0

Menu

Vyhrievané Auto Sedáku Zime Teplé autosedačky Ohrievač Vysokú Kvalitu Vozidla Vykurovanie Pad Univerzálny Interiér auto príslušenstvo

Shop: Interiérové Doplnky
Vyhrievané Auto Sedáku Zime Teplé autosedačky Ohrievač Vysokú Kvalitu Vozidla Vykurovanie Pad Univerzálny Interiér auto príslušenstvo

Vyhrievané Auto Sedáku Zime Teplé autosedačky Ohrievač Vysokú Kvalitu Vozidla Vykurovanie Pad Univerzálny Interiér auto príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€13.40 - €26.82
Kategória: Interiérové Doplnky
Sku: e3216

Informácie o výrobku

Odrážky:

1. Teplo Rýchlo: Kúrenie autosedačky Kryt môže byť vyhrievané rýchlo, aby teplo na chrbát, stehná a bedrá, čo ste nemali strach jazdu v chladnom zimnom období.

2. Termostaticky Riadené: Kúrenie autosedačky Kryty sú termostaticky riadené, aby sa zabránilo kontinuálne vykurovanie a popáleniny spôsobené vysokým teplotám.

3. Vynikajúcu Kvalitu: Kúrenie autosedačky Kryt je vyrobený z vysoko-kvalitný polyester materiálu, ktorý má mäkké, pohodlné, priateľské k pokožke, oteruvzdorné a je odolné vlastnosti.

4. Jednoduchá Inštalácia: Vykurovacej autosedačky Pokrytie hodí sedadla a je ľahko nainštalovať.Dodáva sa s hákom popruh, že háčiky priamo na spodnej časti sedadla.

5. Široko Použitie: Vykurovanie Auto Kryt Sedadla je široko používaný.Je vhodný nielen pre osobné automobily, Suv a nákladné automobily, ale aj premyslené darček pre rodinu alebo priateľov.

Popis:

Hľadám vankúš, ktorý môže udržať v teple pri jazde?Náš Vankúš pre Auto je určené na udržanie stálej teploty.Vyrobené s mäkké a pohodlné materiály, je ideálny pre dlhé tratiach.

Špecifikácia:

1. Názov: Kúrenie Auto Kryt Sedadla

2. Materiál: Polyester

3. Veľkosť produktu: (cca.)122*51 cm/48.03*20.08 palcov

4. Hmotnosť: 430g

5. Farba: čierna, sivá, hnedá

6. Napájanie režim: zapojte

7. Napätie: 12V

Zoznam Produktov:

1* Vykurovanie Auto Kryt Sedadla

Poznámky:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

  • Špeciálne Funkcie - Kúrenie
  • Položka Dĺžka - 60cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Platné Sezóny - Štyri Ročné Obdobia
  • Položka Druh - Prestieranie & Podporuje
  • Nastaviť Kus - 1
  • Položka Šírka - 54cm
  • Položka Výška - 5cm
  • Druh Materiálu - Polyester
  • Položka Hmotnosť - 430g

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2X Auto Strop Skladovanie Čistých Vrecku Strechy, Interiér Cargo Čistého Vrecka Kufri Skladovacie Puzdro na Drobnosti Skladovanie Organizátor Čierna

€30.06
( 1.premium úložný vak: auto strop taška je vyrobená z vysoko-kvalitných polyester materiálu, ktorý je mäkký a ponúka dobrú priedušnosť a odolnosť. 2.double-layer dizajn: skladovanie tašku môžete uložiť veľké položky svetla tovaru ako sú oblečenie, )
Pridať do zoznamu prianí

3X Auto Prísavkou Pre Dash Cam Držiteľ Vozidla videokamery Na Sklo A Dashboard Mount S 15 Adaptér

€8.21 - €12.83
( 3x auto prísavkou pre dash cam držiteľ vozidla videokamery na sklo a dashboard mount s 15 adaptér auto dashboard/sklo rotujúce mount držiak pre automobilové dvr gps kamkordér držiteľa. pvc, sklo sací vykonáva aj v horúcom podnebí. otočný loptu adaptér )
Pridať do zoznamu prianí

Cestovný Vankúš Pre Deti, H-Tvaru Hlavy A Krku Podporu Pre Auto Cestovanie Autosedačky Deti Hlavy A Krku Podporu Vankúš Na Autosedačky

€28.26 - €56.52
( odrážky: 1.pohodlné podpora: vychutnať bez stresu auto jazdí s našimi autosedačky spanie hlavu podporu.inovatívne h-tvarované štruktúra poskytuje plnú podporu vo všetkých smeroch.v kombinácii s pásy, tento produkt zaisťuje, že vaše dieťa je pohodlie )
Pridať do zoznamu prianí

Strešný nosič/5TA860026H/17079298 pre VOLKSWAGEN TOURAN (5T1) 1.6 TDI

€84.49
( funkcie miestne ref: 17079298 výrobca ref: *** ref. 2 výrobca: 5ta860026h ref.ekvivalencia *** poznámky black pravý strešný panel 5ta860026h nahradenie nový, originálny mlv17079298 náhradné batožiny je pre volkswagen autá a touran model (5t1).strešný nosič )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny auto príslušenstvo lievik hadice úst multi-function 55 CM pre McLaren Mack Sídlo UD Vozíky Vauxhall Ashok Leyland

€3.38 - €4.83
( 55 cm dlhé auto, motocykel plastických hmôt lievik benzín motorový olej palivo červená lievik popis: 100% nový názov produktu: auto tankovanie lievik produkt color: red veľkosť produktu: 55*8 cm hmotnosť: 27 g malý )
Pridať do zoznamu prianí

pre Mazda3 3 Axela BM BP 2014~2023 Auto odvzdušňovací Výbava Vozidla Pod Sedadlom Podlahové Kúrenie, klimatizácia, Otvor Kryt Zásuvky Príslušenstva

€9.12 - €18.25
( pre mazda3 3 axela bm bp 2014~2023 auto odvzdušňovací výbava vozidla pod sedadlom podlahové kúrenie, klimatizácia, otvor kryt zásuvky príslušenstva popis hlavné funkcie: prieduch ochrany môže zabrániť zablokovaniu listy alebo malé objekty, )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Podlahové Rohože Pre Hyundai Nexo Getz Sonáta i20 i40 Vozeň Starex Prízvuk Auto Interiérové Doplnky

€51.75 - €70.89
( toto prepojenie obsahuje dva produkty, auto podlahové rohože a kufri rohože.môžete kúpiť podľa toho, štýl, ktoré potrebujete, a ich ceny sú rôzne zvoliť rovnakú možnosť, ako váš model auta na nákup.predvolená farba na odosielanie je z čiernej kože )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Podlahové Rohože Pre PORSCHE Cayman 2012 Interiérové Doplnky, Nepremokavé Automobilový Koberec Kryt

€69.83 - €139.67
( popis: 1.upgrade vaše auto interiéru s kvalitnými auto podlahové rohože.vyrobená z trvanlivého koberec materiál, tieto rohože vydrží každodenné opotrebenie.pozornosť k detailu a dizajnu, aby ich ideálnou voľbou pre majiteľov automobilov, ktorí hodnota )
Pridať do zoznamu prianí

Slnečná Energia Flip Klapka, Pekný Kvet Ruže Pre Auto Swing Tanec Kvet Autíčka Interiéru Ozdoby Na Auto-Styling

€0.82 - €1.90
( popis: umiestnený pod slnkom a svetlo, solárny tancujúce slnečnice hračka bude absorbovať slnečné svetlo a trasenie automaticky. kvety, motýle a iné roztomilé štýly, solárny tanec kvet vám môže priniesť šťastie na nudné alebo náročnom dni. vyrobené )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Auto Visí Ozdoby Háčkovanie Tekvice a Ghost Auto Prívesok na Auto Spätné Zrkadlo Interiér Dekorácie Doplnky

€4.99 - €7.68
( strašidelné sezóna je takmer tu!bábika až taške alebo v aute zrkadlo s týmto cutiest ghost & tekvica. 1. krásne ručne, tento rozkošný auto kúzlo je perfektný spôsob, ako pridať trochu halloween slávnostné vkus na vaše každodenné dochádzanie do práce. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Okuliare Prípade Sunglasse Úložný Box Klip Držiteľa Karty Pre BMW Mini Cooper R55 R56 R58 R60 F54 F55 F56 Styling Príslušenstvo

€18.94 - €26.31
( je tu mini známky na to,pls nechcem, aby ho, ak si to mysli špecifikácia: stav:100% zbrusu nový značka:royal remeselníka názov produktu: auto okuliare prípade klip materiál: abs plast množstvo: 1pc farba:čierna/biela hmotnosť:0.3 )
Pridať do zoznamu prianí

Záhrada Krytý Zadný Blatník Sídlo Náhrada Príslušenstvo Dielov Striebra Matica Street Glide Chrome Hliníkovej Zliatiny Sochorová

€3.74 - €5.50
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality *vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *montáž zadnej hornej , nie práca s sólo alebo side mount *ryhovanej cut pre jednoduchú inštaláciu & rýchle uvoľnenie, )
Pridať do zoznamu prianí

PU Kožené Auto Vrecko, Držiak Multifunkčné Air Vent Skladovacie Puzdro na Navigáciu, Mobilný Telefón, Auto Stojí Interiérové Doplnky

€5.60 - €9.33
( špecifikácia: úplne nové farba: sivá / čierna / hnedá / červená / béžová (voliteľné) materiál: pu koža veľkosť: cca. 10*5.5*12 cm pohodlné používanie. odolný a praktický. package zahrnuté: 1pc )
Pridať do zoznamu prianí

1/3/5 KS Auto Parfum Fľašu Parfum Prívesok Auto-styling Osviežovač Vzduchu Závesné Sklenené Fľaše Auto Ornament Difúzor Pre Základné

€7.32 - €14.95
( 1/3/5 ks auto parfum fľašu parfum prívesok auto-styling osviežovač vzduchu závesné sklenené fľaše auto ornament difúzor pre základné popis: názov produktu: auto odvzdušňovací prívesok, fľaša produkt materiál: sklenená fľaša drevený )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Rohože Pre VW Volkswagen Golf Mk4 1J TDI 1998~2003 3door Anti-nečistoty Kufri Rohože Vyhradená Interiéru Auto Príslušenstvo

€52.37 - €87.29
( 1.naše produkty sú rozdelené do dvoch typov: na ľavej strane jednotky a pravej strane jednotky.potrebujete pochopiť jasne pred umiestnenie, aby sa zabránilo nákup chyby.ak máte akékoľvek otázky, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. ak potrebujete )
Pridať do zoznamu prianí

5M Auto Styling Interiérové Dekorácie-Nálepky Pásy Pre Toyota Camry Highlander RAV4 Koruny Reiz Corolla Vios Yaris

€4.95 - €6.19
( názov: 5m interiérové dekoratívne vložiť typ pokovovanie dekorácie pásy mateiral: pvc. farba: pokovovanie červená/pokovovanie modrá/pokovovanie silver 1,kovové reflexné účinok,smple zmysel je stronf,stupeň je vyšší 2,používať )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Auto Doplnky Interiéru Kreatívne a Nádherné Krištáľové Kríž Auto Prívesok Román Jade Kríž Sklenené Dekorácie na Auto

€5.57 - €11.15
( nové auto doplnky interiéru kreatívne a nádherné krištáľové kríž auto prívesok román jade kríž sklenené dekorácie na auto popis: názov produktu: svätý kríž materiál: crystal farba: biela veľkosti 32 cm výška funkcia: )