0

Menu

Horúce 2X Profesionálny Bazén Spa Filter Vody tlakomer Mini 0-60 KPA Dolnom Vrchu 1/4 Palca Rúry Závit

Shop: Ostatné Šport A Zábava
Horúce 2X Profesionálny Bazén Spa Filter Vody tlakomer Mini 0-60 KPA Dolnom Vrchu 1/4 Palca Rúry Závit

Horúce 2X Profesionálny Bazén Spa Filter Vody tlakomer Mini 0-60 KPA Dolnom Vrchu 1/4 Palca Rúry Závit

( 0 Recenzie )
€21.32
Sku: e26882

Informácie o výrobku

Je to úplne nový vodný tlakomer.

Táto 60 psi kompresor hydraulický tlak rozchod funkcie tvár a NPT dolnom vrchu.

Tento rozchod môže byť použitý na meranie vzduchu, vody, ropy, zemného plynu, a niečo iného, že nie je žieravá mosadze.

Toto je chrómová oceľ rozchod s chrome ocele rámu.

veľkosť: o 5.3 x 7,2 cm

Materiál: Kov+Plast

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

2 x tlakomer

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

ZCL

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3KS Bazén Rezance Konektor Plávajúce Stoličky Plávajúce Stick Pripojenie Doska S 2 cez Otvory Bazén, Pomoc na Vzdelávanie

€7.86 - €12.09
( 3ks bazén rezance konektor plávajúce stoličky plávajúce stick pripojenie doska s 2 cez otvory bazén, pomoc na vzdelávanie odrážky: 1.dostanete: balenie obsahuje 3 bazén rezance konektory.farby sú náhodné a musia byť používané s bazénom rezance s priemerom )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie vysokotlaková Hadica Pletená Hadice Pre Rozchod 2. stupeň Rozchod

€39.10 - €60.17
( potápanie vysokotlaková hadica pletená hadice pre rozchod 2. stupeň rozchod premium potápanie regulátor nafukovacím vysokotlakovú hadicu. pre profesionálne regulátor/octopus. medzinárodné rozhranie pre štandardný . korózii odolné )
Pridať do zoznamu prianí

1~10PCS Krásne Pohodlné Vysoká Pružnosť, Bez Zápachu Ochranu Anti-slip Dobrú Pružnosť Zariadenia Fit Nepremokavé

€11.93 - €19.89
( 1~10pcs krásne pohodlné vysoká pružnosť, bez zápachu ochranu anti-slip dobrú pružnosť zariadenia fit nepremokavé popis: názov produktu: deti plávanie produkt materiál: silica gel produkt štýl: ako je to zobrazené na obrázku vlastnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Šnorchlovanie Popruh Hmotnosť Puzdro Pás Ponoriť Hmotnosť Pásu Ťažkých 54inch Dlho Trvanlivé Príslušenstvo s 4 Vrecko, Nastaviteľný Popruh

€11.16 - €18.00
( popis: 【nastaviteľný popruh] vyzýva tento pás je možné nastaviť, aby váš pasu pomocou kovovej spony, celková dĺžka cca 138 cm/54inch, väčšina ľudí môže použiť to dobre 【premium materiál] vyzýva potápanie vrecku hmotnosť pás je vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

Plávanie Okuliare Pre Dospelých Anti-UV Veľký Rám Dospelých plavecké Okuliare Plávanie Okuliare Č Úniku Anti Fog Dospelých Okuliare Pre Mužov A

€4.71 - €6.73
( funkcie: plavecké okuliare majú anti-fog úpravou a pokročilé anti-fog technológia, ktorá zabraňuje okuliare od hmlové up a poskytuje svoje deti s vynikajúcim zrakom. plávanie okuliare chránia oči pred slnečným žiarením, väčšiu hĺbku ostrosti, )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Pól Vešiak Premium 4Pcs Hliníkové Držiteľ Nastaviť, Ideálny Háčiky Pre Teleskopické Tyče, Skimmers, List Hrable, Sieťky

€9.87 - €13.52
( bazén pól vešiak premium 4pcs hliníkové držiteľ nastaviť, ideálny háčiky pre teleskopické tyče, skimmers, list hrable, sieťky [multi - purpose]zlepšiť vašu záhradu priestor visí váš bazén, kúpeľné a záhrada potreby,adjustabe pre teleskopická )
Pridať do zoznamu prianí

Plávanie Spona na Nos zátkové chrániče sluchu Plávať Oblek zátkové chrániče sluchu Malej Veľkosti pre Dospelých, Deti Nepremokavé Mäkké Silikónové Spona na Nos Bazén Príslušenstvo

€0.33 - €0.55
( funkcia: 3d častíc dizajn, mäkké silikónové častíc non-slip masáž, viac pohodlné kúpanie.nie je voda v nose. pc materiál: elastický, nie je ľahko deformované, robustné a odolné silikónový materiál: pohodlné na nosenie, mäkká a non-sklzu, )
Pridať do zoznamu prianí

150 cm Plávanie Float Stick Plavecký Výcvik Plávajúce Pena Palice Plávať Bazén Rezance Pre Deti, Dospelých, Deti Plávanie Stick Krúžky

€8.60 - €12.28
( odrážky: 1.odolný a ohybný: z masívneho epe penové materiály, tieto bazén rezance sú ohybné a nie je ľahké sa dostať poškodený alebo deformovaný, tak môžete použiť ich na dlhú dobu.oni sú tiež mäkké a pohodlné držanie. 2.široké použitie: )
Pridať do zoznamu prianí

Alyssa 3 Ks Ozdobené Uterák Nastaviť

€44.42 - €100.95
( a fleur-de-lis embellishment dáva alyssa 3 ks ozdobené uterák nastaviť kráľovský dotyk.tento set, ktorý obsahuje uterák, ruky uterák, a umyte handričkou, je vyrobený z prvotriednej turecký bavlna.tento materiál je známy pre jeho absorpcia a rýchle sušenie vlastnosti. veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Otvorte Vode Plávať Boja Vysoko Viditeľné Plávať Bezpečnosti Float Bezpečnosti Plávať Boja Ťažné Float Byť Videný, Byť Bezpečnejšie Byť Jasné, V Otvorenej Vode

€9.55 - €13.64
( popis: táto plávať vytiahnuť boja jemne ťahá za sebou, pri plávaní, zlepšiť svoje sily a vytrvalosti.je to ľahké a pohodlné na prenášanie, čo je ideálnou voľbou zariadení pre triatlone.či už ste začiatočník, alebo skúsený plavec, to vytiahnuť )
Pridať do zoznamu prianí

Dvojité Slučky Plutvy, Masku Brankára Pásik Držiak Lana Potápanie Príslušenstvo

€1.16 - €2.03
( popis: ťažká nylon popruh potápanie plutvy a masku brankára dual popruh ozdobná šnúrka na uniforme s rýchloupínacou prackou klip so silným otočný modul klip hákom na konci, môže byť pripojený k opasku alebo váš ponoriť bcd rýchloupínacou )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Adaptér Odolné Voči Opotrebovaniu, Outdoorové Aktivity Striebro Potápanie Regulátor Príslušenstvo Montáž Vložiť Pripojenie Adaptéra Príslušenstvo

€3.43 - €6.48
( popis: [typ]: potápanie muž 3/8 -24 na male 9/16 -18 adaptér, aby potápačov previesť prvej fáze závit na druhý stupeň niť ľahko. [odolný materiál]: potápanie závitom adaptér je vyrobený z mosadze, odolné a robustné, ktorý sa má stabilný výkon. [ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Vlajkou Loď Signál Vlajkou, Šnorchlovanie, Loď Signál Plavák Vlajka pre Podmorské Potápanie Spearfishing

€7.06 - €11.96
( potápač dole vlajka sa používa na signál, že loď má potápač dole a iných lodí by mali zostať v bezpečnej vzdialenosti od neho to je tiež široko používané pre potápačov, ako napríklad auto okno alebo nárazníky automobilov patriacich do potápačov jasne )
Pridať do zoznamu prianí

2 KS/5 KS PVC Punkcia Bazény Float Vzduchu Posteľ Člny Kruhové Škvrny Opravy Lepidlo Patch Pre Nafukovacie Hračka nové

€2.52
( funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné použitie vodotesný materiál a pracuje pod tlak vzduchu môže byť použitý na opravu ryhy a otvory na nafukovacích lodí, člnov,kajak, kanoe, nad zemou bazén, vzduch/voda, posteľ a matrac,nafukovacie )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Nafukovací Vankúš Zimné Uzávierky Odolné Hrubé Guľaté Bazén Plávajúce Vankúš PVC Ice Ekvalizér Air Vankúš s Lanami

€7.74 - €14.08
( popis: 【bazén protection] vyzýva: nafukovací bazén vankúš a zabezpečenie lano, aby sa zabránilo poškodeniu vášho bazéna počas zimy.zima vonku počasie môže zmraziť svojich bazén a náš bazén vankúš môže pomôcť šíriť ľadu a znižuje tlak na )
Pridať do zoznamu prianí

Potápanie Klip chráni Váš Potápačský Výstroj Dual BCD Hadicu, Držiak Regulátora Hadicu, Držiak na Bezpečné Svorka Zdržanlivosť Časti

€0.98 - €1.87
( funkcie: *naša potápačská klipy sú vyrobené z 304 nerezovej ocele a pevný pp plastu, ktorý je trvanlivý a odolný voči korózii a opotrebeniu. *naša jar prackou možno otáčať o 360°, ktoré možno ľahko opraviť náhradné druhej etapy na bcd pri )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Krásne Nafukovacie Plávať Rollup Rameno Pásma Krúžky Plaváky Trubice Armlets pre Deti, Dospelých Nafukovacie Plávanie Krúžok Rameno Trubice

€0.91 - €1.74
( funkcia: dve vzduchu plavák dizajn bezpečnejšie a pohodlnejšie. bezpečnosť nafukovacie plávanie pásma bez toxických, ideálny nástroj na učenie plávania. kvalitné odolné pvc je bezpečnejšie,viac detí a dospelých príjemný materiál. dvojité )
Pridať do zoznamu prianí

36 Pack Bazén Klipy Zakrývania Klipy Bazén Kryt Klipy Na Zimu Na Zemi Kryt Zabezpečenie

€18.13 - €24.83
( 36 pack bazén klipy zakrývania klipy bazén kryt klipy na zimu na zemi kryt zabezpečenie bazén kryt je vyrobený z abs+pc materiál.je pevná a nie je ľahké slabnúť a pretrhnutiu.má vyššiu účinnosť, životnosť a vynikajúcu kvalitu. pre bazén pokrýva )