0

Menu

Malé Auto Hook 2 ks Prenosné Zadnom Sedadle Vešiak autosedačky Skladovanie Háčik Vozidla opierky hlavy Organizátor Ženy Auto Interiérové Doplnky

Shop: Interiérové Doplnky
Malé Auto Hook 2 ks Prenosné Zadnom Sedadle Vešiak autosedačky Skladovanie Háčik Vozidla opierky hlavy Organizátor Ženy Auto Interiérové Doplnky

Malé Auto Hook 2 ks Prenosné Zadnom Sedadle Vešiak autosedačky Skladovanie Háčik Vozidla opierky hlavy Organizátor Ženy Auto Interiérové Doplnky

( 0 Recenzie )
€4.68 - €6.69
Kategória: Interiérové Doplnky
Sku: e3291

Informácie o výrobku

Premeniť vaše auto do čistý a usporiadaný priestor našim flexibilným opierky hlavy Háčiky!Jednoduchá montáž a bezproblémové použitie týchto auto príslušenstvo poskytujú dodatočný úložný priestor po inštalácii.Rozlúčiť sa neporiadku a dobrý deň, pre vaše pohodlie.

Špecifikácia:

Meno: Auto Zadnom Sedadle Háčiky

Materiál: ABS

Hmotnosť výrobku: o 64 g

Veľkosť produktu: o 9.5*5*1.5 cm/3.74*1.97*0.59 palcov

Farba: Čierna, Béžová

Balenie Zoznam:

2 ks* Auto Zadnom Sedadle Háčiky

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Integrácia bez námahy: Pripojiť naše auto zadnom sedadle háčiky v sekundách bez problémov demontáž opierky hlavy alebo používate nástroje alebo lepidla.S jednoduchým pozastaviť na kovové tyče, inštalácia je teraz dokončená bez námahy.

2.Úspora priestoru Riešenie: Tieto auto zadnom sedadle háčiky sa dá otáčať o 360 ° horizontálne, ktorá vám umožní pozastaviť vaše tašky, oblečenie, dáždniky a iné predmety na oboch stranách opierky hlavy.Keď sa nepoužíva, môžete skryť háku za opierku hlavy, šetrí priestor a udržať vaše auto upratané.

3.Veľkú Hodnotu za Peniaze: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál, tieto auta zadnom sedadle háčiky sú vyrobené s veľkou kvalitou spracovania, ktorá zaručuje pružnosť a odolnosť.Nie sú ľahko poškodiť a môže pojať až 44 kg hmotnosti, čo je ideálne pre rôzne predmety.Dobrú kvalitu a cenovú dostupnosť, tieto háčiky sú dobrou investíciou.

4.Univerzálne Háčiky: Nikdy boj s tašky alebo detské hračky opäť s týmito auto zadnom sedadle háčiky.Oni držať až 8 kg a môže ubytovať kabelky, oblečenie, dáždniky, a fliaš vody rovnako.Plus, sú robustné a ľahko nainštalovať na väčšine opierky hlavy.Aby sa vaše auto uprataný a vyhnúť sa záhyby na vaše oblečenie s týmto inteligentné riešenia.

5.Široko Používané: Nie viac symbolov scatter položky.Naše auto zadnom sedadle háčiky poskytnúť priestor-úsporné a pohodlné skladovanie riešenie pre vaše tašky, dáždniky, a oblečenie.Vychutnajte si čistejší a pohodlnejšie zážitok z jazdy a zároveň zachovať vaše veci usporiadané.Vhodný pre všetky typy áut.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pre Tesla Model Y 2021 2022 2023 Príslušenstvo Pod Sedadlom Úložný Box Organizátor Skryté Zásobník Underseat Zberných Nádob Skladovanie

€27.03 - €54.07
( nový double-layer dizajn - efekt na zníženie hluku a vibrácií zníženie je výraznejšie. 2-v 1 dizajn - vonkajší robustný tpe s podšívkou interiéru na ochranu položky z pošmyknutia alebo urobiť zvuk.ľahko sa čistí - nepremokavé a nepriepustná, suché s jedným )
Pridať do zoznamu prianí

Osviežovač vzduchu Prázdne DIY Osviežovač Vzduchu Listy Tepla Stlačte Cítil Osviežovač Vzduchu s Elastické Kábel pre Domáce Auto Dekorácie Dropship

€0.69 - €5.47
( osviežovač vzduchu prázdne diy osviežovač vzduchu listy tepla stlačte cítil osviežovač vzduchu s elastické kábel pre domáce auto dekorácie vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality rôzne štýly: tieto diy osviežovač vzduchu voňajúce listy majú )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Volantu Ovládacie Tlačidlo M1 M2 Prepínač Režimu Výbava Kryt Pre BMW M3 M4 M5 M6 X5M X6M F80 F82 F83 F10 F06 F15 F16

€14.77 - €16.42
( auto volant m1 m2 prepínač režimu tlačidlo výbava pre bmw m3 m4 f80 f82 f83 x5m x6m tlačidlo spp zahŕňa špecifikácie: · vylepšiť vzhľad auta volant tlačidlo · predávané ako 1 sada (2 ks/set ) . · materiál: abs · úplné )
Pridať do zoznamu prianí

Naliehavé Survival Kit Prenosné Auto Rýchlu Pomoc Kit Puzdro Domáce Prenosné Textílie Medicíny Úložný Vak Outdoor Cestovnej Medicíny Taška

€13.12 - €26.24
( funkcie: 1. obsahuje mnohé naliehavé dodávky za žiadnych okolností. 2. kompaktný a ľahký taška pre jednoduchú prenosnosť a skladovanie. 3. viacerých oddelení, úhľadne držať položky. špecifikácia: názov produktu: auto )
Pridať do zoznamu prianí

Tkanivo Box Zahŕňa Kreatívne Tkaniva Box Mäkká Cartoon Papierový Obrúsok Prípade Auto Interiéru Skladovanie Dekor Univerzálny Držiak Papiera Držiak

€9.24 - €18.48
( odrážky: 1. inovatívna dotyková: toto auto tkaniva držiteľ je jedinečný, karikatúra-štýl príslušenstvo s očami, ruky, a nohy.jeho nádherný dizajn dodáva zábavu dotyk na vašom aute, takže je oko-lov a pekné dekorácie.aby váš zážitok z jazdy príjemnejšie )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Zadné Sedadlo Auta Upevňovacie Spony Sedlovky Vankúš Pad Klipy 4B0886373 4B088637301 4B088637301C 1K0886373C Pre Audi A4 A6 Q7 VW

€3.02 - €4.31
( špecifikácie stav: 100% nové farba:čierna materiál: plast výrobca katalógové číslo: 4b0886373 položky zahrnuté: 2 x zadné sedadlo držiak klip pracky kompatibilné s: strih pre audi a4 quattro 2002-2008 strih )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Auto Visí Ozdoby Háčkovanie Tekvice a Ghost Auto Prívesok na Auto Spätné Zrkadlo Interiér Dekorácie Doplnky

€4.99 - €7.68
( strašidelné sezóna je takmer tu!bábika až taške alebo v aute zrkadlo s týmto cutiest ghost & tekvica. 1. krásne ručne, tento rozkošný auto kúzlo je perfektný spôsob, ako pridať trochu halloween slávnostné vkus na vaše každodenné dochádzanie do práce. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Žiadny Zápach Tenké Kožušiny, Kožené Uhlíka Volant, Kryt Na Mercedes Benz AMG EQS

€15.87
( pre merceedes benz volant, kryt 1:kožušiny, koža+carbon fiber 2: super tenká + č vnútri gumy vôňa )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Späť, Zadný Kufor, Skladovanie Čistej pre Sedadlo Elastické Reťazec Čistý Oka Skladovanie Taška Hol GTWS

€0.74 - €1.04
( auto zadný kufor na sedadlo elastické reťazec skladovanie ôk siete batožiny držiteľ vrecko nálepky auto styling pre sedadlá taška ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: jednoduchý dizajn, krásne pevné a trvanlivé udržiavajte )
Pridať do zoznamu prianí

Semiš Auto Opierkou Kryt Nové Auto Vnútorné Dekor Opotrebovaniu Strechy lakťovej opierky Anti-slip Rukoväť Kryt Auto

€1.22 - €2.22
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. meno: auto strechy rukoväť kryt materiál: semiš veľkosť: 10.5x4.7 cm farba: čierna, béžová, červená, šedá balík obsahuje: 1pc auto opierkou zahŕňa funkcie: zbrusu nový dizajn, )
Pridať do zoznamu prianí

1/2/3KS Auto Prívesok Interiéru Vozidla Prívesok Anne Sen Vietor Zvonenie Anjel Auto Spätné Zrkadlo Roztomilý Auto Dekorácie Interiéru Prívesok

€8.36 - €12.10
( 1/2/3ks auto prívesok interiéru vozidla prívesok anne sen vietor zvonenie anjel auto spätné zrkadlo roztomilý auto dekorácie interiéru prívesok popis: názov: anne prívesok anjel farba: fialová, materiál: sadra, atď veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Otvory Držiak Expander Adaptér s Držiaka Telefónu Rack Vozidiel, Náhradných dielov, Odolné Nahradiť Príslušenstvo

€2.51 - €3.76
( nové-striebro: popis: univerzálny: nastaviteľné pohár veľkosť štrbiny,držiak na poháre fľaše do 7,5 cm priemer,vyhovuje väčšine auto držiak veľkosti. auto držiak expander: toto auto držiak expander adaptér s držiaka telefónu vyrobená )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Rohože Pre VW Volkswagen Golf Mk4 1J TDI 1998~2003 3door Anti-nečistoty Kufri Rohože Vyhradená Interiéru Auto Príslušenstvo

€52.37 - €87.29
( 1.naše produkty sú rozdelené do dvoch typov: na ľavej strane jednotky a pravej strane jednotky.potrebujete pochopiť jasne pred umiestnenie, aby sa zabránilo nákup chyby.ak máte akékoľvek otázky, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. ak potrebujete )
Pridať do zoznamu prianí

Myší Mäty Odraziť Krém Bezpečné Myši Odraziť Pre Automobilové Motory Silné Anti-Myší Krém S Pepermintovým Olejom Na Odpudzovanie Myší

€5.51 - €11.00
( popis: naše myší odraziť krém používa rastlín vzorec, ktoré je bezpečné a neškodné pre tehotné ženy, deti a domáce zvieratá.to môže urobiť myší cítiť nepríjemne a držať je preč od bydliska. špecifikácia: názov produktu: myš )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Umelej Kože Auto prestieranie pre Bmw 5 F10 Série F11 G30 G31 E39 E60 E61 F07 Auto Príslušenstvo Interiérové Detaily

€266.64
( upozornenie: prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom! o ciel: nebudeme vám platiť clá alebo iné dodatočné poplatky.dane v každej krajine sú iné.prosím, informujte sa u svojho miestneho colného pre konkrétne detaily. ak máte akékoľvek otázky, )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Auto Podlahové Rohože pre Lexus GX GX460 GX470 2010-2016 Interiérové Detaily Auto Príslušenstvo poschodové Vymeniteľné

€111.11 - €222.20
( upozornenie 1: ak sa vaše auto je na pravej strane jednotky, prosím zanechať správu pri objednávke 3: môžeme si pomôcť, aby ste zaplatiť colný poplatok, nie plateniu dane môže ovplyvniť doručenia balíka. 4: pošleme 1-2 balíčky podľa )