0

Menu

Babička Záhrada Znamení Kovu, Osobné Kovové Záhradné Znamenie, Vlastná Záhrada, Vonkajšie Znaky Výzdoba, Kvety Záhrada Doska

Shop: Home Decor
Babička Záhrada Znamení Kovu, Osobné Kovové Záhradné Znamenie, Vlastná Záhrada, Vonkajšie Znaky Výzdoba, Kvety Záhrada Doska

Babička Záhrada Znamení Kovu, Osobné Kovové Záhradné Znamenie, Vlastná Záhrada, Vonkajšie Znaky Výzdoba, Kvety Záhrada Doska

( 0 Recenzie )
€10.90
Kategória: Home Decor
Sku: e287970

Informácie o výrobku

Premium materiál: cín príznaky boli vyrobené z cínu,ktorá je veľmi pevné a odolné, takže sa nemusíte obávať, že bude ohnúť alebo zlomiť.Stačí kúpiť bez obáv.

Nádherný dizajn: naše tin prihláste sa má krásne tlač a je to veľmi jasné a má svetlé farby.A tento kov prihláste sa má štyri predvŕtané Otvory, ktoré možno ľahko zavesiť, a tam sú kliešte, takže to nebude spadať ľahko.

Viaceré účely: naše tin znamení môžu byť použité na mnohých miestach, ako napríklad spálňa, kúpeľňa, obývacia izba, garáž, kancelária, bar, penzión a pod.

Ideálny darček: pekný kovový znak môže byť skvelý darček pre vašich priateľov, milovníkov a priateľov.Navyše, môžete ich odoslať na Deň Vďakyvzdania, Deň matiek, Vianoce a niekto narodeniny.

Spokojnosť zaručená: Ak výrobok má problém, keď ho dostanete, môžete skontaktovať s nami a my vám vyriešiť problém.

špecifikácia

Materiál: kov

Veľkosť:12 x 8 palcov (20x30cm)

Veľkosť:16 x 12 palcov (40x30cm)

Balík obsahuje: 1x Tin Prihlásiť

Funkcie

vysoká kvalita

Naše tin znamenie bola vyrobená z vysoko kvalitných kovov cín, ktorá je pevná a odolná.Takže nemusíte báť bude ohýbať alebo tlač nie je jasné.

pekná tlač

Tento tin kovov pekná a jasná tlač, ktorá je dlhá životnosť a má svetlé farby.A môžete zavesiť na svojej izby, aby ste sa cítili dobre.Navyše, môžete ho utrieť vody na čistenie, nebude slabnúť.Takže nemusíte starať o čistenie problém.

široké uplatnenie

Cín označenie má mnoho použití; môžete zavesiť ich na obývacia izba, garáž, home, kuchyňa, bar, reštaurácia, kaviareň, diner, pub, garáže, kancelárie, vináreň, spálňa alebo nejaké miesto, ktoré chcete.A môžete tiež použiť ich na stranu.Navyše, môžete ich použiť ako dar pre vás, rodinu a priateľov.

špeciálny darček

Krásne vzory, aby ľudia, ako to na prvý pohľad, a rôzne témy sú vhodné ako darčeky na rôznych miestach, napríklad milovníkov mačiek, zábavné priatelia,kolaudačné párty.A čo viac, tento darček je vhodný pre seba, matka, otec, sestra, brat, kamarát, kolega, sused, učiteľ, lekár, atď.A to je tiež skvelý darček na narodeniny, valentín, promócie, deň otcov, deň matiek, deň vďakyvzdania, štedrý deň.

Perfektný Servis

Môžete kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky, a odpovieme vám hneď ako to bude možné.A Náš pôvodný zámer je, aby vám kúpiť najschopnejších produktu.

  • Size2 - 30x40cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Použitie - Domáce Dekorácie
  • Kategória - Kovové Maľovanie
  • Typ Produktu - Kovové značky
  • Regionálne Funkcie - európa
  • Size1 - 30X20CM
  • Materiál - Kov
  • Tému - Zviera
  • Štýl - Pastorálna Štýl, Imitácia Antické
  • Tvar - Obdĺžnik
  • Druh - Hliníkové zliatiny
  • Technika - Á

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

12/24pcs X Záclonové Krúžky z Nehrdzavejúcej Ocele Záclonové Tyče Klipy Okno Sprchy Závesné Svorky Krúžok Závesy Železné Háky a Príslušenstvo

€7.37 - €13.65
( funkcie: * úplne nové a vysokej kvality. *obsahuje malé krúžok na pripevnenie opony háčik silné kovové, vhodný pre väčšinu vážený záclony. *pekné leštené a hladký povrch bez otrepov, eliminovať snagging, tlačné a ťahanie závesu *hladké )
Pridať do zoznamu prianí

Novinka Prst Kačica Sochy, Funny Little Duck Figúrka Ozdoba Interiéru, Prst Malá Kačica Živice Plavidlá, Dekorácie Trvanlivé

€15.02 - €23.47
( [nepredvídateľný a zábavné] pridať dotyk humor vášho interiéru s týmto veselý prostredníkom kačica živice figúrka.je to určite upútať pozornosť a prinesie úsmev pre každého tvár. [odolné živice materiál]táto kačica socha je vyrobená z vysoko )
Pridať do zoznamu prianí

Nordic Ružová Žena Červené Pery Nechty Poľský Citácie Make-Up, Wall Art Plátno Maľovaní Plagátov Obrázok Pre Salón Krásy, Miestnosť Domova

€4.39 - €10.97
( produkty detail 1. materiál: eko-šetrné bavlna plátno-nepremokavé ,nikdy nevyblednú, môže wipe 2. balenie: použitie high-pevnosť a tvrdý pvc, ochrana životného prostredia plastové rúrky balenie 3. domov dekor: obývacia izba ,detská izba, )
Pridať do zoznamu prianí

Mačka s Maskou Plátno, Vytlačí Maľovaní Plagátov Zlodej Mačka Zvierat Moderné Nordic obrazov na Stenu Umenia pre Deti Izba Spálňa Domova

€5.84 - €14.61
( 1.sme ondersteuning drop shipping sk whosesale . 2. te houden de verzendkosten sk aviod de beschadigde op verzending manier, geen mat, geen rám , plátno alleen . 3. het schilderij sa niet handgeschilderd, het je gedrukt dverí stroj. 4.1 palec = 2.54 )
Pridať do zoznamu prianí

OZ-1 Jedinú Obrazovku LCD Monitor Stojan Univerzálny Rotačný Zdvíhacie Počítač Stojan Zobrazenie pracovnej Plochy Základne, Zobrazenie pracovnej Plochy Základne, Base

€48.88
( informácie o produkte: dodanie kategória: pozri popis najrýchlejší dodacia lehota: pozri popis či na podporu drop shipping: pozri popis faktúra: pozri popis balenie zoznam: pozri popis farba: strieborná, tmavo šedá balenie )
Pridať do zoznamu prianí

Riskovať Inšpiratívne Maľovaní Plagátov Moderné Motivačný Vytlačí Umelecké Plátno na Stenu Modulárny Obrázky Office Enterprise Dekor

€19.64 - €33.86
( poznámka: 1.táto položka je sprej obrazy na plátne výtlačkov.je vytlačený na plátno, nie ručne maľované. 2. plagát príde s bielym rámikom asi 0,5 cm.ak potrebujete ďalšie biele hranice, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. 3.môžeme )
Pridať do zoznamu prianí

Francúzsky bojový pes ploche plastika s skladovanie zásobník dekorácie, vody transfer tlač vzor remeslá, prasiatko skladovanie.

€29.49
( pripomienka: voda transfer tlač vzor je handmade, a vzor každý výrobok je jedinečný. funkcia: 1. socha je vyrobená zo živice, ktoré je odolné. 2. skladovanie: veľké ústa, ako sú napríklad mobilné telefóny, kľúče, okuliare, diaľkové )
Pridať do zoznamu prianí

2 Kusy Dreva baletu luskáčik Vojak Údaje Zberateľstvo Tradičné Hračky Ornament Dovolenku Dekorácie pre Domov Stola

€13.44 - €24.45
( popis: 【handpainted] vyzýva: 2 ks baletu luskáčik vojak údaje stanovené v najrôznejších šaty a farba.aj ručne maľované, jemne podrobné a pomerne robustné. 【tradičné] vyzýva: v príbehu, baletu luskáčik sa môže priniesť energiu a šťastie )
Pridať do zoznamu prianí

Živica Psa Ornament Zvierat Socha Socha, Bytové Doplnky Obývacia Izba Dekorácie Remesiel Figúrky Trofej Súsošia Darček

€46.07 - €102.39
( názov: živice psa ornament zvierat socha socha, bytové doplnky obývacia izba dekorácie remesiel figúrky trofej súsošia darček materiál: živica )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Dragon Spätnou Vodopád Kadidlo Horák Keramické Kadidlo Držiak Pre Palice Aromaterapia Ornament Domova

€26.00 - €34.20
( ručné dragon spätnou vodopád kadidlo horák keramické kadidlo držiak pre palice aromaterapia ornament domova ručné remeselnícky & tajomnú atmosféru --- keramické kadidlo držiaky sú všetky ručne vyrábané.iight na spätnou kužele, dym pary dole ako vodopád )
Pridať do zoznamu prianí

24Pcs 30X30X2.5cm Zvuková Izolácia Bavlna Zvuková Izolácia Foam Pena Zvuková Izolácia

€21.28 - €32.75
( 1. pyramída 3d akustický dizajn: pyramída pena môže poskytnúť stredne zvuk kontrolu na stenu alebo strop.prostredníctvom odborných acoustic control, potlačenie zvuku, akustické spracovanie, zníženie hluku, akustická pena môže znížiť výkyvy, ozvena a chvenie )
Pridať do zoznamu prianí

Figúrka Miniatúrne Zvierat Socha na Stôl Spálňa Auto Tabuli Obývacia Izba

€3.88 - €7.06
( popis: tvorivé nie počúvať, nie vôňu, alebo nie je vidieť slona figúrka, jedinečné a krásne. vyrobený z vysoko kvalitnej živice materiálu,odolné,eco-friendly. malý rozkošný, realistický tvar a výtvarné spracovanie. vhodné pre )
Pridať do zoznamu prianí

Kartelu de estaño World Tour Madrid Bullfight torero kartelu placa de Kovový opasok 8x12 ",8" * 12"

€11.29 - €22.58
( materiál: vysoko kvalitného kovu.kategória o: 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch).package zahrnuté: 1 ks kovov cín prihlásiť.táto séria zavesiť na kvalitu obrazu, kreatívne, manželstvo, módne.to je široko používaný v bary, krčmy, kluby, domy, kaviarne, obchody, )
Pridať do zoznamu prianí

45 cm Tvorivé víno stojan živice Umenie a Remeslá Socha obývacej izby, bytové doplnky bar office miestnosti dekorácie

€226.41 - €246.10
( 100% úplne nové a vysokej kvality! veľkosť produktu : 45 x 22 cm x26cm balenia hmotnosť : 5 kg materiál : živica farba:ako je znázornené balenie : box poznámka: 1,nájdete na veľkosť, aby pre malé chyby merania v normálnom )