb cigaretový zapaľovač 3a vysoký výkon 2 v 1 nabíjačku do auta popis: [product name]: auto nabíjačka 【model výrobku] vyzýva: sd-1928a/sd-1928b/sd-1928c [produktu farba]: )
Pridať do zoznamu prianí

Auto FM Univerzálny Prenosný Rýchle Nabíjanie Nabíjací kábel do Auta Digitálny Displej FM Prijímač Pohodlné Auto, Prehrávač Hudby, Rádio

€11.06
( popis: užite si vašu obľúbenú hudbu na cestách s týmto zariadením, ktoré môže zápas mp3, frekvencia a aby kvalita zvuku jasnejšie.to tiež podporuje až 3.1 rýchle nabíjanie a zobrazuje napätie batérie pre bezpečnosť.kompatibilný s obrovským počtom )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Bezdrôtové Bluetooth Modul Music Adaptér Pomocný Prijímač Aux Audio Pre Alpine 121B 9857 9886 117

€8.18 - €12.98
( 1.plug and play, ľahko nainštalovať 2.funkcia cez bluetooth zariadenia 3.žiadne funkčné obmedzenia autorádia 4.umožňuje pripojenie externého zdroja zvuku 5.je možné z prístroja, aby vaše auto stereo prúd 1.bluetooth modul konektor: 12v 2.červený kábel: 12v + )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Auto Lampy, Svetlá Žiarovka Socket 1156 1157 BA15S BAY15D Brzdové Svetlo Adaptér Pätice Žiarovky Auto Zásuvky

€0.49 - €0.88
( -jednoduchú inštaláciu diy. -vhodný pre led/smd/oem žiarovka pätica pre maxinum výkon. -vynikajúci tepelný korózii resistancetin widing medené vodiče, konzervované pre anti-oxidačné. 1156 špecifikácie: typ: 1156 napätie: )
Pridať do zoznamu prianí

1 Sada 8 Pin 1-1418790-1 Auto Malý Prúd Vodič Postroj Muž Žena Auto Zásuvky Kábel Konektory Automobilových Dielov

€1.61 - €1.63
( modname=ckeditor 8 pin 1-1418790-1 auto malý prúd vodič postroj muž žena auto zásuvky kábel konektory automobilové diely modname=ckeditor modname=ckeditor 1 nastavte žena patrí: 1 x samica konektora bývanie a vložiť 8 x samica )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Žena Elektroinštalácie Postroj Autorádia Adaptér Konektor Drôtu Konektor Pre Nissan Qashqai Tiida Tiida Liwei

€2.01 - €3.14
( *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. názov produktu: sieťový kábel konverzný kábel materiál: čistej medi balenie: kmeňové balenie, nezávislé balenie produkt color: farba štýle ako na obrázku) platné scéna: svadba, narodeniny, )
Pridať do zoznamu prianí

16 Pin Auto Chvost Line Stereo Rádio Prehrávač Elektroinštalácie Postroj Konektor Kábel pre Pioneer 2003

€3.88 - €4.85
( funkcie: ootdty zátky do postroja na radio tepelne odolné pre trvalé pre život plastových výliskov konektor vopred odstránené, aby sa inštalácia rýchla a jednoduchá žiadne rezanie pôvodné rozvody je potrebné obutie: 16 )
Pridať do zoznamu prianí

ZJCGO Auto Power batožinového priestoru Elektrické Sacie zadných dverí Inteligentné Chvost Brány, Výťah Vzpery pre BMW X1 F48 2016~2022

€486.39 - €648.51
( špecifikácie: položka názov: auto elektrické chvost brány výťah miesto pôvodu: shenzhen, guangdong, čína názov značky: zjcgo materiál: hliníková zliatina funkcie: automatické otváranie a zatváranie,nastavenie výšky, )
Pridať do zoznamu prianí

Čistá Sínusová Vlna 600W/1200W Invertor DC 12Vto AC 220V-240V 50Hz/60Hz Napätia Prevodník EÚ Auto Zásuvky Zapaľovač Cigariet Plug

€45.50 - €91.00
( špecifikácie: - výstup hd:čistá sínusová vlna - špičkový výstupný výkon:1200w - pokračuje výstupný výkon:600w - frekvencia:50hz/60hz - č. zaťažovací prúd nakresliť: 90% - vstupné dc napätie:12v - )
Pridať do zoznamu prianí

EV Nabíjací Kábel Organizér Pre Tesla Model 3 Y/X/S Typ 2 Wall Mount Kábel Držiak Pre Nabíjačku Wallbox Nabíjacej Stanice Časti

€13.22 - €20.66
( nabíjací kábel držiak je vhodný pre všetky ev plnenie rukoväte s iec 62196-2 typu 2. adaptér držiak špeciálne navrhnuté pre tesla model 3/y/x/s. vhodný len pre tesla auto európskej verzie. nabíjací kábel držiak vám môže pomôcť usporiadať nabíjanie )
Pridať do zoznamu prianí

Predné Pravé Rozsah/13350760/13350759 / 16986949 slúži na OPEL ASTRA J SPORTS TOURER 1.7 CDTI 16V

€63.38
( funkcie miestne ref: 16986949 výrobca ref: 13350760 ref. 2 výrobca: 13350759 ref.ekvivalencia *** pozorovania 7pins 13350759 brose 912049106 brose 966436105 mlv16986949 13350760 náhradný predný pravý systém windows sa používajú pre automobilov značky opel a )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Bluetooth Music Adaptér Modul Stereo RCA AUX Audio Kábel Univerzálny 2RCA AUX-IN Audio Vstup Bluetooth Adaptér

€6.64 - €12.52
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. funkcia cez bluetooth zariadenia žiadne funkčné obmedzenia autorádia umožňuje pripojenie externého zdroja zvuku je možné z prístroja, )
Pridať do zoznamu prianí

Nové 12V-24V 3.1 Motocykel, Auto Nabíjačky, Napájacie Zásuvky 2 USB Nabíjačku Adaptér Panel Vody Dôkaz Pre Auto, Loď Autobus Motocykel Stoličky

€5.01 - €6.42
( odrážky: 1、protiprachová a vode: duálny usb nabíjačka do auta je pohodlné a rýchle ovládanie.má šikovné jazdca-typ ochranný kryt, ktorý je účinný prachu odolné a vodotesné. 2、praktické usb dizajn: tento rýchly-nabíjanie usb nabíjačka )
Pridať do zoznamu prianí

13In Rádio Adaptér Antény Vozidla Rádio Stereo Anténa so Zosilňovačom Dvojitá Fakra na 1Din Leteckých Anténny Adaptér pre VW

€5.07 - €6.94
( funkcie: ootdty stabilný výkon. univerzálna pre rôzne modely áut. kvalitný materiál, má dlhú životnosť. riešiť slabé fm / znepokojujúce problémy. konektor tohto výrobku len pre vaše auto, je dvojitý fakra konektor )
Pridať do zoznamu prianí

100W USB Nabíjačka do Auta Rýchle Nabíjanie Telefónu Adaptér Pre Telefón, Nabíjačku, Adaptér do Auta Zásuvky USB Nabíjanie Telefón Adaptér Zásuvky

€18.59 - €46.46
( nabíjačka do auta odrážky: 1.viac nabíjania: premeniť vaše auto plnenie skúsenosti s našimi nabíjačka do auta je multifunkčný dizajn.s dvomi typmi port a 2 usb c/ios káble, môže poplatok 4 elektronické zariadenia. 2.kompaktný a prenosný: smart )
Pridať do zoznamu prianí

Nabíjačka DC Nádoby Pre Klub Auto Precedens Elektrické 2004-2019 Golf Auto 103375501 102510201

€26.38 - €40.58
( 1. nové a pekné qulity, ľahko nainštalovať a náročné použitie. 2. správny konektor č rezanie alebo spojovanie. 3. postavený na prísne štandardy kontroly kvality.nie je ľahké poškodenie, dlhá životnosť 4. stabilný výkon, vysokú spoľahlivosť.ideálne )