0

Menu

Staré prírodné jade ručne vyrezávané sochy dragon inkstone

Shop: Home Decor
Staré prírodné jade ručne vyrezávané sochy dragon inkstone

Staré prírodné jade ručne vyrezávané sochy dragon inkstone

( 0 Recenzie )
€10.23 - €11.37
Kategória: Home Decor
Sku: e273818

Informácie o výrobku

Čína jade ručne vyrezávané sochy

veľkosť:94 mm*56mm*10 mm / (3.7 palca* * 2.2 palca* * o 0,4 palca )

(PS:nie zahŕňajú stojana) Poznámka:

Prosím, aby niektoré mierne farebný rozdiel ako rôzne svetlá a monitory vždy zobrazovať rôzne farby.

A ak budete mať akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás,Vďaka za pochopenie!

Vitajte na mojom obchode:

Doprava zadarmo,dodacia lehota:7-35 dní( Majú sledovacie číslo)

Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás slobodne!!!Budeme odpovedať na otázky 24 hodín!!

Ak viac ako 45days, nemusíte dostal tovaru,kontaktujte ma prosím.

Staráme sa o našich česť zákazníka, a vždy sa snažím pomôcť.Takže ak máte akékoľvek otázky, prosím pošlite E-mail na nás naraz.Vďaka za prezeranie mojom obchode!

Vitajte na ebay

Čína jade ručne vyrezávané sochy

veľkosť:94 mm*56mm*10 mm / (3.7 palca* * 2.2 palca* * o 0,4 palca )

(PS:nevzťahujú na stojan)

Na tu, je výrobok zozbierať, je dobré handwork; položka v plnej miere exponáty tvorivosti ducha a brilantné kultúry.Má rafinované tvary a osobitý štýl.Veľké umenie poklad!Je to veľmi nádherné remeselné.Rezbárstvo na telo odráža vznešené a zbehlý zručnosti.Ak máte záujem o umelecké zbierky, prosím, nenechajte si ujsť najlepšiu šancu.Ponuka s dôverou!Nebudete ľutovať!Dúfam, že sa vám cenovú Ponuku skoro a Často!!Prajeme vám veľa šťastia!!

POŠTOVNÉ A ODOVZDANIE

Pôjdeme cez Čína Hong Kong Airlines paketové mailom.Je to zadarmo

Loď na U. S. a a UK potrebujú 7 až 15 dní.Ostatné krajiny dodávky zvyčajne trvá 30-35 pracovných dní

· Ak je položka je stratená pri preprave.Alebo poškodený.Znáša všetky straty predávajúcim.Sme 100% zaručená kvalita.

· Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na Ebay.E-maily sa zvyčajne odpovedali do 24 hodín pracovného dňa.

· ĎAKUJEM ZA POHĽAD!!!!!!!!!!

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pozlátené Nehrdzavejúcej Ocele, Šperky Zásobník Misky na Okuliare Márnosť Kúpeľňa Tier 3

€16.36 - €27.27
( popis: popis: atraktívne šperky zásobník: tento pútavý podnos sa pridať vertikálne ukladanie na každom povrchu doma, zatiaľ čo vedenie položky usporiadané a ľahko prístupné.vysoko kvalitné materiály: vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s pozlátené )
Pridať do zoznamu prianí

Domov Červená Luxusné Geometrie Hydroponics Transparentné Sklo Malá Váza, Obývacia Izba Domov Mäkké Dekorácie Kvetinové Ozdoby

€82.36 - €164.71
( názov produktu: váza veľkosť: rx22-15 dĺžka 15 cm/5.9 šírka 10 cm/3.93 výška 20cm/7.87 v rx22-17 dĺžka 12 cm/4.72 v šírke 12 cm/4.72 výška 23 cm/9.05 v rx22-18 dĺžka 15 cm/5.9 v šírke 10 cm/3.93 výška 20cm/7.87 v rx22-19 dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Japonské Jedlá Ramen Sushi Vlna Neon Cartoon Kovové Inor Maľovanie Cínom Znakom Modernej Kuchyni Doma Vinobranie Dekor Dosky Estetické

€0.47 - €6.96
( vitajte na mojom obchode (1).profesionálne kvality kov / tin prihlásiť (2).tin prihlásiť predvŕtané otvory pre jednoduché zavesenie (3).používajú sa na zdobenie bar, sklad, garáž, kaviareň, domov a na iných miestach. (4).obrázok )
Pridať do zoznamu prianí

8X 10 inch Okrúhle Drevené Obrazové Rámy Kreatívny Darček DIY Stene Visí Dreva Obrázok Držiteľ Domáce Dekorácie(Black)

€130.96 - €221.96
( štýl: moderné typ: foto rámček tvar: okrúhly balenie typ: multi-frame veľkosť: 10 inch:vonkajší rám, šírka:28,8 cm, vnútorný rám priemer:25.2 cm farba:čierna materiál: drevo obsah balenia: 8 )
Pridať do zoznamu prianí

H7EA Realistické Mini Trsy Trávy pre Model Piesku Deti, Dospelých Dievča Chlapcov

€5.06 - €7.03
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality materiál: trávne trsy model je vyrobený z plastu, vhodné pre simuláciu rôznych scény, ekologická a netoxický. jednoduché vložiť: tráva trs model je dodávaný s vlastným lepidlo na zadnej )
Pridať do zoznamu prianí

26pcs/set 3D Písmená Chladnička Magnet Message Board Foto Stene Nálepku Magnetické Chladničky Dekor Domáce Dekorácie Deti Hračky Darček

€10.92 - €18.19
( 26pcs nastaviť písmená chladnička nálepky, môžu byť absorbované na akomkoľvek povrchu železa, ako brúseného kovu chladnička dvere, anti-theft dvere, kované železné kvet police, atď., môže adsorbuje správu pásy, fotografie, kancelárske poznámky, atď. materiál:akryl+magnet množstvo:26pcs veľkosť:3-5 )
Pridať do zoznamu prianí

Abstrakt Beige Gold Akvarel Atrament Tekutiny Mramoru Textúra Plátno Maľovaní Plagátov Wall Art Tlač Obrázkov Obývacia Izba Domova

€29.30 - €49.67
( vezmite prosím na vedomie, 1. obraz je vytlačený tým, že stroj nie je ručne maľované. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, no vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi )
Pridať do zoznamu prianí

Hviezdna Noc A Lalaland Plagát Maľovanie Nástennú Maľbu Dekor Moderného Umenia Tlač Izba Domáce Dekorácie Zábavné Retro Obraz Bez Rámu

€8.63 - €26.98
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

15 cm Kaktus Tvarované Sklenené Vázy Aromaterapia Fľašu Kreatívny Domov Hydroponické Kvet Tabuľka Malá Váza, Nordic Váza Plochy Dekor

€3.46 - €6.29
( funkcie: 1. sklo materiál: naše sklenené vázy sú krásne, bez chuti, šetrné k životnému prostrediu, a praktické. 2. nádherné modelovanie: dizajn kaktus váza je román, s dvoma farbami a viacero štýlov na výber.jeho hladký povrch, je ideálnou voľbou )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Roztomilý Villa Hrad Micro Krajiny Terárium Miniatúrne Figúrky Víla, Záhradné Dekorácie, Ozdoby

€0.56 - €1.14
( materiál:živica farba:ako na obrázku veľkosť:cca.2x2.5x3cm vzor: dom balenie obsahuje:1x dom micro krajiny funkcie: je to veľmi roztomilé oplotenia, vhodné pre machy micro krajiny ideálny pre všetky miniatúrne záhrada, domček pre bábiky alebo shadowbox scény.roztomilý )
Pridať do zoznamu prianí

Trojuholník Krásne Trojuholník Ploche Elektronické Zvukové Ovládanie Led Drevené Hodiny Tvorivé Dreva Budík

€12.90 - €23.89
( funkcie: 1. zaoblené hrany: guľatá a hladká rohy, bezpečné a priateľské. 2. módne jednoduché: trojuholníkový dizajn tela, jednoduchý a štýlový. 3. vysoko kvalitné materiály: šetrné k životnému prostrediu, bez formaldehydu, krásne )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Multifuctional Projekcie, FM Rádio, Budík, Hodiny Digitálne Hodiny s USB Nabíjanie Spálne Hodiny Domáce Dekorácie na Stenu Ornament

€13.66 - €39.03
( popis: názov produktu: projekčné hodiny s budíkom farba displeja: biela/modrá/zelená/červená komoditné farba: čierna materiál: plast veľkosť: 180*46*91mm batérie: vstavaná 2032 gombíková batéria napájanie: )
Pridať do zoznamu prianí

UDRŽAŤ SA HRÁČ PRI hre Vintage Kovov Cín Prihláste sa Wall - Odrazové označenie pre Domáce Obývacia Izba, Spálňa Decor Darčeky, opasok 8x12 Palec

€5.68 - €11.36
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Kúpeľňa Svadobná Výzdoba pre Domov Olej Difúzor Vôňa Reed Ratan Reed Palice Vôňa Difúzor

€1.41 - €2.93
( materiál:drevo farba: drevo (ako obrázky zobraziť) dĺžka:20 cm (cca.) priemer: 3 mm obsah balenia:30*ratan reed palice )
Pridať do zoznamu prianí

Notebook 2004 Vintage Poster Zábavné Miestnosti Art Decor Nástenné Maľby Tlač Moderné Retro Obraz Výzdoba Domov Stenu Bez Rámu

€3.45 - €11.51
( 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu. 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5.očakávaný dátum dodania )
Pridať do zoznamu prianí

Drevený Betlehem Nastaviť Drevené Koryto Creche Betlehemom Montessori Wedd

€5.26 - €29.18
( drevený betlehem nastaviť drevené koryto creche betlehemom montessori svadobný dar desription: drevený betlehem, veľkonočné - veľkonočné scény milovať,-drevo je krásny domov dekorácie, ktoré nesie v duchu a správu o zmŕtvychvstaní.moderný a )