0

Menu

7 Ks Maľovanie Škrabka Akryl Graffiti Nástroj na Kreslenie Dieťa DIY Kliešte Deti Remesiel Pigment Deti Nástroje

Shop: Vzdelávanie A Kancelárske Potreby
7 Ks Maľovanie Škrabka Akryl Graffiti Nástroj na Kreslenie Dieťa DIY Kliešte Deti Remesiel Pigment Deti Nástroje

7 Ks Maľovanie Škrabka Akryl Graffiti Nástroj na Kreslenie Dieťa DIY Kliešte Deti Remesiel Pigment Deti Nástroje

( 0 Recenzie )
€3.14 - €6.26
Sku: e27781

Informácie o výrobku

Popis

Ako všetci vieme, deti ako obraz a niektoré odlišné a farebné vzory.A potrebujú istý nástroj pre maľovanie.Maľovanie škrabka sú vyrobené z poistného akrylových materiálov pre dlhodobé používanie.Tento obraz škrabka vyhovuje graffiti, rozvíja predstavivosť, praktické schopnosti a pomáha deťom identifikovať farbu.

Funkcie

-Farba: Biela

-Materiál: Akryl

-Veľkosť balenia: O 13.00X8.00X1.00cm/5.11X3.15X0.39inch

- Deti môžu používať tieto nástroje vytvárajú jedinečné tvary, vzory a vzory sa.

- Môžu vytvoriť to, čo dieťa si myslí a nech sa fantáziu detí zadarmo.

- Pomocou škrabka na vytvorenie farby vzory swirls, texturizing, pohybujúce sa maľovať.

- Široký kliešte umožňujú deti vytvárať vzory, zmes rôznych farbách a hrať sa s tvary a vzory.

- Skvelé pre deti, DIY graffiti a maľovanie.Môže byť použitý pre deti triedy alebo remeselné činnosti.

7 x kliešte

  • Feature3 - Maľovanie Kliešte
  • Feature1 - Maľovanie Kliešte
  • Feature4 - Dieťa DIY Farba Kliešte
  • Feature2 - Dieťa Farba Škrabka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Feature5 - Deti Maľovať Škrabka

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Stredomorská Sieťovina Foto Stene Na Lano Stene Visí Na Stene Pozadie Fotografie Stenu Decor Strany Sieťovina Dekorácie Ľahko Nainštalovať

€14.42 - €24.03
( stredomorská sieťovina foto stene na lano stene visí na stene pozadie fotografie stenu decor strany sieťovina dekorácie ľahko nainštalovať prírodná bavlna sieťovina orezania.na sieťovina dekorácie opatrenia 2 m x 4 m a je ideálny pre dom a party stolové )
Pridať do zoznamu prianí

Lesklé fotopapiere Fade-odolné pre Atramentové Tlačiarne Office Školy 100-Count Dropship

€4.63 - €6.52
( popis: ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality. foto lesklý papier pre atramentové tlačiarne vytlačí 4r 100 listov. vytváranie profesionálne fotografie. to môže byť široko používané v oblasti atramentovej tlače. pre )
Pridať do zoznamu prianí

100ks/bal Inšpiratívne Klasiky Graffiti Nálepky Na Auto Prilba DIY Darčeka Požičovňa Gitara Notebook Skate batožinového priestoru

€2.66 - €4.15
( o dopravu máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby.zvyčajne sme loď čína príspevok air mail.ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: yanwen ,eub, dhl, ems atď, prosím, kontaktujte nás pred biding. yanwen dodanie čas )
Pridať do zoznamu prianí

3 Listy Tvorivé PET Nálepky DIY Scrapbooking Príručka Album Dekoratívny Materiál, Nálepky na kancelárske potreby

€1.47 - €1.96
( 3 listy tvorivé pet nálepky diy scrapbooking príručka album dekoratívny materiál, nálepky na kancelárske potreby názov:pet nálepky materiál:pet štýl: 6 štýlov veľkosť: 48*173cm množstvo: 3 hárky/balík hmotnosť: )
Pridať do zoznamu prianí

24Pcs Náklady Rozpočet List Môže Byť Použitý Ako Rozpočtu List Pre A6 Binder, Náklad Tracker Pre Peňažné Obálky Peňaženky

€4.53 - €5.88
( 24pcs náklady rozpočet list môže byť použitý ako rozpočtu list pre a6 binder, náklad tracker pre peňažné obálky peňaženky [obojstranný dizajn]vertikálne obojstranná tlač, s týmito rozpočtu listy môžete ľahko nahrávať vaše denné náklady, s kategórii )
Pridať do zoznamu prianí

20 X Krokodíla Kovové Klipy S Drôtom Stonka Alligator Svorky Pre Poznámky Poznámka Držiteľov Karty

€4.18 - €6.05
( jedinečné: aligátor krokodílky ľahké a bezpečné, jednoduché a rýchle pripojenie. funkcia: aligátor klip môže byť použitý ako miniatúrne svorky držať časti spolu pre lepenie a drôty spolu na spájkovanie. použitie: neizolované elektrické )
Pridať do zoznamu prianí

A4 Tabuľa so Stojanom, Značku, Magnety Gumu, Obojstranný Stojan

€13.80 - €19.16
( funkcie: ootdty obojstranné a dlhodobých: obojstranné malé tabuľa má veľa písať priestor pre deti na učenie alebo kreslenie v rovnakom načasovanie. ľahké písanie a čistenie: naše malé tabuľa je vyrobená z ľahko vymazať povlak, ktorý )
Pridať do zoznamu prianí

Kazetové Pásky Dávkovač Držiak Na Pero Písacie Potreby Organizátor Pásky Fréza Modrá

€11.38 - €18.97
( popis: rozkošný dizajn - s roztomilý a jedinečné vzory, retro a kreatívne kazeta tvar, držiak na pero je plný spomienok a zmysel dejín. robustný & odolný - vysoko kvalitného plastu robí spojivo pero box viac tvárny a reverzibilné, poškriabaniu a )
Pridať do zoznamu prianí

Kvet Nálepky Na Fľaše s Vodou Nepremokavé Fľaša na Vodu Nálepky Dekoratívne Nálepky 50pcs Pre Auto Skateboard Notebook Vody

€2.89 - €5.78
( funkcie: máte radi kvety?chcete pridať nejaké farby a šarm, aby sa vaše položky?ak áno, budete milovať tieto kvet nálepky.sú vyrobené z pvc materiálu, ktorý je nepremokavý a slnko-dôkaz.majú lepkavé dizajn, ktorý môže dodržiavať akýkoľvek hladký )
Pridať do zoznamu prianí

Skutočné Tianguan Požehnanie Komické Scény Notebook Kvet Mesto Xie Reisaburo

€30.48 - €60.97
( skutočné tianguan požehnanie komické scény notebook kvet mesto xie reisaburo )
Pridať do zoznamu prianí

Cartoon 3d Dom Nálepky Non-opakovanie Nálepky Nepremokavé Cartoon 3d Dom Nálepky Nastaviť pre Diy Telefónu sa Vzťahuje na Skateboardoch

€0.60 - €1.25
( cartoon 3d dom nálepky non-opakovanie nálepky nepremokavé cartoon 3d dom nálepky nastaviť pre diy telefónu sa vzťahuje na skateboardoch popis: sada 50 non-opakovanie cartoon 3d dom graffiti scénu nálepky. vyrobené z vysoko kvalitného pvc pre )
Pridať do zoznamu prianí

0,3 ml 1.6 ml Mini Ručné Pigment Subpackage Akvarel Box Prenosný Akvarel balenie lron Box Umelecké potreby

€1.28 - €2.57
( popis: * veľkosť:0,3 ml : 12x12x0.4 mm 1.6 ml : 54*42.5*12.8 mm * typ: 0,3 ml /1.6 ml pigment subpackage akvarel železa box * každý box vybaviť 12 mriežky. pakage obsahuje: rámček + grid siry maľovanie príbeh: *milujem )
Pridať do zoznamu prianí

Saint Patricks Deň Nálepky Ďatelina Nálepky Írsky Obtlačky DIY Remesiel Fľaša Vína Nálepky Dovolenku Dekor Strana Nálepky Ďatelina

€0.67 - €0.96
( zdobiť vaše deti' st. patrick ' s day karty, remesiel a darčekov s našimi a krásne nálepky.vyrobené z vysoko-kvalitný papier, každé balenie obsahuje 8 nálepky, ktoré sú jednoduché na použitie - jednoducho odlúpnite podklad.ideálny pre st. patrick ' s day darčeky! špecifikácia: názov )
Pridať do zoznamu prianí

1PCS Nové Karikatúra Roztomilý Pes Mini Art Nôž Express Box Otvárací Nôž Prenosné Ručné Rezanie Účet Rezanie Papiera Nôž

€0.92 - €1.85
( názov produktu: karikatúra psa umenie nôž materiál: plast+kov veľkosť: 11 * 4.1 cm štýl: viac možností )