0

Menu

Svetlo Modrej Kombinézach Prom Šaty S Pierko Satin Formálne Ženy Aso Ebi Party Šaty Vestido De Noite

Shop: Svadby & Udalosti
Svetlo Modrej Kombinézach Prom Šaty S Pierko Satin Formálne Ženy Aso Ebi Party Šaty Vestido De Noite

Svetlo Modrej Kombinézach Prom Šaty S Pierko Satin Formálne Ženy Aso Ebi Party Šaty Vestido De Noite

( 0 Recenzie )
€203.66
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: e3349

Informácie o výrobku

VEĽKOSŤ GRAFY

upozornenie :Ak chcete, aby tieto šaty v custom size a custom color (vlastné farby,môžete si vybrať náhodné veľkosť a farbu, keď ste na mieste, poradí ,potom nechať odkaz na nás vlastnú veľkosť a farbu .Tak môžeme vidieť, farbu a merania chcete, keď sme získať objednávky.

Ak chcete, aby na vlastné šaty, pošlite nám, prosím, meranie zoznam nasledovne:

poprsie

pás

boky

rameno na poschodí

FAREBNÉ GRAFY

Tylu /čipky

O

je mladá obchod na svadbu módnom trhu.ale naša fabrika má 15 rokov.

Na začiatku sme sa zamerali na domácom trhu a otvoril mnoho off-line obchody, ponúka svadobné šaty, večerné šaty, obleky a iné produkty.Ale potom som stretol, sa mi jeden priateľ, dievča z Dubaja, ktorý bol miestny dodávateľ.Ona často, aby veľké množstvo svadobných šiat od našej spoločnosti, povedala miestna cena je príliš vysoká,ktoré z nás si uvedomiť, či sme schopní rozvíjať zahraničného trhu, a potom,máme prvý obchod "Tajomstvo júna".Tu, budete mať uspokojivé služby a prijímať krásne sukne a náklady neuveriteľnú cenu.Teším sa na chvíle, keď som sa s tebou stretnúť.

Sme vyrábané s najvyššou kvalitou tkaniny, dodávky, dokonalý svadobné šaty pre každú dámu.Balenie

1. Vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, logo.

2. Vonkajšie package: Courier taška

3. Farba tašky by mohli byť vyrobené podľa požiadaviek zákazníkov.

Návrat &Vrátenie Peňazí

1.Pred predložením položky, budeme kontrolovať veľkosť a potvrďte položky dokonalý.Ale keď sa zobrazí položka ,ak nájdete akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte nás v 7days bez váhania.

2.Budeme akceptovať vráti,ale prosím, nie zničiť položky,alebo nemôžeme akceptovať vrátenie,dúfam, že ste porozumeli,vďaka!

3.Ceníme si vašu trpezlivosť & pochopenie.Tiež budeme snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, a prosím, kontaktujte nás priamo pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.Sme veľmi radi, že vyriešiť všetky problémy.

4,Ak nie ste spokojní s ňou a jej náš rozum,môžeme vám pomôžu uplatniť vrátiť odmenu,ale ak sa jej váš dôvod, sme tak ľúto, že nemôžeme za to zaplatiť.Vďaka za pochopenie znova.

Oznámenie

1. Vybrať si správnu veľkosť a farbu, prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než si ho objednať, ak máte nejaké otázky.

2. Aby zákazku veľkosť, ak máte nejaké špeciálne požiadavky o produkt a chcete zákazku, jeho dobre pre nás, obráťte sa priamo na nás.

3. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.Prosím pochopiť.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

5. V záujme včasného plnenia, je hlboko ocenil s vašou druh poskytovanie dátum vaše potreby, alebo vybrať rýchlu prepravu spôsobom.

FAQ

1,Q: Je vaša spoločnosť továrenské alebo obchodné spoločnosti?

Odpoveď:Áno, sme obchodná spoločnosť ,aj my sme niektorých profesionálnych výrobcov.

2,Q:chcem mieste prispôsobiť, aby, čo by som mal robiť?

Odpoveď:Milý,môžeme zákazku šaty pre vás podľa vašich veľkosť a farbu, ktorú potrebujete, keď si ho objednať, môžete vidieť, Vlastná Veľkosť,prosím, vyberte si to, o farbe,môžete ho priamo.

3. Otázka:Ako dlho bude trvať dostať tovar?

Odpoveď: Väčšinou, po vašej objednávke, ak jeho jednoduché šaty,len musíme 12-15 dní dokončiť to, potom si môžete vybrať rôzne prepravu spôsobom podľa vašej party alebo svadby.Ale komplexné šaty,musíme 20-25 dní,prosím pochopiť.

4.Otázka: Ak som si vybral, Vlastná Veľkosť, alebo potrebujete niektoré zmeny, o šaty, ak budem musieť zaplatiť poplatok?

Odpoveď: Milý, Vlastná Veľkosť nebude účtovať poplatok,o zmenách,ak sú malé zmeny,nebudeme účtovať žiadne ďalšie poplatky príliš zložité zmeny, musíme účtovať nejaký poplatok podľa týchto zmien.

5,Q:Ako sa továreň urobiť, týkajúce sa kontroly kvality?

Odpoveď:Kvalita je prioritou.Sme vždy klásť veľký dôraz na kvalitu kontrolu od samého začiatku až do samého konca.Všetky suroviny sme použili, je ekologická;

6,Q:môžem vidieť reálne obrázky pred odoslaním?

Odpoveď:Jej dobre pre nás, ak ste o to požiadali,môžeme vám ukázať pred odoslaním, ale prosím, kontaktujte nás,alebo nebudeme.Máme príliš veľa šiat, aby sa skončil každý deň,tak dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Feedabck

Všetky kŕmne späť by mali byť vykonané po ste dostali a spokojný s vašou položky!

Ak je nejaký problém,prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť.

  • Štýl - Moderný Štýl
  • Rukáv Štýl - Bez rukávov
  • Príležitosti - Ples
  • Skutočné Obrazy - No
  • Číslo Modelu - Zákazku
  • Pasu - Prírodné Faktory
  • Názov Značky - Faiokaver
  • Vlak - Sweep Vlak
  • Módny Prvok - Vintage
  • Dekorácie - Perie, Ruched
  • Dĺžka Šiat - Poschodie-Dĺžka
  • Materiál - mikrovláknovú
  • Výstrih - Bez RAMIENOK
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Bez rukávov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Silhouette - ROVNÉ
  • Textílie Typ - SATIN
  • Vzor Typ - Geometria
  • Položka Druh - Prom Šaty
  • Vek-cielené - Všetky kategórie
  • CN - Jiangsu
  • Vstavaný Podprsenka - Áno

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Lesk Hot Pink Sequin Večerné Šaty Dubaj 2023 Elegantné Morská Víla Backless Prom Šaty S Cape Rukávy Celebrity Formálnej Strany

€112.79 - €165.86
( ak chcete zmeniť veľkosť, ktorú doľava, prosím, kontaktujte nás do 24 hodín po uvedení vašej objednávky.inak, sme nie je možné zmeniť veľkosť raz sme začať robiť to. 1. poprsie ____cm/palce 2. pás ____cm/cm 3. boky ____cm/palce, 4. duté podlahy )
Pridať do zoznamu prianí

Haute Coutures Plné Perál Luxusných Večerných Šiat Bez Ramienok Morská Panna Strany Príležitosti Šaty Narodeniny Zapojenie Šaty Šaty Du Soir

€249.51 - €580.25
( vitajte na mojom obchode nové souq ak máte akékoľvek otázky o šaty,prosím správa ma slobodne,ja odpoviem vám tak rýchlo, ako len môžem. a budem sa snažiť čo najlepšie pomôcť. kupujúcemu oznámenie vlastný čas:15-20 dní všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Flóra Šaty Levandule Šifón Morská Víla Tvaru Večerné Šaty Perie Abendhttpder Party Šaty Strane Pozdĺžneho Dubaj Arabčina Prom Šaty

€94.28 - €174.59
( vitajte v našom obchode 1.na zhu značky profesionálne svadobné šaty výroba 2:oem sú k dispozícii, kupujúci' štítky prijať 3. dôverčiví platby escrow on-line 4. žiadne minimálne množstvo objednávky 5.brazílsky priateľov, )
Pridať do zoznamu prianí

Merida Bez Ramienok Ruched Morská Víla Prom Šaty Bez Rukávov Členok-Dĺžka Elegantné Party Šaty Pre Ženy 2023

€87.99 - €133.32
( vitajte v našom obchode máme: 1. najlepšia cena - superior textílie,rozšírené vlastné remeselné, presné merania a kompletný systém qc. 2. vysoká kvalita zákazku služby-všetky naše šaty sú vyrobené na objednávku a môže byť prispôsobený )
Pridať do zoznamu prianí

Móda Hot Predaj Svadobné Prispôsobené Elegantné Večerné Šaty Šaty, Koncové Koktejlové Šaty Bridesmaid, Šaty Maturitné Šaty

€214.57 - €261.68
( ak chcete zákazku , prosím ponúkajú merania napríklad nasledovné relácie: (1) poprsie: ____cm (2) pás: ____cm (3) boky: ____cm (4) rameno na poschodí (s obuv): ___cm (5) rameno na ramene: ___cm (6) výška(s obuv) : ____cm ak )
Pridať do zoznamu prianí

Saudská arabčina Prom Šaty, Dlhé Rukávy tvaru Strieborné Korálky, Flitre Krídla Party Šaty Elegantné Formálne Večerné Šaty Vestidos De

€131.63 - €230.93
( ak potrebujete na zákazku šaty , prosím, nám ponúkajú merania nižšie, uistite sa, že šaty by byť veľmi dobre zapadajú vás .vďaka 1.poprsie =___cm/palec 2.pás =___cm/palec 3.boky =___cm/palec 4.duté lem topánky s o =___cm/palec 5.height )
Pridať do zoznamu prianí

LINDO NOIVA V Krku Sequin bez Ramienok Morská panna Večerné Šaty Sexy Poschodí bez Rukávov Dĺžka Formálne Sprievod Šaty Elegantné Backless

€88.89 - €148.15
( 1/otázka: nemôžem si vybrať farbu a veľkosť chcem pri objednávke.čo by som mal robiť? prosím, kontaktujte nás ,my sa prispôsobiť veľkosť a farbu zdarma podľa vašich požiadaviek. 2/otázka: pre vlastné šaty, prosím, poskytnite nám ich pri objednávke. obvod )
Pridať do zoznamu prianí

Luxusné Elegantné Čipky Lištovanie Mimo Ramenný Morská Víla Načechraný Zberného Poschodí Svadobné Šaty Nové 2023 Víla Appliques Svadobné Šaty

€109.36 - €206.33
( popis produktu selamat datang di toko kami dan terima kasih telah memilih tim kami nokia španielska robí gaun pengantin anda nokia španielska anda.kami berasal dari kota gaun pengantin internasional suzhou, šélachom satu základe industri gaun pengantin terbesar di )
Pridať do zoznamu prianí

Jemná Luxusné Koktejlové Šaty pre Ženy Krátke/Mini A-Line Vysoká Krku bez Rukávov Šifón s Lištovanie návrat domov Šaty

€246.37
( zákazku :prijať zákazku veľkosť a prijať zákazku farbu! môžete si zvoliť ľubovoľnú veľkosť, aby poradie a nechajte nám správu vašich vlastných meraní takto bude v poriadku ! 1) poprsie ______ 2) pás ______ 3) boky________ 4) duté podlahy )
Pridať do zoznamu prianí

Lorencia Morská víla Svadobné Šaty, Sexy Čipka Backless Svadobné Šaty S Dlhými Rukávmi Boho Župan De Mariee Vestidos De Novia YMW151

€175.28 - €269.65
( 96911 96921 si mohol páčiť vitajte na lorencia svadobný obchod , najlepšie výrobcu 1. najlepšia cena - superior textílie, rozšírené vlastné remeselné, presné merania a kompletný systém qc. 2. zákazku služby - všetky naše šaty )
Pridať do zoznamu prianí

Nersesyan Záhybov Pevné Formálne Prom Šaty, Tvaru A-Line Dĺžka Podlahy Večerné Šaty Triered Ruching Sprievod Svadobné Party Šaty

€100.57 - €162.21
( produkt vykazuje veľkosť služba ako na vlastné merania ? ak štandardná veľkosť nesedí, alebo si neviete vybrať svoju veľkosť.po zadaní objednávky.komentár vášho merania v poradí, poznámka alebo mi email vášho merania. potrebujem )
Pridať do zoznamu prianí

Biela Morská Víla Večerné Šaty Off Ramenný Perie Čipky Ženy Prom Šaty Sexy Vysokej Strane Split Celebrity Šaty Návrat Domov

€217.54 - €271.92
( veľkosť inštrukcie to vám môže pomôcť poznať veľkosť lepšie. podrobnosti o výrobku viac fotografií vám lepšie pochopenie tohto šaty. ako merať balenie 1. vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Ženy Biely Závoj krátke nevesta svadobné závoje dve vrstvy s hrebeňom Lacné Slonoviny závoj pre svadobné party tylu Príslušenstvo

€0.64 - €0.76
( poznámka: vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.ďakujeme! prepravné podmienky naše )
Pridať do zoznamu prianí

Žlté Šaty Ples Ženy 2023 Jednoduché Ramena Volánikmi Tlačidlo Satin A-line Štrbinou Dlho Party Šaty župan de soiree femmes

€108.93 - €118.40
( otázka: ako na zákazku merania? odpoveď: vieme poskytnúť zdarma prispôsobené služby merania. po prvé, môžete si vybrať ľubovoľnú veľkosť, miesto aby, že je to len pre platbu, a potom ste mi poslať vaše merania, vrátane: poprsie ___ )
Pridať do zoznamu prianí

Dámske Lacné Burgundsko Tylu Prom Šaty, Dlhé Loď Krku Skladaný Princezná Bridesmaid, Večerné Party Šaty Vestidos de fiesta

€78.77 - €125.04
( dámske lacné burgundsko tylu prom šaty, dlhé loď krku skladaný princezná bridesmaid, večerné party šaty vestidos de fiesta 1.prosím, uistite sa, že ste zvolili správnu veľkosť a farbu pred nákupom, ak ste štandardná veľkosť, prosím, navštívte naše )