0

Menu

F62D Dieťa Uterák Väčšinu 5 KS Krkat Handričku, Mäkký Priedušný Umyte Handričkou Batoľa Bavlna Uterák Slintanie Bib Facecloth Novorodenca Základné

Shop: Matka & Kids
F62D Dieťa Uterák Väčšinu 5 KS Krkat Handričku, Mäkký Priedušný Umyte Handričkou Batoľa Bavlna Uterák Slintanie Bib Facecloth Novorodenca Základné

F62D Dieťa Uterák Väčšinu 5 KS Krkat Handričku, Mäkký Priedušný Umyte Handričkou Batoľa Bavlna Uterák Slintanie Bib Facecloth Novorodenca Základné

( 0 Recenzie )
€1.94 - €3.54
Kategória: Matka & Kids
Sku: e29197

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Dieťa Uterák Hromadných: bavlna tvár uterákom, navrhnutý s štvorcové a mäkké, hrubé vrstvy, pohodlné a vysoko absorpčného materiálu udržať vaše dieťa hrudníka tváre a krku sucho a pohodlie.

Priateľská Materiálu: krkat handričkou používajte kvalifikovaný bavlna, hrubé vrstvy, netoxický vôňa tlač, vysoko savá a priateľská, ktoré pohodlný, priedušný materiál s veľkými výkonmi.

Vysoké Absorpčné Batoľa žinka: tvár handričkou vystupoval s veľkou kvalitu stitched mäkké a ľahké umývanie & rýchle sušenie, ideálny pre dieťa na každodenné použitie, môžete použiť pre pot & umývanie tváre uterák, ako dobre.

Multifunkčná Detská Žinku Súbor: dieťa kerchief set s jednoduchým dizajnom, vybavený s zavesenie háku, ktorý je ľahké skladovanie, viacnásobné použitie, ktorá môže spĺňať rôzne požiadavky, pre dieťa vreckovku, podbradníky, umyte handričkou, krkat handričkou, priateľská a sú vhodné pre novorodencov až pre batoľatá.

Skvelý Darček: Naše dieťa facecloth set sú skvelé pre baby & batoľa použitie, vhodné pre deti každodenné použitie, mäkké a pohodlné pre dieťa jemná pokožka, veľký sprchovací darček pre mamičky.

Špecifikácie:

Rozmer výrobku: cca. 23x23cm/9.05x9.05inch

Materiál: Bavlna

Množstvo: 5pieces/vrece (Zmiešané Farby)

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Viacúčelový Dieťa Uterák(5pieces)

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Vekové Rozpätie - 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
  • Druh - Uterák Nastaviť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tvar - Námestie
  • CN - Guangdong
  • Veková Skupina - Deti
  • Materiál - Polyester / Bavlna
  • Vzor Typ - Pevné
  • Rozmer Výrobku - cca. 23x23cm/9.05x9.05inch

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Y1UB Dieťa Fotografie Prop Nastaviť Soft & Safe Novorodenca Čipky Sukne s hlavovým oblúkom pre Dieťa

€4.06 - €6.35
( funkcie: ootdty cenné chvíle vášho novorodenca s touto sadou štýlových dieťa fotografie oblečenie.čipky a kvetinové dekorácie, ako aj backless dizajn, pridať touchs romantiky a umeleckých flairs na dieťa fotografie. vyrobené z mäkkého )
Pridať do zoznamu prianí

1 ks Detská Podbradníky Bavlna Príslušenstvo Novorodenca Farbou Tlačidlo Soft pre Trojuholník Uterák Kŕmenie Sliny, Podbradníky Q81A

€0.77 - €1.18
( funkcie: ootdty nie je to len nohavice s náprsenkou, ale aj čelenka a šatku. mäkké handfeel, je veľmi príjemné a užitočné. majte dieťa handričkou suché dlhšie chráni tkaninu od slintať a špinavé skvelý darček pre vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Dieťa Krátke Rukávy Zadnej strane na Sebe nohavice s Náprsenkou PU Nepremokavé Oblečenie Cartoon Kaštieľ Hrad Kvet Anti Nečistoty Kŕmenie Obliekať Deti Darček

€10.23 - €20.47
( štartové sa používa na nosenie na detskú hrudníku, aby sa zabránilo dieťa od namočili alebo znečistenia jeho šaty zároveň s jedlom alebo nápojmi )
Pridať do zoznamu prianí

Handričkou Oka Čela Vlasy Klip Roztomilý Bowknot Kórejský Štýl Gázy Vlasy Krab Ženy

€0.84 - €1.71
( typ položky: oka čela vlasy klipy materiál:živica, handričkou štýl: módne štýl farba: ako na obrázku pohlavie: žena veľkosť:8 cm(3.15 v) vhodné na: party, denné balík obsahuje: 1pc vlasy klip poznámka: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Dieťa Čiapočku Klobúk Earflaps Baby, Klobúk Medveď Kapoty Spp Teplé Zimné Klobúk Ucho Práv Klobúk pre Dieťa Deti vo Veku 0-3 roky

€11.69
( funkcie: ootdty aby vaše dieťa je uši v bezpečí s týmto medveď earmuff.vyrobené z kvalitných materiálov, je ľahký a nastaviteľné, poskytuje pohodlné nosenie pre deti vo veku 0-3 rokov. navrhnuté s atraktívnym medveď vzor, tieto chrániče )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Klobúk Mäkké Dieťa Kapoty Spp Teplé Zimné Klobúk Chlapec Dievča Novorodenca Čiapočku Čiapky Cartoon Medveď Klobúky Earflap Ucho Práv Klobúk QX2D

€5.14 - €6.68
( funkcie: ootdty aby sa deti teplý a pohodlný s týmto menčester detí klobúk.vyrobené z mäkkého a pohodlný materiál, poskytuje vynikajúcu izoláciu pre chladnejšie mesiace. s jeho jednoduché a módne tento klobúk je navrhnutý tak, aby sa zmestili )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Cartoon Rukavice Detí Auto Rukavice Skúter Palčiaky Teplé a Mäkké Ruky Teplejšie pre Vonkajšie Aktivity

€14.67 - €21.89
( funkcie: ootdty aby sa deti ruky v teple počas zimnej prechádzke s tieto plyšové handmuffs, vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré poskytujú účinnú izoláciu proti chladu. navrhnuté s cartoon zvierat vzor, tieto ruky rukavice sú uistite sa, )
Pridať do zoznamu prianí

Novorodenca Topánky Dieťa, Chlapec, Dievča, Obuv Classic Kožené Gumy Jediným Anti-slip Batoľa Prvý Chodci Dieťa Dievča Topánky Moccasins

€1.74 - €6.52
( dobrý deň, vitajte v našom obchode! kvalita prvý, služba prvý.zákazníci sú naši priatelia. hlavná farba: módne, ako je to zobrazené na obrázku štýl;ako obrázok rozmery: 11,12,13 vrchný materiál: dole jediným materiál; )
Pridať do zoznamu prianí

Dieťa Sliny Uterák pre 0-36M Chlapci a Dievčatá Bavlna Dieťa Krkat Handričkou Kŕmenie Bib Dropshipping

€1.34 - €1.71
( funkcie: ootdty ; baby bib: mäkký priedušný bavlnený podbradník, pohodlnej a neutrálnej pohlavie môže sa ľahko zmestí pre baby chlapci alebo dievčatá, mäkký materiál udržať vaše deti tvári, hrudníku a krku sucho a pohodlie. priateľská )
Pridať do zoznamu prianí

Svetelný Dievčatá Tenisky Heather Pletené Ploché Topánky pre Chlapcov Leto, Jeseň Priedušná Šport Deti Ležérne Topánky Dieťa LED Veľkosť Topánok, 21-30

€18.76 - €37.53
( milí priatelia: ako všetky deti topánky veľkosť je iné, ak ste objednávku detské topánky, mali by ste podľa nášho veľkosť a vnútorná dĺžka. pred výberom veľkosti kúpiť, prosím, opatrenie skutočné údaje vášho dieťaťa nohy. podľa )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Dieťa Dieťa Bezpečnosti Silikónové Chránič Tabuľka Rohu Okraja ochranného Krytu Deti Anticollision Okraj & Stráže

€5.31
( produkt je možné účinne chrániť dieťa, ktorí sa len naučiť sa chodiť o roh stola hit. materiál: silikón package: 6pcs (jednej farby) upozornenie:výrobok je dodávaný s lepidlo.použiť teplovzdušné dúchadlo na teplo nálepky pred použitím )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Baby Sprcha Klobúk Cartoon Batoľa Detský Šampón Spp Určenej Na Kúpanie, Umývanie Vlasov Štít Vaňa Dodávky

€0.69 - €1.01
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. typ:detská sprcha klobúk materiál:eva farba:ružová,žltá,zelená obvodu hlavy:40-55 cm(nastaviteľná,vhodná pre väčšinu deti) funkcie: šampón spp je veľmi mäkký a pružný materiál, )