0

Menu

Vedúci Pochodeň Vonkajšie Baterka Svetlomety Ľahká čelová Lampa S 1200mAh Batéria Pre Kempovanie Beží Turistiku, Rybolov

Shop: Dom A Záhrada
Vedúci Pochodeň Vonkajšie Baterka Svetlomety Ľahká čelová Lampa S 1200mAh Batéria Pre Kempovanie Beží Turistiku, Rybolov

Vedúci Pochodeň Vonkajšie Baterka Svetlomety Ľahká čelová Lampa S 1200mAh Batéria Pre Kempovanie Beží Turistiku, Rybolov

( 0 Recenzie )
€5.57 - €11.16
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: e245481

Informácie o výrobku

Funkcie:

1. Ultra-ľahké nosenie, módne a prenosné, to len váži asi 88g, a nie je zaťažených pocit, keď na sebe.

2. COBXPE vysoký jas zdroj svetla, môžete sa prepnúť medzi nízke svetlo/, a dlho stlačte tlačidlo ak chcete upraviť jas, aby spĺňali rôzne potrebám, osvetlenie.

3. Tam je magnetom na strane, ktoré môžu byť ľahko absorbujú na železnej kovového povrchu, uvoľnenie ruky a rýchla inštalácia.

4. Vstavaný 1200mAh lítiovej batérie, 2-10H dlhá výdrž batérie, USB rozhranie podporuje nabíjanie rôznych zariadení.

5. Dobrý nepremokavé výkon, môže byť tiež použitý na bežné osvetlenie v hustom daždi.Môže byť použitý pre rybolov, poľovníctvo, noc na koni, beh, cestovanie, a camping.

Špecifikácie:

Veľkosť: o 8*4*2.5 cm/3.15*1.57*0.98 v

Hmotnosť netto: o 88g

Batérie: vstavaná 1200 mAh lítiová batéria

Materiál: ABS

Prepínač: zatlačte spínač

Výstroj pozícia: 2 gears: XPE silné svetlo-COBstrong svetlo, Dlho stlačte spínač-krok-menej stmievanie

Nabíjanie metóda: USB nabíjanie

Vlastnosti: s magnetom

Zoznam produktov:

1*LED Hlavy Lampy

1*USB Kábel

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Splnenie Rôznych Osvetlenie Potrieb] vyzýva Naše led svetlomet baterka s COBand XPE vysoký jas svetelných zdrojov možno prepínať medzi nízke svetlo alebo .Dlho stlačte tlačidlo ak chcete upraviť jas, plynulo, aby vyhovoval vašim rôzne svetelné potreby.

2.【Vstavané 1200mAh Lítiová Batéria] vyzýva Náš vedúci pochodeň má zabudovanú 1200mAh batériu, ktorá môže poskytnúť 2-10 hodín nepretržitého osvetlenie.Nemusíte kupovať batérie.

3.【Život-kvalitné Nepremokavé] vyzýva Naše led svetlomet pre Dospelých s uzavretým puzdrá chráni svietidlo od prachu, ľad, voda a vydrží všetky účinky silný dážď a spoločných aktivít v prírode pracovné podmienky.

4.【Pohodlné na Nosenie] vyzýva Táto nabíjateľná svetlomet má dobrú prenositeľnosť, pretože je to ľahké, pohodlné na nosenie, veľmi prenosné a ľahké nosenie.Môžete ho nosiť okolo.

5.【Široké Spektrum Použitia] vyzýva môžete použiť náš led svetlomet nabíjateľná pre outdoorové aktivity.Vhodný pre horolezectvo, poľovačka, hliadkovanie bezpečnosti, chôdza, cyklistika, kempovanie, nočný rybolov, jaskyniarstvo, atď.

  • Žiara Dodávky Typ - Žiary Stick
  • Elektronické - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Príležitosti - Pohlavie Odhaliť

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

6 Ks Strana Hlavový Most Mexiko Vlasy Spona Make-Up Pokrývku Hlavy Sombrero Prop Pokrývky Hlavy Čelenky Pre Ženy

€6.42 - €11.88
( popis tieto krásne cinco de mayo čelenky pre dievčatá nosiť ako idete na oslavu festival.vyrobené z plastu a cítil materiálu, môžu byť použité na dlhú dobu.môžu byť použité na mexickej strane, cinco de mayo, fiesta party ako foto prop.hlavový most s )
Pridať do zoznamu prianí

Udržať Váš Postrekovač, v Top Stave s Týmito 10 Odolné Gumové Tesniace Krúžky pre 3/5/8 L Postrekovačov Základné Záhradné Doplnky

€0.56 - €0.98
( funkcie: *vysoko kvalitné gumené materiály, bezpečné a netoxické, bez zápachu a trvanlivé. *sú nevyhnutné príslušenstvo postrekovača v záhrade. *tesniaci krúžok je vhodný pre 3/5/8 l, jednoduché použitie tesniaci krúžok. *dodávaný )
Pridať do zoznamu prianí

12 Palcový 100 Ks Macaron Farba Balón na Narodeniny Modrá Žltá Zelená Latex Baby Sprcha Balón Rodovej Odhaliť Strana Dodávky

€14.79 - €24.65
( vitajte na anime zóny obchode! 【základné informácie] vyzýva ●názov položky:12 palcov 100 ks macaron farba balón na narodeniny modrá žltá zelená latex baby sprcha balón rodovej odhaliť strana dodávky ●materiál:latex ●veľkosť:12 )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Inšpiratívne nálepky Roztomilý Zvierat Nálepky Odmenu Nálepky Deti Nálepka Nálepka Nálepka Kolo medi Package tesnenie nálepky

€3.37 - €6.75
( materiál: papier veľkosť: 1 palec/2,5 cm balenie zoznam: 500pcs použitie výrobku: tieto krásne a priateľské kruhové samolepky sú perfektným doplnkom k ich dary, balenie, poznámky a listy, ako dokončovacie dotyk, navrhnuté tak, )
Pridať do zoznamu prianí

Vianočné Drahokamu Hairbands Pre Ženy Cartoon Vlasy Príslušenstvo Pre Dievčatá, Vlasy Kapely Hairband Čelenky

€7.59 - €10.85
( hlavne vyrobené z vysoko kvalitnej mäkkej tkaniny a ozdobená korálkami, táto hlavový most bude vyhlásenie, v každom dovolenku strany.pár s čímkoľvek a nosiť kostým strany, hrá, párty večeroch.to tiež robí ideálny vianočný darček pre svojho milenca, dcéra, )
Pridať do zoznamu prianí

Gumená Kačička Vianočné Adventné Darčeková Sada S 24 Krásne Gumené Kačičky Pre Deti Zábavné Vaňa Hračky Pre Chlapcov A Dievčatá

€11.65 - €25.31
( gumená kačička vianočné adventné darčeková sada s 24 krásne gumené kačičky pre deti zábavné vaňa hračky pre chlapcov a dievčatá odrážky: 1、bavte sa s deťmi: v tomto osobitnom decembra, hrať sa s deťmi, dizajn, zaujímavé vianočné aktivity spolu, )
Pridať do zoznamu prianí

Domáce Dekorácie Tulipán Veniec Hyacint Skúmie Farebné Jar a v Lete Veniec Levandule Visí Dole Hlavou Strom

€12.23 - €15.68
( domáce dekorácie tulipán veniec hyacint skúmie farebné jar a v lete veniec levandule visí dole hlavou strom veľkosť:25*45 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Hlavu Čistý, Oka Handričkou, Tvár a Krk Čistý, Kapota Čistý, Extra Jemné Diery, Rybolov Spp

€1.62
( popis: 【protection] vyzýva tento hlavu čistý slúži na ochranu tváre, zatiaľ čo ste na zábavu v prírode.dĺžka je dosť na ochranu vašej hlavy a krku koža. 【univerzálny] vyzýva vyhovuje väčšine hlavu veľkostí.to by mal byť používaný s )
Pridať do zoznamu prianí

(5Pieces/Lot) Boj Potrubné Spoje Nehrdzavejúcej Ocele Objímka Rúry Lisy Pevné Potrubie Sady Hadíc vysokotlakové Potrubie Spoločné

€4.79 - €6.94
( detaily produktu: mnoho rôznych veľkosť konektor použitie: vysoko tlakové potrubie package:5pieces )
Pridať do zoznamu prianí

Osobné Srdce Svadobné Slnečné Okuliare Biele Srdce Slnečné Okuliare Monogram Srdce, Slnečné Okuliare Letné Svadobné Zdvorilosti Letné Strana

€2.54 - €3.17
( v tvare srdca bachelorette party okuliare pre vaše bridesmaid, modelky!tieto štýlové bachelorette slnečné okuliare sú skvelý nápad na pláži tematické tropické bachelorette víkend alebo ako strana uprednostňuje na vaše bachelorette party - každý slnečné okuliare )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Svadobné Šaty Up Závoj Hlavový Most Gotický Koruny Oka Black Rose Retro Európe A Amerike Zdobiť Vianočné Hranie Rolí

€5.48 - €10.96
( náš elegantný čierny závoj je vyrobené z high-kvalitné hodvábne gázy, tento závoj môže pochváliť jedinečným tvarom a dekorácie, ktoré je určite zachytíte každý pozornosť.jej vhodná veľkosť z neho robí ideálny doplnok pre dokončenie sofistikovaný vzhľad. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Skvelé Viacúčelový Ľahké Lezenie Santa Claus Hračka Elektrické Santa Claus Bábika Vianočný Večierok Ornament

€5.77 - €9.78
( skvelé viacúčelový ľahké lezenie santa claus hračka elektrické santa claus bábika vianočný večierok ornament špecifikácie: naše elektrické santa claus hračka je napájané z batérií, ktoré sa môžu spievať pieseň, automatické vyliezť hore )
Pridať do zoznamu prianí

Karikatúra Roztomilý Anjel Prívesok Vianočný Stromček Vňaťou Jemné Top Anjel Socha Ornament Na Nový Rok Doma Vianočné Dekorácie

€5.61 - €9.51
( názov produktu: prívesok vianoce produkt štýl: ako na obrázku) produkt materiál: mesh handričkou, plyšové veľkosť produktu: 26*15 cm funkcie: 1. unikátne vianočné dekorácie, oko-lov tvorivé rekvizity, pridať slávnostnú )