0

Menu

Toaletný Papier Držiak Telefónu Polica Tkaniva Roll Dávkovač na Toaletný Tkaniva Držiteľ

Shop: Domácich Kutilov
Toaletný Papier Držiak Telefónu Polica Tkaniva Roll Dávkovač na Toaletný Tkaniva Držiteľ

Toaletný Papier Držiak Telefónu Polica Tkaniva Roll Dávkovač na Toaletný Tkaniva Držiteľ

( 0 Recenzie )
€13.44 - €18.17
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: e25326

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Je 2 v 1 riešenie, ktoré bezpečne drží svoj toaletný papier roll a zároveň poskytuje policou v hornej pre malé predmety, ako váš telefón.

Vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, jeho povrch je hladký a nie je ľahké hrdze.To môže byť použitý na dlhú dobu.

Na stenu toaletného papiera držiak je ľahký, a môžete ju umiestniť v miestach, ako sú kúpeľne, spálne, kuchyne, kancelárie, atď.

Na stenu toaletného papiera držiak nevyžaduje vŕtanie alebo skrutky a môže sa pevne pripojí na všetky hladké povrchy pomocou tmelu gleje bez poškodenia steny.

Jeho moderný dizajn, pridať dotyk elegantný do akéhokoľvek priestoru, zatiaľ čo jeho funkčné vlastnosti, aby to cenný prírastok do vašej každodennej rutiny.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: GreyColor/Black GoldColor

Kategória: Ako na obrázku)

Balenie Obsahuje:

1x Toaletný Papier Držiak

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Materiál - Kov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vytiahnuť Typ Single Cup Dávkovač Wall Mount Jednorazové Automatické Vyberte Papier Vody Držiak Pre Domáce Kancelárie Príslušenstvo

€4.99 - €9.77
( vytiahnuť typ single cup dávkovač wall mount jednorazové automatické vyberte papier vody držiak pre domáce kancelárie príslušenstvo funkcie: univerzálny priemerom je vhodný pre bežné pohár tvar 180~250ml môžu byť použité. 6.5~7,5 cm priemer )
Pridať do zoznamu prianí

1pc 19 mm 0.75" 3/4 0,75 Palca 304SS 316SS 304 Nehrdzavejúcej Ocele 316, Hygienické Tri Zvieracie 90 Stupňov Ferrule Zváracieho Oblúka

€17.24
( veľkosť je vonkajší priemer rúry . prietok potrubie od ferrule od fit tri-clamp 19 mm 50.5 mm 1.5 25 mm 50.5 mm 1.5 32mm 50.5 mm 1.5 38mm 50.5 mm 1.5 45mm 64mm 2 51mm 64mm 2 57mm 77.5 )
Pridať do zoznamu prianí

1000L/H, 12V, Ponorné Vodné Čerpadlo Pre Záhradné Jazierko Camper Karavan Vysoký Prietok Potápanie Čerpadla Kefa Vodné Čerpadlo Časti Záhradné náradie

€3.29 - €6.32
( funkcie: účinné čerpadlo:maximálna čerpadla výťah o 16.4 ft a maximálnu čerpadla prietok 1000l/h,čerpadlo sa môže zabezpečiť vyvážený rýchla a spoľahlivá prevádzka. jednoduché pripojenie:modrý kábel na pripojenie k zápornému pólu;hnedý )
Pridať do zoznamu prianí

Štvorcový Sprchový Podlahový Odtok Sprchou Poschodie Odtoková Súprava Zápach-Doklad, Sprcha Odtoku Drezu Zátka S -Up Funkcia

€16.24 - €28.49
( materiál: toto poskakovanie poschodí mozgov je vyrobené z vysoko kvalitnej pribrala mosadze, ktorá má silné kovanie odolnosť, odolnosť voči korózii a veľmi dobrú odolnosť proti zápachu ľahké čistenie: to skákacie poschodí mozgov je veľmi vhodné na )
Pridať do zoznamu prianí

290-Ks Metrika Štandardné Mosadze Hydraulické Mazivo Montáž Sortimentu Kit - Rovné, 90-Stupňové, 45 Stupňovom Uhle Zerk

€45.79 - €84.80
( 290-ks metrika štandardné mosadze hydraulické mazivo montáž sortimentu kit - rovné, 90-stupňové, 45 stupňovom uhle zerk podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. vysoko kvalitnej mosadze mazacia )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné klimatizačné zariadenie USB Ventilátor, Osobné Vzduch Chladnejší, Vyparovaním MINI Chladič Vzduchu, Pre Domácnosti,Kancelárie

€21.13 - €26.75
( [3 in 1 multifunkčné]toto nie je len osobné klimatizácia, ale takisto je stôl, ventilátor, 4 v jednom multifunkčné dizajn vás od horúce letné, užite si chladenie v lete. [3 rýchlosti & nízke decibel]s prírodou, stredné a silné rýchlosť, takže si môžete )
Pridať do zoznamu prianí

Kuchyňa Mozgov Koša Domácností Hangable Umývadlo Rack Odpadky Filter Mozgov Kôš Kuchynské Náradie Oka Kôš Kôš Nečistôt, Umývadlo

€4.21 - €6.79
( popis: funkcie: ľahko zmestí: hook dizajn, aby sa zmestili na otočný.bloky častice, efektívne anti-zanášaniu nečistôt. pohodlné používanie: žiadne nástroje, ktoré sú potrebné na inštaláciu.umiestnené stably, protišmykové, jednoduchá )
Pridať do zoznamu prianí

Vzor Valčekom Nástroj Ochrany Životného Prostredia Pečiatka Maliarske Dekoračné Valec Nástroje Napodobniť Kameňa Na Stenu

€7.49 - €18.26
( vzor valčekom nástroj ochrany životného prostredia pečiatka maliarske dekoračné valec nástroje napodobniť kameňa na stenu funkcie odolná plastová rukoväť; huba valček, veľké adsorpčné kapacity.pre vnútorné a vonkajšie použitie, celú miestnosť maľovanie )
Pridať do zoznamu prianí

1280 x 480 Dash Fotoaparátu, 2.7" Vozidlo Auta DVR Kamera, videorekordér Dash Cam G-Senzor, GPS, Duálny Objektív Fotoaparátu Auta Dvr

€17.74 - €29.58
( popis toto auto dvr má 2,7 palca s vysokým rozlíšením lcd displej, ktorý prispieva k senzor je ideálny výhľad. funkcie dual channel systém s predné a zadné kamery a dokáže spracovať dvoch video streamov súčasne. vstavaný g-senzor a slučky )
Pridať do zoznamu prianí

Sprcha Hlavu Úspora Vody Daždi Hlavu 4 Model Jet Typy Sprcha Hlavu S Digitálne Zobrazenie Teploty

€15.61 - €21.10
( 1. led elektronické zobrazenie teploty, vhodné pre deti a starších ľudí, aby sa zabránilo teplota vody z je príliš vysoká a šupinatosť kože.zobrazenie teploty (postavený v batéria, bez nabíjania, môže byť použitý pre 120000 krát) 2.štyri sprcha režimy, )
Pridať do zoznamu prianí

Viacúčelový Mydla, Držiak, Priehľadný Plastový Mydlo Box Výťah, Bar Mydlo Rack Sprcha Skladovanie Držiteľa Rack Jednoduchá Inštalácia

€3.34 - €6.68
( funkcie: ootdty zvyšuje sprchou skúsenosti s našimi sprcha výťah, bar mydlo rack!jeho jedinečný oválny vzory zabezpečiť módny doplnok k akejkoľvek kúpeľne. vyrobené z plastu, toto mydlo, zásobník nie je len trvanlivé, ale tiež ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné klimatizačné zariadenie Okne Súprava S Apartmány Spojka Nastaviteľné Okno Tesnenie Pre AC Jednotky, AC Otvor Okno Auta

€37.12 - €55.40
( [dobré tesniace]prenosné klimatizačné zariadenie okno auta udržiava váš byt miestnosti chladnejšie dlhšie a šetrí náklady za elektrickú energiu.odpovedajúcim tesnením, ale skutočne šíri horúci vzduch mimo okna a zároveň sa zabráni teplý vzduch od návrate )
Pridať do zoznamu prianí

2022 LED Batérie, Adaptér, Kúpeľňa Svetelný Senzor Farebné Svetlo Miniatúrne Kompaktné Novinka Striebro Kohútikov Adaptéry Rýchle Dodanie

€0.12 - €0.23
( funkcie: 1. intímne dizajn: hydraulické jednotky, nie je potrebné nabíjať, žiadne batérie, žiadne zásuvky.krásne, šetrné a účinné, závit s priemerom 24 mm, prosím, potvrďte veľkosť pred uvedenie objednávku, veľmi pohodlné kohútik, zaslúžite si )
Pridať do zoznamu prianí

Z nehrdzavejúcej Ocele Toaletného Papiera Držiak na Boxovacie-Free Kuchyňa Papier Rolka Držiak na Stenu Uterák Rack A ABS Tkaniva Box Pre Kúpeľňa

€6.26 - €10.44
( popis: tento papier držiak na uterák je vyrobený z prémiovej 304 nerezovej ocele, ktorý je pevný a odolný, nie je ľahké zlomiť. uterák punch-bezplatné uterák rack môžu byť použité na ukladanie a zobrazovanie fólie, smeti, uteráky, papierové )
Pridať do zoznamu prianí

10 Kus Batérie, Postrekovač, Príslušenstvo, Náhradné Vodný Filter,Pevný Zmäkčovača Vody Pre Kuchyňu Kohútikov,Kohútik Vodný Filter

€4.79 - €7.73
( 10 kus batérie, postrekovač, príslušenstvo, náhradné vodný filter,pevný zmäkčovača vody pre kuchyňu kohútikov,kohútik vodný filter kohútik vodný filter - tento pevný zmäkčovača vody kazety odstraňuje chlór, ťažké kovy (olovo, ortuť, nikel, chróm), amoniak )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Klimatizácia Rúry Otvor Kryt Stene Diera Dekoratívny Kryt 40/50/55/60/70/80mm Pre Káblový Vstup & Kábel Priechod Príslušenstvo

€0.17 - €0.27
( funkcia: *úplne nové a vysokej kvality *silný a tvrdý pp materiál, mrazu a vysokým teplotám, povrch je jemné a hladké bez uškodí rukách, krásne a praktické, ľahko sa inštaluje. aplikácia: typ a: je vhodný pre situácie, kedy )