0

Menu

Chihuahua Psa DIY Stlmiť Obrie Akrylátové Nástenné Hodiny Plemien Psov Šteňa Pug Veľké Ihly Moderné DIY Hodiny Hodinky Chihuahua Mama Darček

Shop: Home Decor
Chihuahua Psa DIY Stlmiť Obrie Akrylátové Nástenné Hodiny Plemien Psov Šteňa Pug Veľké Ihly Moderné DIY Hodiny Hodinky Chihuahua Mama Darček

Chihuahua Psa DIY Stlmiť Obrie Akrylátové Nástenné Hodiny Plemien Psov Šteňa Pug Veľké Ihly Moderné DIY Hodiny Hodinky Chihuahua Mama Darček

( 1 Recenzie )
€18.20 - €22.75
Kategória: Home Decor
Sku: e273600

Informácie o výrobku

DIY Veľké Nástenné Hodiny

Hodiny sú potrebné a používať z času na čas zrejmý dôvod, aby informácie z času, počas celého dňa.Moderné verzie hodiny nie je len použiť na zobrazenie času, ale aj dekoratívne položka v miestnosti interiéru.Je to vzrušujúce vec najmä pre DIY Nástenné Hodiny.Moderný dizajn porodila úžasné vzory hodiny.Tieto úžasné vzory sú naozaj skvelé možnosti, aby sa snažil a vzory určite nadchne HOBBY nadšencov.Mnohé nástenné hodiny sú vyrobené ako vlastné a sú vyrobené doma.

Tieto hodiny sú zvyčajne tiež veľké.Rozlúčiť na menšie nástenné hodiny a povedať ahoj väčšie a viac fascinujúce väčšie hodiny na stene.Najlepšie novinky zo všetkých, každý môže robiť tieto úžasné hodiny doma, ak majú dostatok nástrojov a materiálov, a trochu trpezlivosti.

Nálepku materiál: EVA Pena (Etylén Vinyl Acetát)

Hodiny materiál: Akryl s Zrkadlový Efekt

Hodinu strane: 31.5 cm / 23.5 cm

Minútu strane: 39 cm / 31.5

Hodiny stroj:12 cm/ 10 cm

Home Decor Účinok Odkaz

DIY nástenné hodiny rôznych farieb a veľkostí, vhodné pre obývacie izby, spálne, kuchyne a ostatné domáce dekorácie, ozdobiť váš prázdnu stenu !

Montáž Návod

Upozornenie:

PROSÍM ODLÚPNITE OCHRANNÉ PABER PRED INŠTALÁCIOU!

Papier Pravítko Zahrnuté

Tichý Pohyb Hodiny Mechanizmus

High-kvalitné quartz mechanizmus zaručuje presný čas, tiché sweep druhej strane poskytujú dobrý spánok a pracovného prostredia.

Krásne Package Box

Vlastné Akceptovanej Objednávky

Môžeme vytvoriť svoj vlastný DIY Obrie Nástenné Hodiny, ktoré vhodný s vašim potrebám a používať ho pre svoje vlastné zbierky a osobné použitie.Dajte nám vedieť, témy a návrhy, ktoré si nás chcú robiť, alebo môžete poslať snímku vášho Loga a Značky, zašleme vám návrh náčrtu v rámci 24 hodín.Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o opravy (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

  • Motivity Typ - Quartz
  • Typ Displeja - Ihly
  • Nástenné Hodiny Typ - DIY Veľké Nástenné Hodiny
  • Materiál - Akryl
  • Štýl - Stručný
  • Platné Umiestnenie - Obývacia Izba
  • Vzor - ABSTRAKT
  • Materiál Telesa - Plastové
  • Druh - Nástenné Hodiny
  • Formulár - Jednu Tvár
  • Funkcia - Antický Štýl
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - DIY-065
  • Tvar - Geometrické
  • Kombinácia - Oddeľuje

Značky: nástenné hodiny

Recenzie

2023-11-11 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Kupujúci

mooi

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Jazvečík Zlatý Retriever Malý Orangutan Rodinné Psy A Mačky Kovové Prihlásiť Vintage Domáce Dekorácie Retro Zvieratá Samolepky Na Stenu

€4.54 - €6.48
( poznámka 1. ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, odpovieme vám v čase a vyriešiť problém za vás. 2. ak chcete, aby ostatné veľkosti, alebo chcete vytvoriť svoj vlastný kovové značky, kontaktujte, prosím, zákaznícky )
Pridať do zoznamu prianí

Svetový Deň Vody Klimatické Kovová Doska Plagát Obývacia Izba Pub Kino Plakety Tin Podpísať Plagát

€5.18 - €10.78
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

DIY pár baby handprint, rám obrazu, jednoduchý rám obrazu tabuľka zavesenie na stenu 10 inch Valentína darčeky pre priateľov

€12.30 - €15.36
( o veľkosť veľkosť:10 inch a:štetec+tri listy z bielej knihy+ náhodný pigment b:štetec+tri listy z bielej knihy+ náhodný pigment+farba svetla detaily produktu & foto diy páry milujú záznam fotorámika, je možné zavesiť )
Pridať do zoznamu prianí

Veľká Hra, Domu, Škôlky Vonkajšie Tree House Lezenie Zábavný Park List Dom Hrá Piesku Nastaviť detské Drevené

€163.52
( o nás 1,naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produkt obrázkov alebo modelov.som vám najnižšie citát hneď, ako je to možné, )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko kvalitné Skladacie Ventilátor Elegantné Čínsky Štýl Skladania Ventilátor Odolný Vynikajúci Vzor pre Tai Chi Klasického Tanca Domáce Dekorácie

€9.69 - €13.84
( vysoko kvalitné skladacie ventilátor elegantné čínsky štýl skladania ventilátor odolný vynikajúci vzor pre tai chi klasického tanca domáce dekorácie popis: vyrobené z vysoko-kvalitné hodvábne tkaniny a jemné laku na luxusný a elegantný vzhľad. kovové )
Pridať do zoznamu prianí

Desktop Ornament Žiarivé Farby Astronaut Ornament Výtvarné Spracovanie Doma akvárium Dekor Vzdelávacie Hračky pre Deti Astronaut

€0.76 - €1.60
( desktop ornament žiarivé farby astronaut ornament výtvarné spracovanie doma akvárium dekor vzdelávacie hračky pre deti astronaut popis: vysoko kvalitné a odolné astronaut ornament. vyrobené z prvotriednej materiálov s plne farebný dizajn. jemne )
Pridať do zoznamu prianí

8X 10 inch Okrúhle Drevené Obrazové Rámy Kreatívny Darček DIY Stene Visí Dreva Obrázok Držiteľ Domáce Dekorácie(Black)

€130.96 - €221.96
( štýl: moderné typ: foto rámček tvar: okrúhly balenie typ: multi-frame veľkosť: 10 inch:vonkajší rám, šírka:28,8 cm, vnútorný rám priemer:25.2 cm farba:čierna materiál: drevo obsah balenia: 8 )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodné Sen Čipky Ametyst Plameň Stĺpec Leštené Obelisk Kremeň Reiki Prútik Bod Uzdravenie Surové Chevron

€46.08
( prírodné sen čipky ametyst plameňa 1.produkty na displeji sa všetky skutočné tovaru výstrel, veľmi málo môže mať mierne farebné rozdiely spôsobené rôznymi svetlo. 2.prirodzene tvorený kremenné kryštály nie sú presne rovnaké, ale majú rovnakú )
Pridať do zoznamu prianí

Golden Lebky Hlavu 1:1 Životnej Veľkosti Ručne Vyrábané Dekorácie Zber Domova Vysokej Kvality Crystal Lebkou Lebky, Model Halloween

€29.01 - €34.12
( vážení: vysoká kvalita?prajeme vám to páči!členenie položka opis: ľudské lebky materiál: živica veľkosť: 19*16.5*11.5 cm farba: ako je znázornené na obrázku veľmi jemná živice remeselné lebky, veľmi jemné a dokonalé komodity stojí )
Pridať do zoznamu prianí

Ďaleko infračervené svetlo vlna miestnosti, domáce nano pare alebo vo vode, potu miestnosť, sauna miestnosti, domáce suchej pare izba

€3 802.82
( k vážení zákazníci, 1. sme palice na princíp kvalita firstcustomer rade .ak potrebujete akékoľvek produkty, môžete mi poslať fotografie produktov alebo odkazy.dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom uviesť odkaz pre vás na objednávku. 2. )
Pridať do zoznamu prianí

Ryby Socha Auto Ornament Živice Ryby Fengshui Socha Ryby Auto Socha Ryby Auto, Ozdoby na Auto, Interiér Rodiny Milenca Priateľmi

€13.43 - €26.87
( popis tento tvorivý ryby socha je skvelý nový rok party príslušenstvo, ktoré zdobí doma, v kancelárii alebo v aute, nádherný dekor pre vnútorné a vonkajšie scény.ponúka vynikajúce a krásne ryby vzhľad, s čínskymi požehnanie charakter dizajn, prinesie )
Pridať do zoznamu prianí

Kuroo Tetsurou Haikyuu!! Anime Stene Prejdite Visí Plagát Domova Maľovanie

€19.84
( špecifikácie: veľkosť: 30*45 cm/40*60 cm/50*75 cm materiál maľby: peach skin(tkané polyesterové s mäkké, mierne rozmazaný textúra)、pvc prút kvalita: vysoké rozlíšenie tlače balík obsahuje : 1 ks poznámka : skutočná )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs Mora Zvierat Dolphin Krab Korytnačka Model Akčné Figúrky Simulované Arktických Zvierat Model Vzdelávania Hračky Narodeniny, Darček Pre Deti

€2.53 - €4.29
( 10pcs mora zvierat dolphin krab korytnačka model akčné figúrky simulované arktických zvierat model vzdelávania hračky narodeniny, darček pre deti odrážky: 1. set obsahuje 10 zvierat v polárneho kruhu: arctic králiky, arctic líšky, huskies, tesnenia, )