0

Menu

1 Ks Držiak Na Uterák Kúpeľňa Nehrdzavejúcej Ocele Hosť Uterák Držiak, Čierne Steny Osuška Držiak, Samolepiaca

Shop: Domácich Kutilov
1 Ks Držiak Na Uterák Kúpeľňa Nehrdzavejúcej Ocele Hosť Uterák Držiak, Čierne Steny Osuška Držiak, Samolepiaca

1 Ks Držiak Na Uterák Kúpeľňa Nehrdzavejúcej Ocele Hosť Uterák Držiak, Čierne Steny Osuška Držiak, Samolepiaca

( 0 Recenzie )
€18.00 - €24.32
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: e2620

Informácie o výrobku

1 Ks Držiak Na Uterák Kúpeľňa Nehrdzavejúcej Ocele Hosť Uterák Držiak, Čierne Steny Osuška Držiak, Samolepiaca

Vysoko-kvalitný materiál: držiak na uterák je vyrobený z vysoko-kvalitných SUS304 nehrdzavejúcej ocele, dobré prevedenie, hladké okraje.Hrdza, vlhkosti a korózii, robustný a odolný, ľahko sa čistí.

Osuška majiteľa bez vŕtania: bez narušenie existujúcich kúpeľňa dekorácie, lúpať ochranná vrstva na chrbte, potom stick uterák držiak pevne na stenu bez vŕtania a stlačte po dobu 30 sekúnd.Dowels a skrutky sú zbytočné a stenou nie je poškodený.

Multifunkčné hosť držiak na uterák: dva typy skladovania na uterák rail - vertikálne alebo horizontálne inštaláciu.Vertikálna inštalácia vám umožňuje uložiť viac uteráky, zatiaľ čo horizontálne inštaláciu robí každodenné použitie, ľahšie.Univerzálne a praktické, ideálne pre kúpeľne a hosťovské wc.

Návod na inštaláciu: nie je potrebné vŕtať, odtrhnite ochranný film na samolepiaci pásik, nainštalovať na hladký povrch a počkajte 24 hodín pred použitím dosiahnuť lepšiu priľnavosť.Vhodná pre hladké povrchy, ako sú obklady, kov, drevo, sklo, atď., nie je vhodný pre drsné povrchy, napríklad tapetu, natreté steny, omietky, steny, cementové steny.

Univerzálny držiak na uterák: klasický štvorec osuška železničnej veľmi vhodný pre kúpeľne, toalety, hotely, kuchyne, spálne a viac, uterák majiteľa bez vŕtania poskytuje pohodlné miesto pre zavesenie uterákov.Uterák železničnej malé háčiky uľahčiť zavesiť malé predmety, ako sú kúpele bomby a vane kefy.

Farba:čierna

Materiál:304 nerezovej ocele

Veľkosť:40 x 4,5 x 6typ

Obsah Balenia:

1 x uterák rack

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Materiál - Keramické
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nepremokavé Samolepky na Stenu Klasické Moderné Domáce Dekorácie Retro Tehla Vzor samolepiace Tapety, PVC Spálňa 3D urob si sám

€3.17 - €6.35
( premium kvalita: vyrobené z high grade xpe pena, anti detí kolízie, starať sa o svoju rodinu.nepremokavé, vlhké-dôkaz a zvukovo izolované.jednoduché čistenie a údržba, netoxické, bez zápachu. samolepiace dizajn: samolepiace olúpeme a lepiť tapeta,ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Odvodňovacie Potrubie Hadica Tesnenie Kanalizačného Potrubia Plug Dezodorant Silikón Na Práčka Predĺžená Hadica Vypúšťacia Tesnenia Potrubia Konektor Nástroj

€0.26 - €0.41
( podrobnosti: * úplne nové a vysokej kvality * vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné * je to anti-aging a proti korózii. *a je možné ich použiť v kanalizačné práčka, nádrž na vodu, a tak ďalej. * produkt dizajn )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Sprcha Vlasy Catcher Na Stenu Vlasy Zátka Opakovane Vlasy Kolektor Pre Umývadlo, Vaňa, Kúpeľňa Príslušenstvo

€6.95 - €12.88
( silikónové sprcha vlasy catcher na stenu vlasy zátka opakovane vlasy kolektor pre umývadlo, vaňa, kúpeľňa príslušenstvo materiál: vyrobený z mäkkého vysoko kvalitné silikónové, non-sklzu, elastická a opotrebovaniu.veľmi odolné.zabrániť upchaté kanalizácie: )
Pridať do zoznamu prianí

Otočná Kúpeľne Príslušenstvo Odolný Kuchynský Pult Papier Visí Bar Nepremokavé Uterák Držiak Na Stenu Kúpeľňa Uterák Rack

€1.92 - €5.49
( otočná kúpeľne príslušenstvo odolný kuchynský pult papier visí nepremokavé uterák držiak na stenu kúpeľňa uterák rack funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vyrobený z vesmíru hliníka, uterák, rack je odolné, proti korózii )
Pridať do zoznamu prianí

45 cm Šírka póry Dreva Kontakt Papier na Nábytku, Renovácia Vinylové Samolepiace Nepremokavé Odstrániteľné Tapety pre Home Decor

€7.72 - €13.53
( modré drevené lopárik wallpaper je vaše ideálne riešenie, keď ide o vytvoriť niečo nové z niečoho starého, čo vám umožní zmeniť vzhľad a inšpirovať vlastný dizajn s minimálnym úsilím. špecifikácie produktu: farba: modrá zelená dreva, )
Pridať do zoznamu prianí

Úložný stojan pod kuchynské závesné skrinky, non perforované na stenu skriňa, olej, soľ, sójová omáčka, ocot, korenie

€128.56
( výrobok je možné prispôsobiť.pre viac informácií, prosím, kontaktujte whatsapp na+86 17706510356 o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší veľkoobchod na trhu.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané )
Pridať do zoznamu prianí

Okamžité Ohrievač Vody, LCD Digitálny Displej, Termostatické Sprchové Vody Vykurovacieho Zariadenia z Nehrdzavejúcej Ocele Tankless Rýchly Ohrev Stroj

€22.79 - €56.10
( tento výrobok nemá žiadne skladovanie vody a predohrevu, poskytnúť jednoduché a primerané štruktúra, vysoká účinnosť a bezpečnosť, s spoľahlivý výkon a dlhú životnosť čas.multifunkčný dizajn, s automatickým riadením teploty funkcia, cez teplota práv, )
Pridať do zoznamu prianí

Nerezový Univerzálny 1080 °Otočný Robotické Rameno Otočné Rozšírenie Kohútik Aerator Kuchynský Drez Kohútik Extender 2Water Prietok Režim

€16.50 - €38.39
( univerzálny 1080°rotácia kohútik aerator splash filter kuchyňa ťuknite na položku rozšíriť adaptér aerator batérie, adaptér kohútikov bubbler aireador všimnite si, prosím, odkaz, materiál : nerez oceľ povedať zbohom unsanitary ústna voda cup!s )
Pridať do zoznamu prianí

Skladacia 32 Peg Vetru Oblečenie Vešiak Na Vlasy Umývanie Line Airer Oblečenie, Spodná Bielizeň, Ponožky, Nohavice Vešiak Pre Domácnosť Skladovanie

€1.19 - €2.37
( funkcie: 1) môže byť zavesený na sprchový záves prút, oblečenie riadku alebo odev rack. 2) odolného plastu a špeciálne vetrolam dizajn umožňujú použitie doma alebo vonku. 3) len sa vaša bielizeň a buď klip vaše oblečenie na stojane prirodzene )
Pridať do zoznamu prianí

Tuya ZigBee 3.0 Termostatické Radiátorový Ventil, Pohon Regulátor Teploty Cez Alexa Tuya Inteligentný Život APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

€33.99 - €47.20
( tuya zigbee 3.0 termostatické radiátorový ventil, pohon regulátor teploty cez alexa tuya inteligentný život aplikáciu diaľkové ovládanie popis: 1.je pre vás ľahké nainštalovať: odskrutkujte adaptér a dať do ventil, potom utiahnite adaptér a otočte )
Pridať do zoznamu prianí

A4 29 * 21 cm zvierat DIY Blany Nástenné Maľby Zápisník Sfarbenie Razba Album Dekoratívne Papier Karty Šablóny,šablóny na stenu

€2.83
( materiál: šetrné k životnému prostrediu plastové vyrobené z potravín-stupeň pet(podobné tothinplastic ),odolné môžu byť ohnuté opakovane,umývateľný soyou ich môžete používať znova a znova pomocou lasera vyprázdnené-out proces,vzor je vynikajúce )
Pridať do zoznamu prianí

Príroda Latex Gumené Hadice Vysoko Odolné Elastické Chirurgické Zdravotnícke Latexové Trubice Prak Tlak, Pulz Pás Škrtidlo Katapult

€1.35 - €2.25
( farba: žltá materiál: prírodný kaučuk platné pre slingshots, slingshots, luky a šípy, poľovníctvo, outdoor aktivity, atď. špecifikácie:2x4mm, 3x5mm, 4x6mm, 5x7mm, 6x9mm zbrusu nový vysoko kvalitný veľkosť: dĺžka: 100 )
Pridať do zoznamu prianí

2X Lineárny Kanál Poschodí Mozgov Brány Nerezovej Ocele Typu Sprcha Kúpeľňa Mozgov Kryt Neviditeľné Veľké Poschodí Mozgov 50 cm

€34.96 - €56.39
( ponúkame zľavy pre veľké množstvo.vitajte na kontakt s nami! dlhá lišta poschodí mozgov, odvádza hladko a zabraňuje upchávaniu zabrániť zápachu z vyteká von, žiadne nepríjemné pachy jednoduchá inštalácia pohodlné a praktické, ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Rozsah Kapota Filter 2KS 320x260x9mm Aluminized Mazivo Výmeny Dielcov z Nerezovej Ocele Odolný A Praktický

€11.38 - €23.71
( funkcie : * kapucňa filter vyhovuje väčšine popredných svetových značiek rozsah odsávače/rozsah kapota otvory. * 5 vrstiev aluminized maziva zabezpečuje lepšiu filtráciu a pomáha rozsah kapota udržiavať jeho špičkový výkon. * odstráňte )
Pridať do zoznamu prianí

220V 3000W Kuchynské Ohrievač Vody, Ťuknite na položku Okamžité Kohútik Teplej Vody Kúrenie Kúrenie Kohútik Tankless Prietokové Ohrievač Vody

€33.46 - €56.72
( keď nie ste používať, uistite sa, že kohútik je zatvorený a displeja nie je zapnutá.ak batérie nie je uzavretý a pevne, na batérie, bude pokračovať na teplo až keď je displej, na ktorej spôsobiť požiar. tento produkt je prísne zakázané byť použité )
Pridať do zoznamu prianí

vlastné nástenné foto 3d tapeta Podmorského Sveta tematického Pavilónu 3D Priestor Pozadí Steny 3d nástenné maľby, tapety na stenu 3 d

€14.90 - €31.69
( kupujúci musí-prečítajte si: nástenná maľba tapety cena: $ / meter štvorcový.nie kotúčoch. 1 štvorcový meter = 1pcs. 2 meter štvorcový =2 ks. 3 meter štvorcový =3ks ...šírka x výška = štvorcových metrov = objednané množstvo poznámka: buďte )
Pridať do zoznamu prianí

Triple Sprcha Mydla Na Stenu Tekuté Mydlo, Šampón Dávkovač Čistiace Mlieko Pre Kúpeľňa

€24.15 - €35.52
( šampón zásobník je ideálny pre sprchový gél,šampón,čistiace mlieko atď.jednoduché použitie,stačí mierne stlačte tlačidlo.vhodné pre kúpeľňa,kuchyňa,umyváreň,obchod,atď.položka stav:100% zbrusu nový.model:triplet kapacita:(triplet)3*350 ml veľkosť:19.5*21.5 farba:biela+čierna materiál:abs obsah )
Pridať do zoznamu prianí

1000L/H, 12V, Ponorné Vodné Čerpadlo Pre Záhradné Jazierko Camper Karavan Vysoký Prietok Potápanie Čerpadla Kefa Vodné Čerpadlo Časti Záhradné náradie

€3.29 - €6.32
( funkcie: účinné čerpadlo:maximálna čerpadla výťah o 16.4 ft a maximálnu čerpadla prietok 1000l/h,čerpadlo sa môže zabezpečiť vyvážený rýchla a spoľahlivá prevádzka. jednoduché pripojenie:modrý kábel na pripojenie k zápornému pólu;hnedý )