0

Menu

Ospravedlňujeme Sa Za To, Čo Som Povedal, Keď Som Bol O Hlade Obed, Večera Zábavné Novosti Návrhu Kovové Prihlásiť Pub Garáž Plakety Tin Podpísať Plagát

Shop: Home Decor
Ospravedlňujeme Sa Za To, Čo Som Povedal, Keď Som Bol O Hlade Obed, Večera Zábavné Novosti Návrhu Kovové Prihlásiť Pub Garáž Plakety Tin Podpísať Plagát

Ospravedlňujeme Sa Za To, Čo Som Povedal, Keď Som Bol O Hlade Obed, Večera Zábavné Novosti Návrhu Kovové Prihlásiť Pub Garáž Plakety Tin Podpísať Plagát

( 0 Recenzie )
€10.21 - €20.43
Kategória: Home Decor
Sku: e242015

Informácie o výrobku

Klasické Doska Vintage Kovové Prihlásiť Obývacia Izba Domáce Dekorácie Dosky Múr Umenia Plagátu Description viac kúpite, nižšia cena!

Môžete Namiešať Objednávku !Prosím, Povedzte Nám Štýly, ktoré Chcete,alebo Poznámku ,Ďakujem!

Materiál: Vysoko Kvalitného Kovu .

Veľkosť Cca: 30 cm * 20cm ( 11.8 palec * * 7.9 palcový )

Stav:100% Nové A Vysokej Kvality

Package Zahrnuté: 1 ks Kovov Cín Prihlásiť

Kovov cín príznaky sú široko používané v Bary, krčmy, kluby, domy, kaviarne, obchody, reštaurácie atď.dekorácie alebo môže byť použitý pre svadobné, narodeninové, slávnostné, alebo všetky druhy akcií, darčeky, alebo ako zberateľské predmety.

Upozornenie:

1. Vzhľadom na svetelné rozdiel, farba sa môže mierne líšiť.

2. Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.Zobraziť Produkt

Balenie & Poštovné

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom.Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Návrat & Exchange

1. Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijímať.Neotvárajte spor bez komunikácie.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte náš po službe zamestnancov pred vrátiť.

3. Ak tam má problémy s kvalitou ,vezmite prosím na obrázok pre nás.Budeme riešiť to pre vás do 24 hodín .

4. Ak nemôžete prijímať balík do 60 dní ,vrátime vám peniaze (Brazília 90 dní).Faceback

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu.

2. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

3. Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín,Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

  • Obsah Balenia - 1 KS Kovov Cín Prihlásiť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - európa, Vintage
  • Materiál - Kov, Vysoko Kvalitného Kovu
  • Výhodou - Veľkoobchod Dropshipping Mix Objednávky
  • Číslo Modelu - MS001
  • Obsah - Klasické
  • pre - Steny Výzdoba Plavidlá Darček
  • Proces - TLAČENÉ
  • Tvar - Obdĺžnik
  • veľkosť - 30cm * 20cm ( 11.8 inch * 7.8 inch)

Značky: sorry

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Žehlička Umenie Hudobné Poznámky Svietnik Stene Visí Dekor Hudby Vonná Sviečka Ozdoby Na Svadobné Hostiny Sviečkový Nový Štýl

€3.31 - €4.73
( špecifikácie: materiál: kov farba: čierna funkcie: 【stabilné & nádherné] vyzýva železnej vyhotovením je zrelé a použitie vysoko kvalitných surovín sa môže plne niesť váhu sviečku.každú stenu sviečky sconce prijme noty tvar, )
Pridať do zoznamu prianí

4Pcs Magnety na Chladničku Mini Chladnička Nálepky Nepremokavé Stanovenie Chladnička Magnety Tropické Listy Chladnička Nálepky

€2.38 - €3.17
( materiál:abs,magnet veľkosť:5*3*0.8 cm/4.5*3*0.6 cm/4.5*3*0.8 cm/5.2*3*0.6 cm kreatívne magnety na chladničku, ktoré ponúkajú širokú škálu jedinečných a oko-lov vzory, ktoré môžete pridať osobnosti a štýlu vašej chladničky.z nepredvídateľný )
Pridať do zoznamu prianí

dekorácie Tibete medi, striebra 8" tibete budhizmus striebro lotus Jizo Ksitigarbha Budhistické Tang mních sochu budhu

€132.09 - €146.77
( veľkosť: výška 7.87 cm dlhé: 3.14 palcový šírku 3.14 palec veľkosť: výška 20 cm dlhé: 8 cm, šírka 8 cm hmotnosť: 1,6 kg----zahrnuté hmotnosti obalových materiálov materiál:striebro vitajte na mojom obchode vážený zákazník, )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Novinka Dekorácie Magnetická Levitácia Plávajúce Učiť Vzdelávania Svete Mape Sveta Dekorácie Santa Darček

€20.08 - €30.89
( ak potrebujete iné farby alebo eú/au pripojte, prosím, zanechajte messgae c tvar led mapa sveta dekorácie magnetická levitácia plávajúce svete svetla funkcie: vyrobené z kvalitného materiálu, odolné na použitie. pohodlné a jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Origami Plastové Váza, Imitácia Keramický Kvetináč, Kvetinové Koše, Umelé Kvety, Domáce Dekoratívne Usporiadanie Nádoby

€9.74 - €10.26
( origami plastové váza biela imitácia keramický kvetináč kvetinové koše umelý kvet usporiadanie nádoby domáce dekorácie funkcie: čisté suroviny jedlé stupeň materiálu, šetrný k životnému prostrediu materiál, netoxické a bez chuti, farby, biele, )
Pridať do zoznamu prianí

10 Párov Okuliarov Rámový Stojan Držiak na slnečné Okuliare Úložný Stojan Displej Organizátor Polica

€9.91 - €19.81
( popis je to okuliare displeja, stojan, ktorý je vyrobený z dobre abs materiálu, odolné, na dlhodobé používanie.s vykonaní štýl, vhodný pre nákupné centrá, domovy, windows, príborníky, aby to vyzeralo viac organizované.vhodné pre ukladanie a zobrazovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Nástenné hodiny, Európsky štýl svetlo luxusné mosadz obojstranné nástenné hodiny, obývacia izba tichý hodiny, moderný jednoduchý domov Americké

€426.63
( o nás 1 , naša spoločnosť sa nachádza v čína je najväčší wholesalemarket.akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produkt obrázkov alebo modelov.dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať produkt )
Pridať do zoznamu prianí

Swing Jazero Stene Plagát Most Plátno, Maľovanie Na Piesočnatej Pláži, Umenie Výtlačkov Seagull Obrazov Na Stenu Nordic Plagáty Obývacej Miestnosti Dekorácie

€3.11 - €6.09
( doprava 1. zvyčajne, náš pozemok bude spracovanie objednávky a displeja sledovania množstva logistické informácie do 1-2 pracovných dní počas prázdnin. 2. očakávaný dátum dodania bude ovplyvnené colná, logistika, počasie a ďalšie faktory.niekedy )
Pridať do zoznamu prianí

1 Kus na Tvár Priemer 47MM Zlato Rim Mini Hodiny Hlavu na Vstavané Hodiny DIY Stôl Hodiny herramienta afinacion klavír de porovnanie

€3.36 - €6.71
( zlato okraj tváre priemer 50mm vložiť hodiny rímske číslo mbe pre plavidlá hodiny tvár priemer:50mm späť priemere o 40 mm(bez gumy veľkosť prsteňa) materiál:abs batérie:include pár vecí... stovky vložky sú k dispozícii.kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

Niektoré Dievčatá sa Narodil so Záhradou V Ich Duše Kovov Cín Prihlásiť Ideálne pre Miestnosti Zmysel Reštaurácia, Bar, Kaviareň Garáž Dekor 12x8in

€4.89 - €10.63
( * rozmery: cca 20 x 30 cm / 7.8 x 11,8 cm (dĺžka * šírka) 40x30cm/12x16 palcov.otvor priemer: cca 0,3 cm / 0.12 palec. * sme profesionálne dekoratívne prihlásiť predajca: profesionálne grafika-naše značky sú starostlivo navrhnuté tvorivé, )
Pridať do zoznamu prianí

VILEAD 23 cm Biely Pieskovec Bozkávanie Milenca, Svadobné Figúrky, Dekorácie Výročie Suvenírov Vintage Domova Vianočný Darček

€13.41 - €26.84
( veľkosť: 23*8*5 cm / 9*3*2 palec farba: piesok,biela materiál: prírody, piesku, kameňa spracovanie: ručné feture: šetrné k životnému prostrediu použitie v: home office kaviareň, obchody, svadobné dekorácie package )
Pridať do zoznamu prianí

Akvarel Srdce Mraky Samolepky na Stenu pre Dievčatká Izba Stenu Decor Vymeniteľné PVC Stenu Domova Tapety DIY nástenné Maľby

€2.92 - €6.48
( produkt je možné aplikovať na steny detskej izby, detské izby, detské aktivity izba,spálňa, obývacia izba,štúdie a iné scény. pretože produkt je merané ručne, veľkosť nie je veľmi presné, nechajte mierne chyba. tam môžu byť niektoré farebné )
Pridať do zoznamu prianí

Akvarel Kvety Cowgirl Topánky Plagát Vytlačí Na Stenu Umenia Západnej Jeseň Kytice Pivónia Orange Plátno Na Maľovanie Obraz Domova

€4.09 - €4.87
( naša príprava tlače a umenie výtlačkov na ekoobjektiv.sk majú moderné nástenné art, škandinávsky dizajn stenu umenie a krásne abstraktné umenie výtlačkov.ideálny pre domova,kancelárie alebo pracovný priestor. popis materiál : bavlna plátno balenie )
Pridať do zoznamu prianí

IMUWEN Zlaté svietniky Kovové 5-Zbrane Držiteľ Svietnikov Sviečka Stojí Tabuľka Vrchol Domov Obývacej Miestnosti Dekorácie

€20.47 - €34.12
( názov: 5 zbraní svietnik matrial: enviromental zliatiny zinku používa sa na party alebo svadby alebo podujatia, atď. veľkosť: ako obrázky )
Pridať do zoznamu prianí

Cccp ruskej Brošňa pin roztomilý roztomilý kolíky pre batohy Módne manga Golier Borovíc Brošňa roztomilý roztomilý Golier

€1.02 - €2.05
( cccp ruskej brošňa pin roztomilý roztomilý kolíky pre batohy módne manga golier borovíc brošňa roztomilý roztomilý golier cccp ruskej brošňa pin roztomilý roztomilý kolíky pre batohy módne manga golier borovíc brošňa roztomilý roztomilý golier )