0

Menu

Kreatívne Králik Socha Cartoon Natáhne Uši Králik Figúrka Aktívny Postoj Bunny Figúrka

Shop: Home Decor
Kreatívne Králik Socha Cartoon Natáhne Uši Králik Figúrka Aktívny Postoj Bunny Figúrka

Kreatívne Králik Socha Cartoon Natáhne Uši Králik Figúrka Aktívny Postoj Bunny Figúrka

( 0 Recenzie )
€2.12 - €4.01
Kategória: Home Decor
Sku: e278163

Informácie o výrobku

Kreatívne Králik Socha Cartoon Natáhne Uši Králik Figúrka Aktívny Postoj Bunny Figúrka

Špecifikácie:

Tento králik ornament pomocou kreslených králik tvar, roztomilý a tvorivé, výtvarné spracovanie, zmysel pre detail, jednotné sfarbenie, so silným dekoratívne.

Vzhľad tohto králik ornament je vynikajúca, roztomilý výraz je veľmi obľúbený u detí, vhodný pre použitie ako desktop ornament, ale aj ako darček pre priateľov.

Je vyrobené z prírodnej živice materiálu.

Tam sú 4 veľkosti, ak chcete vyberať.

Je vhodný na stôl dekorácie a dar-dávať.

Názov Položky: Králik Ornament

Materiál: Živica

Funkcie: Karikatúra, Aj Sfarbenie, Ozdobné

Použitie Scenáre: Stôl, Dekoráciu, Dar-dávať

Veľkosť Detaily:

A, Veľkosť: 5,5 cm x 5 cm x 3.7 cm/2.17" x 1.97" x 1.46" (Cca.)

B, Veľkosť: 7 cm x 5 cm x 4cm/2.76" x 1.97" x 1.57" (Cca.)

C, Veľkosť: 6.2 cm x 4.3 cm x 3.7 cm/na 2,44" x 1.69" x 1.46" (Cca.)

D, Veľkosť: 6,5 cm x 4,5 cm x 4.3 cm/2.56" x 1.77" x 1.69" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Králik Ornament

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - živica
  • Je To Inteligentné Zariadenie - no
  • Tému - Zviera

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Abstrakt Kovové Lebky Socha Plátno Zlatou Potlačou, Plagáty, Maľba na Stenu, Umenie Fotografie pre Obývacia Izba Domova Č Rám Cuadros

€22.16 - €40.30
( niečo veľmi dôležité pre našich zákazníkov: 1.názov: maľba na plátno 2.materiál:vysoko množstvo bavlna plátno 3.obsah balenia: 1 kus obrazu (bez rámu) 4.package: valcované tým, pvc trubky 5.prispôsobený: je akákoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Make-Up Zrkadlo Svetlo Luxusné Retro European Metal Gold Zrkadlo Domácej Ploche Námestia Okrúhle Zrkadlo Ubytovni Make-Up Zrkadlá

€30.95
( o nás 1,naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produkt obrázkov alebo modelov.som vám najnižšie citát hneď, ako je to možné, )
Pridať do zoznamu prianí

41XB Tibetský Budhizmus Spevu Misy Ruky, Tĺkol Jogy Meditácie Darček

€5.30 - €8.15
( funkcie: ootdty miska veľmi ľahko a vytvárajú bohatý, harmonické a upokojujúce zvuk, ktorý trvá dlhé trvanie. výrobu a upozorňuje zvuky, ktoré poskytujeme stresu, relax. tieto misky bol používaný pre meditácie, hudba, relax, pohodu, )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Náhodné Tvar Bizmutu Minerales Klastra Drsné Zriedkavé Farebné Minerálov pre Ryby Nádrž Akvárium Domáce Dekorácie

€5.28 - €7.43
( 1pc náhodné tvar bizmutu minerales klastra drsné zriedkavé farebné minerálov pre ryby nádrž akvárium domáce dekorácie hmotnosť (približne):10 g, 20 g, 30 g, 50 g, 70 g, 100 g každý tvar je iný, farba je nádherná vrátane: 1pc.ochranné balenie. tip: ak )
Pridať do zoznamu prianí

Zásobník Ochranného Plechu Drip Chrániče Príslušenstvo Presvecovanie Sviečky Ochrany

€3.69 - €7.85
( popis to sú niektoré sviečky drip chrániče, ktoré sú vyrobené z poistného aluminized papier materiál, veľmi praktické a užitočné.žiadne ďalšie odkvapkávanie vosku na nábytok, dlážky, ruky alebo odev.tieto sviečky chrániče udrží vaše ruky bezpečné )
Pridať do zoznamu prianí

Akryl Vták Socha Ozdoby Domácnosti Plavidlá Domov Ornament na Obývacia Izba, Spálňa Decor

€7.17 - €13.04
( popis: funkcie: kvalita:je vyrobené z živice materiál, oteruvzdorné materiály zvýši život hračky.vyzerá to realistickejšie. najlepší darček:to je dobrá voľba pre darček, ktorý robí deti šťastné a hravé, a aby kolektory prekvapujúce. široké )
Pridať do zoznamu prianí

Vyrezávané Drevo Stojan Pre Zenu Sochu Budhu Kadidlo Horák Base Kvetináče Čaj Nastaviť Police Jedáleň Sady Stojan Displej Domova

€57.45 - €88.38
( [xlmodel]-[custom]-[8888] vyrezávané drevo stojan pre zenu sochu budhu kadidlo horák base kvetináče čaj nastaviť police jedáleň sady stojan displej domova materiál-- vystupoval prírodné drevené, rovný a hladký povrch, jasné a prírodzenej jedinečné )
Pridať do zoznamu prianí

Cartoon Panda Tvar Prasiatko Sedí Panda Roztomilý Vinyl Panda Prasiatko, Nerozbitný Sedí Panda V Tvare Mince, Peniaze, Banky

€9.58 - €18.42
( vinyl panda prasiatko, nerozbitný sedí panda v tvare mince, peniaze, banky popis toto krásne prasiatko je pekné domáce dekorácie.vyrobené z vinylový materiál pre praktické použitie.toto krásne mince banka môže stáť pevne na akýkoľvek rovný povrch.podporovať )
Pridať do zoznamu prianí

Y1UU DIY 3D Snehuliak Formy Živica na Odlievanie Foriem, Silikónové Formy DIY Vianočné Ozdoby Teplotná odolnosť Živice Plesne

€0.98 - €2.05
( funkcie: ootdty vytvoriť rozkošný snehuliak dekorácie s týmto vianočné silikónové formy. ideálne pre pridanie slávnostný nádych vašej dovolenky dekor. vyrobené zo silikónu, táto forma je bezpečné, odolné a ľahko sa čistí.jeho )
Pridať do zoznamu prianí

Vintage Štýl Kolo Tin Prihlásiť Len Dych Slnečnice Bee Plagát Okrúhle Kovové Prihlásiť Doska pre Domáce Záhrady, Kuchyňa, Bar, Kaviareň

€7.43 - €19.05
( funkcie: 1. dekor kov maľovanie je dôležité pre bare, káva, dom, garáž,všetky druhy individuálny charakter miesta alebo domáce dekorácie. 2. vyrobené z vysoko kvalitného plechu, valcované hrany sú stálofarebné, non-vyblednutiu, čistý, jednoduchý )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Dlaždice Nálepky Kôra Stick Poschodí Stenu Nepremokavé Backsplash DIY Kuchyňu, Kúpeľňu Dekor

€5.10
( funkcia: ootdty vyrobené z vysoko kvalitné vymeniteľné pvc materiálu, vodotesný, ľahko sa čistí. sa vzťahujú na steny, podlahy, okuliare, výzdoba, dekorácie obchádza riadku a dlaždice umenie peel & palice môže byť aplikovaný na )
Pridať do zoznamu prianí

Maliarske Plátno Disney Statočný Legenda" Kreslených Princezná Merida Plagáty A Tlačí Na Steny Umenie Obývacia Izba Dekor Domáce Dekorácie

€11.41 - €16.29
( predám 2 extra 3% zľavu poznámka 1. žiadny rám ! ! !len maliarske plátno! 2.akceptujeme vlastné veľkosti a fotografie, ak chcete, pls kontaktujte nás 3.farebný displej sa môže mierne líšiť od monitoror mobile nastavenie. 4.očakávaný )