0

Menu

Podmorský Svet, Domáce Dekorácie Gobelín Scény Stenu Spálne Yoga Mat Pozadí Tkaniny Môžu Byť Prispôsobené

Shop: Home Decor
Podmorský Svet, Domáce Dekorácie Gobelín Scény Stenu Spálne Yoga Mat Pozadí Tkaniny Môžu Byť Prispôsobené

Podmorský Svet, Domáce Dekorácie Gobelín Scény Stenu Spálne Yoga Mat Pozadí Tkaniny Môžu Byť Prispôsobené

( 0 Recenzie )
€13.62 - €27.26
Kategória: Home Decor
Sku: e288600

Informácie o výrobku

Vitajte v mojom obchode!

Domácnosť, veľkoobchod a Globálny predaj výrobnú cenu & doprava Zadarmo Každý týždeň nový príchod upload

Užite si nakupovanie čas.Poznámka: Všetky produkty v tomto obchode môže byť prispôsobený.Prosím, kontaktujte zákaznícky servis pre otázky.Vďaka!

funkcia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Tento produkt sa dodáva v rôznych veľkostiach, prosím vyberte si veľkosť, ktorú potrebujete Všestranný a štýlový dekor pre každú izbu alebo tabuľka

Môže byť použitý ako nástenné gobelíny, pláž uterák, yoga mat, deku, obrus, home decor

Skvelý darček pre priateľov a rodinu

opísať:

Hlavná farba: ako je znázornené

je jednostranný tlač

Materiál: polyesterové vlákna

Balenie obsahuje: 1 Módne Gobelín Pack 1 Inštalácia

Umývanie Metóda: Pranie V Práčke, Teplé 30°C, Nie Chemické Čistenie, Nepoužívajte Bielidlá, Bubnové Suché, Max Železa 100°C

Upozornenie:

1: Prosím, aby veľkosť produktu chyba 1-3 cm, farba chyba 5%!

2: Vzhľadom na farebný rozdiel obrazovky počítača, najmä farebný rozdiel z obrazovky CRT a LCD displej, nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše produkty je presne také isté ako na obrázku vidíte, dúfam, že rozumiete!

veľkosť:

100*75 cm (39.4*29.52 palcový gobelín)

150*100 cm (59.1*39.4 palcov gobelín)

150*130 cm (59.1*51.2 palcový gobelín)

200*150 cm (78.7*59.1 palcový gobelín)

200*170cm (78.7*66.9 palcov gobelín)

230*150 cm (90.6*59.1 palcový gobelín)

230*180 cm (90.6*70.86 palcový gobelín)

Gobelín je nainštalovaný takto

Dopravné informácie:

1. Tovar bude odoslaný do 1-7 pracovných dní po zaplatení.

2. Ponúkame Čína Príspevok Letecky, ePacket, DHL, FEDEX, EMS a iné dopravné metódy a poštovné je vypočítaná v závislosti od hmotnosti balíka.E-mail dodacia lehota je 7-30 dní.Čína Príspevok air mail je už voľný.

3. DHL, FEDEX, EMS expresné služby zvyčajne trvá 3-15 pracovných dní dostať.

Zaplatiť:

1. Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Air Mail, väčšina z nás ho poslať na e-mail!

2. Prosím, aby sa platby do piatich dní od zadania objednávky, alebo kontaktujte nás pre podrobnosti.

Služby Politiky:

1. Všetky e-maily, musí byť odpovedal: do 1 pracovného dňa.Ak nedostanete odpoveď, pozrite si prosím váš priečinok pre spam, alebo odoslať e-mailovú správu.

2. Vzhľadom na farebný rozdiel medzi obrazovkách počítačov, najmä CRT obrazoviek a LCD obrazoviek, nemôžeme zaručiť, že farby našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste vidieť.

Spätná väzba:

1. Vaša odozva je veľmi hodnotné a je kľúčom k nášmu úspechu.

2. Ak odídete od nás 5-hviezdičkový spätnú väzbu, by sme si to vážim.

3. Ak nie ste úplne spokojní s zakúpeného produktu.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Vrátenie peňazí:

1. Ak pošleme zlý výrobok, budeme uvoľňovať správny výrobok po potvrdení podmienky.

2. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, môžete tovar vrátiť, ako sa nám na vrátenie peňazí alebo výmenu.

3. Pošleme správny produkt, keď spojené s vrátením výrobku.

o nás:

1. Máme našej továrni, môžeme prispôsobiť svoje vzory na vankúše a koberce, ak potrebujete, môžete nám zanechať správu, a tiež sme podporu priameho predaja.Prosím, ak ste obchodník a chcete.Napíšte nám, ak si chcete vychutnať najlepšie ceny a obchodné obrázky bez vodotlače.

2. Ak sa vám páči nám, prosím, pridajte si náš obchod na obchode zoznam!

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - 100% Polyester
  • CN - Zhejiang

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

6"Tibete Chrámu Zber Starých Bronz Rumelková Mozaiky Gem Vysoký Reliéf Dragon Korytnačka Socha Dlhovekosť tekvica Kryt kadidlo horák

€191.14 - €254.85
( veľkosť:heigh:14.dlhý:15 cm.šírka:cm veľkosť:výška:5.5 cm.dlhý:5.9 cm.šírka:palec hmotnosť:1.4 kg----zahrnuté hmotnosti obalových materiálov. materiál: stará bronzová mozaika gem rumelková vysoký reliéf stav: dobrý stav. pôvod: )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Photo Frame Detí stavebným Fáze Scenérie Dinosaura Zmes Kreatívne Fotografie na Stenu Herné Aktivity Chlapec Darček k Narodeninám

€9.75 - €19.50
( funkcie: 1. výrobok obsahuje malé súčasti.deti by sa mali hrať so svojimi rodičmi, aby sa zabránilo náhodnému ich jesť. 2. diy handmade tvorba, môžete umiestniť dinosaur príslušenstvo kdekoľvek chcete. 3. zadný držiak je pevná a nastaviteľná a môže byť )
Pridať do zoznamu prianí

Aspen V Colorade Kovová Doska Plagát Kino Obývacia Izba Nástenné Dekorácie Garáž Dekorácie Tin Podpísať Plagát

€10.21 - €20.43
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Vtáčí Spev Bell 3D Trojuholník zvonkohry, Kardinál Bluebird Odkvapov Okna Visí Maľované Umelecké zvonkohry Domáce Dekorácie

€5.77 - €14.43
( vtáčí spev bell 3d trojuholník zvonkohry, kardinál bluebird odkvapov okna visí maľované umelecké zvonkohry domáce dekorácie popis: veľkosť: cca. 4.5 priemer x 3.5 vysoký (18 prívesok dĺžka) materiál: živica medenými drevené korálky )
Pridať do zoznamu prianí

Európsky štýl koňa hlavu ozdoby Živice ozdoby Home office desktop koňa do dekoratívne priame vybavenie

€70.40 - €140.80
( názov produktu: jazda na hlavu ornament materiál: živica veľkosť: dĺžka 13 cm, šírka 17.5 cm, výška 30 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Kovové Prihlásiť Pozor Dragon Prihlásiť Vintage Znamení Retro Hliník, Cín Známky pre Domácu Kuchyňu, Kúpeľňu Záhradný Bar opasok 8x12 Cm

€11.93
( materiál štýl: tin / kov / vintage tin prihlásenie / dekorácie veľkosť: cca 20x30 cm (8 palcov * 12 palcov) jednoduché pre vŕtanie, ľahko zavesiť a zdobiť kde potrebujete popis: sme kovov cín znamenie, že môžu byť použité v akejkoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl Knihy Držiteľ X-Tvarované Displeja, Stojan na Kuchárka Recept Menu Časopisov Rozprávky Držiak pre Zobrazenie

€6.42 - €18.90
( akryl knihy držiteľ x-tvarované displeja, stojan na kuchárka recept menu časopisov rozprávky držiak pre zobrazenie odrážky: 1.robustná a odolná: naše akryl knihy, stojan nie je ako tie lacné tie, ktoré ohnúť alebo prichytenie pod tlakom.je vyrobená z high-kvalitné )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Módy Abstraktné Wall Art Dievča Plátno na Maľovanie Rastlín Nordic Plagát a Obrázky Obývacia Izba Potlače pre Home Decor

€9.36 - €14.40
( drop-shiping ,veľkoobchod a predáva sa weclome nebudeme klásť žiadne informácie, v balení, ako sú faktúry. -typ: plátno maľoval maľovaní plagátov. -materiál: bavlna plátno,pevné,nepremokavé,plagát má živé farby a nezmizne. -o )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Tvorivé Zvierat Socha Živice Kačica Dekorácie Nádherné Lifelikes Rozkošný Odolné Umenie Kačica Poľnohospodár Socha Ornament na Záhrade

€16.66 - €22.22
( funkcie: jedinečný dizajn tento inovatívny záhradné dekorácie prijme kačica-tvarované dizajn, vyzerá to ako malé roztomilé kačica poľnohospodár, zaujímavé a atraktívne. vysoká kvalita táto kačica ornament je vyrobené z vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Dragon Spätnou Vodopád Kadidlo Horák Keramické Kadidlo Držiak Pre Palice Aromaterapia Ornament Domova

€26.00 - €34.20
( ručné dragon spätnou vodopád kadidlo horák keramické kadidlo držiak pre palice aromaterapia ornament domova ručné remeselnícky & tajomnú atmosféru --- keramické kadidlo držiaky sú všetky ručne vyrábané.iight na spätnou kužele, dym pary dole ako vodopád )
Pridať do zoznamu prianí

1000 KS Bavlnený Knôt Sviečky Na Sviečku, Takže Pomaly Horieť Sviečka Knôty Pre KUTILOV, Sviečky

€24.97 - €45.40
( 1000 ks bavlnený knôt sviečky na sviečku, takže pomaly horieť sviečka knôty pre kutilov, sviečky obsah dostanete: balenie má 1,000 ks biela sviečka jadro, ktoré je dostatočné na splnenie vašich potrieb výroby a výmeny.môžete tiež zdieľať ich so svojimi )
Pridať do zoznamu prianí

Nordic Plátno Na Maľovanie Prírodných Strom Krajiny Umenie Obrázok Wall Art Decor Plagát, Obývacia Izba, Spálňa Domova Maliarske Plátno

€3.98 - €6.64
( nordic plátno na maľovanie prírodných strom krajiny umenie obrázok wall art decor plagát, obývacia izba, spálňa domova maliarske plátno funkcie: značka:jianggerongzhao materiál: plátno s ackage obsah:1 kus,roll v pvc tube veľkosť(počet hostí,hmotnosť): )
Pridať do zoznamu prianí

24Pcs 30X30X2.5cm Zvuková Izolácia Bavlna Zvuková Izolácia Foam Pena Zvuková Izolácia

€21.28 - €32.75
( 1. pyramída 3d akustický dizajn: pyramída pena môže poskytnúť stredne zvuk kontrolu na stenu alebo strop.prostredníctvom odborných acoustic control, potlačenie zvuku, akustické spracovanie, zníženie hluku, akustická pena môže znížiť výkyvy, ozvena a chvenie )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Biele Keramické Kvetinové Vázy Geometrické Matt Váza Drop-tvar Rastlín Hydroponické Kontajner Domov Záhradné Dekorácie

€11.37 - €23.69
( čisté biele keramické kvetinové vázy jedinečný tvar je váza krásne ako s a bez kvetov. s jeho jednoduché tvary a matná glazúra, váza dáva rustikálny cítiť na váš stôl nastavenie. tam design pre vás príliš vybrať, bodkované, kosoštvorec, )